43023
  • Alexease
    Nem volt vele gond, en akartalak megvarni, mert lattam, vegre egy simeros, lehet valakit kergetni:D
  • bardocz
    Igen, lehet rossz ötlet volt arra az oldalra menni, csak arra gondoltam, hogy te padlógázon vagy, és inkább nem vágok át előtted a másik oldalra.
  • barcalaci84
    itt egy videó masters 9-es szerverről is:)
    sajnos nem bírtam a nyomást és a rohadt blip-et többször elhibáztam , de ez király volt...

• Alexease
    Engem valaki a bukoterbol elozott meg, onnan jol ki tudott gyorsitani:) Ha nem veszem eszre hogy jon, es nem huzodom le, nekemjon:D
  • Tyuki80
    Mindegy!Nem érdekes!Sok embernek meg kellene tanulni ha hibázik akkor ott már helyen nincs a védekezésnek,hogy tempótlanul bokázunk az ideális íven..Egyszerűen ennyi!Mind a 3 alkalomkor hibázott előttem,majd ahelyet hogy helyet hagyott volna,felsasszézik a bukótérből és kivág,holott üldöztem és látta hogy ott vagyok,amilyen hirtelen utólértem abból egyértelmű kellet hogy legyen gyorsabb vagyok..Nem leállunk roncsderby csatázni:)
  • Norbi1990
    Előlem 6-an ütköztek/csúsztak ki és 9. helyről rajtoltam
  • Alexease
    #12410 :)
  • Alexease
    Akkor azert mentel ki a szelere:D
    Amikor lassultal, el kezdtem en is visszavenni, hogy megvarjalak, de lattam nagyon kimentel a szelere, annak vege lesz:)
  • bardocz
    Azt mondjuk nem értem, hogy amikor gurultam előtted, miért nem vágtál ki mögülem, és húztál el.
  • bardocz
    Márpedig ezek a szarok füsttel mennek
  • Alexease
    Ezen en is csodalkozom, mert mind magyar, tuti GTRM vagy innen van, password-os a szerver, idegen nem tud bemenni. Ezekhez kepest valoban kaosz jellegu a dolog, az ember tobbet varna.
    De a nagyreszevel nincs gond, 1-2 kor utan talalok valakit akivel lehet menni normalisan. Mindegy hanyadik helyen.

Most 6. lettem, nem tudom hogy, a vegerol indultam;)
  • lac coo
    Az se barati, nekem sikerult multkor, rogton kijott a fust ...:)
  • b-type
    Ma is sok jó volt, de a nap legjobbja a Monza-i kergetőzés:
    link
    nem profi csak élmény :)
  • bardocz
    Az még talán barátibb lett volna, mert fékezek, de én négyesből, padlógázon raktam be hármasba. Értelme nem volt befejezni a versenyt.
  • alma2
    sorry par oraja, kifagyott a lacconak szerver. Most megy ktm, eleven, mugello 2 versenyig
  • lac coo
    főleg hatosból visszafelé ! :D
  • bardocz
    Ötöst helyett hármast rakni nem egészséges
  • lac coo
    Na most meg vannak a KTM-en, megőrülök ettől a szartól, komolyan ! :DD
  • alma2
    pff ennyit a magyar szerverekrol.
    milyen nyomorekok mennek a gtr master9-en, startnal, 300 meter utan meg egyenesben tomegbaleset, majd meg utana dodzsemeznek is... koszi ez nem hianyzik.
  • MooneyR
    Egyébként itt nekem is valami borzalom fps-em volt.. ki is léptem időmérő alatt levenni mindent a beállításokból, de még így is droppolgatott néha.
  • Alexease
    En mar csak a legveget lattam az esemenyeknek, addig diavetites volt:DDDD
  • lac coo
    azért kérdezem, nem csak tőled :)
  • Alexease
    Ketten?!:) Szerezz meg 2-3 embert es megyek. Most beprobalkozom megegyszer a Lotus-szal...
  • MooneyR
    Pördültél egy jó párat :D
    Aztán nem hittem el, hogy kijöttek az út közepére.. pedig még néztem is, hogy porol kifelé az útra valaki :D azt megúsztad.. :)
  • Alexease
    Kulfoldi szerveren volt, aki a pitbol indul, elorebb van, a progi nem foglalkozott vele, vagy valami hasonlo.
    Vagy menetkozben pit, es onnan ki. Koronbelul marad, csak legelol:DDDD
  • lac coo
    Nem megyünk KTM-ezni ? :)
  • Alexease
    Nekem is az egyenesben volt.
  • Jackal
    Délután volt, hogy félúton járt a lámpa, mégcsak fel se bőgettem a motort, már telibetrafáltak, aztán rajtolhattam a pitből.
  • Alexease
    En is H, de az alap;P
  • bardocz
    Nekem is volt egy pillanat, amikor beszaggatott, de egyenesben szerencsére.
  • Alexease
    Ki volt az? Mert van valaki aki nagyon lagol, en is talalkoztam vele nehanyszor;P
  • bardocz
    Én is h-váltó. Úgy lettem negyedik, hogy időmérőn nem mentem teljesen körbe, versenyen meg kerülgettem a roncsokat csak.
  • Alexease
    En ma meg nem tudtam normalisan vegigmenni:) Mindig tortenik valami:P
    Most hirtelen beszaggatott 1fps-re, aztan hirtelen megindult, azt sem tudtam hol vagyok;DDD Aztan kiderult hogy a palya mellett a fuvon, hattal a forgalomnak;D

Ez most nem tudom hogy szervrees-pinges-utanaszamolas volt, vagy valami lokal belassulas?!
  • Tyuki80
    Szóhoz sem jutok!Óvatosan megyek körültekintően erre ugyanaz az ember 3 szor baszott ki a picsába miközben már előtte voltam....Nincs tükör bagy mi a szar???
  • Jackal
    Mázlim volt, az előttem lévő srác túldriftelte az első komoly kanyart. :)
    Hátra meg azután már nem néztem.
  • Pitti
    Hányan mentünk H váltóval? :)
  • lac coo
    Annyian kiestek ?
  • Jackal
    A gtr masterses bvolt olyan mokor 20-an voltnk, pingem kb 40-es volt oda.
    Viszont a jó hír: Épp most nyertem egy futamot alap lotussal, H-váltóval :)
    Frenetikus érzés.
  • Alexease
    changelog.txt
    De ebbe csak a ngyaon egyertelnueket irjak le, neha annal sokkal tobb van. Max nem annyira fntosak (uj festesek, festes javitasok, uj setup-ok, hangok stb).
    Minden update utan vegiglistazom az osszes uj file-t:D
  • Alexease
    Amelyik nagyon lag-ol vagy hibas, az vagy gyenge szerver, vagy kulfold, vagy otthonrol inditottak (azon meg jatszanak is):P
    Rendes szerverrel eddig meg nem nagyon volt gond.

Max 1-2 emberrel, aki bejon 3-400-as pinggel:)
    Most megis untam, kileptem, beragadtam moge, egyenesen nem tudmenni, raadasul ide-oda ugral annyira szaggat:D