43023
  • neilszab
    De mondjuk jó lenne, ha a szerver hibákat nem itt, hanem a FUN futamok topikjában jeleznétek...
  • neilszab
    újraindítottam, most van booking, lehet jönni!
  • Norbi1990
    Még nem. Lehet beragadt valaki a sóderba és a tréler nem vitte be a boxba az autót
  • barcalaci84
    nálatok se bookingol?
  • Norbi1990
    Slick, nem a semislick.
  • Norbi1990
    heel and toe nem megy nekem se úgy hogy gyors legyek közben. nagyon hamar kell fékezni féktávon a bal lábas fékezéshez képest.
  • barcalaci84
    amúgy melyik gumi a jobb?
  • bardocz
    Áh, nem nekem való ez, most is kibasztam valakit, belső íven nem tudtam ottmaradni. Elnézést érte.
  • Alexease
    Egyszerubb, mert tunningolt, de azert ez sem egyszeru:)
    Egyedul meg fun, de kovetni a masikat, es foleg utolerni, mar neccesebb.

A valtasok a legszivatosabbak.
    Ha tul hamar valtok vissza es/vagy leugrok a kuplungrol es/vagy keves a blip, gyorsan megcsuszik. Ha ugy erzi keves volt a kuplung, beteszi uresbe es recsegosbe:D Nah, ott ovatosan, mert ha gondol egyet es megis berakja (gyors kuplung ki-be), kepes korbefordulni, ha meg nyomok egy hosszabb kuplungot, akkor meg motorfek nelkul kellene lassulni, ami a kiszamolt fektavon game over:DDDDD

Amugy tetszik, csak a gumikat nem tudom felmelegiteni, vagy amikor jobbnak erzem, gyorsan visszahul.
  • bardocz
    Jó, de te droid vagy
  • Norbi1990
    pedig egyszerűbb vezetni mint a simát.
  • bardocz
    Ez az erősebbik erre nem jön be nekem.
  • neilszab
  • Norbi1990
  • neilszab
    Most indult a booking, az S3 F40-essel nyomjuk, mert azon van slick, meg komolyabb felfüggesztés...
  • gviski
    Sziasztok! Közben én kiírtam a szerda esti futamot, azt szeretném kérni, hogy a VSR fórumban egy rövid hozzászólásban jelezzetek vissza ;-)

Autó: BMW M3 E30 Group A
    Pálya: Nürburgring GP

Időrend, verseny lebonyolítása:
    20:00 : Booking
    20:10 : Időmérő edzés : korlátlan kör
    20:30 : Verseny 12 kör

ha lesz rá idény akkor akkor egy rövid kvali után lesz még egy verseny

TeamSpeak és Szerver infók a VSR fórumban.

Találkozunk a pályán!
  • MooneyR
    Nagyon fun lesz! :D Én megyek..
  • bardocz
    Sima vagy a tuningolt?
  • bardocz
    Huhuu, na ez izgalmas lesz.
  • neilszab
    Kiírtam az esti FUN-t: Ferrari F40 - Imola!

Első booking 20:00-20:05, utána 20-30 perces ciklusokban!
    Gyertek, leszünk amennyien leszünk, múlt héten 2-3 kör után megtelt a szerver!

Minden további infó és párbeszéd TS-en, vagy a FUN topikjában.
  • GPx8
    Köszi!
  • lac coo
    A bannerban a piros MASZIM linken pont van útmutatás róla !
  • lac coo
    Magyarul olyan reménytelen az 1.0 , hogy inkább kiadják ? :DD
  • GPx8
    Multi replay-t hol lehet menteni, ill. visszanézni?
  • oneal1
    köszi az észrevételeket!

