43023
  • Danecay
    valami ilyesmire gondoltam én is, de elsőre nem vettem észre a különbséget :)
  • lac coo
    Egyenesen elore nez a kamera barhogy is mozog a kamera, Ha mondjuk bolint akkar nem megy vele a latomezo, hanem ugyan abba a magassagba nez.Ki kell kapcsolni, eleg idetle ahogy liftezik alattad az auto.
  • kigyi
    Most volt egy komoly frissítés a multi most szerintem örüljünk, ha nem mással foglalkozik, hanem ennek a foltozásával! :)
  • Danecay
    A "Lock onboard camera to horizon" opció mit is takarna?
  • GPx8
    Nem lesz valami komolyabb frissítés a közeljövőben? (Pl. törésmodell).
  • neilszab
    Hétvégén rendezünk futamokat rendes versenytávon!

A részvételhez előzetes nevezés és prekvalifikáció szükséges, ezért ma este nem lesz FUN, hanem átállítottam a GTR-Masters #9-es szervert a gyakorláshoz és felkészüléshez.

Infók: GT3 Class - Mugello
  • Szabi #12691
    igen, de akkor még alig volt tartalom, most már tartalmasabb, viszont így már árulhatja drágábban mert úgy is megveszik :D
  • moonster
    Én is tőle vettem. Szintén csak dicsérni tudom.
    Hétvégén nem tud vásárolni, mivel nem banki nap, így legkésőbb péntek délig utalj neki, akkor odaér 16:00-ig tuti.
  • barcalaci84
    nem is függ össze...:)
    viszont gondolom valami olyasmire akar utalni Szabi h az FFB furcsán viselkedhet ha nagyon alacsony vagy nagyon magas az fps...
    illetve input lag-nak tűnik a problémád...
  • hungary27
    Köszönöm ezt kerestem. Még régen amikor indult, ha jól emlékszem 5500-ért adták. :)
  • cselt
    Oké kipróbálom, de nem úgy volt, hogy itt már nem függ a fizika részletessége és számítása az fps-től, mint rF-nél?
  • Gadfly13
    Én Tőle vettem. Gyors és korrekt volt.
  • hungary27
    Tudtok olyan eladót akitől kedvezményes áron meglehetne venni a játékot?
  • neilszab
    Amennyiben indul bajnokság és lesz jelentkező, akkor nem kell emiatt aggódni, hogy nem vagy elég gyors. Lesznek bőven olyan indulók is, akik egy szinten vannak veled, így biztosan lesz majd kivel küzdeni a futamokon.

Nézzétek meg, ez egy Race07-es futam nevezési listája, aki +2-3-4 másodpercre van az elejétől, annak is akad bőven ellenfele!
  • Tyuki80
    Remélem pár év múlva ezeknek a fiatal srácoknak szurkolhatunk,tapsolhatunk majd a gold tribünön,vagy a tv képernyője előtt!Örülnék neki!
  • Pitti

Ezt én is tudom, milyen tehetségek vannak, na de nem 5 másodperccel gyorsabbak, másodpercen belül vagy velük.
    És szerencsére egyre több a magyar az élő autósportban is.
    Csak érdekességképpen, Michelisz Norbi, szerdán este regelt RSR-re, teganap este 13. időt ment Monzaban Formula Abarth-al...
    Egyelőre fogalmam sincs hol van az én 5 másodperces lemaradásom, pedig Monzat úgy ismerem mint a tenyeremet. Mondjuk setupot még nem bizergáltam, csak a szárnyakat vettem lejjebb.
  • Tyuki80
    Sok fiatal tizenéves olyat megy,hogy pislogok!:)Le a kalappal előttük!A 30 + -os ligában talán még megállnám a helyem kis gyakorlással,de ezekkel a fiatal srácokkal ennyi gyakorlással nem lehet felvenni a versenyt.Amikor lenne ideje az embernek kicsit gyakorolni,addigra a család nyugovóra tér,így a kormányzás elfelejtve.Alig játszom (kivétel most,mert egy hétig egyedül vagyok)de a feleségem így is úgy hív,hogy Kormányzó úr:) Mi lenne ha tényleg sokat nyomnám..:)
  • neilszab
    próbáld ki 120-ra korlátozva, hogy érzel-e változást?

