43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #13058 Uccsó qualifying közben kiléptem menübe, ott teljesen stabil volt. Ha bármi gond lenne vele, tessék nyugodtan szindi az operátoromat...
(De nekem gyanus, hogy az ac szervere még elég kezdetleges és gyatra) -
Ketten vagyunk? Nade kérem, hova tüntetek? -
Igen, néztem, hogy azért egyenesben magadtól biztos nem csinálsz ilyet :DD Azt hittem végigcsúszod, ezért már indultam picit belülre, majd amikor megbicsaklott, akkor már nem tudtam külső ívre menni, nempara, ez bennevan. -
Ugy sikerult ahogy gondoltam, csak nem terveztem hogy mogottem josz:) Bocsi.
De mar elotte az egyenesben kezdodott a kaosz: a sok szar APP ablak (Kunos kapja be:P) kitakarja a fel kepernyot. Raadasul meg meretezni sem lehet oket. Kint maradt a chat, gondoltam leegereszem a kepernyorol (Kunos ismet kapja be:P), amire felneztem, mar lent voltam fuvet nyirni:P -
Én a verseny részét befejeztem mára Urak! Köszi a csatákat. :D -
olyan mintha iszonyat össze-vissza ugrálna a pinged... -
Ja akkor ezért érhettünk össze, mert vki meglökött téged. Igazából én sem értettem a szitut, hogy történhet ott az egyenesben. :) -
Talan kicsit faziskesesben van a net-et:) -
Jackal #13050 Nem olyan volt, hanem valaki belémszállt hátulról...
Csak azt nem értem csont egyenesben, csutka gázon, hogy durranhatsz belém vagy 50-el... (annyira nem vagyok béna :) ) -
jav.: jobb oldalon -
@Jackal
Mi történt ott a hátsó egyenesben? Ott mentem melletted bal oldalon és egyszer csak olyan volt mint ha ütköztünk volna. Pedig tök egyenesen mentem. :D -
En az elso futamot a diffit vettem szuperbiztosra (nem is tudtam kanyarodni:P), a masodikon igazitottam rajta. Most meg jobban keresztbe tolom, varhatoan most neccesebb lesz, valszeg fel is fuzom magam a szalagkorlatra:D -
Sokat nem állítottam igazából, picit ültettem, mert mégse a szőlőbe megyünk, meg a difit játékosabbra állítottam. -
basszus, kár volt elrontani, pedig olyan jót rajtoltam:)
fun ez a lotus, bár GPL-ben jobban ment vele:D -
Jackal #13044 Tréhóme -
Koszi, en szeretek sajatot barkacsolni, ez is hozzatartozik, meg ha lassabb vagyok vele, akkor is:P
Egyelore engem jobban hatraltatnak a pixel-rengetegek, es az izgalmas visszavaltasok:) -
UPC-d van? -
Jackal #13041 De még a lámpa se volt zöld akkor.
A mostani meccsen meg direkt néztem, nem volt szar pingem, 20-as
és most nem is repkedtetek mindenfelé. -
http://data.hu/get/7721707/0.9.11.ini
Ezzel megyek amúgy. Szedjétek, meg berakhatjátok mastersre is. -
En sem latok semmit. Raadasul kisfelbontasban tolom, elsimitasok nelkul. A fa arnyekok eleg expertek:D Az utbol semmit nem latok, a tereptargyakat figyelem:D -
Vagyis nem neked volt rossz a net, hanem mindenki masnak:DDDD -
Én a két jobbosnál 2 kör kivételével olyanokat bűvészkedtem a kormánnyal, hogy fel se fogom. És valami olyan időre van beállítva a szerver, hogy az első kanyart nem is látom rendesen. -
Nalam is repkedtel:) Neha bevillantal itt-ott a palyan, aztan eltuntel.
A startolas szivatos. A sebesseget beveszi a start elott is, csak nem jelzi.
A kuplungnak csak a felso otodevel foglalkozik, az alatt a startnal befullad. Nem kell kapkodni, s elindul rendesen. -
Jackal #13035 A netem elvileg jó, ti repkedtetek egyfolytában :) -
Igen:)
De elotte nehanyszor agygorcsot kaptam, vagy haromszor szivattam magam fektavon a visszavaltasokkal. De a "legeredmenyesebb" az utolso kor utolso kanyarja volt;D -
valami a neteddel van
megint repkedtél q alatt is -
Én téged úgy láttalak, hogy hol itt hol ott, közben meg teleportál az autó 100m métereket, és néha felvillan a neved. -
Jackal #13031 Két észrevétel: már rég felükleltek mire engem egyáltalán engedett volna 1-esbere válteni...(már kezdem megszokni)
De a jó hír, hogy tudtam joinolni qualifying alatt -
MooneyR #13030 Előtte szétverte a szalagkorlátot :D -
Alex, te most komolyan betolattál a boxba a verseny végén?
-
Köszi :) -
Tyuki80 #13027 Nagyon szépen leírtad!Így ahogy van,nem is lehet vitázni vele.
Sokszor jó lobbyban jobb a mezőny közepéből indulni,mert akkor lesznek izgalmak,mint hogy az élről elrajtolsz és senkitől nem zavartatva nyersz.Ezekből általában a 3. körnél kilépek..
A múltkor tök véletlenül kms -es estén egy külföldi sráccal úgy üldöztük egymást hogy nem volt nagyobb távolság közöttünk 0.5 secnél 10 körön keresztül,de előzni nem tudtam,na így még veszíteni is jó. -
Valóban:)
https://www.dropbox.com/s/9uijsaiqxzt1wk3/spotterhuneng03.rar -
A link viszont nem jó Laci. -
SPOTTER:
csak sikerült a 0.3-at életre kelteni...
lehet választani h csak hang csak szöveg , csak nyíl vagy mindkettő legyen...
illetve külön jelzi mostmár ha mindkét oldalamon vannak...
illetve magyar és az angol audio fájlok közül lehet választani...
https://www.dropbox.com/s/9uijsaiqxz...erhuneng03.rar
illetve a "lassú autó előtted" -et egyelőre kivettem , h multiban is lehessen normálisan használni ( ugye multiban nem küldi rendesen az adatokat az AC , ezért nincs app még a távolság kijelzésére se, remélhetőleg ezt a pénteki update javítja)
-
Pitti #13023 Jajjmá ne legyetek ilyen negatívak :))) J nem Pro az ideje de akkor is szép na.
TEgnap pl imolában 27 kör után 17. lett, amiből mellesleg 25 invalid volt :)
Akkoris Noooorbi
-
Ez jo, erre mennek, de olyan faradt vagyok, tuti leragad a szemem a motorzugastol ! :))) -
neilszab #13021 Ma esti FUN futam: Lotus Type 49 - Monza 1966!
Első booking 20:00-tól 20:07-ig, után 30-40 percenként új menet
További infók itt: GTR-MAsters - Nyílt Szerver
Gyertek, tegnap is szép mezőny gyűlt össze pár forduló után!
-
röpke 342 kör kellett hozzá:)
de valóban hatalmas grat!!!! -
36°C-ban, 46°C-os aszfalttal? :)