43023
  • neilszab
    Milyen frissítést szeretnél a látni a cikkben?

• Jackal
    Etz meg aztán főleg sohasem lesz kész... :)
  • barcalaci84
    én legutóbb azt olvastam h nem lesz:)
    az alienek a kisebbség úgyhogy lehet jönni online esténként ai helyett rendes , kedves aranyos emberekkel versenyezni...mindenki megtalálja a saját kis versenyét a mezőnyben:)
  • NicoKoko759
    Látom én, hogy nem piti játék ez! Sőt! Amúgy még mindig akciós a Race07. ~2.4€ Hű, ha megtalálnád valahol a Z4 GT3-mat, az maga lenne a csúcs! :D Nem baj, most töltöm a RR RE-t, aztán megnézem mit tud a másik kettő is. Bár a PCars-hoz szerintem atomreaktor is kell, olyan látvány van benne.
  • barcalaci84
    egy szimulátor sose lesz kész:)
    de nem véletlen h rengetegen vannak már most is úgy h inkább játszanak ezzel a félkész játékkal mint a "kész" címekkel... csak azért mert már így is veri azokat élményben...még akkor is ha sok funkció hiányozhat a más címekben már benne lévőkből...egyszerűen nem tudnának rávenni h a race07-et elindítsam:)
  • macleody
    Nem tudjátok, lesz-e olyan opció, hogy multiba AI-t lehessen betenni? 4-en nyomnánk haverok és megszoktuk már Race07-ben, hogy kerülgetni kell az AI-t. Úgy azért csak izgalmasabb ha 20 autó van a pályán. Az itteni űridőket menő alienekkel nem tudjuk felvenni a versenyt, főleg hogy két haveromnak csak gagyi vibrás kormánya van, ami kb. 180°-ot fordul :)

Kicsit mintha pattogna

NicoKoko759: úgy rémlik Race-hoz is van Z4 GT3, mindjárt utánanézek. Nem akarlak egyébként rábeszélni, de ég és föld a Race és az Assetto. Nekem legalábbis baromi feelinges, főleg a Nordschleife - Ferrari 599xxx kombó. Az valami brutál :)
  • NicoKoko759
    Köszi szépen! A cikket én is ismerem ( igaz, valamiért az utolsó oldal nem rémlik, hogy olvastam volna..)Megnézem az ajánlott játékokat részletesebben. Felületesen mindegyiket ismerem, amit írtál.
    barcalaci84 Nagyon húz a szívem ide, de szeretném kivárni a végét. Nem akarok egy olyan játékkal játszani, aminek esetleg nem lesz "végleges verziója". Tehát csak 1 pl. decemberig eljutnak 1.3-ig, aztán kitalálják, hogy elfogyott a pénz vagy a tehetség, és hagynak nekünk egy igen jó, ámbár nem teljesen kész játékot.
  • SityiSXT
    Ha mar felhoztad ezt a cikket, nem tervezed a frissiteset? Az eredeti nekem el van mentve a kedvenceim koze, a squashlabda trukkert kulon koszi (ma mar nem tudnek nelkule meglenni).
  • barcalaci84
    AC-val nem lősz félre , olcsó is szép is meg jó is ,
    meg kész sincs...:)mindenen van még mit javítani , de az árát mindenképp megéri szerintem már most is, és szewrintem bárki szerint is:)(7000HUF)...
    elő se fogod venni a race07-t utána ebben biztos vagyok...
    ( épp múltkor volt egy akció h valami 100 Ft körül meg lehetett venni az összes simbin-es szimet , megakartam venni, de lebeszéltem magam mert úgyse indítottam volna el egyiket se soha...:)
  • precise
    Off
    Megakartam nézni, hogy engem is minuszolt-e valaki, nem találtam, viszont közben ráakadtam ,a büntetőpont toplistára.