(már ha 60 Hz-én fut a monitorod)
  • barcalaci84
    Ez már tényleg minőséginek tűnik...
    Ilyesmibol kéne több...
  • Jackal
    Reggelt!
    Ez a Norord már elég pofásnak tűnik:

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/
  • cselt
    100-ra korlátoztam, anélkül egy picit több lenne.
  • barcalaci84
    Csak nem fér a fejembe,h miért pillangoznak az ufók g27-ekkel...
    Vagyis tudom az okát :)
  • lac coo
    Azzal nem megyunk sokra, ok gondolattal iranyitjak :)
  • barcalaci84
    Vagy hasznalhatnák a H-váltót ők is (már aki teheti persze)...
  • lac coo
    Vagy az ufoknak funon le kell tiltani a 5.-6. sebesseget ! :)
  • Pitti
    Tessék szervezni kiöregedett masterseknek is versenyt
  • Pitti
    Ufo üldözte az ufot :) azzal az idővel 9. vagy RSR-en, és még 2 magyar van az első 10-ben valamint a 13. sincs messze :), ezekkel a nevekkel összefutottam már multiban.... hát erről beszélek
  • Tyuki80
    Akkor ez a játék új távlatokat nyitott neked!Hajrà!Amúgy meg az időkröl annyit,ha stabilan mész az már jó.Az előtted lévő meg majd húz maga után!Épp egy ufot üldöztem mugellon ktm el amikor észrevettem,hogy becsusszantam 2:03 alá,nem gondoltam volna hogy be tudok menni,de magával húzott.Az màr sztem egy erős idő.
  • Pitti
    Na ezzel csak annyit akartam kinyögni, hogy szükség van a fun futamokra, persze egy megfelelő komolysággal, de ha valaki bénázása miatt elszállok, hát üsse kő. Tömegbalesetet megpróbálom megúszni. Ha valaki gyorsabb nálam hamar utolér elengedem, nem fogok védekezni mert felesleges. Viszont ha valaki én érek utol azzal jókat csatázok így is, volt rá egykét példa.
    Aki ismer az tudja lassan 20 éve szimulátorozom, 2000-2002-ben ligáztam is.
    De soha egy játékot sem élveztem ennyire mint az AC-t.
    Ezt az is bizonyítja, hogy itt a fórumban egyre többet postolok. :)
    Az összes szimes topicot rendszeresen követem, lassan 20 éve, de nem nagyon dumáltam bele. :)
  • Pitti
    Sokan vagyunk akik nem vesszük ezt olyan véresen komolyan, idő hiányában nem is tudjuk. Ahhoz, hogy egy pálya/autó kombóval stabilan jól és versenyképesen tudjunk menni, rengeteg kört kell megtenni, setupot finomhangolni stb. sok idő
    Egyszer volt, hogy heteket töltöttem hotlapozással. Eredmény az lett, hogy 4tizedre megközelítettem a WR időt, és ezzel bekerültem a 100-ba. De innen már nem voltam képes javulni, voltak olyan napok, hogy a sajátomat se tudtam megközelíteni.
    Ezen a szinten viszont már nem is annyira élvezem, ez már inkább szenvedés mint játék. :) Általában 4-5 másodpercre vagyok a WR időktől, ami nagyon sok, sokkal több időt kellene beletenni mint amennyi van erre :)
    Persze nincs ezzel nekem semmi bajom nagyon jól szórakozom mikor a 7-8 helyekért megy a verseny. De szervezett komoly futamokra nem fogok jelentkezni :)
  • alma2
    Most nezem rsr-en, jo 1:47-es ido is, az a nepszeru :)
    Koszi.
    ---
    Visszaterve a fektavra en is szamolgattam, hogy a fenebe mennnek jobbat nalam mondjuk 10 masodperccel. De egy kanyarban, csak a korai fekezesen elbuktam 0.3-0.5 masodpercet es van belole 10 mondjuk egy palyan.
    maris 5 masodpercet javitasz. Szerintem ez a legnehezebb. Meg megtanulni, a jatek visszajelzeseit, pl hangok hasznalni. Sokan mondjak ffb nelkul nem menne, ha kikapcsolom eleg hamar megyek hasonlo idoket. Viszont hang nelkul, nem hiszen hogy sok embernek osszejonne a hasonlo ido, mint nekem sem.
  • alma2
    Pedig tok jo gyorsabbak mogott menni, siman huznak magukkal, vezetnek akaratlanul is. Igy raerzel az ivekre stb. Aztan utana ures palyan is menni fog, vagy ha epp te vagy az elso.
    Amikor kezdtem az egeszet a fektav volt a legnagyobb gondom, vagy 20-30 %-kal kesobb fekeztek a gyorsabbbak, ahogy neztem a videon, arra rohadtul ra kell erezni, finoman engedni vissza, akar meg kanyarban is. Aztan jott a tobbi idovel, ahogy kiismered a jatekot. Szoval ez ne fogjon vissza szerintem.
  • macleody
    Na ezért nem megyek veletek versenyezni :)1.58-tól jobbat nem tudtam menni a bömössel :)
  • alma2
    Minek koszonheto amugy a gt3 nepszerusege a jatekban? Az eletben is ennek van a legnagyobb nepszerusege?
    Az oke, hogy sinauto, megpordulni lehetetlen vele, de biztos nem csak ezek az okok.

