43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
-
Főleg forgalomban...ha figyelünk a többiekre,akkor eleve belassitja meg a gyorsabbak is, és nagyon közeli idők vannak...és tegnap nagyon jó volt a mezőny ilyen szempontból szerintem ... -
Így van én is ott vettem mielőtt megjelent az MP és minden korrektül lezajlott. LINK
Ugyan azért az árért, ami most is ki van írva. -
Gondolom ki akarják szórni azt a készletet amit felvasaroltak anno, mikor hivatalos akció volt...
És ez sikerült is gyorsan...
Hardverapron ugyanennyiert meg tudjatok venni...úgyhogy semmi gond:) -
Ha tobben lennenk jo lenne az az ido, atlagban mindenki akorul megy.. -
van most ez a 24 euros akció AC-re
beizzítottam egy haveromat, hogy ez kell neki, viszont mikor venné meg, azt írja, hogy nincs készleten....:D
ez mi a bűn?:)
csak korlátozott számra vonatkozott az akció? -
Persze! Rivali OV1 Info app - v3.0 http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/rivali-ov1-info-app-v3-0-new.3219/
Én legalább is ezt használom. -
Pitti #13612 Jahh, tényleg jó volt, sőt még jobb lesz ha én is megtalálom azt az extra másodpercet amivel beleszólhatok a küzdelembe, mert így csak hátulról lestem 
Dobáltátok a 2:17-18-as időket, én meg 19, néha becsúszott egy-egy 20+ is.
-
én nem találtam :D -
Van gumifogyasztós app? -
R1-en már a rajtnál ketten álltak keresztben a pályán.. esélyem nem volt kikerülni.. utána egész jó fogócska volt, majd elhangzott hogy kinek mennyi a gumifogyasztása és egyenesbe elkezdtem keresni az app-ot.. végül az egyenes végén elfelejtettem kanyarodni, utána ki is álltama boxba mert Gilbertnek elmenta netje.. majd utánna mentünk kamionozni.. :D -
igen, egyszer valoban, az utolso sikanban kaptam penalty-t.
Na mindegy, nekem ez igy csata volt akkor is es kesz, nem veszed el az oromom :)
Ja igen elotte ket versenyt ugyanitt penalty mentes szerveren mentem a maszimon, ha minden igaz, biztos verszemet kaptam :) -
:) hát nagy csata nem volt, egyszer én vágtam és lassított, egyszer meg te és így tovább :D -
Jo kis csata volt, ezert mar megerte felkelni. Kar, hogy az 5 korben hivtak telefonon, aztan meg is lett az eredmenye, visszaeloztel. Utana szetesett a taktikam :)
-
Azért akartam én 15 kört, csak ugye sokat eszik a vas :))) -
"lacconak" -
Milyen szerveren vagytok? -
ahh ezz nagyon jo volt, hiaba voltunk csak harman
10 kor, masodikban kicsusztam aztan minden korben, hoztam 1-2 masodpercet az elson. a 10. kor vegen a celegyenesben fel masodperccel voltam mogotte, meg ket kor es talan otthagyom :)
Elinditottam ujra, a maszimos szerverrol ugyis lecsusztunk epp, -
Sokkal jobban bejott h hosszabb volt a verseny mint amiket eddig toltam... -
A kilepesek csokkenek majd, ha komolyodik a program. A jelenlegi feltetelekkel (rovid versenyek es/vagy nincs serules, kopas, meghibasodas es/vagy nincs taktika, gumik, tankolas), "csak" egyszeru hotlap verseny.
Plusz ha ketszer ennyien lesznek/lehetnek a palyan.
-
Nekem is tetszett, de jo lenne megtolteni a rajtracsot, es jo lenne, ha nem lepne le mindenki egy hiba, kicsuszas utan :)) -
Igen, ha egyszer lesz normalisabb kopas, serules es egyebek, az kicsit kozelebb hozza az embereket egymashoz:)
Persze igazsagos sose lesz, mert a programkoban mindig lesz kiskapu, es komoly penzugyi hattere is van a felteteleknek. Sajnos mar egy G25 is eleg komoly tetelt jelent:/ Nem beszelve a komolyabb geprol, felbontasrol, monitorokrol... -
7 óta nyomtuk...engem most ez le is farasztott rendesen... -
Akkor meg ujdonsag volt:)
De nem artana szelarnyek sem, foleg az ilyen kombokhoz. Mert tok jo dolog lokhariton befordulni, aztan 2 kilometer egyenes utan, ugyan ugy ismet egyutt kanyarodni:D -
Kicsit mintha lecsengett volna a kezdeti lelkesedes..
Most is ketten vagyunk egyelore.
2 hete azert sec perc alatt betelt a 20 ferohelyes szerver. -
Pitti #13594 H-val megyek de 2:19 alá ha megveszek se jön össze :) -
Én is h-val megyek és 2.17 közepe ment...
Az ufokbol kinezem h 2.15 véget mennek h-val -
Pitti #13592 Na akkor hova megyünk? Mert én most ott ücsörgök lacconak-ba :) -
Greguss Tamás néven mentem a szürke-zöld színűvel. Az biztos, hogyha lett volna motor sérülés ezzel a stílussal nem tudtam volna befejezni a versenyt :)) -
Megy ugyan ez PUBLICBA! ;) 10 perces a booking -
Koszi, de en orultem, hogy ezt az egyet be tudtak szoritani, igazabol arra szamitottam, hogy kozben ramcsorognek. Dolgoznom kell(ene:P)... -
Es melyik vagy te, mennyit mentel? 2:18 alatt HPattern-en eleg ugyes:P
Ezek a nevbeazonositasok mindig viccesek, eselytelen megjegyezni, ki kicsoda;P -
Inditok akkor egy public szervert "lacconak" ugyanigy. ketten nem nagy elvezet. -
Harmadik lettem időmérőn és utolsó másodpercben ranyomtam a Back tó pit -re,így nem rakott ki a rajtracsra, hanem boxbol rajtoltam :)
Mondjuk így rohadt jó volt az eleje a versenynek -
De le lehetne venni a jelszavazast rola... -
Pitti #13584 a következőre nem jön már senki? :( még 4 perc booking -
Grat a győzelemhez Bence! Jó volt veled, és S. Zsolttal csatázni! :)
Részemről a H váltó és kuplung az alap. -
ABARTH 500 S1 FUN EREDMÉNYEK
Race 1:
1. Bence Neszvecsko
2. Akos Keszthelyi (Gadfly)
3. Attila Sipos
4. Laccoo
5. Laszlo Nagy
6. Jozsef Teply
7. Mooney
8. IsTi
9. Adam Bognar
10. Sberci
11. -HRC- Szabi
12. Roland Kovacs
13. Gilbert Poszmik
Race 2:
1. Bence Neszvecsko
2. Tamas Greguss
3. Sberci
4. Akos Keszthelyi
5. Jozsef Teply
6. Laszlo Nagy
7. Adam Bognar
8. gyurik.zsolt
9. Miklos Juhasz
10. Attila Sipos
11. Mooney
12. Alexease
Köszi a részvételt, remélem mindenki jól érezte magát!
-
MooneyR #13581 :D az jó! Nekem sajnos ki kellett állnom kicsit, de szerencsére engem nem számolt el, pedig tartottam tőle, hogy máshogy érzékeli a pitben eltöltött 4kört. Sajnálom, pedig hasonló időket megyünk páran kb 2:19.. de az eleje nem tudom, hogy csinálja a 2:15-t.. :) -
Most mar tudod:)