43023
  • neilszab
    Az Rank App-os kérdések kérlek itt tedd fel, itt nézi a készítő és segít ha gond van...
  • maffioso
    Most nézem, ki volt kapcsolva a penalties. Gondolom azért.
  • maffioso
    Kis segítséget szeretnék kérni. Felraktam az app-ot, meg is jelenik a játék közben, zöld meg piros kockákkal jelez valamit néha, de akár tiszta kört megyek, akár nem, nem jelenik meg sem az oldalon sem az app-ban az idő, hanem 0:00-n áll.
  • macleody
    A replayt ha felrakjátok valahova meg tudom nézni?
  • Pitti
    Innen nézve milyen széles a pálya, bentről már sokkal szűkebb. :-)
  • MooneyR
    Az utolsó pár kör pedig főleg jó volt : )

ugyanez kívülről
  • TeeBeee
    2.Verseny első körei:

Itt volt szoros mezőny, akkora fightom volt 4 körön át Attilával (zöld bömivel voltunk mindketten), hogy ez a fíling már rég kapott el. Grat mégegyszer a versenyzőtársaknak és a szervezésnek.
  • precise
    Vasárnapra vagy péntekre nem lesz valami szervezettebb fun. Mostanában kihirdetni, és akkor lehet rá gyakni.
  • Pitti
    Basszus de szégyellem a pofám, pont miattam álltál ki. A sikán előtt volt néhány kiforgott autó és azt kerülgettük, de a sikánban már senkit nem láttam se a tükörben se mellettem.
    Nem volt szándékos!!! Bocccs
  • Alexease
    Semmi gond.
    Nem sokkal utana ramcsorogtek, ugy is ki kellett volna lepnem:P
    Igy legalabb nem versenyben benaztam a felraallassal:)
  • neilszab
    A futam ugyan szervezett, de mivel ezekre a fun futamokra mindenféle előzetes pofavizit és felkészítés nélkül bárki csatlakozhat, így a versenyzők viselkedésért a fairplay-ért még nem tudunk felelősséget vállalni.

Ha majd indul komoly bajnokság, akkor is kell majd 2-3 futam, mire mindenki megtanulja mi a módi és beáll a korrekt hozzáállás, sajnos ez mindig ilyen...
  • Pitti
    A második futamon, mi is koccantunk, asszem ki is fordultál a boxbejárat előtti sikánban. Bocsi, nem hagytam elég helyet :(
  • TeeBeee
    Egyébként ez volt az első versenyem egy szervezett magyar közösségben. És jók az első benyomásaim. Bár ennél ostobább autó nem sok van. :D
  • Pitti
    Nekem tetszett, annak ellenére, hogy roncsderbinek indult :)
    Középmezőnyben végeztem, nem is számítottam jobbra. :)
    Amúgy a rajt utáni tömegbalesetet kivéve, szerintem mindenki vigyázott a másikra.
    Végig jöttek mögöttem is és kisebb pöcköléseken kívül nem volt semmi durva.
    Szerintem jó ez a társaság :)
  • TeeBeee
    Egy replayt megnéznék szivesen mert itt a második versenyen volt minden. :)
    ...legalább is körülöttem
  • Alexease
    A mostanit meguntam amikor masodjara loktek ki:)
  • Pitti
    Ez jó móka volt :)
  • neilszab

Na úgy látszik be is telünk!

Amennyiben a prekvalon nevezők száma meghaladja a pályán rendelkezésre álló rajthelyek számát, akkor automatikusan indul egy második szerver E1 néven!

A rendszer előbb a prekvalon nevezőkkel tölti fel a rajtrácsot, így a booking-olók csak a fennmaradó helyekre pályázhatnak... ha két szerver indul, akkor csak a 2. szerveren, ahova a rosszabb idővel nevezőket sorolja a rendszer! Sajnos a bookingolókkal nem tud előre számolni a rendszer, megéri a prekvalon előre nevezni.
  • barcalaci84
    ha jössz majd a következőre is akkor újra nevezni kell...
    vagy a 2 perces booking alatt csatlakozol hagyományos módon
  • Gilb3rto
    ahhhaaa majdcsak megértem
  • barcalaci84
    mostmár tudsz a 8 órásira...
    mindig 45-től illetve 15-től tudsz nevezni a következőre..
  • Gilb3rto
    Szabi hogy működik ez a prequal mert nem értem volt időm a szervereteken mentem, neveztem is most mégis itt ülök, már nincs is a nevem a listában és nem tudok joinolni bookingra várok....
  • neilszab
    20:00-kor kezdünk, gyertek!

