43023
  • bardocz
    Szerintem az nem az volt, hanem csak úgy fékezgettek. Passz, de legalább nem forgattam ki senkit, ennyi kihagyás után siker.
  • Alexease
    Ja, eleg cumi, amikor valaki kap egy buntit, es elotted besatuzza a program az autot:DDD
  • bardocz
    Bocsi attól, akit kétszer is megtoltam, de ezt a fékezés padlógázazást nem tudtam lereagálni.
  • neilszab
    Na, be is teltünk, indítottunk még egy szervert a #10-est!
  • lac coo
    Szerinted ? :)) Visszaterek regi szokasomhoz, nem megyek mert kort, utolso helyrol varok egy 10 masodpercet az indulassal :))
  • Alexease
    Millio es egy problema lehet. Szimezeshez, foleg az online-hoz, meg a bongeszot is erdemes becsukni.
  • bardocz
    Mi volt a rajtnál? Időmérőt nem is tudtam menni, de második lettem
  • Alexease
    Az AC install konyvtaraban acServer.exe :)
    Ebben meg a beallitasok vanna; /SteamApps/common/assettocorsa/server/cfg/server_cfg.ini

Vagy ez: acServerLauncher.exe (allitasz, inditasz).
    A portokat nyitogatni kell.
  • Jackal
    Ja, meg jó lenne a torrentet kilőni a háttérből, mert lehet rohadt nagy csomagtorlódás van nálad emiatt ajátékban és ezért késlelteti az adott szála(ka)t az assetto. (de ez csak tipp)
  • Jackal
    Mit lép single playerben 15 AI-val?
  • lac coo
    Hat....nalunk most Lego Gyuruk Ura fut, nincs szivem elzargatni a gyereket :)
  • neilszab
    Booking pár perc múlva megint... eddig 15-en vagyunk
  • tjoe
    Kilövöm még az avast-ot, de ha nem lesz változás nem tudom mit csinálok. Ha lemezen lenne már felaprítottam volna, de így?!
  • macleody
    Szervert hogy tudok indítani? Biztos én vagyok vak de nem találom.
  • tjoe
    AI-val nem is próbáltam, csak online. Már mindent minimumra állítottam de semmi nem változott.
  • lac coo
    Az AI most ilyen vacak, nalam is megeszi a procit.Multiban nincs gon vele.
  • Alexease
    Ha mar adnak szervert, csak belefer egy regisztracio;) Ezen szerintem nem kell kiakadni. Raadasul Magyarorszag egyik legregebbi szimes kozossege, szinte kotelezo regisztralni:D
  • lac coo
    En regeve vagyok csak nem tudom a jelszavam ! :))
  • Alexease
    Ott valami beallitas problema lesz vagy megalomania:) Fele ekkora geppel is megy rendesesen, a GTX285 teljesen jo. Persze nem full hd, mega-giga beallitasokkal kell probalkozni, de azon a gepen elvileg max-on is mennie kellene. Tukrozodeseket vedd le minimuumra, teljesen felesleges.
  • Jackal
    De azért ez így egy kicsit spammelés szagú, értem én hogy toborzás, de hagy regisztráljak már önszántamból a fórumotokra és ne csak azért hogy megadjatok egy jelszót...
  • tjoe
    Megvettem ma az AC-t ha már lehet multizni, de egy kört sem tudok menni, mert egy idő után kiírja hogy "cpu 95% occupancy". Innentől akad mint állat 5-6 másodpercig. Aztán magához tér kb. 1 percre, de aztán kezdődik elölről.
    AMD X4 4Ghz, 8GB, memo, GTX660, Win7 64bit. Nehogy már ez kevés legyen neki! Ezért kár volt pénzt adni.
  • GPx8
    Ez még egy darabig ilyen lesz.
    Az Lfs-nél sem két perc volt amig "mindent" tudott az online.
  • Alexease
    Ahol kulfoldiek is vannak (a booking vadaszok, ez lesz az uj jelzo:P), ott total kaosz van. Nem tudnak korbe menni, tornek, zuznak, ranezesre gamepad (ide-oda rangatozo kerekek):D

Valszeg frissitgetik az osszes szervert, ahol a legtobben vannak es ahol meg booking, oda belepnek. Lenyegtelen milyen auto es palya. A szokasos driving-action-gamer:DDD
  • neilszab
    Muszáj, szeretnénk megszűri ki jön fel a szerverre, illetve a topik-ban való hozzászóláshoz is kell a reg.

Booking most indult el a következő körre, gyűlünk!
  • lac coo
    Fél kört nem tudtam menni , vagy kilöktek, vagy szembe beállt valamelyik a pályán, erre nem baszom el az időm :))
  • Jackal
    Ma este kinél lesz a zúzás? vsr szerveren?
  • alma2
    laccoo disconnected neked semmi nem jo? :)
  • Jackal
    A regisztrálós képkattintós jelszómegosztásért ejnyebejne. Mem lehetne a jelszót néha betolni mondjuk a reklámozott fórumokba is? (ha már felhívás hogy menjünk, és nem azért hogy regisztráljunk az oldalatokra...)
  • neilszab
    Aki lemarad, jöjjön fel TS-re és mondjuk mikor lesz a következő.
    Kis idő kell míg összegyűlünk és beindul...
  • neilszab
    Sziasztok!

Indítottam egy BMW M3 E92-es Fun szervert ma estére, nyomunk pár futamot, gyertek, leszünk amennyien leszünk!

Booking: 5 perc
    Qual: 6 perc
    Race: 5 kör

Szerver: GTR-Masters #9 BMW Fun
    Pass és infók itt: GTR-Masters Nyílt Szerver!
  • gviski
    zabája a CPU-t ez a szemét, RAMból meg szinte semmit nem használ :S
  • lac coo
    A Fiat Magionet, nem tudnátok valami nagyobb pályára átlőni , PLS ! :DD
    Mugello, Monza akár ...
  • Alexease
    Ha jol olvastam Kunos Twitteren, kicsit beteg, talan holnap jon haza, vagyis nagy erdemi valtozasok nem lesznek egy ideig. Talan azert sem volt eddig olyan nagy a tempo:P
  • Alexease
    Lattam, valami nagyon beallt korabban.
  • gviski
    Újra lőttem a serverrek
  • Alexease
    A VSR.HU #7 SG szerverre beallitottak BMW M3 E30-at is, ha esetleg az csalogatobb.
  • lac coo
  • Alexease
    AC v0.9.7.2.F.XII
  • Alexease
    Es meg ott van a ABC, lasd LFS :) Es vesz esetben a romai szamok is bevethetok:D
  • lac coo
    Vagy 0.9.7.1 -et :) Vagy valami hasonló :)