43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Honnan lehet amugy tudni hogy ezek az apró javítások mit tartalmaznak /javítanak/ ? -
Jackal #12376 Most voltam egy 8 játékos szerveren, végre nem voltak lebegő autók, meg semmiből koccanások. Sztem le kéne venni az összes szervert 15-re. -
0.9.9 hmm :D holnap akkor jön az 1.0 .D -
én úgys szoktam keresni , hogy csak az éppen booking-olo szervereket listázom ki és az üreseket nem jelenítem meg és sorbarendezem kliens alapján... -
Ezek az idok lokalban futnak, csak az eleje es vege jon a szerverrol. Meg lehetne csinalni, de egyelore nyilt webrol nem erem el a szerveruket;) -
Vagy szarul szamolja az idot;) Vagy csak gyorsabb voltal, mert megszoktad. Vagy akarmi mas:D -
Ezt a rendszer foleg erre talaltak ki:) Igazi fun szerver tamogato rendszer;)Akkor lenne jobb, ha nem kellene vegig varni a booking-ot, ha mar megtelt a szerver.
Sorbarendezni es listazni sem lehet booking alapjan, pedig hasznos lenne. Elvileg meg tudnam csinalni, az adatok jonnek a szerverrol, de ahhoz teljesen szet kellene szednem a jelenlegi feluletet, es ahhoz nincs kedvem. -
ja nincs gumizódás mi? :)
instant 1 mp-t nyertem hirtelen ahhoz képest h előtte köröztünk hárman:) -
Én tipikus booking vadász vagyok :D
pörgetem, és ahol 10+ vannak és nem Huayra vagy formula arra megyek :) -
neilszab #12368 Be is teltünk, indítottam még egy szervert! ;)
link -
Jah, üres, előző meg majdnem tele volt :) -
A VSR KTM? Eppen book van, de nincs ott senki;) Egyedul mesz:)
A masik hatranya, hogy az full nyuilt szerver, mehetnek kulfoldiek is, ha veletlenul sokan lesztek es megtalaljak.
A GTRM zart cucc, csak itteniek es GTRM-esek vannak.
De majd nezem azt is, es ha lesznek emberek (legalabb 80an), akkoor megyek oda (is). -
Jackal #12365 Alex, ezeket a szerver booking időket nem lehetne kitoplni a fejlécbe? Kunosnak nincs valami interface-e rá? -
KTM-re megyek, ha sikerül elcsípni ! :P -
neilszab #12363 KEZDÜNK!!!
Booking 20:05-ig, aztán 20-30 percenként a következő... -
Vagy rovidebbet kuplungolok, berecseg a valto, belassulok, es hatulrol mar tolnak is ki a retekbe:D -
En is ezt mondom neki, jojjon mar a Lotusra:)
De megint le fog maradni:DDDD -
hát igen , ha a gázfröccs elmarad , akkor vége:) -
Raaalsz egy szerverre, es ha egyszer mentel rajta, tobbet nincs gond hogy mikor lesz a kovetkezo futam. Ftam vege, booking, varsz, start;) -
gyere erre a lotus porszívósra :)...nem sokkal gyorsabb mint a fiat -
Azert nagy kulonbseg van a ketfajta pillangozas kozott:)
1-2 kanyaban eleg necces megfekezni meg ezt a Lotus-t is, izgalmas, rakeszulos, plusz ott a visszavaltas. Ketlabbal semmi. 1-3 masodperccel jobb idot lehet menni, nem beszelve a biztonsagrol, megbizhatosagrol.
Rendes pillangos autoval egyszeruen csak gyorsabbak, es lenyomnak;) -
neilszab #12356 Itt hiába könyörögsz, napi 2 oldalnyi hozzászólás érkezik, nem tudom ez itt követni, kéne legalább 5-6 specifikus topik.
A Masters szerverek kapcsán meg kéréseket kérlek a Masters topikjában tegyetek, arra tudunk reagálni és állítani amit szeretnétek.
(ma sem kaptál jelszó emlékeztetőt?)
Na, kezdünk, 8 perc: link -
neilszab #12355 Első booking: 20:00-20:05
ezt midenképpen tartjuk, utána 20-30 percenként a következő
-
Az mindegy, pillangós autóval is lepillangóznak ! :DD
Most a VSR KTM-re hajtok, de már unom az ülést ...:) -
mindegyik jó !
De mekkora szégyen már, hogy nem tudtam még menni egy Jó Fiat versenyt AC-val ? :))
De állandóan beszopom, felnézek race, ugye lövésem nincs hol tart ...megint felnézek még mindig race... megint felnézek már időmérő ! Én nem értem mi a jó ebben :) Megiszok egy kávét és már lemaradtam :DD
Főleg ahol kb 20 perc egy verseny, lehet hogy 19 van hátra lehet hogy 2 .... -
Mondjuk ennek a Lotus-nak nem mukodik a tukre, es raadasul HPattern-es, lefognak pillangozni a palyarol:DDD -
A Lotus Exige 240R sem jo!?? Gyere a GTR-re (GTR-Masters.hu #9 Esti Fun) -
Mugello is jó ! De monza is, azzal az autóval elég élvezetesek a gyors kanyarok . Bár a Step 1 is jó lenne, az mégiscsak tuning ! :D -
Akkor inkabb Nurburg, az a Fiat-hoz talan meg jo is. -
Én is próbálom, de kevés a siker.
Ha valahová fel is megyek, általában kiraknak, vagy én rakom magam :DDD -
Jackal #12347 Na majd kapsz hozzá egy Monza-t aztán örüjjé... :D -
En meg tobbszoroset hasznalom amiota van online;)
En az AI-t vartam elsossorban, az idobeosztas miatt, de sajnos nem lett jo. -
Itt e ! Többen megbeszéltük, hogy jó a Fiat, de az kis pálya nem jó neki .... :)
-
És gondolod a betonon nem mer kilökni ? ;) -
neilszab #12343 Hol könyörögsz?
-
Korábban naponta sikerült játszanom 1 néha 1,5 órát AC-val...
amióta van multi, talán felet +plusz egy óra szerverböngészés :DDD -
engem kifejezetten idegesít most h bevetődnek mellém elzúg előttem és következő kanyarban meg ki is lök ,mert hiába ment el kenyába, úgy felgyorsít a susnyásban h a következő kanyarban kilök... -
Jackal #12340 Valaki le tudná írni a gtr jelszvát? (akár privátban ha akkora titok) -
GPx8 #12339 Köszi! -
Nem hát !
mióta könyörgünk többen, hogy a Fiatot vegyék már le Magioneról ! ? :DDD