43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
De minek meg szervereket inditani, amikor ott a GTRM vagy a VSR. Tudom, tudom, nem jo az auto/palya:) -
A rules fulon, vagy az ini-ben a ALLOWED_TYRES_OUT-nal (-1). -
El kell engedni a teljes mezony:)
Az egyik legnagyobb cumi, Imola sikan, ahol ha vag az ember, azonnal belassit, de az auto az idealis iven marad kivul, magamogott a masikkal:D Igy az belerongyol vagy keruli a fuvon, ami azonnal bunti neki is:D -
No most megy a "szerverem" vagy nem ? :)) -
GPx8 #12333 Ha servert indítok, akkor hol állíthatom be, hogy ne legyen büntetés? -
A legnagyobb szívás és veszély az ebben a büntetésben, hogy nem lehet felgyorsulni semennyire a pálya mellett, hogy jobban vissza tudjak menni ! -
Bekalolz #12331
A fele után sajnos siet valamiért az ac-s videó szval elég idiótául néz ki 2 perctől :S -
Ikon van a lobbyban, valszeg kesobb lesz ra lehetoseg. -
Lehet hülye kérdés, de LAN-onzni lehet a játékkal? Nem Hamachi-s vagy Tunngle-s multi miatt kérdezem! -
Meg tologatjak kivulrol, mindent pillangoznak, sot meg gamepad-eset is lattam:D
Annyit valtozik a helyzet, ha valoban idiota kerul a palyara, es felfedezi hogy nincs bunti, akkor megy majd keresztul mindenen;) De ezekkel ugy sem lehet mit kezdeni.
Igy legalabb akik korrektul probalnak menni, es becsuszik egy hiba, nem szivjak meg teljesen. -
neilszab #12327 Kiírtam az esti FUN-t: Lotus Exige 240R - Vallelunga!
Első booking 20:00-20:05, utána 20-30 perces ciklusokban!
Gyertek, leszünk amennyien leszünk, tegnap 2-3 kör után megtelt a szerver!
Minden további infó és párbeszéd TS-en, vagy a FUN topikjában. -
viszont volt időm benzint állítani:) -
szintén ugyanezt próbáltam és kicsit vicces h hibáznak mellettem és lesz belőle több másodperces előnye...:) -
A legértelmetlenebb dolgon vagytok ki akadva, kb mindenki olyan segítséget használ amit akar, se benzin ,se kopás, max stabilitási segítség Tc anyám kínja, pont ez zavar ? :DD -
Pitti #12323 Így már a saját lefoglalt helyemre lépek be bármikor. -
Pitti #12322 Na megvan. Van mindenkinek egy 17 számjegyű GUID azonosítója, azt kell beírni. A szerver command konzolból néztem meg a sajátomat. -
MooneyR #12321 Igyekszem : ) Mentem most vallelungán lotussal, háát nagyon zavaró volt, hogy nincs semmi szankció.. olyan semmilyen practice szagú így. Bár túlélem, nem múlik rajta semmi : ) -
Hát vezess pontosan, hol itt a gond ?! :) -
Jackal #12319 Akkor mostmár lehet full pnzt szedni érte :) -
Pitti #12318 a nickemet írtam be, de most nézem nem egészen úgy van az ahogy hittem, mert kettő van belőlem a szerveren, azaz újként lépek be, de mászkálni hogy tudok azt nem értem -
MooneyR #12317 Lehetne F40 Mugello is : )
Egyébként ezzel a bünti kikapcsolással az a baj, hogy el kezdesz nem pontosan vezetni, mert minek.. úgy meg rá vagy agyban kényszerítve, hogy figyelj, fékezz, most, oké, megvan. Roncsderbi lesz mindenki meglássa : D -
Megint megpróbáltam jelszó emlékeztetőt kérni ,de nem ismeri az email címet... Pedig tuti az ! :) -
Jackal #12315 Alma, egy kicsit fennakadt a szerver, qualitiing után nem akar versenyre váltani -
Még egy apró javítás, és tényleg megvan az 1.0 ! :DD -
Nem látom .... -
amúgy entry list-be mit írtál be? -
Pitti #12311 csak azt néztem, hogy lehet-e mászkálni miközben megy a verseny. Mikor vége lett lekapcsoltam a szervert. -
Pitti #12310 jó kérdés, fogalmam sincs :) -
marmint lotus eleven,sory -
Csak a kedvedert elinditottam,mugello ktm. -
közben :
0.9.9
- CPU performance enhancements on loading -
és mi van akkor amikor vége a versenynek?
