43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nem szokott egyébként probléma lenni, nem szoktak vagdosni...
meg azért nem ilyen lökdösödéses versenyek a jellemzőek...ma sokaknak rossz napja volt:)
majd holnap valami egyszerű géppel:) -
Jaaa, hát fasza. :D -
Ki volt kapcsolva a szerveren a penalty... -
Na oké, de akkor nem kap 5 másodpercet? Egyébként igyekszem iracinges szinvonalamig fejlődni, ott tiszta versenyeim voltak csak, 99%-ban nem az én hibámból volt ha baleset volt. Csak kicsit még szokni kell itt. -
első sikánt ha nem veszi észre az ember:) -
lehet veszélyes a bünti, de én most se éreztem biztonságban magam:) -
Baszki most nézem valaki beszórt egy 38-as időt a prekval oldalra. Azt hogy a bánatba? -
Én monzán 1.47.2-nél nem tudtam jobb időt menni, de imádom a kocsit, egy vadállat :) -
az én hibám:)
eredetileg t125 s1-et kértek és arra írtam h azt csak hétvégén készülve szabadna csak...
és erre írtam h ezt az autót nem próbáltuk még és ezzel is lehet száguldozni...:)páran mellém álltak, ez lett a vége:) -
én voltam korábban is és jobbnak láttam félreállni a tapasztalatok alapján...:)pont elfordultatok:)
de hamar utolértelek titeket csak a srác előttem a mai nap negyedjére is belémfordult miután megijedt a gyorsabb autótól...:) -
Pitti #13849 Nekem ez az autó vezethetetlen, kénytelen vagyok másodperceket benne hagyni mert egy pici parányi apró hiba és megyek a levesbe, a gázt gyakorlatilag sosem padlózom csk tökegyenesben. :) -
jaja ez a bünti nagyon veszélyes.
bár attól tartok amíg nincs bajnokság addig lesznek ilyenek:S -
precise #13847 Javaslat:
A hétközi fun futamokra egyszerűbb pálya/autó kombók legyenek, a hétvégi komolyabb félfun-ra meg jöhetnek a maihoz hasonló kombinációk. Ezzel az autóval ezen a pályán gyakorlás nélkül nagyon sok embernek voltak problémái, egyesek olyan optimista féktávokat vettek, hogy először azt hittem simán direktbe vágni akarják a sikánt.
Példa:
Hétköznapra: Silverstone int.national (a rövid) valamelyik lotussal, vagy valami közepes gyors autóval.
Hétvégi előregyakorlós setupolósra meg jöhetnek a maihoz hasonló komolyabb dolgok.
-
Pitti #13846 Köszönöm szépen a lehetőséget, szép volt jó volt, de többet ne hívjatok 
Ez az autó egy agyrém... A 9 órási futamra értem csak haza, de itt nem volt semmi gáz, mindenki elfordult az első kanyarban. Barcalaci te a rajt után miért mentél a fűre, majd a sorvégére? Büntit kaptál?
Nem értettem az egészet, motorfékkel gurultam az első sikánhoz és néztem mindenfele, hogy most mivan :)
-
időmérőn láttam érdekes vágást, de lassított egy kicsit az illető h ne legyen feltűnő az ideje,csak egy jó helyezés az elejében:) -
Durva kiegyenesitest es kanyarlevagast en is lattam. Sajnos ha nincs ott a fal es nincs bunti, akkor lazabban veszik a dolgokat.
Elobb utobb kell valami bunti, de persze nem ez a belassitos, mert ez veszelyes.
Jo lenne ha APP-bol is le lehetne kezelni, es valami olyasmit legyartani, mint ami az iR-ben van. -
Igy hatulrol neccesebb volt a dolog
De megoldottad:P
-
Alexease index nélkül lehúzódik...:)
pont nagyobb ívben akartam venni a Lesmot, de Alexease mögött figyelni kell erre is:)
-
jó kis versenyek voltak.
azért van 1-2 viselkedési forma amit nagyon gyorsan ki kell írtani a szerverről, szerintem még így fun futamok alatt is.
az oké hogy valaki elfékezi magát és elmegy egyenesen a sikánnál, na de hogy az utána lévő kanyarban kilök... a követekző kanyarban pedig lecsípi a kanyar bemenetét nem kicsit.
lehet mégis jó volna a szerveren a büntis rendszer, két ember estében néztem hogy újra értelmezték a pálya vonalvezetését :D :D :D -
Én a feles futamon végül elindultam, bár ahogy láttam nem kellett volna. Nagyon zavaró, hogy kvázi érzékelhetetlenek az autók, race inj-ben valahogy jobban lehetett tudni, hogy ki hol van. A rajtnál ugyan tolakodtam, de nem érzékeltem tisztán, hogy most miattam volt a baleset, vagy sem. Ezért elnézést, ha igen. Bár ahogy néztem utána a többieket, lehet hogy itt más is okozott bőségesen gondot. Ahogy nekem tűnt, a rajtnál túl lassan vette valaki a sikánt, illetve utána az egyik jobbosban a keresztben álló fekete vagy kék szart nem tudtam már kikerülni. Viszont pazar volt a parabolica-ban megpördülő kékferrari és velerántott barcalaci párost kikerülni. :D Közben egyébként 43-as időig lementem, úgy érzem most már jobban megy. Bár ezzel az autóval továbbra sem vagyok kibékülve. -
Az úgy szokott lenni...
