43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Meg sem, en benaztam el:) -
Jackal #12496 A hátralévő booking időket is le tudod kérdezni? -
Mit is kalapálsz pontosan ? :) -
Mar realtime tudom listazni az osszes szervert;) Csak beszivtam egy fel orara, mert nem mukodott egy-ket index, es most vettem eszre, hogy Kunosek valamit elbenaztak (vagy valami mas okbol:P), de minden szerver nev elott van egy space:DD -
neilszab #12493 Booking... -
GPx8 #12492 Pedig a routerben kell kinyitni a portokat és akkor jó. Én is a saját szerveremen játszom a barátommal. -
Jackal #12491 Igen, minden jó elvileg, bár még haverommal este kipróbáltatom. Lobbyban látszik a szerverem. -
Routerben beállítottad a portot? Már ha van routered. Én még a DMZ-t is engedélyeztem. -
Jackal #12489 Már eleve bookingolni se enged ha sajátgépről indítom a szervert. Találtam leírást hogy működjön valamiféle localhost-os loop-os dologgal, de sajna nálam a sok fejlesztői szarság miatt nem tudom beüzemelni. -
Jackal #12488 cool :) -
nem nagyon indítottam el mostanában:) -
Most úgy irigyellek titeket. Egész héten nincs időm tolni veletek, és úgy néz ki, hogy hétvégén sem lesz.
-
Pitti #12485 Régebben említetted, hogy használod simracinges a dashboardot. Nincs valami jó style-od hozzá? :-) köridőkkel pl vagy valami hasznos. :)
Nézegettem mindet, de egyik sem fogott meg igazán. Kellene csinálni valami jót :) -
Hellboy76 #12484 Mondjuk most nem biztos, hogy most ilyen szép visszajátszások lesznek a futamról, a korábban leírt "Wheels remain always connected on the ground, even if cars flies, jumps of flips" fícsör miatt.
Katasztrófa, ami a kocsival történik azóta sajna... :( -
Mint foxi a labtorlot;)
Soooon
-
Most is mukodik elvileg:) Ha be van kapcsolva;P -
Ha lenne jo marketinges szakember kunos mogott, pl siman megcsinalnam, minden gumikopoas figyeles nelkul, hogy eddig az ut tapadasa volt 1. most 5 kor utan multiban legyen 1.01. Maris mindenki orul, koztuk en is es elegedett magaval, a vilaggal, mosolyog, elujsagolja, mas is kiprobalja, megveszi stb :)
--------
Nem tudom nektek mit nem enged pontosan ha a sajat gepeteken fut a multi. Ket join gomb van, valamikor tobbszor kell rakattintani.
-
neilszab #12480 azaz... KTM X-Bow R - Mugello!
-
neilszab #12479 Kiírtam az esti FUN-t: Lotus Exige 240R - Vallelunga!
Első booking 20:00-20:05, utána 20-30 perces ciklusokban!
Gyertek, leszünk amennyien leszünk, tegnap 2-3 kör után megtelt a szerver!
Minden további infó és párbeszéd TS-en, vagy a FUN topikjában. -
mondjuk ebből az időből még lehet könnyen faragni...:) -
egyik special eventen nem kaptam meg az acsívmentet, pedig megfutottam a hozzá kellő kört. Akkor úgytűnik az időkbe is sikerült bugot rakniuk :D -
Nem tudom.... olyan érzésre is gyorsabb, pl. most Mugello-ban a McLaren-nel (köszi barcalaci84!). a lejtős döngetős részen..a Bmw-sek tudtak menni 1:48-t, nekem a McLaren-nel a lgejobbam 1:52 tökeleje volt.
qual-n mentem 1:55-t mert elcsesztem :)
Versenyen 1:50, aztán 1:49..5 körön keresztül, úgy hogy végül el tudtam kapni az egyik Bmw-t..modjuk poén hogy legjobb körömnek az 1:50-t mentette el :)
a lejtős döngetős részen a balra ráfordulás még oké, de aztán szinte teligáz, fel a bukkanóra is(!!)...na ott olyat csinál a kocsi/ffb, hogy azt hittem becsinálok a gyönyörtől
asszem 10-s szárnnyal.
