43023
  • lac coo
    A loopot olyan kor ki kell kapcsolni ???
  • lac coo
    no aki küldi a cuccot így tegye, könnyebb elmentenem :

Pontos Név

ID (innen lehet kimásolni :My documents/assetto corsa/cfg/race.ini)

Választott autó
  • barcalaci84
    ha vesszővel írod be akkor automatikusan pályát vált a verseny utan
  • lac coo
    Fel, akkor megy sorban, de nem próbáltam még ...
  • Alexease
    Elvileg/talan a szerver inditasnal, az INI-be, hasonloan az autokhoz, talan a palyakat is fel lehet sorolni?!
  • lac coo
    Működik a léptetés, oda is vissza is ...

Küldjetek ID-t meg ami kell, és bepötyögöm, utána már csak pályát kell átklikkelni .De akkor fix autó lesz, váltani csak úgy lehet , ha rendesen odaér az ember bookingra és ott választ autót .
  • Alexease
    Ezt a TrackDay szevert, talan jobb lenne versennyel egyutt inditani. Most mar van chat, elvileg lehet resetelni es NextSession-t is kerni. Igy ha csak korozni akarnak ujrainditjak, ha meg nyomnanak egy versenyt, tolnak neki egy nextsessiont. Ha mukodik, nem probaltam.
  • barcalaci84
    Egyre gondoltunk :)
  • lac coo
    Megy ez az Imola treackday, nézzetek rá, válasszatok ki egy autót és privátban küldjétek el, pontos névvel és az ID vel : My documents/assetto corsa/cfg/race.ini

aztan bepötyögöm, elmentem talán jó lesz valamire ...
  • Alexease
    Igazabol a lobby-ba kellene egy gomb (es chat), hogy ne inditgassa magatol, hanem csak akkor, ha az admin es/vagy az elso belepo elinditja. Vagy barmilyen egyeb, ezenkivuli jo megoldas, ami mindenhol mashol mar mukodik;)
  • lac coo
    Tippeljek ? :DDd

Had tolja, ha ez az élete :))))
  • Alexease
    LOL! Valaki nagyon raer. Laccoo-nak betoltak ~100db, nekem meg 90db minuszt :DDDDD
  • lac coo
    Arra én is gondoltam .....
    Csak akkor meg nem igen tud autót váltani, csak ha rendesen be tud bookolni .

Jó ez az entry de kellene valami állítás, hogy nem lép fel a VIP személy :) akkor ne indítsa el :)
  • Alexease
    Es utana mehet is egyedul, mert utana mar nem lephetbe senki;)

Password-os, 25 fos szervert kell inditani, es felvenni innen a topic-bol fixen 10-15 embert az entry listbe:)
  • lac coo
    Mondjuk jah, az is igaz :))
  • Alexease
    Innen mar nem tudjuk megnezni, mert letiltottak a lobby olvasast, a public szerver az ilyenhez meg mar luxus:)
  • barcalaci84
    De meg megjohet a késő... :)
    Ezért indul el:)
  • Alexease
    Elofordulhat, hogy van enntire idetlen a rendszer:)
    Ezen az online-on meg van mit reszelni, sikerult megalkotniuk az egyik legszarabbat:P
    Tegnap este lattam, a chat-et is sikerult jol megoldani: kivettek az APP-ot (azt csinaljon mindenki mas), es kitettek a fomenube. Az most OK, hogy van a fomenuben, de nincs az autban:)

Az hogy van egy akarmit-is-nezegetos APP, kulon ablakban, az OK. Ritkan kell, nem mindenki hasznalja, nem fontos.
    De egy jol kitalalt chat mar annyira alap, jol bejaratott mukodessel es funkciokkal, hogy illett volna integralni rendesen a rendszerbe (gyors billentyuk, elore elmentett dolgok, gombnyomasra iras, esetleg szin/atlatszosag/pocicio konfig stb).

NextGen-nek reklamozzak a progit, de nagyon sok dologban annyira PrevGen, meg a 10 evvel ezelotti dolgokban is, hogy szornyu.

Ahhoz hogy NextGen legyen, alap lett volna, hogy a MOST futo normalis(abb) programokat (min. iR, rF2, CARS, R3E) vegignezik, lekoppintjak, es tovabbgondoljak.

