43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem volt vele gond, en akartalak megvarni, mert lattam, vegre egy simeros, lehet valakit kergetni:D -
Igen, lehet rossz ötlet volt arra az oldalra menni, csak arra gondoltam, hogy te padlógázon vagy, és inkább nem vágok át előtted a másik oldalra. -
itt egy videó masters 9-es szerverről is:)
sajnos nem bírtam a nyomást és a rohadt blip-et többször elhibáztam , de ez király volt...
-
Engem valaki a bukoterbol elozott meg, onnan jol ki tudott gyorsitani:) Ha nem veszem eszre hogy jon, es nem huzodom le, nekemjon:D -
Tyuki80 #12413 Mindegy!Nem érdekes!Sok embernek meg kellene tanulni ha hibázik akkor ott már helyen nincs a védekezésnek,hogy tempótlanul bokázunk az ideális íven..Egyszerűen ennyi!Mind a 3 alkalomkor hibázott előttem,majd ahelyet hogy helyet hagyott volna,felsasszézik a bukótérből és kivág,holott üldöztem és látta hogy ott vagyok,amilyen hirtelen utólértem abból egyértelmű kellet hogy legyen gyorsabb vagyok..Nem leállunk roncsderby csatázni:)
-
Előlem 6-an ütköztek/csúsztak ki és 9. helyről rajtoltam
-
#12410 :) -
Akkor azert mentel ki a szelere:D
Amikor lassultal, el kezdtem en is visszavenni, hogy megvarjalak, de lattam nagyon kimentel a szelere, annak vege lesz:) -
Azt mondjuk nem értem, hogy amikor gurultam előtted, miért nem vágtál ki mögülem, és húztál el. -
Márpedig ezek a szarok füsttel mennek
-
Ezen en is csodalkozom, mert mind magyar, tuti GTRM vagy innen van, password-os a szerver, idegen nem tud bemenni. Ezekhez kepest valoban kaosz jellegu a dolog, az ember tobbet varna.
De a nagyreszevel nincs gond, 1-2 kor utan talalok valakit akivel lehet menni normalisan. Mindegy hanyadik helyen.
Most 6. lettem, nem tudom hogy, a vegerol indultam;) -
Az se barati, nekem sikerult multkor, rogton kijott a fust ...:) -
Ma is sok jó volt, de a nap legjobbja a Monza-i kergetőzés:
link
nem profi csak élmény :)
-
Az még talán barátibb lett volna, mert fékezek, de én négyesből, padlógázon raktam be hármasba. Értelme nem volt befejezni a versenyt. -
sorry par oraja, kifagyott a lacconak szerver. Most megy ktm, eleven, mugello 2 versenyig -
főleg hatosból visszafelé ! :D
-
Ötöst helyett hármast rakni nem egészséges
-
Na most meg vannak a KTM-en, megőrülök ettől a szartól, komolyan ! :DD
-
pff ennyit a magyar szerverekrol.
milyen nyomorekok mennek a gtr master9-en, startnal, 300 meter utan meg egyenesben tomegbaleset, majd meg utana dodzsemeznek is... koszi ez nem hianyzik. -
MooneyR #12398 Egyébként itt nekem is valami borzalom fps-em volt.. ki is léptem időmérő alatt levenni mindent a beállításokból, de még így is droppolgatott néha. -
En mar csak a legveget lattam az esemenyeknek, addig diavetites volt:DDDD -
azért kérdezem, nem csak tőled :) -
Ketten?!:) Szerezz meg 2-3 embert es megyek. Most beprobalkozom megegyszer a Lotus-szal... -
MooneyR #12394 Pördültél egy jó párat :D
Aztán nem hittem el, hogy kijöttek az út közepére.. pedig még néztem is, hogy porol kifelé az útra valaki :D azt megúsztad.. :) -
Kulfoldi szerveren volt, aki a pitbol indul, elorebb van, a progi nem foglalkozott vele, vagy valami hasonlo.
Vagy menetkozben pit, es onnan ki. Koronbelul marad, csak legelol:DDDD -
Nem megyünk KTM-ezni ? :)
-
Nekem is az egyenesben volt. -
Jackal #12390 Délután volt, hogy félúton járt a lámpa, mégcsak fel se bőgettem a motort, már telibetrafáltak, aztán rajtolhattam a pitből. -
En is H, de az alap;P -
Nekem is volt egy pillanat, amikor beszaggatott, de egyenesben szerencsére. -
Ki volt az? Mert van valaki aki nagyon lagol, en is talalkoztam vele nehanyszor;P -
Én is h-váltó. Úgy lettem negyedik, hogy időmérőn nem mentem teljesen körbe, versenyen meg kerülgettem a roncsokat csak. -
En ma meg nem tudtam normalisan vegigmenni:) Mindig tortenik valami:P
Most hirtelen beszaggatott 1fps-re, aztan hirtelen megindult, azt sem tudtam hol vagyok;DDD Aztan kiderult hogy a palya mellett a fuvon, hattal a forgalomnak;D
Ez most nem tudom hogy szervrees-pinges-utanaszamolas volt, vagy valami lokal belassulas?! -
Tyuki80 #12384 Szóhoz sem jutok!Óvatosan megyek körültekintően erre ugyanaz az ember 3 szor baszott ki a picsába miközben már előtte voltam....Nincs tükör bagy mi a szar??? -
Jackal #12383 Mázlim volt, az előttem lévő srác túldriftelte az első komoly kanyart. :)
Hátra meg azután már nem néztem. -
Pitti #12382 Hányan mentünk H váltóval? :) -
Annyian kiestek ?
-
Jackal #12380 A gtr masterses bvolt olyan mokor 20-an voltnk, pingem kb 40-es volt oda.
Viszont a jó hír: Épp most nyertem egy futamot alap lotussal, H-váltóval :)
Frenetikus érzés. -
changelog.txt
De ebbe csak a ngyaon egyertelnueket irjak le, neha annal sokkal tobb van. Max nem annyira fntosak (uj festesek, festes javitasok, uj setup-ok, hangok stb).
Minden update utan vegiglistazom az osszes uj file-t:D
-
Amelyik nagyon lag-ol vagy hibas, az vagy gyenge szerver, vagy kulfold, vagy otthonrol inditottak (azon meg jatszanak is):P
Rendes szerverrel eddig meg nem nagyon volt gond.
Max 1-2 emberrel, aki bejon 3-400-as pinggel:)
Most megis untam, kileptem, beragadtam moge, egyenesen nem tudmenni, raadasul ide-oda ugral annyira szaggat:D