43023
  • neilszab
    azokat hol lehet kikapcsolni?
  • barcalaci84
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/spotter-v0-2-released.10308/
    spotter...valaki felmondhatná majd magyarul is a szövegeket:)

• Pitti
    Gagyi gagyi, de mivel a tükör szar.... szegény ember vízzel főz :)
  • barcalaci84
    velem még csak torpedózás után fordult elő:)
  • nortsen
    Egyébként tényleg az van amit mondasz, hogy kevés helyet hagyunk a másiknak, mert azt hisszük, több van ott. Ráadásul itt a kerékvetők büntetnek, szóval ha valakit oda szorítok, lehet magammal is kicseszek, mert megúszik, és eltrafál.
  • lac coo
    Az inkabb bug mint tores :)
    Sokszor kifordul ugy is ha full eltekerve rakja le az autot a palyara az elejen...
  • lac coo
    Kis piros nyilat en kikapcsoltam, az gagyi ide :))
    Ami meg meglep sok usert, hogy sok az utcai auto, nincs olyan fek mint egy f1 ben, ha baj van elotted , vagy varatlan helyzet hosszu a fekut..... :))
  • barcalaci84
    nekem is többször törték már össze a verdát, kiesett a kerekem :)
    esti jelszavas fun futamon ...:)
  • Pitti
    mondjuk a kis piros nyilacska is segít, szerencsére. :)
  • nortsen
    Pedig nekem egyszer sikerült úgy megtörni, pontosabban megtörtek, hogy nem tudtam megállni egy kanyarban sem, és nem is kanyarodott, mert vagy nem volt meg vmelyik kerekem, vagy felfüggesztés zúzódott le. Füstölt az egyik kerekem végig amíg a boxba be nem mentem.
    Igaz, ekkor nagyot kaptam.
  • Pitti
    Ja alapban igen, de itt még figyelni kell az elöl lévőnek is.
    Sokan pl Monza első sikánját simán kiegyenesítik padlógázon, mire belassuln épp visszaér a pályára és az 5 sec büntetéssel is előttem van... BMW M3 futamon rendszeres volt az ilyen. Na erre is fel kell készülni :)
  • barcalaci84
    a többség nem lopakodik , oson , hanem vetődik...:)
  • lac coo
    Kiveve mikor pont nem lattad ki hol osont melled :)))
    A tukor szar ahogy van......
  • barcalaci84
    egyébként már a hivatalos fórumban van egy kezdetleges spotter mod...
  • Pitti
    Mondjuk az meg majd nyakizomlázat okoz :)
    Amúgy a holtterek is nagyok, még úgy is, hogy használom az oldalra nézést is.
    Simán a rajtrácson állva nem látom a másik sorban előttem mögöttem álló autókat.
  • barcalaci84
    amúgy a tükröknél egyébként csak azt kell megszokni, h ha úgy tűnik h 1 méterre van a mögöttem lévő, akkor valójában centikre van:)
    ha már nem látom akkor meg már mellettem és ha figyeltem hogy merről jön akkor nem nagyon lehet baj...
  • lac coo
    Mondjuk fektavon a hatul levo figyel, nem aki elolvan :))
    Inkabb azt vettem eszre , belenez a tukorba, k meg van ket meter kicsit ratart az ivre , hogy vedekezzen, kozben meg nem volt csak husz centi :)))
  • Jackal
    Majd oculussal jó lesz az... :)
  • lac coo
    Ha lesz serules majd leszokik mindenki rola, egy nap eleg , hogy atgondoljak erdemes e kockaztatni egy futomutorest egy ketes elozes miatt.....
  • Pitti
    Nagyon rosszak a tükrök, én rendszeresen nézegetek hátra, mert valóban nem lehet a távolságot megítélni. Többször volt már, hogy azt hittem messzebb van aztán hátranézve itt lógott a lökhárítómon.
    Viszont egy féktáv közelében veszélyes hátranézni is :)
  • barcalaci84
    igazából nagy ütközésnek elő se szabadna fordulni szerintem:)
    és a az nem zavar pl h ha szimplán hibáznak előttem , mögöttem, mert valóban ismerkedés van még a játékkal gépekkel...
    inkább ezek a bevetődések nem teszenek...ha normális ütközés modell lesz majd ,akkor lesz csak igazán zavaró , mert nem lesz mire fogni h miért ilyen türelemetlen a nép ha valaki közelében van...
  • lac coo
    A sok baleset egyik oka nyilvan mert nincs serules igy nincs tetje...
    A masik pedig a rossz tukrok.Meg eppen latni is az autot benne ember a talpan aki eldonti milyen kozel van, foleg mert meg a kozepso es pldalso tukor sem egyforma fovval mutat :))
  • nortsen
    Fekete ferka. :)
  • barcalaci84
    milyen kakukktojás?
  • gviski
    az a fekete bárány :D
  • nortsen
    Áhh mit keres ott az a kakukktojás? :D
  • nortsen
    Egy éles bajnokságban, ahol már van tétje a dolognak, még a tapasztalt játékosok is sokkal óvatosabbak. Ez tényleg FUN, de kicsit engem is zavar a figyelmetlenség. És nem csak a rajtnál vannak problémák. Rengeteg hiba van a verseny közben is, amik áldozatokat szednek. :)
    Ki kell még ismerni a játékot. Olyan piruetteket tudok még én is bemutatni, hogy elszédülök.
    Amúgy teszteltük az ütközéseket még 7végén, és nagy ütközéseknél van egy marha nagy lag, ami konzekvens. Ettől nem lehet követni hova csapódnak az autók, és nem igazán lehet tudni mi lesz a következménye.
    Kis koccoknál rendben van (már ami a lagot illeti).
  • barcalaci84
    esetünkben ezeken a szervezett esti funfutamokon nem ez a gond , mert lagot én nem is láttam még ezeken a servereken...
    szimplán nem figyelnek sokan a rajtnál a többi autóra...
    de amúgy is jellemző h verseny közben is úgy akar menni a többség mintha egyedül hotlapozna, és a féktávok megválasztásánál se veszik figyelembe h előttük, melletükk van másik autó...
    a 3 autó távolságról bevetődésről féktávon nem is beszélve...
    visszanézegettem már pár replayt több versenyző szemszögéből és érdekes volt látni h mit láthatnak...nem a programmal van baj , hanem a pilótákkal...(mégha piszok gyors is valaki akkor is)