csige791-el Top 8-ban vagyok 55 ponttal :)))))))) (Legjobb emlékeim szerint az összeset egyetlen moditól kaptam, mert nem egyezett a politikai véleményünk a közel-keleti helyzettel kapcsolatban :) Érdekességképp, amennyire emlékszem, ugyanettől a moditól de mástól sem, más topikokban nem kaptam büntit.
    Ennek fényében, azt mondom le kell szarni ha valaki minuszol, vagy esetleg egy modi rádszáll, nincs igazság a földön de ez így van jól :)

• neilszab
    Nincs legjobb, mindegyiknek vannak erősségei és gyengeségei, illetve nem ugyan az minden esetben a célcsoport. Mindegyik fizetős, csak más-más konstrukcióban. Online mindegyikben lesz, előbb vagy utóbb.

A BMW Z4 GT3 estében pedig óriási szerencséd van, ez a gép az rFactor 2-őt kivéve midenhol megvan: iRacing, Assetto Corsa, PCARS, RaceRoom

Régebben elkezdtem erről írni egy cikket (7. oldal), de ezen rész érdemi kifejtésér már nem maradt energiám, de háta segít elindulni...
  • NicoKoko759
    Szervusztok!
    Nem teljesen ide tartozik, de ez fut mostanában a legjobban a SG-n szerintem. Szóval lenne pár komoly ( komolytalan? ) kérdésem.
    Szerintetek mi a legjobb szimulátor:
    a, ingyenes offline
    b, fizetős offline
    c, ingyenes online
    d, fizetős online
    e, ingyenes- fizetős amiben jól dolgozik a mesterséges intelligencia is.
    Nyilván csak autós érdekel. Illetve van valahol valamilyen összefoglaló szerintetek, ahol megnézhetném, melyik játékokban található meg a BMW Z4 GT3? Nekem ez lenne a kedvenc versenyautóm, de Race07-ben sajna nincs. Én még mindig azzal tolom. :)
    Köszönöm!
  • neilszab
    Érkezett kérés, így ma este a BMW M3 E92 és Vallelunga lesz a Fun program, délután majd részletesen is kiírom...
  • lac coo
    Jah, hulyeseg ez a pontozvatas, ha ez okoz oromet neki, csinalja.
    En minden jo arnak nyomom a pluszt, azt jovan. :)
  • Pitti
    Najó most meg ne hozzatok már zavarba
  • Szabi #13724
    a modderek közben dolgozgatnak, van már sok szép model.. remélem sikerül hangulatos fizikákat is csinálni és nem sok sínautót kapunk majd.. :)
  • Pitti
    Köszönöm szépen mindenkinek
  • BooMiller
    Nem bánta meg, többiektől kapod:)
  • Szabi #13721
  • Pitti
    utolsó OFF
    most meg azt nem értem, hogy lett az összesen 34 negatív mellett 34 pozitív is. Ti nyomkodtátok fel?
    Vagy azt illető megbánta és ezzel teszi jóvá?
    mekkora egy marhaság ez...
    ON
  • Szabi #13719
    én azóta ~100 + pontot adtam már neked is, de elkezdtem közbe én is kapni a minuszokat valakitől.. :D
  • BooMiller
    Lassan egyébként ott tartunk hogy mi egymást minuszolgatjuk hogy másra kenjük:DDDDDDD Na tényleg hagyjuk mert már közröhej...
  • Alexease
    En 200-at (ketszaz!) kaptam hetvegen, 1 ora alatt;) Ugy, hogy semmihez nem szoltam hozza, 2-3 topicban vagyok "aktiv".
    Felesleges filozni rajta, lenyegtelen ki az, nem is erdekel, mindenkinek meg van az eletcelja es hobbija.

Es szerintem zarjuk le, ne legyen OFF, nem er annyit az egesz.
  • b-type
    Nordschleife bazi jó, ez a "Snoopy" 0.7 már teljesen állat..milyen lesz majd az AC hivatalos.. :)

Bömös, 7:48 és ebben is volt egy bünti..kész vagyok hogy néha belebambulok pff, de annak ellenére hogy elég dobálós, sztem ide is alkalmas versenyezni.

