43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #12657 FPS-ed mennyi? -
Lehet, hogy most meg fogtok lincselni, de egy két nap tesztelés után én nem érzem olyan átütően szupernek az egészet. Valahogy hiányzik nekem belőle a gumi tapadásvesztése és annak az átadása ffb-ben. Egyszerűen nem érzem mikor csúszik meg a kocsi csak akkor amikor már késő. Remélem még pofozgatják a gumikat. -
Pont én mentem akkor előtted, néztem is, hogy mi van veled, mész a falba ezerrel, de akkor megvan az oka :D -
Tyuki80 #12654 Felpofoznám azt aki egy ilyen minőségű játékba kitalálta,hogy pont silverstonra van szükség!Ennél a vacak,jellegtelen,széles ,rossz pályánál csak angliában van tucat jobb..A többiről Barcelona,Suzuka,Laguna Seca,Estoril,Abu Dhabi,Hungaroringet meg meg sem említem.
De ma is tanultam valamit:Ezek után sem fogok olyan lobbiba belépni ahol ez a pálya megy:)
(pedig volt egy két jó pillanatom..(ufókat kergetni stb) -
ezeket az utcai supercar-okat most se sikerült megszeretnem...:)
eddig ez az autó tűnt a legkevésbé alkalmasnak arra h normális versenyeket lehessen menni vele
silverstone meg nekem se jön be:)
de holnap is nap lesz:)
új pálya, új autó , új remények :) -
hali
érdeklődnék, hogy nektek nem volt e olyan problémátok a játékkal, hogy beakad a kép 1 mp-re kb, de utána minden okés?
Online és offline is előfordul
Fps 100 körül, rajtnál 20 autóval a minimum 55 volt.
gép: i5 4670
8gb 1600 memória
radeon 7950 3Gb
köszi! -
Ma eddig negy anomaliam volt.
Meg a VSR szerveren Nurburgingen a leggyorsabb "kanyarba" elment a kormanyom, en meg mentem tovabb gyenesen:) Nem is ettem ilyen meg nem volt.
Es most, Silverstone-nal a masik harom. Eloszor nem tudtam belepni a szerverre, a lobby mindig aggodott, le is maradtam a rrajtrol.
Aztan volt 2 eros lag-om (lehet lokal, ment a hatterben a bongeszo:P), 2-3 tizedre meg-megallt a kep. Mentem is a susnyasba;P
De az eddigiek alapjan, osszessegeben, mint mukodes eddig kiralysag az nKP sokaig huzudo szenvedesehez kepest. -
RSR hotlap szerint igen. -
Ha mindent kihuzunk, amit valaki szovatett vagy nem tetszik neki, nem marad semmi a programban:)
-
Tyuki80 #12648 szerintem silverstont nem kellett volna berakni!A világ legszarabb pályája:)Ez a kombó így együtt meg büntet:) -
neilszab #12647 és a simával pariban vannak? -
Tuningolt 458-at nem kellett volna berakni. 10mp-el gyorsabb körönként a mekitől :( -
Hétfőre mi meg tervezzük egy hosszabb futamot (~25-30perces) a BMW M3 E30 Group A-val ;-)
Sajnálom, hogy a main nem tudok lenni, a Ferrari 458-as nekem bejön ;-) -
Atirtam a kicsi Lobbys cuccot, most felpercenkent lefrissiti mindegyik session-t a JS, igy folyamatosan jelzi ha valami van (versenynek vege).
Pl: [URL=http://alexease.hol.es/aclobbyread/aclobbyapp.php?szerver=GTR-Masters.hu+%239+Esti+Fun]GTR-Masters.hu #9 Esti Fun[/URL] -
neilszab #12643 Sziasztok, elnézést kérek, csak most értem haza!
Kiírtam a ma esti Masters FunRace programot, 21:00-21:05 első booking, aztán 20-30 percenként új menet, a Ferrari 458-cal és az utcai Mekivel:
Gyertek!
Hétvégén pedig ez lesz, ez az első komoly futamunk:
GT3 Class - Mugello: 20 körös verseny
-
Most látom, azért csak befigyelt a 0.9.11 :DDD -
21:00 -től booking barcalaci szerveren egy kis mugello gt3 gyakorlás
jelszó:1234 -
Ezek a RacingClub szerverek jok lennenek (csak BMW, Ferrari, Lotus stb.), de valamiert egyik sem mukodik?! -
azzal nem lép be .... az a wifihetz volt jó ...
De nincs valahol egy howto, hogy a francba lehet szervert indítani, ez egy rakás szar, nem vagyok én programozó ! :))) -
A RacingClub-Hungary.com#8 nak van Lotus szervere )osszes Lotus:P), Silverstone Interen.
