43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ahogy láttam magam előtt az ütközés modell maradt olyan szar amilyen volt. Picit egymás mellett összeért a két autó oldala, szétspricceltek 20 méterre :DDD -
Ő csak azt látja, hogy végigegyedül van a pályán, szerintem nem :D -
Két dolgot nem értek:
Ezek a kisgyerekek szórakoznak azzal, hogy belépnek mindenhová, majd a quali első pillanatában ki is lépnek ???
A másik, van aki 4600-as pingel tolja !!! Nem jön rá, hogy nem jó valami ? :DD -
Vagy a gyakran használtakat billhez lehessen kapcsolni.
Mondjuk én nem igen használok appot, csak most a gépet tesztelem , mit bír ez a vacak, és ahhoz kellett egy ... -
Na azt is megcsinálhatnák, hogy az appok baszkodásához ne kelljen a pályán lenni. Tudom, túl sokat akarok. -
És/ vagy létezik, hogy magától kirakott a szerver, mert félreálltam a pusztában app-ot keresgélni ? -
Tyuki80 #13333 
-
jó ez a kick szavazósdi :))) Nincs is szórakozás vele, áááá..dehogy :))))
Úgy kivágtak saját szerveremről ,mint a pinty ! :DD -
Estig még bedobhatnának 1-2 autót v. pályát is.
-
Jött igen! ;) A szervereket is újra kellett indítani, mert leálltak.
0.10.1
- Default launcher theme: Fix for the missing track selection images
- Default launcher theme: Fix for potential results module initialization error
-
79 server :D -
Hát érdekes lett ez az új szerver indítós rendszer :D De valahogy csak újra tudtam lőni az összeset ;-) -
Valszeg jott ismet update vagy valami hasonlo, mert lealltak a szerverek (eltuntek a listarol). Most kezdenek eledezni, a VASR-t is most kezdtek visszaloni. -
Ami még érdekel a frissítések közül az ez:
- Some CPU performance improvements
Elsősorban a 15 létszám feletti FPS problémára gondolok. Remélem ezt is javították. (Aki tudja tesztelje má le. :D ...én csak késő délután érek haza) -
A kirugás működik, azt most kipróbáltam :DDD
Meg a next session is . -
jaja még jó h melóból is elérem a maszim szerót, így azok már frissítve futnak. :D mondjuk ez a mentegetés majd külön server.exe indítgatásos macera nem tetszik. :) -
De akkor sem értem miért nem volt jó helyen a launch gomb a beállítgatásoknál ??? :DDDD -
Es smilyen szerver mozgolodasok vannak:)
A magyar szelektalt lista (GTRM, VSR, MASZIM) teljesen kiurult, most kezd beindulni, az AC# szervereket is lelottek es inditgatjak, es a szokasos 500+ full lista is durvan harmadara csokkent;P
Gondolom a szerveresek most cserelgetik a dolgokat, plusz valszeg a regi szerver progi mar nem tolja ugy az adatokat a lobbynak ahogy kellene.
Ez korrekt volt, hogy ezt az update-et reggel toltak ki, este kaosz lett volna. -
Igen így jó, akkor a régi preseteket nem tölti be úgy tűnik ....
szerk.. jah, ha újra mentem onnantól már jó ... -
A Launcher-ben nyomtal egy Save Preset-et (nem kell nevet beirni)? Nalam muxik, kiprobaltam. -
De jo hir, hogy megcsinalta a szeverinfot json-ban, amit kozvetlenul a szerverrol lehet kiolvasni. Mar csak az entry listat kellene json-ban kitolnia;P -
Beállítottam launcherben BMW-re, rányomo kaz exe-re, de továbbra is a legutolsó használt presettel indul .....A kisfiattal ... 
-
Majd fokozatosan egyszer azt is beepitgeti. Most a Packagert barkacsolta, mert sokan panaszkodtak, hogy nem ellenoriz semmit a szerver, es at lehet irogatni a palyaadatokat;) -
Jah, hogy beállítom a launcherben, majd külön nyomok az exe-re ?
És ennek mi a fene értelme van ? :DDD -
És akkor ez most mit is jelent ? :)
Serve.exe vel tudom futtatni a szervert, gondolom a legutolsó presetet betölti ....
De hol lehet állítani, vagy valami? -
Nyomsz egy entert az ACServer.exe-n:) Az a launcher csak beallitgatni jo;) -
we removed the launch button ATM, because we're about to launch the dedicated server as a TOOL inside steam. so it will be completly independent from your AC installation. -
Felmerül a kérdés, akárcsak egy ember is ránézett mit adtak ki ?! :DDD -
Igen az acServerLauncher.exe is frissült, mert mai dátummal van. Gondolom hamarosan jön az újabb update, hogy ez javítsák. Mondjuk ha már ehhez hozzányúltak, akkor azt még gyors belerakhatták volna, hogy a szerveren lévő megengedett segítségeket is be lehessen állítani. -
Jackal #13310 Nekem tutoi nem ment a háttérben semmi frissítéskor, de szintén nincs gomb. Ez valami IQ teszt lesz... :) -
Jackal #13309 Ajjé, így már de rohadt messzinek tűnik az 1.0... Lehet tényleg szeptember lesz abból. -
Hát igen ...:DD
De dátum szerint frissített, de szerintem nem jó, mert futott a launcher, úgy meg gondolom nehezen frissít :)) -
LoL. Én is felmentem most, hogy lefrissítsem a maszim szervereket és amikor újra akartam indítani a szerókat látom, hogy nincs Launch gomb. Így nehéz lesz szervert indítani! :D -
Nálam szerintem futott a szerver , lehet a launchert nem tudta frissíteni, mit lehet csinálni vele ?
Legalább is eltűnt belőle az indító gomb :))) -
Elég hamar jött a mai update:
0.10
- SERVER UPDATED : using a new protocol, please update your servers
- Chat anti-flood
- Anti-cheating system implemented
- Kick user, Restart session, Skip session voting system implemented
- Chat python functions exposed
- Multiplayer Collisions improvements
- Some CPU performance improvements
- UI improvements
- Race control panel in pits menu
- AI Fixes
- Added "display recently joined servers" filter to server list
- Default launcher theme: extra sanitization for URI-unfriendly characters in content folder paths -
Pitti #13304 A kedvenc pályádon, Magionen
-
Jaja, pl egy ilyennel :
-
neilszab #13302 Mé', be akarod gyakorolni, hogy gurulsz el a teszkóig? 
-
Hat azt nem tudom, de en emlekszem a regi timeline - os kepre is.....
No mindegy csak eszembe jutott. :)
Egy erosebb, esetleg kupas elsokerekes inkabb kellene, mert az nincs .... -
viszont csak a szokásos ködös licencbejelentésnél...
és később nem erősítették meg csak a 2 SLS-t...