43023
  • vass17
    Egyszerűen nem értem ezt a GT3 túlsúlyt :) nekem valahogy annyira egysíkúnak tűnnek ezek a gépek. Ellenben ma rátaláltam több jó 458 szerverre is és hihetetlen szórakoztató autó, jó lenne valamikor egykét versenyt szervezni vele. Igazából az autók jelentős része kihasználatlan sajnos, ha nem akar egyedül versenyezni az ember, szóval elő lehetne venni ritkán használtakat is...

• Pitti
    Faces per Frame-t 2-re raktam azóta folyamatos a tükröződés az orron is...
  • lac coo
    nÁLAM NEM AKART.... nEM KINLÓDIK MOST VELE.

MI A FRANC, KI VAN KAPCSOLVA ACAPSLOCK MÉGIS ÍGY ÍR ???
  • macleody
    Kipróbáltam saját szerón a nord 0.9.2-t, elindult.
  • lac coo
    Csak úgy lenne jó ha nem lenne booking, nekem semmi bajom nem lenne ha egy alap kocka autót töltene be az új embernek, majd betölti a rendeset ha a boxba megyek ...
  • Alexease
    Kunosnak kellene megoldania, hogy normalis/hagyomasnyos rendszer legyen.
    Amig megmarad a booking, pontosabban ez a lefixalt kliens autofeltoltes, addig ilyen folyamatos free szerverre ez hasznalhatatlan.

Az lenne a normalis, beirom hogy inditok valamit, bemegyek korozgetni, jonnek az emberek, es ha osszejottunk, van kedv, akkor mehet egy-ket verseny.

De igy, hogy inditok egy bookingot, aztan nezem a szamlalot, semmi ertelme. Foleg, ha belep 1 ember, es automatan tolja tovabb:)

Az EntryList OK, de ahhoz fel kellene venni 30-40 embert, hogy abbol talan bejojjon 5-10...
  • lac coo
    Nem hat, foleg mert nem erdekel az az auto :)))
  • Alexease
    Igen, ott van valamennyi lathato felulet. De nem veszes.
  • lac coo
    Egyedul f1 nel latom higy diavetites van az orron, de annyira nem zavar.
  • Alexease
    En is full low beallitason hasznalom, mert a photomode-on kivul nem sok ertelme van:) A lenyeg hogy dinamikus, hogy legyen ter- es feny-arnyek elmeny. Persze ez "kicsi" 1db monitoron, es kisfelbontason:)
    Atomeromuvon, brutal cuccal, valszeg szamitanak a ilyen minosegi cuccok.
    De en meg az elmosasokat is kilovom, mert native/user felbontas megoldja a dolgokat, hasonloan motionblur-hoz, az sem kell, mert az olcso TFT utanhuzasa helyettesiti:D
  • lac coo
    Persze nem szaz szazalek, de azert ezek a kontrolleres gyerekek megkimelhetnenek....Es egy pingszures sem artana publikra. :)
  • Tyuki80
    A hülye játékosok nem segítségfüggőek.Köridő kérdése szerintem:ha valaki képes viszonylag konstans köröket menni hoszabb távon bármi kipördülés nélkül,azok már oda tudnak figyelni másokra..ha ezt segítségekkel csinálja az engem nem nagyon zavar.Mindenki menjen úgy ahogy tud.
  • lac coo
    Jo, megnezem.picit kesobb a regebbivel, csak most gyerekek kiturtak a gep elol, watch doggal bohockodnak :)))
  • lac coo
    Remelem ezen a heten bekerul a segitsegek tiltasa, talan akkor kicsit eltunnek a pisfikek, mert ember jon boven, csak ertelmesek alig....
  • Tyuki80
    A 9.2 nem indul el.Próbáld a 9.0 val.
  • lac coo
    Akkor felejtos ez a konvert palya :))
  • Pitti
    sőt, én is beragadtam, cancel se megy :) AC restart :)
  • Pitti
    újraindult a booking?
  • lac coo
    Hát ez beégett, nem akar elindulni a verseny :))))
  • lac coo
    annyira azért nem jók, ha feltolja az ember ilyen szintre, beáll az egész, legalább is nálam :)))
  • lac coo
    no elindítom a szervert, aki akar menjen, jelszó nincs, vannak entryben emberek, vagy felmennek vagy nem, senki ne lepődjön meg ha nincsenek ....:)