lehet hogy átdobom én is ssd-re:)
  • Pitti
    Mondjuk a Videokártyád az odaver :)
  • Pitti
    Egy kis replay tegnapi Multi kergetőzésről. Bárcsak mindenki így versenyezne nyílt fun szervereken...
    Valamint, hiába vagy gyors a kanyarokban ha az egyenesben nem. :)
    Ennyit jelent 10km/h plusz az egyenesben
  • Pitti
    Néha néha előfordul, de nagyon ritkán, talán ha 4-5x tapasztaltam összesen.
    Konfigom hasonló I5 4670. 8Gb 1600 RAM, R9 270x VGA, minden maxon kivéve motion blur és HDR, FPS átlag 65 viszont 50 alatt csak nagyon ritka.
  • barcalaci84
    nekem ssd-n van az AC, és akkor volt ilyen beakadás nálam amikor valami másik progi a háttérben elkezdte felpörgetni az addig parkoló HDD-met...
  • bardocz
    Ha nem is 1 sec-re, de nekem van, hogy beakad, valamivel gyengébb konfigon, amin amúgy simán fut.
  • barcalaci84
    illetve még arról is írt h eredetileg a moddolós fejlesztői toolt csak az 1.0 -val akarták kiadni , de úgy döntöttek hamarabb kiadják m, mert látták a millió pályakonverziót és a tool-lal talán jöhetnének mostmár a minőségibb modok...

illetve a penalty systemen nem terveznek változtatást...vagy kikapcsolod vagy a pályán mész...
  • oneal1
    na még egyszer hátha:)

nektek volt e olyan problémátok a játékkal, hogy beakad a kép 1 mp-re kb, de utána minden okés?
    Online és offline is előfordul

Fps 100 körül, rajtnál 20 autóval a minimum 55 volt.
    gép: i5 4670
    8gb 1600 memória
    radeon 7950 3Gb

köszi!
  • barcalaci84
    egy pár tweet Stefano-tól az elmúlt hétről illetve máról: (a pénteki updateben remélem már benne is lesznek :))

Today we start working to allow a faster pickup race style not based on booking.

AC Update: we have file checks in place to avoid cheating, straight kicks for driving backwards and some basic voting system off to test...

Hopefully tomorrow I will be able to finish up the pickup race system and the kick/ban voting system.

• bardocz
    Van már 1200 lovas turbos lotus? Naugye hogy nem is olyan felesleges
  • Alexease
    Auto "felesleges", van boven:)
    Palya kellene:) Nem azt mondom hogy Spa vagy valami telejsen uj, de legalabb a meglevokhoz a maradek nyomvonalakat odaadhatnak.
  • Jackal
    Még betolhattak volna egy added cars/tracks szekciót is abba a changelogba :)
  • alma2
    3 napig nincs update es mar kovetelitek?:)
    tessek:
    0.9.13
    - Fixed issue that prevented the refresh & ping buttons from being re-enabled.
    - Added a fallback server in case main lobby server is inaccessible to client.
    - Default launcher theme: yet another attempt at fixing the car modal overlay not displaying properly on very high resolution monitors.
    - Server message overlays will now close when clicked.

0.9.12
    - Even longer timeout value for retrieving the server list
    - Added detailed logging for connection problems to the lobby server
  • nortsen
    De nekem tudnom kell. :)

Ok, bugok javítása nekem is tökmind1, de a multival nem állt meg az élet, és van még pár dolog amiket várunk.
  • kigyi
    Szerintem teljesen mindegy 2 hetente jön az update vagy random. Nekem a lényeg, hogy amit kiadnak annak haszna legyen ne csak azért kerüljön ki, mert update idő van.
  • Alexease
    Hivatalosan amig EarlyAccess a progi, addig marad a rendszeres update.
    De mivel az utobbi idoben mar nem csak kesz dolgokat kapcsolgatnak be es tartalmakat adnak, mint a legelejen, hanem "komolyabb" fejlesztesek vannak, igy ossze-vissza lehetnek a frissitesek. Multkor 1 honap maradt ki;)
    Valszeg marad a ket hetes, de ha valami gaz van akkor naponta, es ha valamibe nagyon bele kell nyulni es/vagy valami nagyon bugos, akkor majd akkor ha kesz lesz.