43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Pitti #12457 Majd oculus rift-tel tutijó lesz a belső nézet 3d-ben. De így néhány autónál nagyon kicsit látni ki a szélvédőn. -
Esely az van ! :)
Folyamatosan mondtak neki forumon, hogy a kamera mozgatast engedje tagabb hatarokra, most csak file atirogatassal oldhato meg. -
Pitti #12455 Nem tudjátok, lesz-e lehetőség saját nézetet kreálni? szeretnék egy belső nézetet cockpit nélkül. Azaz ne a szélvédőn kívül legyen a nézőpont de ne lássam a műszerfalat, és belső motorhang legyen. Lesz erre esély? -
úgy látszik az RSR mégis működik akkor is ha ki van kapcsolva a Penalty...
tegnap elég jókat mentek páran...
6-ik olletve 7 hely RSR-en és az első futamon volt egy még durvább idő egy másik sráctól...
Viszont úgy tűnik pillangóznak G27-tel ... :) (bár nem tudom ez mennyire pontos ) -
nortsen #12453 Az a világos autó meg az unkokaöcsém. :) -
nortsen #12452 Én vagy 3-mal későbbi futamon meg jól benéztem ellened az egyik féktávot +volt egy mikro lag, és úgy mentem el melletted mint egy rakéta. -
tszd #12451 és milyen igaz: a Comodo Auro-Sandbox módot nem szereti, ha be van kapcsolva... :) Köszi szépen a gyors segítséget!!! -
ott van bal oldalt, 8/10 kor. De kb a rajtnal is igy nezett ki, itt jottek belenk hatulrol padlogazzal. -
nortsen #12449 Ez rajt után? -
Akkor ki kellene engedni nagy valoszinuseggel a szoftveres tuzfaladon a jatekot :) -
tszd #12447 Sziasztok! Sajnos a játék nem tölti be nekem a "news" részt, nem látható az "Assetto Corsa Channel" videó és az online felületen sem látok egy szervert sem. Van ötletetek, mi lehet a gond? Köszi. -
-
ahhh, kezdek robotta valni, bar degradalonak hangzik ez a szo, de valami hihetetlen jo erzes. 10 koros versenybol 5 korben (lotus eleven, nurburgring) a top30-on beluli ido az rsr-en. Ezert ma erdemes volt felkelni, a csirke hatulrolseggbejovos nyomikkal egyutt. -
A végén meg előttem végzet + 40 000 körrel, vagy még többel, ki se fért a táblázatba :) -
Erre mar tizeneve kitalalta a Papy (NR, iR) a tutit: ha a palyarol "teleportalsz" be a pitbe, a tavolagtol fuggoen "vontatasi idot" szamol:) -
De tenyleg lehet elozni ha megall es ptbe megy, az mekkora mar ! :)))Elottem csuszott ki aztan mire a celegyenesbe ertem pont jott ki a boxbol, de mar elem szamolta. -
Tuti a vezetek, mar egy ideje ilyen, csak neha segitett a pozicioba-csomozas szigszalag-fixalassal:D -
Jah, azt le kellett fényképeznem :))
Amúgy a hang nálam is ezt csinálta !!! Biztos, hogy a madzag ??? Időmérő előtt a boxba pl ... -
Nekem ennyi mára, köszönöm, már alszik mindenki ,a kormány meg hangos :)) -
Koszi, de nekem eleg volt. -
MooneyR #12437 Én is köszi, tényleg fun volt! :) nagyon fun :) -
Az a sok eloremutato, kavicsagy fele iranyulo guminyom eleg rosszul nez ki:) -
keso... -
na ne pletyizzetek, mindajrt betelik a szerver! -
En a fejhallgatoval szivok. A vezetek kozepen levo allitgatonal megtort valahol a vezetek, es ossze-vissza elmegy a baloldal. Recseg vagy megszunik teljesen. Idegesito egyfullel menni:D Sorszor egyenesekben a vezeteket massziroztam, hogy halljak valamit:)
Mar hazahoztam a benti fejhallgatomat, most mar szet merem vagdosni ezt is:P Megcsinalom mert igy eleg gaz. -
Olyan jól nézett ki, csak menetközben nagyon nem találtam az F12-őt :DDD
-
Jo hogy nem szalltal ki olajat cserelni:) 
-
Jó időket mentél, én lassan végigmentem, de biztosan, néha megalltam guminyomot fényképezni :) -
Az a gamepaddriver nevű user elég szépen trükközött a pittel, be is fejezte a versenyt + negyven-ezer körrel :DDD -
ahhh, ez hihetetlen direkt elvezi valaki, hogy padlogazzal az elso kanyar elott bele a tomegbe, hatulrol.
Most mar figyeltem ezt a tapadas a dolgot. Tyuki ha jol lattam 6. korben mente a legjobb idejet, en is javitottam vagy 0.4-et abban a koorben, a korrekordomhoz kepest. Erezheto volt a kulonbseg. Aztan az utolso korben meg javitottam.
Na mindegy rohadt jo volt, megy a kovetkezo... -
Koszi, ez jo volt, ez a KTM teljesen jo. Foleg igy 10 koron, hogy nem csak start, daralo es cel van:)
A fekekre vigyazni kell, mert gyorsan blokkol, foleg kanyar bemementnel, gondolom az utcai diffi-jelleg miatt. Preload allitas jo lenne, de igy sem rossz. -
Neztemba tukorben, de nem.lattam, azt hittem kilepett :)
En lassu leszek, mindenkepp az vagyok, de igy a h val megjobban, neha megtrefal, inkabb lassabban megyek :))) Majd dudajatok lekorozesnel ! :) -
MooneyR #12425 Nem gond, eléggé elbaltáztam : D Nem bírtam elindulni felfelé kanyarban a füvön, csak pörgött-forgott a ktm.. -
Akkor megszoktam varni valakit, elengedem, es megyek utana:DDD -
De hogy ez a gyökér dashmeter miért nem jelez megint ???
nem mindegyik autónál jó, vagy mi a p...?
-
Megyek;) -
Kicsúszott Money, tök egyedül mentünk mindharman:(
-
gyertek ktm ezni, vagy eleven, a lacconak szerverre .
-
De amugy hihetetlen, hogy nektek semmi nem jo, de komolyan :)
tok egyforma idoket mentetek a qualify-on, lehetett volna jot uldozni, erre jottek a kifogasok :)
-
ilyenkor bezzeg kileptek amikor elevennel uj korrekordomat allitom fel :)
olvastam csak nem mukodik a chatem jatekon belul.
elinditottam ujra
a ktm-ek elvereztek volna az elevennel szemben :)