43023
  • oneal1
    simét ujra?
  • neilszab
    újralőttük, kicsit nagy volt most a kapkodás...
  • oneal1
    ami most indult csak 6 körös
  • neilszab
    Átmenetileg nem érhető el a honlapunk (a szolgálatótnál van vmi hiba), így a nevezés funkció nem működik, 5 perc booking-gal indulunk és két szervert indítunk. Figyeljétek a Masters szervert az Assetto Corsa-ban és csatlakozzatok!
  • oneal1
    most írták face-re, hogy a nevezés így nem működik, hanem booking lesz
  • macleody
    Upsz...

• barcalaci84
    nem megy a masters oldal...
  • lac coo
    Átraktam imola trackday-re ..-...
  • Tyuki80

Kicsit tudtam ma majd egy hét elteltével kicsit kocsikázni,:kemény 3 tizedre maradtam el tőled.:)Még lenne benne kb 4-5 mp de annyira genyón pattog az autó,hogy inkább elveszem,mert képes egyenesben elrepülni.
  • lac coo
    Csináltam egy Laccoo KTM szervert ....
  • b-type
    Igen, eléggé meg tud lepni, a McLaren-nel van az egész pályán kb. 5-6 kritikus kanyar, de lehet sokat mondok.
    Ezzel a Ferrari-val meg olyan 30 kb. + egy-két egyenes
  • bardocz
    Úristen ezen a pályán hogy pattog ez a kocsi. Alap beállítással egyenesben eldobtam.
  • b-type
    ..meg kicsit ingatag, végül a húzottal mentem 7:16-t, de közben megy a MotoGp időmérő, Eddig ez repült a legnagyobbat :D

• Tyuki80
    A húzott!Az alap nem valami jól tapad...(még finoman is fejeztem ki magam)
  • oneal1
    esti futamra 50 liter benya elég?:)
  • b-type
    de majd mindjárt meglesem...végül is.
  • b-type
    ja, asztem az oldalon van valami funkció amit nem látok. :)
    ...alap Ferrari 458, vagy a húzott?
  • Tyuki80
    Elvileg van,de a honlapon nem láttam a pályát,de a játékban méri és az első időt is mutatja.Habár az egész sokat nem ér ,mert minden frissítésnél törlődik sztem.
  • cselt
    RSR live honlapján, ha csatlakoztam egy közösséghez, akkor azt már el se tudom hagyni?
  • b-type
    Van Nordschleife-re Rank?
    A 458-t még nem is próbáltam a zöld pokolban.
  • Tyuki80
    Hihetetlen mennyire nekifeküdtek ennek a pályának!Minden nap szinte jön egy új verzió!Tegnap végre mentem egyet rajta a 458 step 1 el és valami fantasztikus.Ami érdekes,hogy egy szinte ismerkedős,de azért tempós körrel rögtön wr időt mentem:)de sztem nagyon kevesen nyomják ezt a kombót...
    Holnap valaki délután egy nord kergetőzésre kapható?
  • lac coo
    Jah ezjó volt, végre kimaradtam egyszer a darálódol :))))
    Nehéz győzelem volt, nem egy világbajnok idő ,de nekem ez határ volt ...

Ez a KTM valami isten, csak ezért érdemes volt megvenni, nem anomáliázik, csúszkál, fogható, reagál mindenre, nagyon ott van.
  • MooneyR
    Szép volt Laccoo, first win! :D Pont elindult a mezőny ahogy beléptem, köridőket nézve pedig egész jó lettem volna :)
  • Jackal
    Van új Nord:
    http://www.racedepartment.com/forum/resources/n%C3%BCrburgring-nordschleife.2270/updates
  • Alexease
    A Ferrari mar tuti pillangos, abbol "keszult uj", de mar az is 2-3 eve (?!). Hogy BMW-bol van-e, gozom sincs.
    De eleve nagy a kavaras, a GT2-ot mar "sehol sem hasznaljak", talan GTE neven fut, es csak hosszutavu versenyeken (ALMS, WEC).

De amugy sem kategoriatol fugg, megnezem milyen autoban "ulok" es ugy megyek vele:)

Itt tuti le van irva, de mar annyi az atepites a sorozatokhoz, hogy tuti a kaosz:D
    FIA Homologation
  • lac coo
    Comprehensive Setup Guide for Novice and Advanced Drivers

• lac coo
    Én KTM Mugellot csináltam .10 kör ...
  • bardocz
    Keresek videókat, ahol lábat látni olyat nem találok, de pl a 458 gt2 pillangós amit láttam.
  • Alexease
    Az AC BMW GT2 nem egy top, de "normalisan" vezetve nem olyan veszes. De ketpedalozva es pillangozva valoban kicsit gagyi.

De ez ervenyes mindegyik autora. A lenyeg vesz el, ha nem normalisan vannak kezelve.

A bonusz segitsegekrol (SC) mar nem is beszeljunk, ugy lenyegeben egyseges doboztologatas az egesz, csak mashogy hivjak es mahogy nez ki az auto:P
  • Alexease
    A GT3 mar regen nem botvaltos. Most mar mind egyseges (felautomata) pillango, ABS es TC.
    Talan a Porsche allt at utoljara, ok meg egy ideig botvaltoval toltak (hasonloan a Lotus-hoz, ami itt is van, nem GT3, csak az az alap, itt meg botvaltos, de az ujak mar pillangosok). De kuplung nelkul (ket pedalozos), mint a kupas cuccok. Nah ez ertelmes volt;DDDDDDD

A GT2 meg most is botvaltos, visszavaltasnal kuplunggal (vagyis jobblab fekes, 3 pedalozos).
  • neilszab
    [nagy]Hétvégi futamok a BMW M3 GT2![nagy]

Szombat és vasárnap este a szokásos FunRace-eknél komolyabb hangvételű futamok kerülnek megrendezésre a Nürburgring-en a GT2-es BMW-vel közel 100 km-es távon!

Ma este 20:00-tól gyakoroló futamokon is részt lehet venni, bővebb infók itt!
  • barcalaci84
    közben már valaki 54.5-ös időt ment...pedig nekem is sikerült javítanom fél secet, de még messzebb vagyok az első időtől:)
    az már wr 5.hely lenne...
  • barcalaci84
    de..bmw gt2 nurburgring ...mint tegnap...
  • Nekrofil
    este nem lesz valami fun?
  • bardocz
    98T jöhetne már.
  • Jackal
    Valahogy content hiányom támadt, így sok hét után...
    Kéne már valami, nemistudom, mondjuk Lotus. :)
  • tjoe
    G27 tulajok!
    Indikátor led életrekeltő progi!
  • bardocz
    Hármat kezel(pedál, kormány, joystick), többet nem próbáltam.
  • barcalaci84
    th8rs
  • barcalaci84
    gondolom hisz akinek mondjuk tH( váltója van külön az is tudja használni...