ui: setuphoz privatban adok mailcimet. Koszi.
  • alma2
    Valaki lenne olyan lelkes mugello bmw gt3-as setupjat megosztana velem, amivel siman megy 1:46 kornyeken? rsr-en nincs fent semmi. Allitgattam ezt azt, egybol javult a hotlapom 3 masodpercet, mi lenne ha meg ertenek is hozza :)
    ---
    silverstone es monza a legunalmasabb semmitmondo palya amit valaha osszehoztak szamomra.
  • bardocz
    Jaa, félreértettem. Mondjuk én Barcelonát nem szeretem, kb minden rF bajnokságban volt, ráadásul amikor átalakították, akkor az a változat. Előtte a sikán nélkül élvezhető volt, de ugye nagyon fontos, hogy egy netes bajnokságban az aktuális verzión menjünk. Pedig pl Silverstoneból is a gp79-es verzió elég jó, élvezhető.
  • Tyuki80
    Lehet hülyén fogalmaztam de nagyon mérges voltam!A felsoroltak sztem a legjobb pályák a világon!Sokkal inkább helye lenne bármelyiknek a játékban mint ennek a szar silverstonnak.
    Így a pontos.
  • barcalaci84
    ő is ezt írta h ilyeneknek jobban örült volna:)
    én reménykedek egy lézerscannelt Hungaroringben majd valamikor, végülis csak közel vagyunk hozzájuk viszonylag...:)
  • bardocz
    Silverstone szerintem is szar, nade Suzuka meg Laguna Seca? Azokról nekem csak jó emlékeim vannak.
  • barcalaci84
    gumi az változni fog még, legalábbis igéret van rá...általában be is tartják amit ígérnek (óvatosan sáfárkodnak az ígéretekkel:) )
    viszont szerintem a tapadásvesztést már most is nagyon jól lehet érezni, sőt...az más kérdés h a fakezemmel nem mindig sikerül megfogni...
    de azért az ffb-t nem nagyon tudnám kritizáni, mert pont ebben kiemelkedő a játék a versenytársakhoz képest...
    kicsit szokni kell az biztos mert másabb mint a többi szimnél...