43023
  • macleody
    A http port megváltozott 8075-ről 8081-re. Az lehet a gebasz. Most engedélyeztem a routerben, így látja a szervereket. Meg a tűzfalban is újra engedélyeznem kellett a cuccokat.
  • lac coo
    Lehet ....Ha lemegy a futam .
  • lac coo

Nem tudom , játékban nekem jónak tűnik .
  • Alexease
    Persze, mar regen hagytam:) Kar erte, de en ehhez mar keves vagyok, nem ertem, nincs idom, Kunosek meg szarnak ra, nem is erdemes ilyet megkerdezni.
    Amugy, nekem most mar a jatekban sincs szerver lista:)
    Most vagy valami global elhalazozas van, bar nem latok semmi siralmat az AC forumban/FB-n, vagy nalam van az anomalia:D

• cstibikeee
    Pontosabban a 240R S3-ra gondolok.
  • cstibikeee
    Laccoo. Nem cseréled át az autót a 240R-re?
  • lac coo
    Hagyd a pics.ba ! :))
  • neilszab
    Kiírtuk a mai Fun futamot: Formula Abarth - Mugello!

Újítások:
    Egy kis fejlesztésnek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak! Emellett sikerült megvalósítani egy új rendszer, ahol nem kell bookingolni, előre be lehet jelentkezni a futamra, így bármikor lehet csatlakozni a qual, vagy akár a verseny alatt is!

Bővebb infók itt: Assetto Corsa - Nyílt szerver!
  • lac coo
  • Alexease
    A program listaja alapjan 60 szerver hianyzik ebbol. Megnezem, lehet megnt elbenaztam valamit;DDDD
  • lac coo
    Ennél több szerver volt, ahogy láttam már mindenki beüzemelte ...
  • Alexease
    Es tenyleg nem latja:) Ezt nem ertem?!:/
  • lac coo
    Laccoo
  • Alexease
    Mi a neve?
  • lac coo
    az enyém az tuti megy, de nem látja .
  • Alexease
    Szerintem allnak a szerverek. Napkozben egysem volt. A VSR tudta beinditani oket es a MASZIM. Most megy a varia...
  • lac coo
    Látom, de szerintem nem látja az összes magyar szervert, eddig több volt ...
  • Alexease
    Megy ez:)
    Ugy nez ki nem a koddal volt gond, nem is Kunosek trukkoztek, hanem az ingyenes szolgaltato, ahol vagyok, az tiltotta le vagy Kunosek tiltottak le annak a szolgaltatonak cimet, IP-jet):D
  • lac coo
    Hát szomorú vagyok, jó dolog volt ....
  • Alexease
    Napkozben tobbszor jo volt es tobbszor behalt. Most eppen nem jo. Az hogy ez most vegleges vagy ismet atmeneti, az meg nem tudom;)

Szolj ha tudsz valami okossagot;P

ui.: Sajat szerverrol (itthoni Apache/PHP) muxik...
  • alma2
    na most bent vagyok egy szerveren a fuven mentem visszafele egy picit, aztan egy ido utan bedobott a pitbe es irta, kovetkezo hasonlo esetnel kivag.
  • b-type
    A McLaren gt3 alól 3 kör alatt elfogyott a puha gumi. Kergettük egymást egy Z4-l, az első körben én buktam-megvárt, letekertünk egy teljes kört utána az lett a mért köröm. A következő körben ő bukott-megvártam, megint bukott-megvártam, megint-nem vártam meg csak lassan mentem hátha jön. Az utolsó körre gondoltam futom valami jobb időt, össze is kapartam 3 zöld másodpercet, amikor éreztem hogy csúszkál a hátulja, és aztán el is dobtam, majd megint és még párszor. :)
  • Jackal
    A kliensemen még mindig jó a szerver lista, csak a játékos névsorral variáltak valamit. "Nem tud kapcsolódni a szerverhez" valamié.
  • bardocz
    Ez tényleg telejsen jó, 312T-vel próbálom épp.
  • b-type
    valamikor lehetne ez is szerveren: Nürburgring Nordschleife 0.6.1
    McLaren-nel mentem rajta, teljesen használható a pálya.
  • lac coo
    Hát izgalmasabb mint a Mekláren :DDD
  • alma2
    Az pont olyan izgalmas, palya/kocsi kombo, mint elmenni a benzinkutig, meg vissza :)
  • lac coo
    Nem lehet megfoltozni?
  • Alexease
  • lac coo
    Annyira azért még nem gyógyult meg :)
  • Alexease
    Kozben meggyogyult, ugy nez ki a szerverukkel volt gond es/vagy leallas es/vagy akarmi;)
  • lac coo
    Rettenet jó versenyeket lehet menni Elise S2 -vel Monzán, nem tudom miért idegenkedik mindenki tőle :)))
  • lac coo
    F11 .
  • precise
    van virtual mirror?
  • lac coo
    Pedig ez jo volt....
  • Alexease
    Vagy Kunosek tovabb biztositottak a Lobby-olvasast (multkor is volt mar hasonlo) es/vagy letiltottak.
    Lehet hogy tobbet nem lesz ilyen lobby lista:)
  • Gadfly13
    Ahogy látom megint szétesett Lobby. Ismét frissítés jön? :D
  • lac coo
    Thx !
  • Gadfly13
    Race-nél a Wait time és másodpercben van. ;)
  • lac coo
    az melyik érték a szerver launcherben, amelyikkel állítom, hogy a rajtrácson mennyit várakozzon mielőtt beadja a lámpát ? Illetve miben értendő, perc másodperc...,