Sajnos csak két kört enged minimumnk, esetleg meg lehet szavazni egy restartot ha túl hosszú ...
  • macleody
    A cars is működik -mikor olyanja van-, vezethető és élvezetes -mármint a látvány- :)
    Látom megint megy a vita a techdemo és a szimulátor között :)
  • Alexease
    Automatan frissited?!?! Oreg hiba:P
    Semmit nem szabad automatara pakolni, minden hatterben futo gyokerseget erdemes kikapcsolni.

Az nVidiat manualisan erdemes letolteni (1-2 perc), aztan uninstall es install. Talan 5 perc az egesz.

Es ha mar szobakerult, megyek es utana nezek en is:)
  • b-type
    Jó videó. szép.

más: Lotus Evora GX nagyon kemény kis sportkocsi, Nordscleife-n a 3. körben futottam a legjobbamat puha gumin. elég stabil és nagyon masszív.
  • Alexease
    A tukrozodesek mar jok, de aztan technikailag (legalabbis grafikai engine) vege mint a botnak:)
    De legalabb ez mukodik, vezetheto es elvezetes:P
  • lac coo
    Nem tudom lesz e Nord szerver, az Nvidia cucc már ezer éve frissíti magát , nem hajlandó menni semerre :))
  • lac coo
    Be is ba..na ! :D
  • macleody
    Lassan tiszta cars lesz :)
  • lac coo
    ez takartam én is linkelni, jó videó ! :)
  • Alexease
  • Alexease
    Kunos a multkori Go szime (Golang OpenGL 3D Engine) melle ursiklo szimet is farigcsal hetvegen:))))

• macleody
    Nem láttam még linkelve, itt az új Nord: Nordschleife 0.9.2
    És a grassless változat: Grassless .kn5
  • lac coo
    Este nyolckor csinalok egy Nordshlife szervert, Kisfiattal.....Egy koros rovid futamok......A 9.2-es Snopy verzioval.
  • Gadfly13
    Az tiszta sor! A problémám csak annyi, hogy lehetne szebb a kidolgozás élsimítás nélkül is (van erre nem 1 példa).
    Túl sokat akarok, tudom... :D
    Viszont az a szerencse, hogy az OFF és a 8x simítás között kb. 10 FPS különbség van, ami vállalható. :)
  • oneal1
    Szabi!

mi lesz az esti Móka?
  • Jackal
    Amiről te beszélsz azok az élek recéi, pont erre való az élsimítás :)
    Nem csak a fáknál látod, objektumoknál, mindenütt.
  • Gadfly13
    Nagyítva látszik a különbség!

• Gadfly13
    Igazából személy szerint nem hullajtok könnyeket a fák miatt, mert ahogy említettem az élsimítás sokat segít rajtuk, csak az zavart, ha ez ki van kapcsolva, akkor eléggé "rácsos" az egész, + nálam olyankor a fű is hasonló (Alma2-vel szerintem ugyan arról a jelenségről beszélünk). Persze vmit vmiért, de úgy gondolom, hogy az élsimítás nélkül is illene normálisan kinéznie. Ja és persze a gyári pályákról beszélek...
  • Jackal
    Ha rendesebb fákat pakolnának be, minimum felére esne az fps, főleg egy nord szintű erdőben. (5-10 durva fával akár a géped is meg lehetne akasztani)
  • Gadfly13
    Én nem vettem észre ilyet. Az tény, hogy a fák (ha már DX11) lehetnének szebben kidolgozottabbak, mert modell és textúra szinten is elég gyenguszkák (rF-ben vannak szebb megoldások). Ami engem a fákkal kapcsolatban leginkább zavart, hogy ha nincs bekapcsolva legalább 2x-es (de inkább 4x-es élsimítás), akkor rácsosak a fák, ami azért elég csúnya még akkor is, ha inkább az utat kell nézni. :D Az viszont tény, hogy vmi nincs rendben ezekkel a fákkal. :D