43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #12217 Nem kizárt, hogy az entry list használatával talán lehetséges is lehet. Akár verseny közben is be lehetne ülni a boxban álló autódba. -
nortsen #12216 Ott valami anomália van, mert szarrá törték az autóm am, és be akartam benni boxba, aminek a bejáratát elnéztem. Erre nyomtam egy est, és bit gombot, majd 1 mp múlva kihajtottam belőle, és mentem verseny végéig, de mintha nem számolta volna bele a pitet, és 4. lettem, ami 100%, hogy marhaság, hiszen tök utsó voltam. -
De ha kilepes utan benntmarad az ures auto betolthetne eleve az osszeset, es akkor akar idomero kozben bele lehtne ulni :)) -
amúgy ez valószínűleg azért volt mert utolsó körben back to pit-et nyomtak és akkor előfordulhat ilyen anomália...
szervezett keretek közt elég egyszerű ellenőrizni ezeket hiszen a replayt simán meg lehet nézni....:)
mint írtam könnyed nyári bajnokságra szerintem már most is alkalmas lehet...
véresen komolyan nem kell venni, de már az sokat nyomna a versenyek minőségén ha csak egy picit készülnének az emberek egy hétvégi könnyed bajnoki futamra...komolyan vett FUNBAJNOKSÁG... -
Szükség is lesz a fix kocsira, mert a bajnokságban úgy is fix kocsit kell választani majd az adott embernek, mert gondolom kategóriára lesz osztva mint eddig. -
endy papp #12212 A KTM-ről jut eszembe tegnap az egyik futamon asszem 6 körös volt,ketten úgy előztek meg hogy senki nem előzött meg míg tartott a futam,nem ment el mellettem senki.
Gondolom amit Alex is írt korábban teleportálódott elém.
Erre és a hasonló anomáliákra akarsz bajnokságot????
Ugyan már,ez a játék még egy jó pár hónapig (remélem nem év))alkalmatlan lesz minden nemű bajnokságra.
Bohóckodásra, funolni jó de semmi egyéb....
Sorolhatnám hosszan mik is kellenének bele ami már alkalmassá tenné bajnokság rendezésére ,de aki használja tudja és látja ,ni meg előttem már többen le is írták.
Nincs vele különösebb most se mert én is jókat "versenyeztem" az elmúlt pár napban,több féle kocsival több pályán is majd mind tetszett, de ennyi.
Majd ha helyére kerülnek úgy isten igazából a dolgok amit senki nem tud mennyi idő még,akkor igen majd lehet bajnokságokról beszélni. -
Amúgy nem értem, mert nem nehezebb mint egy GTR2-es féktáv tehát a rajt elvileg nem kellene, hogy nagyobb problémát okozzon, de meg merem kockáztatni, hogy egy iRacing-es első kanyarnál sem okoz nagyobb fejtörést a lényeg mindenhol ugyanaz, hogy vigyázz a többiekre.... A verseny további részében meg már 1-1 embert kivéve lehetett menni, sajnos neki csak álneve volt így nem tudom ki lehetett, de elegem lett belőle egy életre..... Unfair díjat egyből kiérdemelte. -
ja entry list, az vicces volt az elso multi szervernel nem lehetett uresen hagyni, mert akkor nem indult el a szerver a launcherbol.
Most mar siman ures, kiprobalom majd. Szerintem igy lehet fix poziciot berelni rajta, olyan lehet mint a reserved slot a battlefieldben, vagyis neki mindig lesz egy fenttartott hely, de itt meg fix kocsit is tehetsz be.
majd kiprobalom, ha addig valaki nem irja le a frankot. -
ezért is jobb volt így tesztelni szerintem h nem váltogattuk össze-vissza az autókat...(mégha nekem ez az autó nem is tetszi amúgy annyira de voltak jó kis szituk is az első kanyaros amokfutások után) -
azt tudom én is h vissza tudok menni ha már bookingoltam...
a ligák szempontjából érdekes entry list érdekelne...
hogy ott ha jól értem ha benne vagyok a nevezettek közt akkor bármikor fel tudok csatlakozni (hisz az autóm ugye be lenne töltve a pitre...)
hétvégén (vagy bármikor) jó lenne kipróbálni...:)
ha már vannak ilyen előre szervezett esti programok, lehetne egyet úgy is meghirdetni , h előre lehetne nevezni... -
Persze így nem lehet menni, hogy nem tudod mikor mivel lesz verseny. Persze hiába is tudnám én nap közben dolgozok nincs időm gyakorolni. Nekem 1 hete sincs meg a játék így természetes, hogy instabil még kicsit az autó alattam, nincsenek meg a féktávok setup semmi csak basic. Bajnokságban időben ki van hirdetve a pálya és autó kombináció így nincs gond vele be lehet gyakorolni az ember stabilan tud menni amire a verseny ideje eljön nincsenek olyan problémái mint nekem: A féktávokat keresem még és a kanyarsebességgel sem vagyok mindenhol tisztában azt is próbálgatom jellemzően idő szűkében a versenyen.