Amugy igaz, mar csak a magyaroknal is eleg sok szerver van, ami hasznalhato. -
Tyuki80 #12637 van így is annyi mint a szemét aztán senki nincsen rajta....
-
Elvileg kaptál hozzá egy kis papírkát, de ha minden igaz a modem alján is ott kell lennie. -
csinálok szervert
mi legyen? -
Valaki UPC kábelnetes tudna segíteni, hol találom a modem felhasználó nevét-jelszavát ?
THX ! -
Tyuki80 #12633 srácok!Nem lesz ma semmi??mindenki játszik,de máshol??Nem gyűlünk össze valahol?
-
masters apphoz még annyit h természetesen az online futott időket is feltölti autómatikusan...(tehát nem kell ezért külön hotlapozni stb...
úgyhogy tényleg csak annyi a feladat , hogy fel kell rakni, és szombat este 6-ig menni kell egy kört legalább az adott pálya/autó kombóval... -
Ahaaa, én végignéztem pár helyen a köreimet, de ezt nem találtam meg. Akkor viszont ilyenből lehetett pár nálam...
-
úgy rémlik pont nálad láttam egy hasonlót a master rankon...
gondolom azt törölte az admin... -
egyik updatenél volt valami gubanc magával a játékkal...
pl nekem is volt olyan h ai ellen mentem egy versenyt de kilöktek az első kanyarban és kiléptem...
az AC meg kiírta h javítottam a körömön:) mugelloban szerinte 25 mp alatt körbeértem:) -
Nekem valaki a mastersen írt, hogy töröljem az érvénytelen köreimet. De hogy melyik köröket, meg miért, na azt nem tudtam megfejteni :D Aztán asszem azt írta törölve lettek, de számomra még mindig rejtély. -
a masters app-ot egyszer felrakod és hozzá se kell nyúlnod többet...
onnantól kezdve semmit nem kell csinálnod...
szerintem ez jó dolog h nem akkor próbálja a fél mezőny ki a pályát mikor már verseny van...
az ellenfeleit is könnyebben megtalálja majd az ember ha így lesz beosztva esetlegesen több szerverre...
és remélhetőleg sokkal nívósabb és balesetmentesebb versenyek lesznek hétvégén legalább... -
Kitettem én is az AC topikunkba (link) lehet, hogy páran tőlünk is csatlakoznak majd.
-
Tyuki80 #12625 Gondolom az rsr-re feltöltött időimmel nem tudok nevezni?!Egyébként szìvesen mennék,mint eddig minden este,de lassan a sok liga meg szervezés meg ide-oda feltölteni időket stb annyra megbonyolìtja,hogy a kedvem is elmegy tőle:)A sok ide oda regisztrálásról nem is beszélve.. -
na , odáig eljutottam h mostmár be tudok menni a versenyre is akkor is ha a gépemről indítok szervert...
viszont ezt csak úgy sikerült elérni , hogy bekapcsoltam a routerben a DMZ-t...
hogy lehetne enélkül? Mit nem állítok be jól a roterben? -
neilszab #12623 Mostantól lehet nevezni szombatra és vasárnapra is, viszont aki nevez, az jöjjön is el, ne legyenek üres helyek a szerveren. -
Kozben talaltam RacingClub-Hungary.com szervereket is, betettem oket is a listaba. Lehet nem a legjobb a szerverbeallitas (van Prac), de legalabb hosszabb a verseny, es ezek is plusz lehetosegek, ha valaki innen szervezodni akar valamire;) -
szombat este -
Melyik napon lesz a verseny? Lehet én vagyok a vak, de dátumot nem találtam a bejegyzésben. -
De ha mar Kunosek kepesek 100 "szervert" uzemeltetni, amelyek nagyresze ossze-vissza porog es sokszor ures, irhatnanak egy ACR-szeru szerveroldali progit is.
A user kivalaszt egy szabad AC szervert; beallitja az autot, palyat, passwordot, egyebeket; inditja a booking-ot; o az "admin", o tud korabban inditani; ha az inditastol szamitva 10 percig nem tortenik semmi, az szerver leallitja a lobbyt, elbveszi a lehetoseget, visszadobja a kozosbe. -
Meg a lobby-t kellene modernizalniuk, hogy hasznalhato(bb) legyen:
- kedvenc szerverek felvetele
- a megtelt szerver azonnal induljon (ne kelljen megvarni a booking veget)
- a bookingolt szerverhez nyitna chat-et
- inditas gomb, ha valszeg nem telik meg, akkor se kelljen varni (hogy kiindit, jogosultsag, az mar jo kerdesd:DDDD)