• maffioso
    Köszi!
    Ahogy nézem ezek még elég kezdetleges pályák, ráadásul egy részük érkezik majd az AC készítésében is. Egyelőre a Nordschleife-n kívül nem babrálok vele.
  • hezi
    http://www.racedepartment.com/forum/resources/categories/assetto-corsa.1/
  • maffioso
    Ki ez, aki minuszolgat?
    Illetve ha jól látom van Nordschleife letölthetőként valahol? Mik az extra tartalmak és honnan lehet őket leszedni?
  • b-type
    ááá
    Tekerek a DTM Bmw-vel a 0.7.-s Nordschleife-n, 6 másodperc zöldben, erre elcseszem 100méterrel a vége előtt a kigyorsot, palánra esek és bekapom a büntetést...nem hiszem el,.. bejöttem vele 7:53-ban, de ott volt a 7:50 is
    Jó kombináció, el leszek vele egy darabig, online úgy sem tudok menni mert délutános vagyok. :(
  • Pitti
    Na privátban még nem volt szerencsém. :)
  • BooMiller
    12 éves vér istván... privátban is nyomja amíg le nem tiltod:))
  • Pitti
    Hát igen, de nemá, hogy ez normális az sg-n?!
    Mondjuk pont lesz@rom, csak nem értem az ember lelki világát aki, az összes alregével ki-be jelentkezve végigkattingatja az összes nem tetsző pógár összes postját. :) Hogy ez most egy jó szórakozás vagy mitől lesz neki ettől jó?
  • BooMiller
    Én csak 24-et kaptam:DDD
  • BooMiller
    Ha megvadul akkor meg van vadulva:DDD Laccoo szólt igaz későn:DDDDD
  • Pitti
    OFF
    Azon filózok, hogyan kaptam én tegnap 26 negatívot, mikor csak 3 vagy négy postom volt. Vagy átjött ide is negatívokat nyomkodni?
    ON
  • b-type
    :DD
    Na ez jó, nekem eddig rettenet toleránsan áll hozzá, pedig 19 évvel fiatalabb (41vs22..vagy 43vs23 nincs nagy rutinom a koromban) :)
    igaz vágom is a fűvet, meg hozom az áldozatokat :))
    2 hete kivittük a családi autónak vett 626-t a Suzuki-k közé egy fél napra..muszáj volt, belepusztulok hogy nincs 1 km-re a pálya, hallom azt is ha első kerekesek nyikorognak, meg ha komoly munka van és hátsósok kenik a gumit. :)
    Igaz elszállt a stabpálcám jobb hátul elég hamar, így eljöttünk, ki se használtam a félnapot.
  • Alexease
    En is "benne vagyok a TV-ben" egy falrafelkenodessel:)
  • barcalaci84
    semmi gond..
    verseny után én szaladok cigizni, nem chat-elgetek:)
    vagy az asszonynak fogadkozok h a következő lesz az utolsó verseny , csak még egyet lenyomok:)
  • Gadfly13
    En is most mentem eloszor ezzel a Lotussal es az eslo korok engem is kiabranditottak az auto viselkedesevel kapcsolatban. Egybol elkezdtem allitgatni es a 2. futamra mar egesz vezetheto lett es a koridok is folyamatosan javultak. A kerekdolest maxra, a hasmagassagot levettem, a hatso szarnyat szinten le 1-re illetve a rugokon is modositottam.

Az elso futamon bocs Laci a kiforgatasert. Ott az elottem levot eloztem epp es nem szamitottam h pont hozzad fogok erni.

Amugy a chatet miert nem hasznaljatok a jatekban? Persze a voteingos chatre gondolok. Futam utan is lehet irni oda, csak kell nyomni egy esc-et, mikor visszatesz a game a boxba es utana ismet megjelenik a bal oldali menu, ahol a chatre is ra lehet menni. ;-)
  • barcalaci84
    egy pár kör a ma esti első futamról:
  • lac coo
    Én ? Nem hiszem ...

Jah, tudom, az a nyitott roadster, az elég fura visszaváltásnál ...