43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Próbáld ki 2 ellenfél ellen, majd 24 ellen egy olyan komboval amivel stabil vagy...van különbség és ez gumizodasra utal... -
Sajat guminyomot (es ha mar mukodik a tobbieke) azt tuti atviszi a ket session kozott, mivel nem tolti ujra a palyat. Kimenteni nem tudja (nincs realroad), de nem is fogja.
Az utolso Kunos info alapjan meg nem vatozik a gumizodastol a tapadas, azt irta, majd egyszer. De mivel eleg fapados a dolog (teljes palyara szamolt, 2-3 fele fix groove van), lehet megis beleirkalta;) -
Masters szervereken 30mp re van beallitva a race overtime...ezért nem ér be a mezőny fele...
Illetve a q és race közötti idő is túl alacsonyra állítottak masters -ék így a benzin allitasara is épphogy van idő... -
Ugy emlekszem azt irtam, hogy az ellenfelek feknyomai nem latszodnak..
Az, hogy a tapadas javul e a gumizodassal jo kerdes, en ugy tudom, ugy van a gumik elettartam- tapadas gorbeje megcsinalva, hogy nem a teljesen uj gumi tapad a legjobban...
Nekem utolso infom meg az, hogy a palya tapadasa nem valtozik... -
Biztosan atvisz a guminyomokat, most kirpobaltam qualify-> race
Van egy ilyen csuszka, hogy race over time, az valami olyasmit takar, mennyi idot varjon meg a szerver, miutan az elso beert a celba. Anno ket perce felhuztam, bar belegondolva neha meg az is keves. -
De ugyanígy működik hotlapnal is...
Ha nem restartolsz hanem back tó pit, akkor ha nagyon sokat mész lényegesen jobb időket tudsz menni,mint utána ha kilepsz majd újra be.,. -
Tyuki80 #12251 Szerintem vizuálisan a féknyomokat átvisz,sőt tuti,mert tegnap az időmérő köröm után a célegyenesben 230nál szúrtam egy kéziféket,majd az a hatalmas piruett guminyom ott éktelenkedett végig:) -
Médium gumi kell 5 kör feletti tavnal és ott egyre jobb lesz és a szoft -os hotlap időket javitod meg ha sokan vagyunk... -
MooneyR #12249 Szerintem (ha van) nem viszi át versenyre, mert nekem rohadtul csúszkál az első pár kanyarban még, meg ha 10 körös a verseny.. az utolsó 5 körtől is :D
Egyébként az szerver/verseny beállítás kérdése, hogy ha beér az eleje a mezőnynek ne legyen vége? Lenne meccs a mezőny végén is ám bőven.. sőt! -
Atviszi -e?:) -
Biztos h van rendes gumizodas...
Ami engem izgat h vajon a q-rol árvízi-e versenyre?
Mert azt még nem figyeltem... -
Ahhoz elegge osszevissza vannak a palyan. pl elso kanyarnal mar a kerekvetoon is van 7. masodpercnel, es ilyen tuti nincs rajta gyarilag.
Na de rohadt egyszeru van valaki gep kozelben most? inditok egy szervert aztan nezzuk meg latom, ha csuszol vagy sem. De biztos vagyok benne, hogy mar igen. -
Illetve azt is megfigyeltem,h minél többen vagyunk a pályán annál hamarabb tudunk gyorsabb köröket menni... -
Akkor mivel magyarazod h hosszú versenyeknel egyre gyorsul a pálya...
És jobban is tapad az autó érezhetően... -
Csak kamu es csak vizualis gumizodas van (elore modellezett groove, globalis szazalekos allitassal). Egyelore csak latvany, de jobb mint a semmi.
Kiveve, ka Kunos nehany nap alatt nem programozta le azt, amire azt valaszolta, hogy meg messze van:) -
Azok szerintem az elore modellezett kamu guminyomok;) -
Marmint multiban, ez lemaradt, mivel ott nem volt.
A lenti tegnapi linkelt videodban is latszik a sok gumicsik, ahogy huzzak, eddig ez ugye nem volt.
