43023
  • alma2
    Ha jol emlekszem meg imolaban is talan ilyenek a fak. Ha valoban ez az oka, azert ott mar tenyleg ciki.
  • PacsutaTibi
    Rfactorban akkor jelentkezett ez a probléma, ha egy modell használta volna a textúra mipmap-ját (="kissebb felbontású alakját", de a .dds textúrában nem volt ilyen.
    Lehet valami hasonló gond van itt is.
  • Gadfly13
    Megmondom őszintén egyik pályát sem néztem még (sőt igazából még 1 db addon pályát sem raktam az AC-ba), csak a hétvégén folyamat jöttek RSS-ben a telómra az AC-s hírek és gondoltam összeszedem ezeket, hátha lesz vkinek ideje rájuk nézni. Köszi a visszajelzést ;) (amúgy engem is BH érdekelt volna)
  • alma2
    pl a brand hatch total hasznalhatatlan es meg meri 1.1 neven illetni... Ezek a lelkes ide-oda konvertalgato total hozza nem erto emberek, legalabb elinditanak a munkajuk "gyumolcset" mielott publikaljak.

• alma2
    Ez miert van az AC-ban, hogy pl a tavoli fak, bizonyos palyakon meg a aszfalton a gumicskok is, ugy neznek ki mint, ha interlace lenne, vagyis mintha csak minden masodik sor lenne kirajzolva az objektumbol?
  • Gadfly13
    Az elmúlt pár nap termékei:

AC Watkins Glen v1.0
    AC Road Atlanta v1.0
    AC Champions Motell v1.0
    AC Gunsai Touge v1.0
    AC Top Gear Test Track v0.8
    AC Brands Hatch v1.1
    AC Losail International Circuit v1.0

Bár az a készülgető F1 MOD-ról volt szó..., íme további tartalmak erről: LINK
  • Alexease
    OFF:)
  • macleody
    Azokkal nem játszottam :P Meg unatkoztam mert a 3 gyökér haverom 2 hete nem képes elindítani ezt a kibaxott assettot. Pofon lesznek rugdosva.
  • Alexease
    Kepes voltal errol videot csinalni?:)

