43023
  • bardocz
    Én is bénáztam, valakit sikeresen kiforgattam, ahogy rám zárt az utolsó kanyarban, el kellett volna venni, valszeg nem láthatott. De ez tényleg érdekes volt, valaki a sikánnál ahogy engem akart kifékezni, elkaszálta az előttem lévőt is, olyan féktávot vett :D
  • barcalaci84
    a srác boxból indulva a kb 5 mp-s előnyét beosztotta...
    bravúros versenyző...ez a fair play:)
  • Alexease
    Az a BMW szar:)
    Raadasul brutal idoket mennek vele, semmi ertelme.
    Teljes a kaosz: 21. helyrol kenyelmesen indulva, az elso kanyarban kerulgetve 11. Aztan akarhol megeloznek-kicsusznak-megeloznek-kicsusznak:) Pofatlan sikan vagasok, sikanban elozes:) palya kozepere visszaboklaszas, cikazas, folyamatosan fustolo gumik.
    Ez igy total arkad, free szerveres, ereszd el a hajam, semmi ertelme...
    Semmi koze az autoversenyhez.

Majd holnap talan mas komboval ismet jobb lesz;)
    Most inkabb dolgozom, annak tobb ertelme van (meg ha ingyen, akkor is:P).
  • MooneyR
    Na oké, én már bent vagyok (booking), az előzőben egyedül mentem, lehet mindenki odavan béemvézni :) nagyon jó ez a lotus, jó a hangja is, szépen ki van dolgozva.. a bmw ehhez képest egy összetákolt valami, nem is értem.
  • lac coo
    A szavazósdit nem lehet valahogy letiltani ?
  • barcalaci84
    200 feletti pinggel el...:)
  • Jackal
    De én nem akarok rákattintani...
  • lac coo
    Lehet ...
  • TeeBeee
    Sajnos ma én sem tudok menni pedig jó a kombináció. Viszont úgy tűnik ez lesz a hétvégi "komolyabb" verseny is, szóval lehet ott megjelenek majd. :)
  • zimapeti
    Rákattintasz a "Bővebb infókra"
  • Jackal
    Kérhetnék egy olyat, hogy hamár megosztod az esti fun raceket szép nagy betűkkel meg képpel, beleírnád az is hogy milyen pályán lesznek?
  • maffioso
    Reggel 8-kor vizsgám van. :( Pedig gyúrtam erre nagyon, de nem vagyok még készen a tananyaggal.
  • Gadfly13
    Na, akiknek tegnap nem tetszett az 599XX Evo, azok jöjjenek ma mindenképp, mert ez az M3 GT2 sokkal, de sokkal kegyesebb jóószág! (+ nagyon szépen lehet vele driftelni)
  • MooneyR
    Oké, majd jelezd ha lehet menni :)
  • neilszab
    Most hétvégén is lesznek komoly szervezett futamok nagyobb versenytávon!

Itt lehet szavazni, hogy a BMW M3 GT2, vagy a Lotus Exos legyen-e a főszereplő!

Ma este pedig a BMW M3 GT2-vel tartunk Fun futamokat, a szokás módon este 20:00-tól indul a buli, bővebb infók itt!

• lac coo
    Este a magam örömére csinálok egy Monza-Lotus GTC szervert. 10 körökkel.
    aki elküldte a nevét vagy addig elküldi a GUID-vel együtt azt berakom ,a többi külföldi ....
  • precise
    fos
  • precise
    Off:

Külön topicot nem nyitok neki, de ide most sok szimes jár, talán elfér: ARMA 3 ami egy háborús FPS ma kapott egy gokart DLC-t, ami gyári, tehát nem külsős project. Mindjárt tesztelem. (gondolom arcade lesz)

• barcalaci84
    így van : steam integrity check és helyreállítja a helyi fájlokat amik nem megfelelőek...
    ha gond van ez a joker (kb mintha elmegy a net akkor indítsd újra a routert:))
    egyébként meg ha modot szedtél le akkor valószínűleg mellékelve is van az eredeti fájl...
  • maffioso
    Igen, arra gondoltam én is.
  • bardocz
    Nem kell az egészet újraraknod, steamben van olyan, hogy csak a sérült módosított meg hiányzó fájlokat szedi le asszem.
  • attila46
    Nem tudom ,lehet újrarakom azt kész...nincs gond.

azért kösz!
  • maffioso
    Miért nem töltöd le újból?
  • attila46
    13825
  • barcalaci84
    Mi a kérés?:)ugy több az esély:)
  • attila46
    Sajnos a tegnapi kérésemre még választ se kaptam....,pedig elég sokan vagytok...Tán senki nem olvasta...?
  • tjoe
    Köszi! Igazából nincs sok különbség. Kinek hogy sikerül egy-egy kanyar. Abból meg van jó néhány a pályán.:) 7:45 körül szerintem sikerülne nekem, minimális hibával.
  • barcalaci84
    2 hetente van frissítés, tehát max jövő pénteken.... :)
  • Szabi #13911
    vajon lesz még péntekenként frissítés új autóval, vagy most már random jön ? :D
  • Gabisan666 #13910
    Multiba hogy kell belepni,nekem ezt irja ki mindenre: unable to contact server.
  • maffioso
    No limitre állítom a fraps-et mindig, ha nem veszek vele, akkor sárgán mutatja az fps-t, de a felvétel ennél a játéknál valamiért nem tolta lefelé. De pl, ha nagyon szar a helyzet, akkor hiába van 30-60ra állítva, 20-25t mutat, ha csak annyim van.
  • barcalaci84
    Felvetelnel csak azt mutatja h mennyire állítottad be az fps felvetelkoor...
    Ennél valószínűleg több fps-d van ha nem ugrik lejjebb a 60rol...
  • maffioso
    Én is letöltöttem most ezt, de egyébként nekem a medium-high beállítások mellett egy autó esetében stabil 60 fps van felvételkor is. Ez már csak azért is meglepett, mert elég gyenge a gépem. (3gb ddr2, e8400, 6870 2gb ddr5)
  • barcalaci84
    A fraps-nál minden jobb...:)
    Leglenyegesebb h gyakorlatilag nem jár fps csökkenessel ha real -time veszel fel...de az Msi AB is jó...
    AMD seknek ez a ketto a jó, nvidianak meg a shadowplay
  • lac coo
    Jah, megint beneztem, azt hittem a ket lotus kozul lesz valasztva :))))
  • precise
    off
    Ez a Mirillis Action miben jobb mint a Fraps?
  • barcalaci84
    Attól még mehetek esténként mással majd akkor is,ha úgy érzem már a csúcson vagyok kedden:)
    Ma meg szívesebben mentem volna mással, mert tok felesleges ennyit gyakorolni jelenleg... Ahhoz ez a hetvegi is túl fun lesz:)
  • lac coo
    Milyen palyat terveztek mara ?
  • maffioso
    Nem lesz azzal baj, csak jelenleg kb 2 naponta van időm egy szerény órát játszani, nem tudok elmerülni rendesen a játékban. Nem beszélve róla, hogy a héten vettem meg. Még két hét a vizsgaidőszak, addig csak kibírom valahogy. :D
  • neilszab
    Hogy fogsz menni majd bajnokságban, ahol 2 hétig egy adott kocsi/pálya kombóra készülünk?