Elhiszem hogy a technika is hatraltatja, nincs igazi egyseg, maceras osszedrotozni: GUI: html/js/ajax; core MSVS/CC++; coreGUI: Pyhton; online: GoogleGo :)
  • lac coo
    Hát de figyelembe vehetné, hogy nincs ott senki ! :))
    Ugyanígy ha mindenki kilép, remélem akkor azért tovább lépteti :))
  • barcalaci84
    Persze, hisz annak bérelt helye van...
  • lac coo
    Amúgy jól látom, ha valaki be van rakva entry listbe, akkor elindítja a sessiont, ha fent valaki ha nincs ???
  • lac coo
    Sehol nem írtam az elmúlt hetekben, kivéve carsba tegnap .
    ott meg ugye erre élveznek a kisgyerek álregek :DDD
  • Alexease
    Most hogy szobakerult a pontozast, raneztem az adatlapodra, hol tarrtasz, gondoltam nyomok plusszokat.
    Amig ott voltam es frissitgettem, 1 perc alatt valahonnak kaptal 30 minuszt:DDD
    Nem tudom melyik topicban maszkaltal, de valahol nnagyon beragtak rad;)
  • lac coo
    Mit tudom én, az volt hülye aki kitalálta ez ta hsz-es gyökérséget, már az elején kiiktattam :)

Hét nekem húzós volt, meló reggeltől estig ....

Egy hosszabb Fiat S1 versenyt szívesen tolnék, iszonyat jó, nem szakad szét a mezőny, nem marad le senki 500 métert ha egy picit hibázik, stb ....Bár az ütközésmodell elég trágya ...:(
  • alma2
    tul negativ ember a cars topikban, igy hat persze :)
    Amugy a beallitasokban ki lehet ezt kapcsolni, hogy ne rejtse el az uzeneteket x pont utan sem.
  • barcalaci84
    mastersen azért elég sokan összegyűltünk néha ha ti is jöttetek...
    a héten a te autóid voltak, csak nem jöttél...:)
    már neked is nyitogatni kell a hsz-eid?
  • lac coo
    Olyan nincs, nem vagyunk sokan, valakinek valami tuti nem fog tetszeni :)))
  • barcalaci84
    jó lenne valahol összegyűlni sokan...
  • lac coo
    Bekapcsoltam az Imiola trackdayt ...Aki akar menjen ... Jelszó : 1972
  • Gilb3rto
    Üdv ma lesz valami verseny este????
  • barcalaci84
    nálam ha átírom az ini-t ha nem, akkor is csak így működik...
    automatizmusig még nem jutottunk el szerintem...:)
    de lehet csak én rontottam el:)majd gadfly hátha kijavít...
  • lac coo
    Jah, ezt ismerem, csak gondoltam működhetne ez magától is :))
  • barcalaci84
    felejtsd el azt...:)
    ha mész egy versenyt, akkor automatikusan mentődik a replay...a menteni kivánt verseny után mielőtt még új session-t kezdenél:
    dokumentumok/assettocorsa/replay mappában lesz egy "cr" nevű fájl...
    nevezd át valamire és onnantól be tudod tölteni azt a replayt játékon belül...
  • lac coo
    A Maszim leírásban van egy módszer, hogy mentsen replayt multiban ...Viszont nekem ez az ini sehol nincs: "Documents/Assetto Corsa/cfg/Open Race.ini".

Mit lehet tenni ?
  • b-type
    Mentem rajta megint az f599xx-l értem miért lobog neked, sztem alacsony merevítéssel mész.
    Mentem húzott Fiat500-l is, az igaz 9:10-s kör lett, de sztem jó versenyeket lehetne menni, mert több idő, és lehetőség van előzésre, de ugyanakkor egy nem túl gyors de hiba nélküli vezetéssel is lehet versenyezni a gyors de rizikós versenyzőkkel.
    A Zonda-val végigmentem, gyorsabb mint a F599xx, de unalmasabb sztem...bár nem állítgattam.
    még a P4/5 hátravan.
  • b-type
    sajnálom a tegnapi Nordschleife-t, én bealudtam :( a héten éjszakás voltam, aztán 'kicsit' lefeküdtem :D..most néztem hogy ment a gép csak a monitor volt kinyomva.
  • lac coo
    Jah...ha összejönne 10-15 ember többféle autóval ,elég fun lenne :D
  • Szabi #13462
    na majd holnap.. :D
  • lac coo
    Miért nem ? ebben lehet , ez nem verseny :)))
    Majd holnap csinálok megint iylet, ez buli, nem számít mi történik, az ember megy tovább valaki úgy is utoléri, vagy megvárja, vagy ő ér utol valakit ...
  • MooneyR
    Néha megcsúszott alattad, amúgy stabilan vetted a kanyarokat :D