43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Akkor bonusznak kiirattam vele a szerverek szamat is (listazott/osszes) :P -
MooneyR #12776 Nagyon szuper, köszönjük szépen! A faszé' nem dolgozik egy ilyen ember Kunoséknál.. :D -
Design nem is kell, tökéletesen megfelel a célnak. Egyszerű, átlátható. Köszi :) -
Bar egyeb dolgom lett volna, de nem birtam ki, es ujrairtam a AC Lobby Listazot.
Lehet szurni/keresni auto/palya alapjan, ki-be lehet kapcsolgatni a password-os szervereket, a booking alatt levoket es eppen hol vannak user-ek.
30 masodpercenkent frissit, gyakrabban nem, mert kitiltanak az ingyenes szerveremrol:DDDDD
Design nincs, ahhoz nincs kedvem;P -
Tyuki80 #12773 Este a 20 körös fun race után lesz valami folytatás?Gondoltok rá?Mert ezt az estit inkább kihagynám,mert nem akarok sehova regisztrálni aminek tulajdonképen nem akarok a tagja lenni mert a jövőben is csak fun futamokat tudnék vállalni maximum,ligázás részemről teljesen esélytelen,az rsr appom mellet hogy még töketlenkedjek mindenféle más appokkal meg regekkel 20 körért ahol várhatóan ugyan az lesz mint eddig:)nekem ez most nem pálya!De sok sikert mindenkinek!Biztos jó móka lesz!
Ellenben utána ahova már egyszerű földi halandók is beléphetnek,olyan verseny szerveződik-e mára?Ha valakik rendeznek kérem jelezzétek már felém!Köszi! -
Jackal #12772 Ha tiltólistára tetted, vagy nem engedted ki a tűzfalon a progit állandóra, akkor ez fog történni. (bármelyik másikkal is) -
tszd #12771 Na, közben rájötte, hogy a Comodo tűzfalam okozza a gondot, ert ha kikapcsolom, működik. Talán a frissítés bekavart neki... -
tszd #12770 Sziasztok! A legutolsó 0.9.11 sz. update óta mindig fekete lesz a kép, amikor elkezdené betölteni a pályát. Ctrl+Alt+Del sem segít, csak az újraindítás... :(
Van ötletetek, mi lehet a gond? Le lehet amúgy szedni egy update-t utólag?
Köszi. -
Sajna most a 3 verzióra szavaztam:( -
neilszab #12768 Ne feledjétek, hogy este 6-ig lehet nevezni! ;) -
Jackal #12767 Assetto után már jóval fapadosabb az élmény a simbin játékoknál. R3e is gyakorlatiag egy grafikailag felpimpelt race injection.
Bezzeg ezelőtt az volt A szimulátor... :) -
Kiprobaltam a R3E online-t. Infok ott.
De a lenyeg, hogy a SimBin-nek sikerult felkeszulnie a nyilt szerver kaoszra, van valami ujitas. Ha valaki nagyon kicsuszik, keresztbe all, megall, szembemegy (:D) vagy valami rendelenes versenyszituacioban keveredik, akkor azonnal ghost-ba rakja az engine.
Persze, ettol fuggetlenul normalis hasznalatban lehet utkozni es tomegbalesetet csinalni:D
Amug semmi extra, a vezetesi elmeny sokat ront a dolgon. Plusz a k*rv* lassu engine, sz*r*sig pakoltak extrakkal, nem birja el a regi technika... -
haha megtalaltam, ha hihetek a steam accountjanak, meg ausztralitol keletre egy szigetrol tolta New Caledonia-rol, fix 400-as pinggel. -
Mermet David, vagy hasonlo nevu emberke olvassa a forumot?
Tok jo lenne ha 400-as pingfel nem tolna, szivatva ezzel a jonepet... -
Johnyka #12763 :) -
legközelebb már csak hajnalban, most tökmagozok a párommal :))
-
Jackal #12761 Csekkoltam, speedtest 32/5 MB, 13-as pinggel, ennek sián jüónak kell lennie multihoz. Van egy sanda gyanum, hogy irtó gány módon van az a szerver rész megírva... -
Johnyka #12760 Időmérőn dobált össze-vissza a pályán, de versenyen nem volt lag. -
Johnyka #12759 Köszi ez jó volt, de még gyakorolni ezt a kocsit, nem épp a legkönyebben terelhető. B-típus miért nem jöttél, újra együtt egy verseny, igaz a közeledben nem lettem volna.
-
Jackal #12758 Aki tud az tud...
Amúgy nemtom mi lehet, mert már rajtnál is kb a domb tetején voltatok, mire nekem zöld lett. 25/5-ös a net, vagy lehet nagyobb is már, semmi nem fut a háttérben. T monnyon le! -
valmi nagy gebasz van szerintem nálad net ügyileg, mert én téged nem is láttalak , csak a levegőben repügettél ...átváltottam a cockpitedre a camerát és az égben mentél:) -
Írd bele középre a nicked. -
Jackal #12755 Abrath után nem volt annyira egyszerű ezt vezetni...