-
Pitti #12240 Biztos azért nem emlékszem mert nem volt még ilyen közel hozzám senki :)
-
Gumizodik a pálya és nem csak vizuálisan...
10 körös versenynél 20 körüli autónal egyre jobb időket lehet menni a vegefele ha nem koptatta szét a gumit... -
Pedig már pénteken is volt. -
Pitti #12237
Tényleg van nyíl, én sem emlékszem, hogy lett volna.
-
Jackal #12236 Tegnap előtt verseny közben még nem volt nekem. -
jut eszembe, tegnap csak 3 kort tudtam menni, de tele volt mugello feknyomokkal, es biztos tobb volt mint a sajatom, ez senkinek nem tunt fel meg? -
Akkor azt estére megkeresem kormányra blindelem és talán majd segít egy kicsit. -
nézd meg a videót:)
van nyíl... -
ezek az ismert hibák:) -
- Official server are set to 15 clients and we will gradually increase the clients number with testing. Dedicated server is not limited.
- Wheels remain always connected on the ground, even if cars flies, jumps of flips
- Steering wheels angles might be exaggerated, or inverted
- Extended characters in player names, are not supported yet
- Graphical active aero animations do not work on multiplayer clients yet
- Opponents skidmarks are not visible yet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Opponents windshield are not visible in player’s mirrors yet
- Opponents suspension movements are vertical, wheels might compenetrate cars body on some occasions
- "Multiplayer options” option from the menu does not work yet (containing voting for skip session, restart servers, kick users, chats etc)
- Switching between sessions dirt on the car doesn’t disappear
- race session ends some seconds after the leader finishes the race
- No slipstream yet -
természetesen van oldalra nézés, gombkiosztásnál lehet beállítani... -
Jackal #12229 Az volt már, hogy mért nincsen ilyen kis piros nyíl multinál, mikor a közeledbe ér valaki? -
azért azt lehet látni h melyik oldalra indul meg..
még így h nekem nincs olyan versenyrutinom mint a többségnek, azért ha figyel az ember hátra akkor látja, érzi h hol lehet a másik még akkor is ha holt térben van...
ha jobb lenne a tükör akkor is abból van a gond h nem használja az ember:) -
Talált valaki olyan opciót ami mondjuk egy oldalra nézés lenne gombnyomásra? Nagyon hasznos lenne verseny közben néha oldalra pillantani, hogy mennyire van mellettem valaki, mert a holt tér miatt van amikor necces a dolog.
-
Pitti #12226 ebben az esetben éppen igen, de ha hirtelen nem láttad melyik oldaladon van akkor hol hagysz helyet?..:) -
Pitti #12225 fogalmam sincs :) kitöltöttem a serverlaunchert és elindítottam, majd kikerestem a szerverlistában, csatlakoztam és ment. Nemtom, :)
persze routeren portforward megvolt, de az gondolom neked is, mert különben senki se csatlakozott volna hozzád. -
kiprobaltam az entry listet, pl qualify kozben is felengedett a szerverre, a lefoglalt kocsival. Ha jol lattam az elejen a bookingnal nem is szamolta bele az en slotomat. Bar ez csak teli szervernel erdekes, hogy elvesz egy helyet az entry list vagy sem.
Illetve booking alatt joinoltam a beallitott fix kocsit is engedte cserelni.
-
igazából szerintem egész jól használható...
ha nem látom hol van az eddig a seggemben lévő, akkor mellettem van, úgyhogy hagyni kell helyet... -
mit kell csinálni ahhoz h én is tudjak csatlakozni a saját szerveremhez?
mondhatnál valami okosságot h hogy oldjam meg:) -
Pitti #12221 a cockpit valós tükör itt is használhatatlan ahogy nézem. -
Pitti #12220 délután, vagy estefele csinálok egy ilyen szervert kipróbáljuk,
-
egy rövid kis videó tegnapról:
-
szerintem így van, hisz gyakorlatilag ez valami féle pre-booking dolog akar lenni, így ha valaki lecsúszik a bookingról akkor sincs semmi hiszen neki már fent van tartva a hely , így bármikor be tud lépni a szerverre az illető és röccenés se lesz a kapcsolatban hisz eleve számol vele a rendszer...