43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
ha kiszamolod, 2-3 korre eleg. Pont ra kellene tenni a hosszabb palyan meg kb 15 secet nalam, nem egyszer a celegyenesben jart le az idom.
Az idomero mar visszaszamol mikor tolt neked a jatek, majd a pitbol elindulsz. Kb 3 perc eltelik, ha nem allitgatsz semmit.
a 7 perc alatt meg egy 2 perces korrel szamolva kijon a 3 kor,amibol egyben tuti eled allnak, vagy kiloknek :)
Ktm es tarsai sebessegu autoval szamolva. -
Igen, a jobbfelso gombbal ki-bekapcsolva lehet valtani a full es a szurt lista kozott, frissitesnel csak azokat szedi a szeverrol, sokkal gyorsabb.
Ez csak barkacsverzio, elsossorban magamnak, de talan egyszer lesz valami gyari kedvencek lista is. Sajnos ahhoz annyira bele kellene nyulni a programba, hogy gyakori frissitesek miatt, egyelore nem eri meg maszekban foglalkozni vele. -
Jackal #12575 10 kör kb jó, bár lassú kocsival hosszú pályán az is már unalmas a végefele nekem. 10 Perces időmérőt viszont sokallom. Tudjon menni az ember 2-3 mért kört, aztán hajrá. -
A gtr-es szervereken tobbek kozott azert nem jatszom, mert nagyon kevesnek tartom az 5 koros versenyt. Egy szoros izgalmas es kitartast kovetelo kuzdelem egyszeruen nem tud kialakulni.
A masik gondolatom, hogy minel rovidebb a versenyek, annak jobban vonza nfs pistikeket, illetve azokat, akik mondjuk nem tudnak 10 kort soderagy nelkul megtenni, de leginkabb kettot sem.
A 10 koros versenyeken is publikon a fele biztos elverzik, pedig azt gondolnam oda komolyabb hozzaallassal jonnek az arcok. Foleg, ha vegigkuzdotte a 10 perces idomerot is a tovabbi izgalmak remenyeben.
Velemenyek, ellenvelemenyek? :) -
par perce megadta...
0.9.11
- Default launcher theme: fixed the opponent selection being inactive which was introduced in an earlier update
- Default launcher theme: potential fix for the car modal overlay not displaying properly on very high resolution monitors.
-
Jackal #12572 Mai updateünket add meg nekünk ó uram : -
-

-
nortsen #12569 Refreshkor csak azokat mutatja? -
GTR-Masters/VSR.hu szerver listazo/favorite (v0.9.10) -

-
Nem sokaig.
A Hostingernel (ingyenes hosztolos cucc) vagyok, neha-neha elhalalozik es vagy nem elerheto;) Gondolom azert, hogy fizessek a Premiumert:D -
neilszab #12565 Sikerült megvalósítani a GTR-Masters oldalán a szervereink láthatóságát:
-
Most sokkal jobb:)
-
Jó ez a banner! -
Gyorsan berakom en is tablaba:P -
Szebb mint az enyem;) -
Jackal #12560 Meanwhile... :)
-

Majdnem elmentem :D
Nem gond . -
Bocs Lacoo, én voltam. Néztem a tükröt és ahogy láttam, h elindulsz jobbra, az ideális nyomvonal felé, akkor kezdtem balra húzódni. Maradnom kellett volna a szélén. -
cstibikeee #12557 Jön valaki a VSR #7-re P4/5-el? -
Meg nagyon-nagyon sok lepes van addig:) -
Hogy én löktelek ki ? Kizárt! :D -
Ja tényleg, azt hittem a 9.9.9 után egy lépés az 1.0.0
-
Tyuki80 #12553 Csak annyit a videohoz:Nem Te voltál az egyetlen áldozat!:)Én is a fűről jöttem vissza,ha jól emlékszem nem véletlenül...de lehet tévedek:) -
Amikor bookingolni lehet akkor dőlt betűs a sor végén a "booking=xxx sec" szöveg? -
Kitettem a banner ala a SZERVEREKHEZ, nehany szerverrol a Lobby Listat. Most se kedvem se idom formazgatni es tablazatozni, egyelore ilyen fapados (text
):D
-
Igen. most majd jön a 9.9.11 , 9.9.12 stb :DD -
Ezert lett 0.9.10. Ezutan lesz 0.9.11, es igy tovabb:P -
Az előbb még 9.9.9 volt nem? :D -
Pitti #12547 Nekem ki van rakva a track map. Így sokkal korábban látom, hogy hol jönnek mögöttem mint a torz tükörben. Hasznos tud lenni. -
0.9.10 :DDDDD -
jó, hát így visszanézve könnyű mondani merre kellett volna, ott elsőre úgy tűnt, hogy teljesen bejön balra :DDD
Nem nagy gond, mert belefér, meg ahogy mondod én is csinálok galibát ha eldobom a vasat, de ilyenekre azért figyelek .... -
Jött valami frissítés, 10,2mb. -
Én az utóbbi években nem mentem egy versenyt sem, szóval valszeg nekem is vannak kellően paraszt megmozdulásaim. Nameg ha a tükör rendes lenne, akkor pl látnám mi van mögöttem, valaki elé ma visszajöttem íven, mert nem láttam, hogy jön. A videónál meg mi vezérelt arra, hogy akkor elrántsd jobbra? Vagy korábban kellett volna rögtön jobbra menni, vagy maradni bal oldalon határozottan. És felöklelni hátulról ha tovább megy balra, hogy legközelebb nézze a tükröt. Itt ingyen lehet így nevelni a népet, nem úgy mint a valóságban, ki kel használni
-
Pitti #12542 Hát eszembe nem jutna nyomni a dudát azt se tudom melyik gomb :-) :-)
Csúcs mennyi mindenre figyelsz verseny közben. Guminyomokat fotózol miegymás.
-
Jackal #12541 Tegnap csont ugyanezt csináltam egy épp kicsúszott jószággal, amikor éppvisszakecmergett a pályára. Majdnem sikerült elmenni mellette :) -
Nem mondom, hogy idióta, de a tükröt illene nézni néha :)))
Nem jöttem rá, merre is akar menni :)) -
Duda nem hasznos az idióták ellen, erre a Pesti forgalomba is rájöttem :D -