elkezdődik újra a booking?
illetve ha senki sem bookingol be melléd akkor elkezdődik uyganúgy a q ?
vagy újrakezdődik a booking? -
Jackal #12305 Lesz lacconak szerver ma? Az esőre való tekintettel én is csapatnék egyet :) -
Pitti #12304 Csináltam szervert entry listbe beírtam magam. Bármikor ki be járkálok, practice, qual, és verseny alatt is. Szóval jól működik.
Egyéb észrevétel, hogy kintről a szerver listában pirosan villog, hogy lejárt a practice de nem lép át qual-ra. Viszont bent szépen zajlik minden sorjában. Már rég a verseny megy de a listában még mindig a practice villog 0 idővel.
-
Nekem egész addig mindegy, amíg nem látom hogy ezzel visszaélnek. Elvileg felesleges a büntetés, ha mindenki normálisan közlekedik.
Én sem szoktam mindenki replay-t visszanézni, de kikapcsolása esetén ezt kezelni kell majd(!) akkor a program helyett.
De én a public szervereken is meg tudok lepődni, most megy egy sráccal mentünk párost Monza-ban, és így volt 7 tizeddel szrabb az időm mint a legjobbam :D -
végülis igen ezt mondom:)
csak ha nincs bünti akkor még más irányból is számítani kell a fesztiválra...:)
illetve szabadon vagdosat , szélesíthet az ember...
Na meg az RSR app se működik (amit speciel én nem használok, de pl néztem h tegnap Rácz Gergő világranglista 9.ik időt ment velünk, ezért is kevés lehet a 30 mp verseny után:)) -
Ha rossz helyen jön vissza, akkor is inkább tempóval jöjjön .:)
bolondság ez, pont ezt mondod te is, ugyan a pilóta így is úgy is csinálja a fesztivált, ha van lassítás ha nincs ... -
persze tudom...
ligába más...
de esténként azért csak public szerver van , csak nézz bele a videoba...
leszorítások stb...
ez a szerintem is rossz büntetési rendszer azért veszélyes mert a sofőrök fejében van a baj és egyből jönnek vissza a pályára...
ez a jelenség ugyanúgy meg lesz ha kikapcsoljátok , csak most gyorsan jön majd vissza a pályára a susnyásból :) a sofőrök ugyanazok lesznek :)
pont azért lenne rá szükség mert PUBLIC szerverekről beszélünk , ha vannak benne ezer éve ligázók benne ha nem...
na mindegy leírtam amit gondolok a dologról és megyek este ha lesz vágás ha nem...:)
nem támadólag írtam semmit , csak legfeljebb nem egyezik a véleményünk adott kérdésekben... -
neilszab #12299 Kedves Laci!
Több mint 10 éve rendezünk versenyeket, attól még mert kikapcsolunk egy ellenőrző funkciót, még nem szabadul el a pokol. GTR2 és a Race07 vágás ellenőrzése siralmas, ettől még tudunk komoly futamokat futtatni, mert alapvetően mindenki normálisan áll hozzá.
Viszont egy olyan agyament funkciót meg nem hagyunk bekapcsolva, ha van rá mód, ami egyrészt teljesen életszerűtlen, ráadásul meg barmi veszélyes is. Inkább azon agyaljatok, ma este milyen kocsi és pálya kombóval menjünk, a lent linkelt topikban lehet javaslatot tenni, azt fogom követni, mert ennyit helyet nem tudok egyszerre nézni
8 körül kezdünk, gyertek...
-
Remelhetoleg Kunos a szimes iranyba tereli majd a programot, es vagy lecsereli vagy boviti ezt a buntetest.
A legjobb az iR, egyszeruen szol erte, valahol majd kesobb be kell lassitani, visszavenni a tempobol stb. Ha nem, X ido mulva kotelezo pit, ha az sem, akkor kizaras. Persze az iR ennel bonyolultabb, de az AC-be eleg az egyszerubb megldas. A lenyeg, hog ne lassitson be.
De az arkadosabb fun szerverekre maradhat ez a lehetoseg, oda teljesen mindegy;) De ott valszeg ki is kapcsoljak:DD