• neilszab
    Attól még hogy vmi nem dögös, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez nem ilyen, de van ahol inkább dögösre csinálják... most akkor melyik a jobb?
  • neilszab
    Honnan szednék? Felveszik az autóban majd lejátszák, ennyi kb a varázslat az összes programban. Nyilván ez is egy szakma és van benne bőven játéktér, de az alap akkor is mindig a valódi hangfelvétel...
  • macleody
    :)

Nem tudom ezeket a motor hangokat honnan szedik, most mentem az E92-vel, ha már az lesz a fun futam, de valami borzalmas hangja van.
  • Tomsteel
    Én már a korláton is át tudtam ugrani vele szinte sík terepen.
  • BooMiller
    Gyáá na ez ok:) Nagyon várom a eredetit ahol minden tuti:)) Terveim vannak:D
  • macleody
    Köszi, megnézem majd. Ez egyébként a DTM bömbi volt, úgy látom annak alapból marha kemény a rugója. Most mentem a drift bömössel Nordon, na az jó puha, szinte sosem engedte el az aszfaltot. Csak épp driftelni nem tudok, egyszerűen képtelen vagyok megfogni a kocsi seggét.
  • SityiSXT
    Igen, valami ilyesmi. Nem tudom, azota valtozott-e valami, esetleg lenne-e olyasmi, amit ma mar esetleg maskepp allitanal be - elvegre lassan 5 eves lesz az irasod. Frissiteni a jateklistat, folytatni a mar elkezdett "mit hogyan allitsunk be a jatekban" (felkesznek tunik), illetve ott a Hol tart ma a szimulacio cimu irasod, ami igencsak foghijas... ;) Persze eszembe sincs kovetelozni, csak gondoltam, ha mar felhoztad...
  • neilszab
    Több kérés is érkezett, így a ma esti kergetőzés főszereplője az új M3-as Bömbi lesz!

A buli 20:00-tól indul és az új prekval rendeszünknek köszönhetően a futamok minden órában pontosan egészkor és félkor indulnak, valamint a hagyományos booking-ra sincs többé feltétlenül szükség!

További infók itt, gyertek!
    GTR-Masters.hu - AC nyílt szerver
  • lac coo
  • maffioso
    Hát ha nekem van igazam, akkor vagy a rugót puhítsd vagy a bump-rebump rebound értékeket állítsd nagyobbra. Esetleg egyszerre mindegyiket. Nordschleife amúgy is egy borzasztó felülettel rendelkező pálya, ott a valóságban is puhítanak a felfüggesztésen.
    Csak a gátlók keményítése nem biztos, hogy megoldja. Ha alapból túl kemények a rugók, akkor pattogni ugyan fog, de nem 12-t, hanem 1-1t. Teszteld ki, hogy milyen rugóval fasza és ahhoz egy olyan gátló beállítás kell, ami kellően erős, hogy megfogja a rugót, de még nem lesz túlcsillapított.
  • macleody
    Én meg borzasztóan ideges leszek ha nem mondod meg mit állítsak rajta :) Hülye vagyok a setuphoz, a gugli fordító meg olyan szar hogy...

NicoKoko759: csak skineket találtam, GTR van az enyémben, ez valami mókolt Race Injection. Több autó meg pálya van benne mint a rendes változatban.
  • bardocz
    Ami érdekes, hogy gyári pályán csomószor úgy sérül a kocsi alja, hogy alig verem oda, legalábbis utolsó imolás gt3-as emlékeim ilyenek, ilyen csinált pályákon meg ha az autónak ketté kéne szakadnia akkor a bukkanó, akkor sem történik semmi.
  • barcalaci84
    ha csak a nem gyári pályákon ilyen akkor azért nem Kunos a a felelős, hanem a modderek:)
  • alma2
    Minden nem gyari palyan amit eddig probaltam igy pattog mint egy teniszlabda, most kerdes ki a ludas, de en kunost hibaztatnam. Mintha lengescsillapito helyett egy vasrud lenne csak a kocsikban.
  • maffioso
    Ez szerintem borzasztóan alulcsillapított.
  • NicoKoko759
    Arra gondolt szerintem, amit Te magad írtál, hogy érdemben nem fejezted be. A játékok bemutatására gondoltál szerintem, hogy melyik miben jó és miben gyengélkedik.
    macleody
    Nem ismerem a PC-t, sőt, olyat sem ismerek, aki ismeri. :D Szóval csak a látottakra, olvasottakra tudok támaszkodni. Azért annyira gazdag meg nem vagyok, hogy mindent megvegyek, aztán vagy jó vagy nem.
  • macleody
    pCars egy kalap szar, mióta megvan az Assetto egyszer indítottam el. Megnéztem milyen az új McLaren. Nos, csak ismételni tudom magam, egy kalap szar :)
    Skineket már találtam, akkor kell lennie valahol autónak is :)