43023
  • Danecay
    Ezért szoktam 1 monitorral 60 fölé (65-70) állítani a FOV-ot. Sokat dob a sebességérzeten, így a féktávok felmérésében is sokat számít, főleg ha nem fix pontokhoz viszonyítva fékez az ember hanem érzésre, a sebesség és az aktuális kanyartávolságtól függően.
  • Szabi #13418
    nem indítod inkább hamarabb ? :D
  • lac coo
    Legfeljebb ha sok lesz a gépnek, akkor én nem játszok .:)
  • MooneyR
    Jó a lista, hagyd a fenébe, reméljük nem lesz gebasz : )
  • lac coo
    Lehet az is, oly mindegy. Vagy lefagyok vagy nem :DDD
  • MooneyR
    BMW M3 E30-cal is nagy flash, még csak most próbáltam ki a pályát, nagyon jó!

#13406 - A spotter is fasza, köszönjük Laci, nagy vagy :D
  • lac coo
    Trackday, nem verseny . :)
  • bardocz
    Jó lesz összeereszteni a GT autókat utcaiakkal? Én megyek valszeg.
  • lac coo
    Hátha valakinek az kell :)
    Van aki, Babettával megy körbe, élmény az mindenhogy :)
  • macleody
    Az szép lesz, kisfiattal Nordon :)
  • lac coo
    20 órakor indítok egy Nordschlife szervert.
    Amolyan trackday, sok autó választható, csak időmérő ....

Kisfiat
    BMW 1M
    BMW E92
    BMW GT2
    BMW Z4GT3
    Ferrari 599
    Ferrari 458 ( alap )
    Ferrari F40 (alap)
    KTM
    Lotus Elise
    Lotus Exige 240
    Lotus Eleven
    McLaren GT3
    Zonda R

Ha van rá igény ....20 órától 10 booking majd fél óra időmérő ....

Szervernév : Laccoo Greenhell Trackday
    Jelszó : 1972

Hogy a gépem mit csinál majd ennyi autóval azt nem tudom :)))
    Nürburgring Nordschleife 0.6.1
  • lac coo
    3 monitor teszt :DDDD

Ha a két kezeddel letakarod ennek a folyosónak a széleit, csökkenni fog a sebesség érzet.

• lac coo
  • barcalaci84
    magyar spotter 0.5
    kicsit bővült a szókincs, illetve variálja most már h ugyanarra a dologra éppen melyik hozzátartozó hangfájlt játssza le...
    illetve a menü is méginkább testreszabható...

link:https://www.dropbox.com/s/9o83f4w5msw3e8w/spotterhuneng05.rar
  • Gadfly13

Férőhely: 20 fő (igény esetén 2. szervert is indítunk)

TeamSpeak IP: 87.229.108.129
    TS jelszó: maszim
    TS szoba: ASSETTO CORSA

Penalty rendszer kikapcsolva!

A szerver jelenleg is üzemel 5 perces booking és 30 perces practice-el.

TOPIK: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=2116&p=70816#p70816
  • bardocz
    A zonda talán érdekesebb. A P4/5 motorja annyira vissza van fojtva, hogy már szinte unalmas :D Azzal versenyzők mondták, hogy puha gumin nem lehet megforgatni, annyira tapad.
  • b-type
    F1 után még megyek vele, bár lehet hogy Zonda meg a P4/5 lesz, mert azokra is kíváncsi vagyok mit mennek itt. :)
  • bardocz
    Na, 6:49, ha egyszer sem kell 5 másodpercen keresztül motorfékkel mennem, meg kicsúszás után megfordulni. De egy második körre a puha gumi már kevés.
  • bardocz
    Most próbálkozok vele, de folyton eldobom. 7:09 így a legjobbam. Alulkormányozottnak én sehol sem érzem, de lehet csak azért, mert kicsit ideges a kormány.
  • b-type
    Pedig van benne majd meglátod, mert 312T-vel mentem, aztán ezzel, és mivel buktam, így a pálya utolsó harmada az vakon volt, nem volt tapasztalat hogy mit bír el a kocsi...pl. a nagy egyenesben azon gondolkodtam elküldjem-e padlón a felüljáró alatti balosban..
    Sztem megszokva az autót, szépeket lehet majd menni.
    Nekem annyi volt hogy nem tudok diffit állítani, sem szárnyat, ezért nehéz ideálisan betalálni a kanyarokba, pláne ha kicsit dobál.
    De végül is ez tetszik is benne, odafigyelős, mert a McLaren az egy játék még ezen a pályán is, azt elküldheted bátran, versenyezni valszeg jó lesz vele, de egyedül körözgetni nem annyira izzadósan izgalmas mint az F599xx-l.
  • bardocz
    Hú, ez eléggé űridő. Lehetne pattogósabb a futóműve ennek a kocsinak, mert ezen a pályán néhol olyan érzésem van, hogy egy hajót vezetek. Össze vissza dőlöngél.
  • macleody
    Mi a szarért nem működik az időponttól lejátszás? 10.45-től akartam linkelni a hosszú egyenest.
  • macleody
    Ha működne nem maradtam volna hátul.

