43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #12938 De mondjuk jó lenne, ha a szerver hibákat nem itt, hanem a FUN futamok topikjában jeleznétek...
-
neilszab #12937 újraindítottam, most van booking, lehet jönni!
-
Még nem. Lehet beragadt valaki a sóderba és a tréler nem vitte be a boxba az autót
-
nálatok se bookingol? -
Slick, nem a semislick. -
heel and toe nem megy nekem se úgy hogy gyors legyek közben. nagyon hamar kell fékezni féktávon a bal lábas fékezéshez képest. -
amúgy melyik gumi a jobb? -
Áh, nem nekem való ez, most is kibasztam valakit, belső íven nem tudtam ottmaradni. Elnézést érte. -
Egyszerubb, mert tunningolt, de azert ez sem egyszeru:)
Egyedul meg fun, de kovetni a masikat, es foleg utolerni, mar neccesebb.
A valtasok a legszivatosabbak.
Ha tul hamar valtok vissza es/vagy leugrok a kuplungrol es/vagy keves a blip, gyorsan megcsuszik. Ha ugy erzi keves volt a kuplung, beteszi uresbe es recsegosbe:D Nah, ott ovatosan, mert ha gondol egyet es megis berakja (gyors kuplung ki-be), kepes korbefordulni, ha meg nyomok egy hosszabb kuplungot, akkor meg motorfek nelkul kellene lassulni, ami a kiszamolt fektavon game over:DDDDD
Amugy tetszik, csak a gumikat nem tudom felmelegiteni, vagy amikor jobbnak erzem, gyorsan visszahul. -
Jó, de te droid vagy
-
pedig egyszerűbb vezetni mint a simát. -
Ez az erősebbik erre nem jön be nekem. -
neilszab #12926
-
-
neilszab #12924 Most indult a booking, az S3 F40-essel nyomjuk, mert azon van slick, meg komolyabb felfüggesztés...
-
Sziasztok! Közben én kiírtam a szerda esti futamot, azt szeretném kérni, hogy a VSR fórumban egy rövid hozzászólásban jelezzetek vissza ;-)
Autó: BMW M3 E30 Group A
Pálya: Nürburgring GP
Időrend, verseny lebonyolítása:
20:00 : Booking
20:10 : Időmérő edzés : korlátlan kör
20:30 : Verseny 12 kör
ha lesz rá idény akkor akkor egy rövid kvali után lesz még egy verseny
TeamSpeak és Szerver infók a VSR fórumban.
Találkozunk a pályán! -
MooneyR #12922 Nagyon fun lesz! :D Én megyek.. -
Sima vagy a tuningolt? -
Huhuu, na ez izgalmas lesz. -
neilszab #12919 Kiírtam az esti FUN-t: Ferrari F40 - Imola!
Első booking 20:00-20:05, utána 20-30 perces ciklusokban!
Gyertek, leszünk amennyien leszünk, múlt héten 2-3 kör után megtelt a szerver!
Minden további infó és párbeszéd TS-en, vagy a FUN topikjában. -
GPx8 #12918 Köszi! -
A bannerban a piros MASZIM linken pont van útmutatás róla ! -
Magyarul olyan reménytelen az 1.0 , hogy inkább kiadják ? :DD -
GPx8 #12915 Multi replay-t hol lehet menteni, ill. visszanézni? -
köszi az észrevételeket!
lehet hogy átdobom én is ssd-re:) -
Pitti #12913 Mondjuk a Videokártyád az odaver :) -
Pitti #12912 Egy kis replay tegnapi Multi kergetőzésről. Bárcsak mindenki így versenyezne nyílt fun szervereken...
Valamint, hiába vagy gyors a kanyarokban ha az egyenesben nem. :)
Ennyit jelent 10km/h plusz az egyenesben
-
Pitti #12911 Néha néha előfordul, de nagyon ritkán, talán ha 4-5x tapasztaltam összesen.
Konfigom hasonló I5 4670. 8Gb 1600 RAM, R9 270x VGA, minden maxon kivéve motion blur és HDR, FPS átlag 65 viszont 50 alatt csak nagyon ritka. -
nekem ssd-n van az AC, és akkor volt ilyen beakadás nálam amikor valami másik progi a háttérben elkezdte felpörgetni az addig parkoló HDD-met... -
Ha nem is 1 sec-re, de nekem van, hogy beakad, valamivel gyengébb konfigon, amin amúgy simán fut. -
illetve még arról is írt h eredetileg a moddolós fejlesztői toolt csak az 1.0 -val akarták kiadni , de úgy döntöttek hamarabb kiadják m, mert látták a millió pályakonverziót és a tool-lal talán jöhetnének mostmár a minőségibb modok...
illetve a penalty systemen nem terveznek változtatást...vagy kikapcsolod vagy a pályán mész... -
na még egyszer hátha:)
nektek volt e olyan problémátok a játékkal, hogy beakad a kép 1 mp-re kb, de utána minden okés?
Online és offline is előfordul
Fps 100 körül, rajtnál 20 autóval a minimum 55 volt.
gép: i5 4670
8gb 1600 memória
radeon 7950 3Gb
köszi! -
egy pár tweet Stefano-tól az elmúlt hétről illetve máról: (a pénteki updateben remélem már benne is lesznek :))
Today we start working to allow a faster pickup race style not based on booking.
AC Update: we have file checks in place to avoid cheating, straight kicks for driving backwards and some basic voting system off to test...
Hopefully tomorrow I will be able to finish up the pickup race system and the kick/ban voting system.
-
Van már 1200 lovas turbos lotus? Naugye hogy nem is olyan felesleges
-
Auto "felesleges", van boven:)
Palya kellene:) Nem azt mondom hogy Spa vagy valami telejsen uj, de legalabb a meglevokhoz a maradek nyomvonalakat odaadhatnak. -
Jackal #12903 Még betolhattak volna egy added cars/tracks szekciót is abba a changelogba :) -
3 napig nincs update es mar kovetelitek?:)
tessek:
0.9.13
- Fixed issue that prevented the refresh & ping buttons from being re-enabled.
- Added a fallback server in case main lobby server is inaccessible to client.
- Default launcher theme: yet another attempt at fixing the car modal overlay not displaying properly on very high resolution monitors.
- Server message overlays will now close when clicked.
0.9.12
- Even longer timeout value for retrieving the server list
- Added detailed logging for connection problems to the lobby server
-
nortsen #12901 De nekem tudnom kell. :)
Ok, bugok javítása nekem is tökmind1, de a multival nem állt meg az élet, és van még pár dolog amiket várunk.
-
Szerintem teljesen mindegy 2 hetente jön az update vagy random. Nekem a lényeg, hogy amit kiadnak annak haszna legyen ne csak azért kerüljön ki, mert update idő van. -
Hivatalosan amig EarlyAccess a progi, addig marad a rendszeres update.
De mivel az utobbi idoben mar nem csak kesz dolgokat kapcsolgatnak be es tartalmakat adnak, mint a legelejen, hanem "komolyabb" fejlesztesek vannak, igy ossze-vissza lehetnek a frissitesek. Multkor 1 honap maradt ki;)
Valszeg marad a ket hetes, de ha valami gaz van akkor naponta, es ha valamibe nagyon bele kell nyulni es/vagy valami nagyon bugos, akkor majd akkor ha kesz lesz.