és elég rosszul lavírozik a kavicságyban is a dög. :) -
mondjuk ez a saját neves dolog engem is zavar...
főleg mert igazán ritka nevem van :)
csak az AC nem olyan népes táborában van 2 másik Nagy László rajtam kívül:)
legalábbis ennyivel találkoztam:) -
Nekem nem az, mindenhol saját névvel versenyzek. -
neilszab #12752 Remélem azért nem csináltok majd ebből több egy oldalon át húzódó problémát... 
Aki meg akarja ismerni egymást, az előbb-utóbb úgy is meg fogja..
-
sztem néha ő se tudja :D -
Ingy-nek máig nem tudom, hogy melyik a vezetékneve, és melyik a keresztneve
VSR-en meg volt, amikor a nascarban váltottak nick-ről teljes névre, ötletem nem volt ki kicsoda, mert amúgy ts-en a nicknéven szólította mindenki a másikat, de rendes név volt kiírva :DD -
Az meg ugy nem jo nem tudjak ki kicsoda :)) -
Én is így vettem a G25-t :) Emlékszel?
...sajnálom hogy eladtam :(
Neilszab: tudom, és oké, azért írtam hogy kerek legyen, lelkes vagyok meg minden, nem azért nem megyek mert gyík vagyok, hanem mert ilyen a hozzáállásom. :)
Én örülök minden nagyobb szimes közösségnek. -
Igen az szopi, az automata kuplung is elég sokára vált, mást nem tudsz mint kicsit késve blippelni, ....
emiatt is szoktam rá a H-váltóra, eddig nem érdekelt, de itt muszáj :) -
neilszab #12746 Amúgy sima ügy, regisztráltok saját néven és a kutya nem fog rátok ismerni, akinek nem mondjátok el kik vagytok valójában a mátrix-ban! ;) -
A valodi nev csak akkor mukodik, ha a kezdetekkor mar ugy indultak, amugy szivacs. Biztos korrekt es megszokas kerdese, de nekem mindig kimaradt.
De technikailag sem egeszseges (ekezetek, space, hosszu), es persze ott van meg a sok Kovacs, Kiss es hasonlo "anomalia":)
Foleg olyanokkal osszejonni, akiket tizeneve ismerunk. Bejon pl. Szabo, azt sem tudom ki azt, aztan kiderul, hogy 10 eve ismerem:DDDD
Raadsul a forumokban meg a nick van, nagy a kavaras.
Regen nem volt a nick-kel semmi gond: x-nick kifizetett nekem valamit (sose talalkoztunk, az igazi nevet sem tudtam), y-nicktol vettem valamit, z-nicknek eladtam valamit;D Aztan 4-5 nick talalkozott, es a mai napig sem tudom a nevuket:D
Nincs vele gondom, de en leraggadtam a nicknel, egyszeru es nagyszeru. -
szervere indul: barcalaci84 jelszó: 1234 -
neilszab #12743 Jó hát ez a te dolgod, tegyél belátásod szerint, senki nem fogja számon kérni rajtad. ;)
Mi viszont szeretnénk garantálni a futam minőségét, ehhez pedig az kell, hogy az emberek készüljenek rá, be kell tudnunk az idők alapján sorolnunk az embereket, és tudunk kell kik jönnek a versenyre, az pedig régóta hagyomány nálunk, hogy ehhez mindenki a nevét adja és vállalja magáért a felelősséget. Ha majd később tudjuk logolni a szerveren az időket, akkor majd egyszerűsödik a rendszer, most így tudtuk megoldani. -
én egy pár 1:52 közepét mentem , csak nem stabilan:)
de ahhoz képest h most mentem először itt, a végére egész jól belejöttem -
Jackal #12741 Valaki el tudná mondanio hogy kell pillangóhoz jólbeállítani a segíítaségeket nem pillangós autón? Auto clutch-al is úgy visszaránt kanyarban, hogy nemegyszer kivágódtam miatta... -
1:52.0
Asrác ennél féllel többet tudott, elég stabilan. De sztem alacsonyabb szárnnyal mert aki lekövetett egy darabig az is az egyenesben esett rám. -
Itt vannak az ismert magyar allando szerverek: AC HUN Lobby
De ha igy password nelkuli bulit akarsz, akkor ott egy csomo AC szerver, ott aztan van minden. Onnan valassz egyet, es odagyulunk:))) -
én kihagyom, nekem nem jön be ez a sok ezt csinálj azt csinálj :)
töltsem le a Masters App-t, írjam be a valós nevem (ezt már régebben sem használtam pont ezért), menjek a TS-re..
Talán ezek közül legjobban a valós nevem alatti játék zavar,..most csinálhatnék egy valamilyen nevet, de pitiáner sem akarok lenni.
De annak mutatkozom be akinek akarok :)
Akikkel ligáztam, emlékeznek rá, nem ódzkodok senkitől, JuanG még aludt is nálam nem egyszer, bár megint megtehetné :(
De nekem nick-m van azt kész :)