Bajnoki futamon, ha Masters akkor komoly fegyelmet és odafigyelést igénylő szabályrendszer van amit a pilóták többsége be is tart még akkor is, ha becsúszik néha 1-1 hiba ami nem gáz, mert emberből vagyunk mindannyian, de az akkor büntetést kap. -
valami könnyed nyári bajnokságra már most is lehetne használni bőven...
akkor talán nem lennének törések , zúzások ...ami remélem most csak annak tudható be h mindenki küzd még az autók kezelésével és nincs meg a szükséges stabilitás...
az is látszik szerintem h nem minden autónál ugyanolyan az ütközés...
eddigi tapasztalataim alapján a KTM illetve a GT autók azok ahol az apróbb koccokat egész jól kezeli le a játék...
de pl a tegnapi Bömbi is egész jó volt ilyen szempontból...persze itt kilöktek ezerrel, nem csak koccok voltak :) -
Elobb tudja egy jatekos aki mar csinalta, mint egy "szerveruzemelteto" :)
Nekem volt, hogy kifagyott, mondjuk a qualify utan, aztan visszamentem meg a verseny elott, idom megmaradt betett a megfelelo kockaba is.
Egyszer meg hiaba volt mert idom, talan lecsusztam a visszaszamlalot a versenyig, akkor meg a pitbe visszatett. Ugy szoktak "csalni", hogy mehetsz is a mezony ele ilyenkor, ha jol vettem ki. -
Pitti #12204 Igazad van, na de ez egy alpha félkész valami, ahhoz képest meg, szerintem nagyon jó. Persze nem lehet ezzel még bajnokságokat indítani meg szabályrendszert alkotni, de ahogy mondod funra jó. :) -
igazából most h már értem h működik a dolog rájöttem h public szempontjából pont ugyanolyan mint más lobby-s rendszer pl f12013...
csak azokat a szervereket kell kilistázni ami nem üres és booking időszak van, és elég sok közül lehet válogatni főleg délután...(erre meg is vannak a szűrők)
semmivel sem nehezebb versenyt találni mint a jó öreg bugmasterses csodánál...
az entry listre viszont kiváncsi vagyok h működik... működik már?:)
ott vajon be tud lépni később is (akár verseny alatt) az aki rajta van az entry listen ?
erről írhatna valamelyik "szerverüzemeltető"... -
GPx8 #12202 Kicsit lemaradtam. Valaki elmagyarázná, hogy ennek a "booking"-nak hivatalosan mi az értelme? -
nortsen #12201 Arra várhatsz, hogy a booking eltűnik. :)
Kb akkor tűnik majd el szerintem, mikorra lesz eső is. ;) -
mert válogatós vagy...:)
délután , de amúgy máskor is, simán lehetsz booking vadász...
2 perc alatt találok valamit...
illetve ha versenyezni akarsz ráírsz valamelyik friendsre, elindultok valamelyik magyar szerveren és pillanatok alatt 15 -20 külföldi is megjelenhet:)
csak a bookingos keresőt kell benyomni és akkor percek alatt bent vagy valahol... -
Hát hogy mit írtunk, az egy dolog :))) az csak találgatás, itt mindig a legrosszabbra számít az ember :)
Minden esetre ezt a bookingos f..ságot remélem elfelejti ,mert ez használhatatlan. Hogy az ember nem tud legalább edzés alatt belépni az nonszensz ... -
meg ugye azt írtátok biztos nem lesz dedikált szerver se az elején :)...
többet kaptatok mint vártatok....:)
én ezeket az esti összeröffenéseket nagyon élvezem, még akkor is ha állandóan lebombáznak :)
hihetetlen h public szervereken jobban biztonságban érzem magam , mint ezen a magyar szerven...:) -
Ezt mondom ,vezetni jó, de a rengeteg hiány miatt nehézkes, idegesítő a használat....Az AI visszalépett kb egy 3 hónappal ezelőtti szintre. A multi rendszer elég gáz, legalább is én nem bámulom órákat, hogy hová sikerül bejutnom, igaz válogatós is vagyok :))
Jelenleg tényleg csak funra jó, se törés, mindenki olyan segítséget állít be amit akar stb ...Átlagban nekem egy 20 perces versenyt kb 1 órás tökölődés előz meg .... -
pár napja jelent meg a multi , ami elvileg alpha fázisban van...
