43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Férőhely: 24 fő
TeamSpeak IP: 87.229.108.129
TS jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA
Penalty rendszer kikapcsolva!
A szerver jelenleg is üzemel 5 perces booking és 30 perces practice-el.
TOPIK: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&t=2116&p=70825#p70825 -
Meg belép a 3 alregével:) -
Nem csípem azt az autót :(
Ezért nem is nagyon vezetem...megpróbáltam de annyira nehézkes volt hogy elfelejtettem hogy a játékban van. :) -
En -ahogy latom, -minden uj hszemre kapok egy minuszt, gondolom egy ember csak egyet tud adni, igy szepen kivarja mig irok :))))
Vagy visszalpoz es ad szep sorben szazat, mint ahogy Alex is megkapta :))))) -
Fiat S1 , Imola , 15 kör ! :P -
No küldjétek az ID-ket, mert elég hosszúra van állítva az időmérő, és mivel pár ember már bent van a listában szépen végigmegy ....
Nem tudok visszaélni vele, nyugodtan küldjétek. -
Olvastam #13470. hozzászólás környékén, hogy lesz e ma este vmi futam!
Ha gondoljátok akkor Maszim szerón tolhatunk vmit, csak akkor írjátok le, hogy mit szeretnétek!
Tegnap posztolgattam pár helyre a Huayra-s FUN futamot, de elég kevesen voltunk. Gondolom a BL döntő is közrejátszott, ma meg az Indy500 miatt ülhetnek kevesebben kormány elé, de ha ettől független szeretnétek futamokat, akkor írjátok az autó&pálya kombókat! -
Jaja én pluszozok nektek engem is mínuszol mint az állat szerencsétlen buzi... -
Jaaa aha.. :D Köszi! Egész jó a statom. XD -
Ligáztam anno F1-ben /rFactor/ de ott se tudtam mi micsoda. Meg nem is így hívták ezeket a vackokat :) -
klikk az avatarra . -
off:
Ennek a plusz & mínuszozásnak hol látszik az eredménye? Azt látom, hogy minden hsz-nél van ilyen gomb, de mást nem. :D -
Én is itt kezdtem el állítgatni céltudatosan, így hogy kiírja mi micsoda elég jó. De ettől még nem tudom mitől leszek gyorsabb :DD -
én nyomok plusszokat Alex, eddig ha 10 alkalommal használtam, ezt a funkciót, de majd mindjárt rá is nézek én hogy állok :D
nyomok mindig mikor meglátlak azt kész, nálad nyugodtan ki lehetne venni ezt a szrt. -
Én már tíz éve lusta vagyok erre :DDDD -
Ez a Ferka 599+Nord párosítás mocskosul odab... Cars elmehet a picsába. Jöhetnek a mínuszok :)
Tényleg utána kell néznem mi micsoda a setupban, mert gőzöm sincs mikor mit kéne állítanom. Csak ne lennék ilyen kurva lusta :) -
Valaki nem tud összedobni egy Chat APP-ot, gyorsba ? :DD -
Hát sajna nem tudlak "kijavítani" mert az a replay mentős módszer tényleg nem működik. Igazából szerintem ez lehet a baj, hogy a race.ini-ben lévő ACTIVE=0 hiába írjuk át 1-re, a futam után visszaáll megint 0-ra és gondolom ezért nem csinál semmit. :)
Próbáltam most, hogy a Steam mappában lévő SteamApps/common/assettocorsa/cfg/ mappában lévő race.ini-ben is átírom, de ugyan az a jelenség. Így egyelőre marad a jelenlegi fapados megoldás, mégpedig a cr fájl átnevezése.
Egyébként anno ITT olvastam ezt a megoldást. Persze próbáltam <> nélkül is, de az sem segített. :) -
Na majd kipróbálom. A stabilizátort tudom mit csinál, hogyan befolyásolja a kocsi viselkedését, de arról ötletem sincs mit kéne csinálnom ahhoz, hogy javítsak az időimen, így általában hagyom alapon. -
Mert megérdemelted !!!! :DDD
Okos user szerintem kikapcsolja ezt az egészet, én első nap lelőttem .... -
Tippem van, gondolom az, amelyik 6 Steam-nevvel is nyomul?:) Kepes volt majd 200 minuszt betolni, csak ugy. Mert ha meg mas topic-ba is irogatnek, beszolnek, flame-elnek vagy akarmi. De nem:)
Szerencsetlen nyomoronc, ilyennel ugy sem lehet mit kezdeni.