mikor ötven méterrel előbb fékezek első kanyarnál, akkor tuti az egész mezőny szépen befordul :DDD -
na most félreálltam rajtnál ere most nem volt baleset....:)
deamit utolértem az utolsót egyből megijedt és keresztbeállt előttem:) -
Az igaz, sokszor elég elég egy kis önbizalmat adni nekik, hogy menni fog és elfékezi szépen melletted :)
Mondjuk a sokkal gyorsabbat én is el szoktam engedni, a többiek meg megdolgoznak érte :) -
1. Ha nem engedem el, akkor megeloz. De a bizalom (itt meg) nem az erossegem:)
2. Ha en engedem el, ott es ahogy en akarom, akkor eppen annyit vesztek vele, mint amennyit "szeretnek".
3. Sokan csak idealis korulmenyek kozott tudnak haladni, igy ha udvariasan masik ivre "kenyszeritem", sokszor a susnyasban vegzik:) -
De mier kell elengedni, majd megoldja, foleg ha gyorsabb :) -
LOL! :) Ennyire azert nem volt jo a hozzaszolasom, hogy ketszer betegye az SG:DDDDD -
Ja, nekem megint ez volt az utolso;P Bar most megusztam, gond nelkul vegig mentem.
A vicc az, hogy a pit-bol indultam, ugy hogy a startnal indultam el, korlatozoval vegig a pitben. Es meg ugy is utolertem a roncshalmazt az elso kanyarban, es a kor felenel mar 6. (16-bol) voltam:DDD Persze senkit nem kellett elozni, mindenki fuvet nyirt;D
A vegen ugy lettem 5., hogy 2-3-szor elengedtem a gyorsabbakat, de talan volt olyan, hogy ugyanazt szerintem ketszer is:)
Lehetett volna meg egy pozicio, kezdtem taktikazni, tartogattam az utolso korre, de durvan vagtak elottem a sikanokat. -
Nekem egyertelmu volt, hogy 2-3 masodperccel gyorsabb vagy, igy elengedlek;) Persze nem igy szoktak, de nekem ezzel nincs gondom, regen mindig megoldodott:) Persze ehhez az is kell, hogy valakit mar ugy-ahogy ismerjek. Mert ha a szuper gyors John Doe III. jon mogottem, akkor eleve belulre helyezkedem, es ot a kulson engedem el. Ott vagy el tud menni vag megy a susnyasba:) -
Ja, nekem megint ez volt az utolso;P Bar most megusztam, gond nelkul vegig mentem.
A vicc az, hogy a pit-bol indultam, ugy hogy a startnal indultam el, korlatozoval vegig a pitben. Meg ugy is utlertem a roncshalmazt az elso kanyarban, es a kor felenel mar 6. (16-bol) voltam:DDD Persze senkit nem kellett elozni, mindenki fuvet nyirt;D
A vegen ugy lettem 5., hogy 2-3-szor elengedtem a gyorsabbakat, de talan volt olyan, hogy ugyanazt szerintem ketszer is:)
Lehetett volna meg egy pozicio, kezdtem taktikazni, tartogattam az utolso korre, de durvan vagtak elottem a sikanokat. -
Meg ez a hang ! :)
Tiz kor utan ongyilkos lennek :))) -
engem a célegyenesben leszorított valaki.... :D -
jó a morál ma :)a 2 pedál is soknak tűnik egyeseknek...:) -
olyat máskor ne csinálj mert a szívbaj jött rám :)de elfértünk végülis:)
-
MooneyR #13826 Én meg eléggé elsetupoltam az autót, utolsó helyről indultam, de hamar feljebb kerültem a szokásos első sikánnál.. aztán véletlen ugyanott pár körrel később egy leheletnyit koccoltam valakivel, keresztbe is állt, szerintem még bele is mentek :) bocsi!
Felhúztam a replay size-t maxra és nem mentett el csak 14Mb-t :D -
attila46 #13825 Valaki el tudná küldeni a Lotus Exos 125s1 eredeti hangfájt?? -
A mostanira nem is megyek idomerot, az elso kanyar utan ugy is utolso lennek megint:D
Kicsit izgultam, mi tortenik majd mogottem amikor elengedtelek, szandekosan kanyarban, temposabban, nem akartam sokat vesziteni az elottem levohoz. De osszejott:) Ilyenkor jo lenne egy index:P -
Köszi, hogy megosztottad velünk ezt a kis összeállítást. ;) -
hát ez érdekes volt:) -
1 órányi próbálkozás után feladom. Ezzel az autóval én soha a büdös életben nem fogok versenyezni. Ilyen egy fos szart még nem láttam. Itt van kb 800 lóerő és akkor egy ilyen orrtolós fos az egész. Én nem is értem a 41-es időket. Kigyorsításon kezelhetetlen, kanyarban meg alulkormányzott. A bekormányzást egy erős széttartással orvosoltam, de alapvetően borzasztó a viselkedése. A tegnapi bajor kupa az teszett volna, sajnálom is hogy nem csatlakoztam. -
Tyuki80 #13820 Ezek vért ittak,de nem keveset!Beszarás!