43023
  • Alexease
    Meg sem, en benaztam el:)
  • Jackal
    A hátralévő booking időket is le tudod kérdezni?
  • lac coo
    Mit is kalapálsz pontosan ? :)
  • Alexease
    Mar realtime tudom listazni az osszes szervert;) Csak beszivtam egy fel orara, mert nem mukodott egy-ket index, es most vettem eszre, hogy Kunosek valamit elbenaztak (vagy valami mas okbol:P), de minden szerver nev elott van egy space:DD
  • neilszab
    Booking...
  • GPx8
    Pedig a routerben kell kinyitni a portokat és akkor jó. Én is a saját szerveremen játszom a barátommal.
  • Jackal
    Igen, minden jó elvileg, bár még haverommal este kipróbáltatom. Lobbyban látszik a szerverem.
  • macleody
    Routerben beállítottad a portot? Már ha van routered. Én még a DMZ-t is engedélyeztem.
  • Jackal
    Már eleve bookingolni se enged ha sajátgépről indítom a szervert. Találtam leírást hogy működjön valamiféle localhost-os loop-os dologgal, de sajna nálam a sok fejlesztői szarság miatt nem tudom beüzemelni.
  • Jackal
    cool :)
  • barcalaci84
    nem nagyon indítottam el mostanában:)
  • TeeBeee
    Most úgy irigyellek titeket. Egész héten nincs időm tolni veletek, és úgy néz ki, hogy hétvégén sem lesz.
  • Pitti
    Régebben említetted, hogy használod simracinges a dashboardot. Nincs valami jó style-od hozzá? :-) köridőkkel pl vagy valami hasznos. :)
    Nézegettem mindet, de egyik sem fogott meg igazán. Kellene csinálni valami jót :)
  • Hellboy76
    Mondjuk most nem biztos, hogy most ilyen szép visszajátszások lesznek a futamról, a korábban leírt "Wheels remain always connected on the ground, even if cars flies, jumps of flips" fícsör miatt.
    Katasztrófa, ami a kocsival történik azóta sajna... :(
  • Alexease
    Mint foxi a labtorlot;) Soooon
  • Alexease
    Most is mukodik elvileg:) Ha be van kapcsolva;P
  • alma2
    Ha lenne jo marketinges szakember kunos mogott, pl siman megcsinalnam, minden gumikopoas figyeles nelkul, hogy eddig az ut tapadasa volt 1. most 5 kor utan multiban legyen 1.01. Maris mindenki orul, koztuk en is es elegedett magaval, a vilaggal, mosolyog, elujsagolja, mas is kiprobalja, megveszi stb :)
    --------
    Nem tudom nektek mit nem enged pontosan ha a sajat gepeteken fut a multi. Ket join gomb van, valamikor tobbszor kell rakattintani.
  • neilszab
    azaz... KTM X-Bow R - Mugello!
  • neilszab
    Kiírtam az esti FUN-t: Lotus Exige 240R - Vallelunga!

Első booking 20:00-20:05, utána 20-30 perces ciklusokban!
    Gyertek, leszünk amennyien leszünk, tegnap 2-3 kör után megtelt a szerver!