Csak azert kellemetlen, mert vannak akiknek be van allitva a szures, elobb-utobb (ha ennyire turelmes), lassan eltunok mindenkinel;) Gazos, mert tobb helyen vagyok hazigazda, segitenek es irogatnek, de ha nem latnak, akkor maceras. -
én viszont igen :)
Nekem maxon a hátsó merevítés és felezve az első, hogy joban forduljon, aztán kipróbáltam lefele, akkor lett dobálós.
Igaz a köridőnek jót tett mentem vele 6:50 végét úgy hogy a hülye teknőt (első) kívülről vettem mert nem tudtam beleejteni, aztán meg hiába próbáltam összerakni még egy kört annyira sokat buktam az elején az addigi időmhöz képest, hogy halálba idegesített, túl jól sikerült a hibáig...amikor még nem vagyok a teknőnél és már másfél másodperc minuszban vagyok az kiidegelt.
Ezért autót váltottam, utoljára KTM-l mentem rajta, az is jó versenyre, egyszer sem dobtam el, és egyhuzamban 3 kört mentem online 8:07, és most Lotus-t próbálok hogy kb. mivel lenne egálban a KTM, megnézem az Evora GTE-t meg az Exige240r stage3-t...talán. bár sztem lassabbak lesznek viszont a DTM Bmw meg gyorsabb..de mndjárt többet tudok. :) -
Én semmit sem állítottam a kocsin. -
Jah, név csak nagyjából kell , ha az ember belép átírja a megfelelőre .... -
Nagyjából tudhatod melyik buzi az!! Pl annyit elmondanék sok alreggel szeret irkálni:DD Annyit még hozzá tennék hogy neki meg emelkedik a plusz miközben agyhalott posztokat tol de akinek az a hobbija hogy 5 alreggel miínuszol magát meg plusszozza ott azért nagy baj van:DDD -
A név úgy látszik mindegy, kamu néven is berak entrybe .... -
Vagy az lehet mindegy, csak az ID alapján azonosít ? -
Entry listához kell az összes név ?
Nekem csak nick van kitöltve , de ahol van minden azt is be kell írnom vajon ? -
Szerintem mennyit kell neki agyalni merre menjen. gondolom ott csak valami alap cucc van az AI-nak írva .... -
Tenyleg ez a nord palya. Kb itt lattam eloszor azt, hogy cpu kihasznaltsagom 95% folott uzenet jott, mindez csak 9 a.i-val.
Alex mitol is fugg az a.i. mennyi cpu-t visz el?
Gondolom a palya hosszatol nem kellene. -
A kötőjel is kell a neved elé ? -

-
-HRC-Szabi
76561198035364514
ktm_xbow_r -
A minuszolos ember ismet beindult, megint kaptam 60 minuszt;D
Azert kivancsi lennek az ilyen "ember" lelkivilagara, tuti kezeles alatt all es/vagy elfogyott a gyogyszere;) -
whááá az a 3. kép
-
MooneyR #13504 Van már nordschleife-by-snoopy_0.7.0
Pár kép még a tegnapi imolai crew-ról :D (Laccoo, Alexease, Rácz Gergő, Szabi)
Ezt csak úgy, amúgy ennek se jó a belső tükre.. mondjuk nem tudom mi a fenét látna egyébként hátra :)
-
az ID az a GUID ? :D -
Akkor jó :)
Loop be...legalábbis úgy emlékszem úgy váltott... -
hogyne tudnál ....
De Alex benne volt mindenben nálam, ha ő tudott máshol menni akkor tuti működik . -
Azt nézzétek meg h ha entry listben állandóan benne vagyok, akkor ettől függetlenül máshol is tudok-e indulni?