Ezt 10 eve az nKP is tudta vagy 13 eve az LFS:)
    Az ISI/iR azert nem, mert naluk "nincs kint az auto" allitas kozben.
  • macleody
  • bardocz
    A boyban úgy méri, de szerintem elég használhatatlan.
  • sertrex #14168
    Vagy amit délután már mondtam, hogy a gumihőmérsékletet három ponton mérje. :D
  • lac coo
    Majd egyszer...
    Most jussunk el oda, hogy ne egyen 100 litert egy Kisfiat, ha mér energiafelhasználás... :)
  • Alexease
    Az egy teljesen uj programozos es szimes resz lenne, teljesen uj garage felulettel (energia gyokerseg programozas/beallitasa). Ez itt teljesen totalisan full eselytelen:D
  • Alexease
    A DRS-szel nem lenne gond, az most is van 1-2 autonal (csak nem igy hivjak, es automatan mozog):)
    Itt a tovabbi programozassal, koritessel, gombokkal, palyakkal es szabalyokkal van gond.
    Egyelore meg kormanyattetelt sem lehet alltani vagy fekerot;D
  • lac coo
    Jaja, idén már a jóisten vezérli, olyan bonyolult ! :)
  • bardocz
    Tényleg, az idén már máshogy működik, nem szimpla gombnyomás.
  • lac coo
    És az idei autómata plusszpóverfelhasználó- beosztó akármi ? :)
  • bardocz
    A drs-t szerintem bele lehetne rakni, ugyan az, mint a fékszárny, csak ez nem a fékpedál nyomására működne, hanem egy külön gombra, és a másik irányba mozog. Versenyeken persze már kéne a programozás, és az összes pályakészítőnek bele kéne raknia pluszba a mérési pontokat.
  • sertrex #14160
    Ezt a 2014-est nem adhatja még a Ferrari se oda Kunosnak hivatalosan, mert ez része az idei F1 licensznek, az meg a CM-nél van kizárólagosan. Régebbit vagy a tavalyit azt kiadhatna, ha csak CM nem módosított a régi F1 felé is.
  • Alexease
    Attol mert a CM-nel van az F1 jog, attol F1-es autot be lehet rakni masik programba. Ezzel nem lenne gond.
    Csak ezt az uj F1-et durvan programozagatni kellene, az meg eleg huzos es nem eri meg.
  • lac coo
    Ha nem CM-nél lenne akkor másnál ...
    Eddig még mindig ők hoztak ki belőle valami használhatót ..
    Mondjuk nekem pont F1 nem hiányzik ide ....Akárhogy nézem, az AC jobban boldogul "utcai " autókkal .
  • Alexease
    Mondjuk semmi ertelme nem lesz, csak uj kasztni:)
  • Alexease
    A gyari palya felbontasa 5-10-szer akkora, mint az addon palyaknak. Valszeg abban lehet a pattogos trukk, hogy 2 poligon kozott hogyan szamolgat az engine. Talan eleve erre a surrubbre irta/optimalizalta, es valamit elszamlolgat a regieken.
    De a felfuggesztes amugy is bugos, vagyis itt akarmi is lehet:)
  • GPx8
    Láttátok a mai DTM futamot? Na azt nevezem én pattogásnak!
    Felfüggesztés bug?
  • GPx8
    Ja. ERS és DRS nélkül nagyon jó 2014-es autók lesznek!
  • sertrex #14153
    Ez kezd kisértetiesen az rf-re hasonlítani, csak ott az egyetlen BMW F1-re húztak rá megannyi "bőrt" éveken keresztül. De legalább nem lehet azt mondani, hogy hányszor húzzák le ugyanazt a "bőrt". :DDD
  • bardocz
    Gyári pályákon azt mondom elmegy, de addon pályákon nagyon kijön, hogy szar. Ami pattogást le tud nyomni, elképesztő :D
  • Fernandooo #14151
    Na, kb erről kellene szólnia a dolognak, kár, hogy a CM miatt nem lehet ezt hivatalosan belenyomni a játékba. :( A hangok borzasztóak, mintha egy kézikamerás felvételből lennének kivágva... De ezt leszámítva nem tűnik rossznak.
  • Jackal
    UI: ja már látom hogy ez egy modder csapat műve.
  • Jackal
    Remélem pénteken már ezt fogják virítani.
  • Alexease
    Nah, az F1 2014 modolasa/elkeszitese, eppen az a kategoria, ami egyelore minden programban csak egy szep, szines, doboz lesz:)
  • lac coo
    jAJJ..EZ HANG ! :ddd
  • Szabi #14146
    mód
  • sertrex #14145
    Ez valami hivatalos cucc? Durva.
  • sertrex #14144
    Az mitől lehet, hogy beléptem qualira az egyik szeróra és nem reagált a kormányomra. Kiléptem megnéztem a setupban látta és működött is, beléptem sima TT-be ott megint nem reagált semmire. Setup menü megint. Újra kalibráltam mindent, vissza TT, megint semmi.
    Most csinál a Steam egy fileellenőrzést aztán meglátom.
  • Alexease
    Az AC-ban nem nehez, es nem is kell muszaki tudomanyt beleszoni, hogy miert, messzirol latszik, hogy sokszor erosen bugos a felfuggesztes:)
  • Szabi #14142

• Alexease
    Az nem biztos, hogy a program hibaja:)
    Sajnos sose tudjuk meg, milyen lehet igazabol egy olyan autoval, azon a palyan, ugy vegigtolni.
  • maffioso
    Ezt nem tapasztaltam, de AC-ben már volt rá példa. :D És GT6-ban is, és szerintem ez egyik játékban sem normális.