43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
neilszab #13779 Az Rank App-os kérdések kérlek itt tedd fel, itt nézi a készítő és segít ha gond van...
-
Most nézem, ki volt kapcsolva a penalties. Gondolom azért. -
Kis segítséget szeretnék kérni. Felraktam az app-ot, meg is jelenik a játék közben, zöld meg piros kockákkal jelez valamit néha, de akár tiszta kört megyek, akár nem, nem jelenik meg sem az oldalon sem az app-ban az idő, hanem 0:00-n áll. -
A replayt ha felrakjátok valahova meg tudom nézni? -
Pitti #13775 Innen nézve milyen széles a pálya, bentről már sokkal szűkebb. :-) -
MooneyR #13774 Az utolsó pár kör pedig főleg jó volt : )
ugyanez kívülről
-
2.Verseny első körei:
Itt volt szoros mezőny, akkora fightom volt 4 körön át Attilával (zöld bömivel voltunk mindketten), hogy ez a fíling már rég kapott el. Grat mégegyszer a versenyzőtársaknak és a szervezésnek.
-
precise #13772 Vasárnapra vagy péntekre nem lesz valami szervezettebb fun. Mostanában kihirdetni, és akkor lehet rá gyakni. -
Pitti #13771 Basszus de szégyellem a pofám, pont miattam álltál ki. A sikán előtt volt néhány kiforgott autó és azt kerülgettük, de a sikánban már senkit nem láttam se a tükörben se mellettem.
Nem volt szándékos!!! Bocccs
-
Semmi gond.
Nem sokkal utana ramcsorogtek, ugy is ki kellett volna lepnem:P
Igy legalabb nem versenyben benaztam a felraallassal:) -
neilszab #13769 A futam ugyan szervezett, de mivel ezekre a fun futamokra mindenféle előzetes pofavizit és felkészítés nélkül bárki csatlakozhat, így a versenyzők viselkedésért a fairplay-ért még nem tudunk felelősséget vállalni.
Ha majd indul komoly bajnokság, akkor is kell majd 2-3 futam, mire mindenki megtanulja mi a módi és beáll a korrekt hozzáállás, sajnos ez mindig ilyen... -
Pitti #13768 A második futamon, mi is koccantunk, asszem ki is fordultál a boxbejárat előtti sikánban. Bocsi, nem hagytam elég helyet :( -
Egyébként ez volt az első versenyem egy szervezett magyar közösségben. És jók az első benyomásaim. Bár ennél ostobább autó nem sok van. :D -
Pitti #13766 Nekem tetszett, annak ellenére, hogy roncsderbinek indult :)
Középmezőnyben végeztem, nem is számítottam jobbra. :)
Amúgy a rajt utáni tömegbalesetet kivéve, szerintem mindenki vigyázott a másikra.
Végig jöttek mögöttem is és kisebb pöcköléseken kívül nem volt semmi durva.
Szerintem jó ez a társaság :)
-
Egy replayt megnéznék szivesen mert itt a második versenyen volt minden. :)
...legalább is körülöttem -
A mostanit meguntam amikor masodjara loktek ki:) -
Pitti #13763 Ez jó móka volt :) -
neilszab #13762
Na úgy látszik be is telünk!
Amennyiben a prekvalon nevezők száma meghaladja a pályán rendelkezésre álló rajthelyek számát, akkor automatikusan indul egy második szerver E1 néven!
A rendszer előbb a prekvalon nevezőkkel tölti fel a rajtrácsot, így a booking-olók csak a fennmaradó helyekre pályázhatnak... ha két szerver indul, akkor csak a 2. szerveren, ahova a rosszabb idővel nevezőket sorolja a rendszer! Sajnos a bookingolókkal nem tud előre számolni a rendszer, megéri a prekvalon előre nevezni.
-
ha jössz majd a következőre is akkor újra nevezni kell...
vagy a 2 perces booking alatt csatlakozol hagyományos módon -
ahhhaaa majdcsak megértem -
mostmár tudsz a 8 órásira...
mindig 45-től illetve 15-től tudsz nevezni a következőre.. -
Szabi hogy működik ez a prequal mert nem értem volt időm a szervereteken mentem, neveztem is most mégis itt ülök, már nincs is a nevem a listában és nem tudok joinolni bookingra várok.... -
neilszab #13757 20:00-kor kezdünk, gyertek! 
