43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nálam vannak jóval gyorsabbak...
A 40 41-és idők abszolút realisak voltak... -
Jó lenne tudni különválasztani azokat az időket, amik még megautózhatóak és azokat, amik már csalással készültek. Tegnap pl nem tudom mik az arányok. Azt éreztem, hogy kurvasokat hagyok a körökben, 43,6-tal, barcalaci 42.1-et ment azt hiszem, gondolom ő is tudna javítani, tehát a 41-es körök gondolom reálisak, de azok már eléggé topnak tűnnek. Jól sejtem? -
olvastam most, elég vicces....
Amúgy ha történnek még ilyenek, meg amit tapasztaltam monzában is pl. akkor el kéne kezdeni fun futamokra szerintem valami féle szigorítást alkalmazni.
Szerintem sokan vannak úgy a dologgal mint én:
Szimulátor oké, fun oké, nem is végleges a játék oké :D
Viszont nekem ebbe is ugyan úgy belerondít valaki ha nem korrekt.
Nem vérre kell menni, csak mikor állítgatom a kocsit, hogy gyorsabb legyek, kimegyek a pályára és látom, hogy "újrarajzolják" előttem a pályát...kiakasztó:) -
Az nem joslas, csak inter/extrapolalas. Ezert ugral oldalra, mert ket adatcsere kozott csak az utolo iranyba mozgatja tovabb. Vagyis nem probalja meg valamilyen nyomvonalhoz igazitani (utolso, gyors, idealis, kozep, tobbiek stb).
De ez mindegy, mert normalis szerveren nincs gond. Legalabbis nekem nem volt gondom, tudtam lokhariton is utazni, de kellett hozza a 20-30-as ping. A folott vannak reccenesek, es ha kicsit osszeer a ket auto, akkor gaz van:P -
Na mastersen már meg is sertodtek rám amiért szerintem nem normális a csalás:) -
Pitti #13974 -
Pitti #13973 Lehet, hogy neked van igazad, mert ennyire nem ugrabugráltak a kocsik mint a replay-ben az biztos. -
Pitti #13972 Szerintem van valamiféle jóslás, mivel az autók főként jobbra balra ugrálnak nem pedig előre hátra. Azaz a kocsi sebességéből és utolsó irányából jósol valamit aztán közben ha más ívre tévedt az autó akkor eldobja jobbra vagy balra egy métert. Különben meg inkább előre hátra ugrálnának, ami még rosszabb lenne. -
Persze akkor látjuk...:) -
De ha megvan masnal is az a festes, akkor elvileg latszik. Legalabbis nalam fent van ehhez a BMW-hez nehany festes, es mintha lattam volna masokon is (RedBull es hasonlok). -
Azert az nKP-technikanal mar jobb a replay, ami fixen 30fps-re butitotta:DDD -
Semennyire... Mi fehernek látjuk majd:) -
A replay is elég szegényesen rögzít adatot, azért szaggat ugrál minden saját kocsin kívül .... -
Volt 400-as pink is...
Na vagy kikoltozott Ausztráliába, vagy torrentezik játék közben :) -
Pitti #13965 Megnéztem a második verseny visszajátszást, hát elég idétlenül ugrálnak az autók ide oda, menet közben ez fel se tűnt, vagy csak nem kerültem nagy pingek közé :) általában 10-20 pingeket láttam magam körül.
Mindjárt linkelem, most megy fel a youtube-ra -
Pitti #13964 Én is azt szoktam, letöltök néhányat aztán amelyik fekszik nekem azt megtartom, na akkor keresgélek. -
Ha elkezdek skinekkel baszakodni az mennyire fogja befolyásolni az online versenyeket? -
Letoltottem Racedepartment -rol...hülye vagyok a setpolashoz :)
Angolul tudok de "kocsiul " nem:) -
Hát azért 100 alatt kicsivel még illene gond nélkül mennie ... -
Szar az utkozes modell, az teny. De itt 50-es ping felett mar gazos a helyzet. 100 felett mar kicsit kiszamithatatlan, 150-200-nal hasznalhatatlan.
Teljesen rossz a "joslas" (valszeg nincs is:P), egyszeruen az utolso iranyba mozog tovabb az auto, ezert (is) ugral ossze-vissza.
Normalis pingeken (<40) nincsenek ilyen latvanyos gondok. -
Vagy 100 alatti IQ-nál ...:P -
Pitti #13958 Nem adod el a setupodat? Olyan tempókülönbséggel jöttél mögém aztán mentél a távolba, hogy te azt a motort megpöckölted tuti :)
-
ha 100 feletti pingek is vannak a serveren akkor tuti baleset lesz... -
Hát elég rugalmas a kasztni, nem vitás :))) -
Úgy látom ez az ütközés a játék szégyene. -
-
Pitti #13953 Dehogy húzódtam le, :):) csak helyet hagytam :) még a gázt se vettem el.
Mindjárt csinálok visszajátszást, de egyelőre nem indul el az AC, ha fut a Mirillis, nem értem :(:( -
meghalt a server vagy csak én nem látom...:) -
gondoltam rá h megkarcollak ott hogy te is érezd, de túlságosan lehúzódtál:) -
ne gyere nekem:)
egyébként h a fenébe ne mennék tőle szerte széjjel mikoreleve gépészkedek mert kezdek a kigyorsítást? -
Pitti #13949 Dögöljek meg megint senki nem ért hozzám 

Se egy kocc se egy karc, pedig tényleg volt itt minden :)
Jó volt olyan is amikor az 5 másodperccel gyorsabb autó elöl lehúzódtam, de nem ez volt a jellemző :)
Nekem tetszik :) -
Volt aki a sikánban vagy "kétkilóval" vert oldalba. -
De miért van ennyi zúzás ?
régen összeverődtünk RF-be, és alig volt baleset .... -
Ez a masterses futam egy roncsderbi volt. Botrány. -
Balesetem nekem sem volt, egyszer en tettem ki magam a fure, mert idiotan viselkedik az auto a kerekveton. Inkabb csak kileptem, mert elment a kedvem;P -
Pitti #13944 Valaki lökdössön már meg engem is, egy karc sincs a kocsimon :)
Fehér BMW-t ne kíméljétek :) -
Pitti #13943 Én megint kimaradtam mindenből és 6. lettem 
Mondjuk érdekes dolgokat láttam előttem mögöttem :) -
Ki volt az?
Amúgy sry itt a végén... ennyit az ütközésmodellről. Egy apró kocc és mentél szerteszét. :D Tényleg sry
-
elszívok egy cigit :)ezt csak így lehet bírni:) -
hogy lehet kick-elni?