Egyszer mertem elküldeni teligázzal, utána már nem volt meg az az érzés hogy el fog menni, de az az egy nagyon jó volt :) -
ez engem is érdekelne...:) -
mondom én h script van a gumizódásra :)
6 sokan bebookoltak jobban gumizódik...:)
AI ellen is így volt hosszabb versenyeken minél több AI annál jobb idő... -
Online-nal talan a "hiba"val is lehet szamoni, nem biztos hogy teljesen jo koridoket mutat. Nem probaltam, de elofordulhat.
Startnal kell inditani egy stoppert, es a vegen megnezni a ketto kozotti kulonbseget;) -
Jackal #12472 Alma, te a saját szervereden szoktál játszani? Hogy állítod be hogy beengedjen? -
ezelőtt pár hónappal a tizedeket faragtam..talán.
most meg piff-paff 1 másodperc itt, másfél ott..és most két futamot is úgy mentem hogy tök egyedül mert a többiek kiléptek. elrajtolni még elrajtoltunk aztán szépen kilépegettek.
Egyedül mentem Imola-ban a McLAren-nel stabilan 1:48 elejét, aztán 1:48 végét, majd hirtelen két 1:50-s kör majd a két utolsó az katasztrófa volt. -
nem elfogadhatatlan csak fejlődésnek sok.
pl. most futottam egy 10 körös versenyt, a verseny közepéig nagyon ment végig a legjobbam közelében, aztán rohamosan romlott a soft gumi. a végén már 3 másodperccel mentem rosszabbat.
DE ettől még a legjobbamat másfél másodperccel megjavítottam(!) -
Multiban dontod meg? Ott nem csoda, mert valami tuti valtozik a palya tapadasaban :)
De miert olyan hihetetlen, elfogadhatatlan magyarazat az, hogy fejlodsz? :) -
Lehet mókoltak valamit a fizikán is. -
valami van...egyre döntöm meg az egyéni legjobb időimet.
és érzetre is magabiztosabban megyek körről körre..
..vagy hülye vagyok. -
A jelszavamat nem tudod atirni valamire ? Bar az mar eleve fura, hihogy nem ismeri az emailcimemet.... -
neilszab #12465 Ma este is lesz közös FUN-olás,
a pályát és a kocsit mondjátok meg Ti, itt lehet kérni kombókat: link
Hétfőn és tegnap is igen hamar betelt a szerver, igyekszünk mindet úgy beállítani, ahogy Ti szeretnétek. Az ellenfelek minőségét sajnos még nem tudjuk garantálni, a szerver jelszavas, a jelszóhoz regisztrálni kell, amihez magyarul kell tudni, ennek ellenére pár rendbontó elem így is megjelenhet, eszközeink pedig még nem nagyon vannak a kiszűrésükre. Viszont van TS, ott lehet szólni egymásnak és még mindig több esély van egy normális futamra, meg jó meccsekre, mint public-on.
Viszont hétvégén tartunk egy szervezett komoly futamot rendes versenytávval amihez lesz prekvalifikáció és előzetes nevezés, ezáltal tudunk majd garantálni valamilyen minőséget. Részletek erről holnap, itt lesz kihirdetve: GTR-Masters - Szervezett futamok
Kérések, kérdések a linkelt fórumokban.
-
A sok kocka ugyis azzal bajlodna, hogy keves benzint ontott a lancfureszbe, noveljek meg a multi szerveren, a szerviz idot :p
-
PacsutaTibi #12463
-
Uj szimulator! Raerosoknek, most akcios!
TS 2013 -
Pitti #12461 Dehogy, jól bírom, tegnap este is pörögtem forogtam :) -
Pitti #12460 Na igen, ezzel nem lehet vitatkozni :) -
endy papp #12459 Most is jó a belső nézet nincs vele semmi gond,kilátni minden irányba,persze nem árt ha 3 monitort használsz.....
-
csak amilyen vezetési "morál" van az esti multi futamokon, biztos be fogsz hányni a nagy pörgés-forgásban...:)