43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Jackal #13098 Amúgy, ha már témánál vagyunk, pár napja láttam, hogy már a kínaiak is elkezdték lekoppintani az oculust. :) Már van fullhd-s prototipusuk, és nem kell hozzá majd kamera. (megoldottak minden szenzorokkal, ahogy kell)
http://www.techinasia.com/china-oculus-rift-vr-headset-on-kickstarter/ -
Pitti #13097 dehogynem, két teljesen külön képről van szó egy kijelzőn. -
Pitti #13096 Én laccoval értek egyet mindkét szemeddel kellene egy fullhd képet látni, hogy egy igazi fullHD 3D képet láss. De igazából valóban látni kellene az egészet, hogy is néz ki vele a játék. Főleg a távoli dolgok. -
nincs igazad mert, ez máshogy működik...
a 2 szem által EGYÜTT látott dolgok gyakorlatilag egy FULLHD monitornak felelnek meg majd...
nincs szó 2 külön képről , külön monitorról...:) -
nem csak a felbontás változik majd a jelenlegi dev1 hez képest...
mostmár OLED kijelző lesz benne és valami low persistance kijelzőként emlegetik, ami elvileg többet fog dobni mint maga a felbontás emelés...
és persze más apróságok:) -
De mindket kijelzore full hd kell, gyakorlatilag olyan mintha dupla monitort tennel ala....... -
Pitti #13092 Ketten vagyunk
-
Pitti #13091 Ezt tudom, csak a 960x1080 szemenként szerintem kevés, ezért a 4k lesz majd a jó. Tudom, hogy nem mostanában lesz, de pont vízszintes irányban kellene a több képpont. Így több felhőt lehet majd látni, de azok meg bénák és mind egyformák. :) -
Jackal #13090 Én azért reménykedek, hogy a szeptemberi végleges verzió megkap majd egy 2560 x 1440-es panelt. -
tegnapról...
-
a végleges RIFT-et se tervezik egyelőre 4k-ra:)
csak sima FullHD-ra, ami a 2 szemre együtt értendő...tehát elég lesz annyi h stabil 60 fps sima 1 monitoros fullhd felbontáson...
3 monitorhoz képest kevesebbet eszik majd jóval... -
Pitti #13087 és igazi 3D...
-
:DD szép álom 4k stabil 60FPS:DDD -
Pitti #13085 Oculus Rift lesz az igazi !! :)
Mondjuk ahhoz is brutál gép kell majd, főleg ha lesz 4k kijelzővel is.
-
Na igen, csak az sokba kerül. Akkor inkább teletankolom a kocsit és elmegyek furikázni :) Hétvégén lehet kipróbálom freetrack-kel. -
Es annak nem csak elozesnel van hasznal, hanem egyszeru kanyarodasnal is: latom hova fogok menni-erkezni:)
Plusz ha izmosabb a gep, akkor van normalis felbontas es minoseg, meg latni is valamit a palyabol;P
-
Ennél jobb pedig nem kell:) Max azt tudom mondani ha legközelebb mész ezt indítsd el előtte és ha megint mondják hogy repültél meg tudod nézni. -
Na ja, ez lenne a legjobb :) -
Vagy kellene 3 monitor, es hozza egy uj gep:D -
Inkabb meg 2 virtualis tukor kellene a kozepso melle.
En nem tudok jobbra kanyarodni es kozben balra nezni:DDD -
elférni elférne ha 50-nel mennénk, csak mivel alig fordul így nem nagyon lehet bemenni a másik mellé... -
dokumentumok-assetto corsa-cfg-camera_onboard fájlban lehet állítani, hogy hány fokban nézzen oldalra, meg hogy milyen gyorsan.
[ROTATION]
HEAD_MAX_DEGREES=120
SPEED=30
-
én nem hotlap versenyeztem , hanem az életemért küzdöttem folyamatosan :) -
Jackal #13075 GTR mastershez 14-es ping van és nincs csomagvesztés. -
Igen, eléggé fura, pedig három autó valószínű bőven elfér egymás mellett. Én a hátsó kerékdőlést minimumra vettem, de így is eléggé melegedett, 100 fok környékére. Nem tudom hosszú távon hogy bírná. -
én bizony:)
közeledtünk ,közeledtünk ...az első kereked még elment éppen mellettem, de a hátsó már az én elsőmnek ment...:)
rohadt szűknek éreztem a pályát ezzel az autóval... -
Ez az auto es ez a palya, tipikus 60-as evek, "hosszutavra" tervezve. Ezzel a kombolval 7 kor semmi;)
Raadasul ebben a tempoban, hotlap-versenyezve, lehetetlen vegig gepeszkedni rendesen egy versenyt. Pedig it az AC-ban kisit fun-ra sikerult az auto:) -
Ááá, szóval te voltál az, nem tudom még milyen név milyen nick-et takar. Szerintem így nagyon jó volt. Kifékezés sokkal nehezebb ezzel, mert könnyebb átcsúszni a külső ívre. Az elején bocs, hogy belédmentem az egyenesben, azt nem tudom miért meg hogyan hoztam össze. -
Elkéred a szerver IP azt megadod és szépen látod az útvonalad, minden állomást mennyi a ping odáig és van e csomagvesztés. -
Jackal #13069 Docsis 3, de hogy mögötte mit művelnek, az már más kérdés...
Mit kell nézzek ezzel a plotterrel? 22-es RTT-m van a google.com-ra
Gyanítom amúgy hogy hülye T vagy csomó udp csomagot elveszt, vagy rohadtnagy pufferek vannak a core routereiben. -
Végig tok rosszul éreztem magam,h feltartalak és állandóan vigyaznod kell h belém ne durranj:) -
én úgy éltem meg h alig tudtunk menni a pályán :)
bár milyeneket hibázik az elől lévő, igazából nem tud a másik előzni, mert annyit kell korigálni a hátsónak is... -
Miicsodaaa, utolsó versenyen olyat mentünk, húú :DD Ennyit nem bénáztam még mondjuk, de nagyon jó volt. -
nem rossz ez a lotus , csak versenyezni nem nagyon lehet vele:) -
Valszeg jó a ping de brutál loss van:( az a tréhome nem vdsl+ ?:) -
Nekem eleg volt, koszi;)
Megyek nehany kort az iR L49-cel a kontraszt miatt:P -
Pingplotterel nézd meg a neted. -
Nem biztos hogy a net-ed szarakszik. Lehet pl. tuzfal, virusitro, router ami megfoghatja az adatokat (meg ja jo ping-ertekeket is kapsz vissza), vagy valami fut a hatterben, ami neha beindul. -
Jackal #13060 Legközelebb kimérem akkor, hogy a nettel van-e baj. -
azért gondolnám h nálad a gond , mert eddig mindig nálad vettem csak észre ilyen kirívó furcsaságokat...