-
neilszab #13756 Attól még hogy vmi nem dögös, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez nem ilyen, de van ahol inkább dögösre csinálják... most akkor melyik a jobb? -
neilszab #13755 Honnan szednék? Felveszik az autóban majd lejátszák, ennyi kb a varázslat az összes programban. Nyilván ez is egy szakma és van benne bőven játéktér, de az alap akkor is mindig a valódi hangfelvétel... -
:)
Nem tudom ezeket a motor hangokat honnan szedik, most mentem az E92-vel, ha már az lesz a fun futam, de valami borzalmas hangja van. -
Én már a korláton is át tudtam ugrani vele szinte sík terepen.
-
Gyáá na ez ok:) Nagyon várom a eredetit ahol minden tuti:)) Terveim vannak:D -
Köszi, megnézem majd. Ez egyébként a DTM bömbi volt, úgy látom annak alapból marha kemény a rugója. Most mentem a drift bömössel Nordon, na az jó puha, szinte sosem engedte el az aszfaltot. Csak épp driftelni nem tudok, egyszerűen képtelen vagyok megfogni a kocsi seggét. -
SityiSXT #13750 Igen, valami ilyesmi. Nem tudom, azota valtozott-e valami, esetleg lenne-e olyasmi, amit ma mar esetleg maskepp allitanal be - elvegre lassan 5 eves lesz az irasod.
Frissiteni a jateklistat, folytatni a mar elkezdett "mit hogyan allitsunk be a jatekban" (felkesznek tunik), illetve ott a Hol tart ma a szimulacio cimu irasod, ami igencsak foghijas... ;) Persze eszembe sincs kovetelozni, csak gondoltam, ha mar felhoztad...
-
neilszab #13749 Több kérés is érkezett, így a ma esti kergetőzés főszereplője az új M3-as Bömbi lesz!
A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint a hagyományos booking-ra sincs többé feltétlenül szükség!
További infók itt, gyertek!
GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver -
-
Hát ha nekem van igazam, akkor vagy a rugót puhítsd vagy a bump-rebump rebound értékeket állítsd nagyobbra. Esetleg egyszerre mindegyiket. Nordschleife amúgy is egy borzasztó felülettel rendelkező pálya, ott a valóságban is puhítanak a felfüggesztésen.
Csak a gátlók keményítése nem biztos, hogy megoldja. Ha alapból túl kemények a rugók, akkor pattogni ugyan fog, de nem 12-t, hanem 1-1t. Teszteld ki, hogy milyen rugóval fasza és ahhoz egy olyan gátló beállítás kell, ami kellően erős, hogy megfogja a rugót, de még nem lesz túlcsillapított. -
Én meg borzasztóan ideges leszek ha nem mondod meg mit állítsak rajta :) Hülye vagyok a setuphoz, a gugli fordító meg olyan szar hogy...
NicoKoko759: csak skineket találtam, GTR van az enyémben, ez valami mókolt Race Injection. Több autó meg pálya van benne mint a rendes változatban. -
Ami érdekes, hogy gyári pályán csomószor úgy sérül a kocsi alja, hogy alig verem oda, legalábbis utolsó imolás gt3-as emlékeim ilyenek, ilyen csinált pályákon meg ha az autónak ketté kéne szakadnia akkor a bukkanó, akkor sem történik semmi. -
ha csak a nem gyári pályákon ilyen akkor azért nem Kunos a a felelős, hanem a modderek:) -
Minden nem gyari palyan amit eddig probaltam igy pattog mint egy teniszlabda, most kerdes ki a ludas, de en kunost hibaztatnam. Mintha lengescsillapito helyett egy vasrud lenne csak a kocsikban. -
Ez szerintem borzasztóan alulcsillapított. -
NicoKoko759 #13741 Arra gondolt szerintem, amit Te magad írtál, hogy érdemben nem fejezted be. A játékok bemutatására gondoltál szerintem, hogy melyik miben jó és miben gyengélkedik.
macleody
Nem ismerem a PC-t, sőt, olyat sem ismerek, aki ismeri. :D Szóval csak a látottakra, olvasottakra tudok támaszkodni. Azért annyira gazdag meg nem vagyok, hogy mindent megvegyek, aztán vagy jó vagy nem. -
pCars egy kalap szar, mióta megvan az Assetto egyszer indítottam el. Megnéztem milyen az új McLaren. Nos, csak ismételni tudom magam, egy kalap szar :)
Skineket már találtam, akkor kell lennie valahol autónak is :)