Minden további infó és párbeszéd TS-en, vagy a FUN topikjában.
  • barcalaci84
    mondjuk ebből az időből még lehet könnyen faragni...:)
  • bardocz
    egyik special eventen nem kaptam meg az acsívmentet, pedig megfutottam a hozzá kellő kört. Akkor úgytűnik az időkbe is sikerült bugot rakniuk :D
  • b-type
    Nem tudom.... olyan érzésre is gyorsabb, pl. most Mugello-ban a McLaren-nel (köszi barcalaci84!). a lejtős döngetős részen..a Bmw-sek tudtak menni 1:48-t, nekem a McLaren-nel a lgejobbam 1:52 tökeleje volt.
    qual-n mentem 1:55-t mert elcsesztem :)
    Versenyen 1:50, aztán 1:49..5 körön keresztül, úgy hogy végül el tudtam kapni az egyik Bmw-t..modjuk poén hogy legjobb körömnek az 1:50-t mentette el :)
    a lejtős döngetős részen a balra ráfordulás még oké, de aztán szinte teligáz, fel a bukkanóra is(!!)...na ott olyat csinál a kocsi/ffb, hogy azt hittem becsinálok a gyönyörtől
    asszem 10-s szárnnyal.
    Egyszer mertem elküldeni teligázzal, utána már nem volt meg az az érzés hogy el fog menni, de az az egy nagyon jó volt :)
  • barcalaci84
    ez engem is érdekelne...:)
  • barcalaci84
    mondom én h script van a gumizódásra :)
    6 sokan bebookoltak jobban gumizódik...:)
    AI ellen is így volt hosszabb versenyeken minél több AI annál jobb idő...
  • Alexease
    Online-nal talan a "hiba"val is lehet szamoni, nem biztos hogy teljesen jo koridoket mutat. Nem probaltam, de elofordulhat.
    Startnal kell inditani egy stoppert, es a vegen megnezni a ketto kozotti kulonbseget;)
  • Jackal
    Alma, te a saját szervereden szoktál játszani? Hogy állítod be hogy beengedjen?
  • b-type
    ezelőtt pár hónappal a tizedeket faragtam..talán.
    most meg piff-paff 1 másodperc itt, másfél ott..és most két futamot is úgy mentem hogy tök egyedül mert a többiek kiléptek. elrajtolni még elrajtoltunk aztán szépen kilépegettek.
    Egyedül mentem Imola-ban a McLAren-nel stabilan 1:48 elejét, aztán 1:48 végét, majd hirtelen két 1:50-s kör majd a két utolsó az katasztrófa volt.
  • b-type
    nem elfogadhatatlan csak fejlődésnek sok.
    pl. most futottam egy 10 körös versenyt, a verseny közepéig nagyon ment végig a legjobbam közelében, aztán rohamosan romlott a soft gumi. a végén már 3 másodperccel mentem rosszabbat.
    DE ettől még a legjobbamat másfél másodperccel megjavítottam(!)
  • alma2
    Multiban dontod meg? Ott nem csoda, mert valami tuti valtozik a palya tapadasaban :)

De miert olyan hihetetlen, elfogadhatatlan magyarazat az, hogy fejlodsz? :)
  • bardocz
    Lehet mókoltak valamit a fizikán is.
  • b-type
    valami van...egyre döntöm meg az egyéni legjobb időimet.
    és érzetre is magabiztosabban megyek körről körre..
    ..vagy hülye vagyok.
  • lac coo
    A jelszavamat nem tudod atirni valamire ? Bar az mar eleve fura, hihogy nem ismeri az emailcimemet....
  • neilszab
    Ma este is lesz közös FUN-olás,
    a pályát és a kocsit mondjátok meg Ti, itt lehet kérni kombókat: link

Hétfőn és tegnap is igen hamar betelt a szerver, igyekszünk mindet úgy beállítani, ahogy Ti szeretnétek. Az ellenfelek minőségét sajnos még nem tudjuk garantálni, a szerver jelszavas, a jelszóhoz regisztrálni kell, amihez magyarul kell tudni, ennek ellenére pár rendbontó elem így is megjelenhet, eszközeink pedig még nem nagyon vannak a kiszűrésükre. Viszont van TS, ott lehet szólni egymásnak és még mindig több esély van egy normális futamra, meg jó meccsekre, mint public-on.

Viszont hétvégén tartunk egy szervezett komoly futamot rendes versenytávval amihez lesz prekvalifikáció és előzetes nevezés, ezáltal tudunk majd garantálni valamilyen minőséget. Részletek erről holnap, itt lesz kihirdetve: GTR-Masters - Szervezett futamok

Kérések, kérdések a linkelt fórumokban.

• alma2
    A sok kocka ugyis azzal bajlodna, hogy keves benzint ontott a lancfureszbe, noveljek meg a multi szerveren, a szerviz idot :p
  • PacsutaTibi
  • Alexease
    Uj szimulator! Raerosoknek, most akcios!
    TS 2013
  • Pitti
    Dehogy, jól bírom, tegnap este is pörögtem forogtam :)
  • Pitti
    Na igen, ezzel nem lehet vitatkozni :)
  • endy papp
    Most is jó a belső nézet nincs vele semmi gond,kilátni minden irányba,persze nem árt ha 3 monitort használsz.....
  • barcalaci84
    csak amilyen vezetési "morál" van az esti multi futamokon, biztos be fogsz hányni a nagy pörgés-forgásban...:)