43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én is bénáztam, valakit sikeresen kiforgattam, ahogy rám zárt az utolsó kanyarban, el kellett volna venni, valszeg nem láthatott. De ez tényleg érdekes volt, valaki a sikánnál ahogy engem akart kifékezni, elkaszálta az előttem lévőt is, olyan féktávot vett :D -
a srác boxból indulva a kb 5 mp-s előnyét beosztotta...
bravúros versenyző...ez a fair play:) -
Az a BMW szar:)
Raadasul brutal idoket mennek vele, semmi ertelme.
Teljes a kaosz: 21. helyrol kenyelmesen indulva, az elso kanyarban kerulgetve 11. Aztan akarhol megeloznek-kicsusznak-megeloznek-kicsusznak:) Pofatlan sikan vagasok, sikanban elozes:) palya kozepere visszaboklaszas, cikazas, folyamatosan fustolo gumik.
Ez igy total arkad, free szerveres, ereszd el a hajam, semmi ertelme...
Semmi koze az autoversenyhez.
Majd holnap talan mas komboval ismet jobb lesz;)
Most inkabb dolgozom, annak tobb ertelme van (meg ha ingyen, akkor is:P). -
MooneyR #13936 Na oké, én már bent vagyok (booking), az előzőben egyedül mentem, lehet mindenki odavan béemvézni :) nagyon jó ez a lotus, jó a hangja is, szépen ki van dolgozva.. a bmw ehhez képest egy összetákolt valami, nem is értem. -
A szavazósdit nem lehet valahogy letiltani ? -
200 feletti pinggel el...:) -
Jackal #13933 De én nem akarok rákattintani... -
Lehet ... -
Sajnos ma én sem tudok menni pedig jó a kombináció. Viszont úgy tűnik ez lesz a hétvégi "komolyabb" verseny is, szóval lehet ott megjelenek majd. :) -
zimapeti #13930 Rákattintasz a "Bővebb infókra" -
Jackal #13929 Kérhetnék egy olyat, hogy hamár megosztod az esti fun raceket szép nagy betűkkel meg képpel, beleírnád az is hogy milyen pályán lesznek? -
Reggel 8-kor vizsgám van. :( Pedig gyúrtam erre nagyon, de nem vagyok még készen a tananyaggal. -
Na, akiknek tegnap nem tetszett az 599XX Evo, azok jöjjenek ma mindenképp, mert ez az M3 GT2 sokkal, de sokkal kegyesebb jóószág!
(+ nagyon szépen lehet vele driftelni)
-
MooneyR #13926 Oké, majd jelezd ha lehet menni :) -
neilszab #13925 Most hétvégén is lesznek komoly szervezett futamok nagyobb versenytávon!
Itt lehet szavazni, hogy a BMW M3 GT2, vagy a Lotus Exos legyen-e a főszereplő!
Ma este pedig a BMW M3 GT2-vel tartunk Fun futamokat, a szokás módon este 20:00-tól indul a buli, bővebb infók itt!
-
Este a magam örömére csinálok egy Monza-Lotus GTC szervert. 10 körökkel.
aki elküldte a nevét vagy addig elküldi a GUID-vel együtt azt berakom ,a többi külföldi .... -
precise #13923 fos -
precise #13922 Off:
Külön topicot nem nyitok neki, de ide most sok szimes jár, talán elfér: ARMA 3 ami egy háborús FPS ma kapott egy gokart DLC-t, ami gyári, tehát nem külsős project. Mindjárt tesztelem. (gondolom arcade lesz)
-
így van : steam integrity check és helyreállítja a helyi fájlokat amik nem megfelelőek...
ha gond van ez a joker (kb mintha elmegy a net akkor indítsd újra a routert:))
egyébként meg ha modot szedtél le akkor valószínűleg mellékelve is van az eredeti fájl... -
Igen, arra gondoltam én is. -
Nem kell az egészet újraraknod, steamben van olyan, hogy csak a sérült módosított meg hiányzó fájlokat szedi le asszem. -
attila46 #13918 Nem tudom ,lehet újrarakom azt kész...nincs gond.
azért kösz! -
Miért nem töltöd le újból? -
attila46 #13916 13825 -
Mi a kérés?:)ugy több az esély:) -
attila46 #13914 Sajnos a tegnapi kérésemre még választ se kaptam....,pedig elég sokan vagytok...Tán senki nem olvasta...?
-
Köszi! Igazából nincs sok különbség. Kinek hogy sikerül egy-egy kanyar. Abból meg van jó néhány a pályán.:) 7:45 körül szerintem sikerülne nekem, minimális hibával. -
2 hetente van frissítés, tehát max jövő pénteken.... :) -
vajon lesz még péntekenként frissítés új autóval, vagy most már random jön ? :D -
Multiba hogy kell belepni,nekem ezt irja ki mindenre: unable to contact server. -
No limitre állítom a fraps-et mindig, ha nem veszek vele, akkor sárgán mutatja az fps-t, de a felvétel ennél a játéknál valamiért nem tolta lefelé. De pl, ha nagyon szar a helyzet, akkor hiába van 30-60ra állítva, 20-25t mutat, ha csak annyim van. -
Felvetelnel csak azt mutatja h mennyire állítottad be az fps felvetelkoor...
Ennél valószínűleg több fps-d van ha nem ugrik lejjebb a 60rol... -
Én is letöltöttem most ezt, de egyébként nekem a medium-high beállítások mellett egy autó esetében stabil 60 fps van felvételkor is. Ez már csak azért is meglepett, mert elég gyenge a gépem. (3gb ddr2, e8400, 6870 2gb ddr5) -
A fraps-nál minden jobb...:)
Leglenyegesebb h gyakorlatilag nem jár fps csökkenessel ha real -time veszel fel...de az Msi AB is jó...
AMD seknek ez a ketto a jó, nvidianak meg a shadowplay -
Jah, megint beneztem, azt hittem a ket lotus kozul lesz valasztva :)))) -
precise #13904 off
Ez a Mirillis Action miben jobb mint a Fraps? -
Attól még mehetek esténként mással majd akkor is,ha úgy érzem már a csúcson vagyok kedden:)
Ma meg szívesebben mentem volna mással, mert tok felesleges ennyit gyakorolni jelenleg... Ahhoz ez a hetvegi is túl fun lesz:) -
Milyen palyat terveztek mara ? -
Nem lesz azzal baj, csak jelenleg kb 2 naponta van időm egy szerény órát játszani, nem tudok elmerülni rendesen a játékban. Nem beszélve róla, hogy a héten vettem meg. Még két hét a vizsgaidőszak, addig csak kibírom valahogy. :D -
neilszab #13900 Hogy fogsz menni majd bajnokságban, ahol 2 hétig egy adott kocsi/pálya kombóra készülünk?