• b-type
    körbeért 6:55-ben, nagyon jó, kicsit para itt-ott, mert alulkormányozott a gyors kanyarokban:
    egy élmény volt.
  • macleody
    Nekem is kitört tegnap Nordon a bal első mikor beleszálltam haver mekijébe.

Akciós az Assetto.
  • alma2
    Nekem nagyon regen volt kerektores, aztan egy jo darabig nem.
    Tegnap viszont ket a.i-nak is kitort a kereke, amikor kiprobaltam a nord palyat.
    Szepen huztak a gumicsikot, fustoltek is, es mentek tovabb elore kb 60-nal :)
  • barcalaci84
    nekem az első multis versenyeim egyikén volt h t1-ben belémrongyoltak:)...és kitört...
  • b-type
    Nekem még soha :D
    Mondjuk ekkorákat általában nem esek mint ezen a pályán, már a másodikat zúztam le, teljes meglepetés volt, és vonszolja a gumit, látszik a gumicsíkon.
    Na megyek megpróbálok összerakni végre egy kört 60milla alatt...
  • barcalaci84
    ilyen eddig is volt:)a kerék már kitört nekem is párszor:)
  • b-type
    Na jó ez már nem lehet véletlen, az előbb még nem tudtam talpra állítani (fogalmam sincs mire van állítva a reset), de itt talpon vagyok és ki van törve, vezethetetlen, van mechanikus sérülés:

• Alexease
    Igen, valszeg a multkori fejleces vedelmuk nem volt hatasos, igy most valszeg IP alapjan is szurnek:) Ertheto, igy is lassuak, es kint volt nehany helyen ez a reader (eleve mar csak itt a forumon a fejlecben folyamatosan fissult:P), plusz ki tudja hanyan csinaltak meg ilyet:)
    Tukrozniuk kellene a listat egy masik public szerverre, de az nem fer bele nekik. Majd jobban allnak, megoldjak, talan...

Azert nem adom fel, otletem van, de egyelore nincs idom se kedvem hozza;P
  • b-type
    Na Lauda lemaradt:

• b-type
    Van törés?!
    eltörött a Ferrari-m :(
    Itt a kormány koppig van tekerve az ellenkező irányba:

Ezt meg csak úgy, kipróbáltam kicsit félős, a McLaren-nel elverem 5 másodperccel.
    Eddig a Ferrari-val csíptem a legjobban, nem is annyira játék mint a McLaren-nel, de nem is annyira para mint a F312T-vel.

• GPx8
    Sziasztok!
    Működik a szélárnyék multiban?
    Néha úgy tűnik, hogy igen...
  • Gadfly13

TeamSpeak IP: 87.229.108.129
    Jelszó: maszim
    TS szoba: ASSETTO CORSA

Penalty rendszer kikapcsolva!

TOPIK: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=2116&p=70816#p70816
  • Gadfly13
    Ma este a MASZIM-on szervezünk egy 2 futamos FUN futamot! Részletek hamarosan...
  • barcalaci84
    apró módosítás a spotterhez:
    a kezelőfelület változott, és jobban testreszabható játékon belül is...pl. kikapcsolhatod egyenként a nem kívánt figyelmeztetéseket, illetve a mérési pontsságokat is tudod változtatni...

https://www.dropbox.com/s/6uv3mtnez043w10/spotterhuneng046.rar
  • MooneyR
    Alex, ott áll az autód a Laccoo szerverén, állsz a pitben minden futamon :) Egyébként tökjó ez az autó, jó a belső tükör, nem kell virtuál.. csak kár, hogy van egy-két kisköcsög, az uccsó körben olyat durrant a seggembe egy kis fritz, hogy... de a chat appot nem találom, másnak van?
  • Jackal
    Tól sűrűn azért ne kérdezgesd le...(én is letiltanálak, ha floodolnád a szervert) 1 percenként frissítem csak a szerverlistát az app-ban.
  • lac coo
    Nálam 8075-ön megy továbbra is.
    Bár az gondolom mindegy , azt lehet beállítani amit akarsz ...