állítólag 2 HÓNAPJA kezdtek hozzá...
ahhoz képest szerintem elég jó, sőt úgy önmagában nézve is szerintem már most nagyon élvezetes tud lenni...
sok minden hiányzik még , de ha belegondolok akkor én többet , jobbat kaptam mint amit vártam , vártatok...:)
Alexease 1 hónapja írogatta h szerinte csak 1-2 autót lehet majd kipróbálni multiban , max 5 körös versenyeken stb...
-
Nem is a vezetessel van baj, hanem a szolgaltatasokkal.Nem, hogy extra nincs, de idegesitoen hianyos minden resze.... -
Pitti #12194 Már most is játszható, egy-egy verseny tök jóra sikeredik. A hibák ellenére nagyon évezem, és ne mondjátok, hogy ti nem. 
Az AC lesz az LFS után a következő mérföldkő a szimulátor játékokban. A pCArs 3 év alatt hol tart? Az AC már most jobban áll.
Persze nem akarok flémet indítani
-
Igazabol az AC most jelent meg, a online-nal. Mindegy mi a verzioszama. Innen nem update-ek lesznek, hanem patcheles:D
Persze a beigert karrier meg hianyzik, de arra nem nagyon izgul ra senki, raadasul tisztan latszik, a jelenlegi allapotokkal (nincs tores, serules, kopas, kicsit hulye az AI, nincs pitetles es startegia) nem is sok ertelme lenne. De ha hirtelen megis megjelenik, valszeg a jelenlegi allapotokat fogja tukrozni, lenyegeben egy osszefuzott, Evenet-sorozat lesz, pontokert.
Mivel minden auto elerheto, nem sok mindenert lehetne kuzdeni. Elvenni, meg csak nem veszi el az autokat es payakat?!:))))))
Alpha/beta/earlyacccess jatekkal karrier tipusut epiteni, nem nagyon lehet:P
Talan kiad meg egy-ket gyors javitast, aztan 1.0 ("vegleges"), es utana bejelenti, hogy a kovetkezo patch-ekhez tobb ido kell. Azok majd jonnek, akmikor elkeszul vele, eloretervezett idopontok nelkul. -
Hát azt nem mondták, hogy jó is lesz rögtön minden ...:)) -
3.0-nál meg még játszható is lesz :D -
Itt bármi lehet ! :))
Már csak kétfordulós karrier kell bele, és minden megvan amit ígértek az 1.0-hoz ! :)
Van AI, multi, autók pályák megvannak stb ... :P Egy szavunk sem lehet ...:D -
azt majd jönnek a 0.9.9x verziók :D 0.9.9a; 0.9.9b;... stb :D -
Tyuki80 #12188 Még ma meg lesz az 1.0:)YEEEE!
Holnap már a Dlc?Nord? -
TeJ2107 #12187 0.9.8
- Fixed restart in single player races -
0.9.7
- Fixed ingame GUI keyboard
- Improved multiplayer collisions ez jól hangzik :)
- Fixed AI Race fuel evaluation -
jött frissités -
Köszönöm! Oksa hogy ott van csak tegnap ota a jelszóemlékeztető még nem jött meg a mastersről ezért nem tudtam meglesni....
-
neilszab #12183 elküldöm privátban, amúgy itt van: GTR-Masters Nyílt szerver
Most van megint booking... -
Minden progi kilőve. Már mindent minimumra húztam. Élsimítások is kikapcsolva. Most néztem, 5 AI-val is azt csinálja mint 23-al. vsync kikapcsolva. 100-ra állítva az fps-t hozza is amíg belassul 20-ra, aztán vissza ugrik 100-ra és ez megy folyamatosan. Bekapcsoltam a rendering stat-ot vagy mi a tökömet, és ott alul van valami folyamatábra. Amikor belassul ott a két egyenes vonal (kék-piros) elkezd ugrálni mint a földrengésmérő, aztán visszasimul amikor abbamarad a szaggatás. -
545 szerver... Bazz :DDD -
Egy jelszót adjatok már légyszi a BMW funhoz!
Köszi! -
Ejjnnyee:) -
Köszi, bakker azért nem találtam mert hülye fejjel még a 0.6.2-es tört verzió mappájában kutattam :)