43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nortsen #12898 Van vmi hír arról, hogy visszatér a 2 heti update? -
Amúgy szivatós ez szerver buli, most semmit nem csináltam, se tűzfalon se routeren nem engedtek ki-be semmit, csak a KMZ után próbából rányomtam és így megy :DDD -
-
Nem voltam/vagyok a gép közelben a hétvégén, gyorsan csak átfutottam a fórumot és a széthúzás/összetartás témára reagálnék.
Folyamatosan egyeztettünk egymással a célunk, hogy ti játékosok járjatok a legjobban. Minden közös tervünkről majd időben értesíteni fogjuk a közösséget, egyenlőre abban maradtunk, hogy a nyár folyamán kidolgozzuk, hogy szeptembertől hogyan folytassuk, több elképzelés is van.
Én személy szerintem nagyon remélem, hogy szeptembertől közös szervezéssel jelentkezhetünk az I. Magyar Assetto Corsa Bajnoksággal :-)
Addig is inkább guruljatok a pályán és adjatok minél több visszajelzést ;-) -
Pitti #12894 Már este van
-
Én majd csak este tudok ... -
Pitti #12892 Nemáá, egyedül nem megyek, jöjjön mááá valaki :D -
Pitti #12891 ellenkormányoznak :) -
Iszonyat gagyi hangja van ennek a lotusnak, rendesen idegesít :) -
Pitti #12889 Most én is megyek :)
-
Néztem a többieket miután lezúztam a kocsit és ellenkező irányba fordult mindig a kerekük mint amilyen kanyar volt. Tök hülyén nézett ki :) -
Hát lehet kevés ide az én procim, 25 %- úgy hogy én nem játszok ...:D -
Az 5-bol mar csak ketten nyomjak, 9. kor:P -
hogy hogy jobbra fordul balosban ? :) -
Lol, balos kanyarban jobbra fordul a kerék. Voltam bent, lezúztam a gépet. Úgy megpördültem az egyik rázón, hogy pislogni se volt időm :) -
elinditom, én most nem tudok menni, pórszívózni kell ! :DDD -
Már nincs szeród? -
Jah, volt hogy más szerveren is nyomkodtam mint a barom, nem akart felengedni ... -
Pitti #12880 Én máshova is nehezen kerülök be sokszor.
A legjobban az tetszik, mikor belépés közben eldobja a szervert, ezután a következő belépéskor minden appom eltűnik. Offile módban is. Kezdhetem újra kirakosgatni. 8x 10x biztos volt már ilyen... Agyrém :( -
Magamhoz miért van pingem, megkerüli a házat ? :DDD
Viszont rohadt nehezen tudok felmenni magamhoz, nyomkodnom kell tízszer .... -
Sot, mar ketten nyomatjak: Laccoo Proba :P -
Meg barkacsolnom kell felorat, aztan tesztelhetjuk;)
Es azt inditasz amit csak szeretnel;P -
Wááá...megy !
Pedig fele vackot kihagytam , mert már untam :D Hogy jó-e azt a fene tudja ... :P -
Ha a többiek is adak tippeket akkor megszüljük, egymagam nem mondok semmit annak nincs értleme ! :D -

-
Kivancsisag fel egeszseg:)
De csak addig erdekelt, amig el nem indult. Aztan toroltem mindent, en nem tervezek szervert inditani;P -
Hihetetlen a ficko! -
Anyám, ennyit baszkodni, az nem viccel
-
Zanardi GT3-ban az 5. helyre jött fel, 18.-ról indulva. -
Tessek, csak neked, nalam ezzel/igy ukodik:
01: levadaszod az IP-cimeidet
02: beallitod a router-t
03: Lopback install
04: Lopback beallitas
[URL=http://alexease.uw.hu/galeria/index.php?g=acserversetup]AC Local Server Setup "vetites":))))))))))[/URL] -
Nem, DMZ nelkul el sem indul a szever.
DMZ-vel elindul, latszik, de nem tudok csatlakozni.
DMZ+Loopback(nyers): elindul, de nem latszanak a listak.
DMZ+Loobback beallita: minden muxik. -
@laccoo
Ird le h mit szeretnel es belovom ugy a maszim public szerot. ;-) Mi ha felmegyunk, akkor a privatra megyunk, a public csak azert van, h legyen olyan is (azert is van csak 1db). Ird le h mennyi booking, practice, qual es race legyen. No meg persze h milyen palya es autok. -
dmz nélkül neked se jó? -
Jol van, szokas szerint elkiabaltam;)
Csak feltettem ezt a Loopback adaptert (eddig nem akartam), es most mukodik:P
De ez igy azert ganyolas, foleg hogy a DMZ is nyitva van... -
Nalam azonnal mukdik barmilyen port nyitasra, sot ha nem nyitok portot, akkor DMZ-vel is. Elindul a szerver, latszik mindenhol, csak csatlakozni nem tudok/lehet:)
De ennel tovabb nem is eroltettem... -
Én töröltem az enyémet .... -
Megvan minden hozzasozlas, en nem torltem semmit;) -
Nálam egyébként 2023-as porton megy, mint az Arma3, nem volt kedvem megint portot nyitni, de ha nem nyitottam meg a 8075-öst, akkor csak DMZ-vel ment. -
Mindent engedélyeztem már ...:) -
Mi a szar? Hova lett pár hsz?
Laccoo a 8075-ös portot engedélyezted?