• barcalaci84
    a tegnap esti funrace-ről az egyik futam :
  • Timbu
    Én még csak külföldi fun szervereken indultam, de ott is szinte állandó a rajtbaleset. Ez miért van? Jó, hogy különösen ilyen helyen mindig van valaki, aki az első kanyarban úgy gondolja, hogy az élre fog állni, de nem is akkor, hanem még szinte a rajtrácson keresztbe állnak. Ez net kód hiba lehet? Mintha a rajtkor nagy lenne lag. Hirtelen beteleportál egy-két autó a másik elé.
  • cstibikeee
    Assetto's Tale, azaz pénteken új autót vagy pályát ne várjunk :D
  • barcalaci84
    ez benne van:) főleg ezzel az autóval...
    az állandó rajtbaleset viszont mostmár kezd irritálni...:)
  • MooneyR
    Köszi, mentem 2x : )

Barcalaci, bocsánat, túlmelegedtek a fékek szerintem és kis kocctól meg egyből keresztbe tesz :D sorry. Jó volt pedig : )
  • Gadfly13
    Most mentem először F40-el...sztem utoljára is! :) FUN-nak jó volt, köszi a lehetőséget. ;)
  • neilszab
    azaz 15-en...
  • neilszab
    Még nyomják a srácok, 47-en vannak, booking most ér véget.. ;)
  • barcalaci84
    TS-en jeleztem :)
  • lac coo
    Én ma hulla vagyok, piszkosul elfáradtam ... :))
  • Norbi1990
    Most megcáfoltam magam és jöttem heel and toeval egy versenyt és jobb versenyidőt jöttem mint bal láb fékkel, plusz 1 tizeddel jöttem új PB-t :D
  • MooneyR
    Erről a fun futamról eddig jól lemaradtam. Újra kellett tennem a rendszert, ami nem gond megy viszonylag gyorsan, láttam F40 fun futam (az egyik kedvencem), jó még a kormány driverét felteszem csak előtte leállítom a gépet.. várjon 117 frissítés telepítése folyamatban :D Most sikerült végre elindítanom a játékot, mert az sem ment elsőre.
    Na mindegy, ha lesz még ilyen F40 (vagy bármi) megyek szívesen.. : )