43023
  • Tyuki80
    Majd jelezzétek ha lesz ilyen nordos csapatás mert ránéznèk.
  • Tyuki80
    Szia!A kis fiat az tök jó,csak ma legyen pp vallelunga club,vagy nür ,vagy akármi.Megyek este!
  • Pitti
    Tegnap volt egy trackday szerver vegyes autókkal monzaban, jó kis le mans series feelingje volt. Nagy autókat ritmusosan elengedni, kicsiket előzgetni, közben a kategóriában meg csatázni....tudom ez booking rendszerrel nagyon nehezen kivitelezhető, de jó móka lenne, akár Nordon is.
    Ma én nem leszek sajnos sehol, csak támogatnám, asszem b_type is említett hasonlót, és laccoo is csinált már ilyet, csak akkor épp senki nem jött :(
    mondjuk a booking rendszer mellett valóban nehéz...
  • barcalaci84
    este 8-tól fiat 500 s1 silverstone internationalon...10 perc q+11kör race
    masters esti fun szerveren...
    de ha van más ötlet szívesen csinálok más kombót is akár...
  • barcalaci84
    azt nem vállalom:)
    de 10 felett gyűltünk össze eddig bármelyik este...csak le kell írni pár csatornán h este pontosan mikortól mivel hol...
  • Alexease
    Sot, ha kell, meg a lobby-t is ujrairod, hogy hasznalhatobb legyen a dolog:)
  • barcalaci84
    csinálunk:)
    ha kell megszervezzük itt:) ha kell szervert is csinálok...
  • oneal1
    este lesz körözgetés?
  • lac coo
    En meg a ctrl+ vegigkattintom a fakat nem lattam :))
  • Alexease
    Ja, es ha csinalsz 20 fajta fat, akkor egyenkent beallitod, nem lattam olyat sem, hogy copy-paste:)
  • lac coo
    Hat jobb lenne egy eger+ bill, mozgatas, zoom., forgatas mint ezek a billel rephlesek, ezt nyomom lassan azt nyomom gyorsan.... :)
  • Alexease
    De foleg attol lehet majd a falramaszni, hogy nem egy 3D editorban nezelodsz es mozgatod a dolgokat, hanem "autozol" a palyan:)
  • lac coo
    Mondjuk én ezt a kijelölést nagyon nem értem, hogy elhalványul, miért nem jó a szokásos edge jelölés? :) Azt én tuti benézem sokszor, hogy akkor most hol is tartok, mi van kijelölve ..., :))
  • lac coo
    Már csak a több éven át gyüjtögetett millió texturámat kellene valahogy leszedni a régi , ebbe a gépembe már nem ó vinyóról :DDD
  • Alexease
    AC Editornak hivjak es nem nKP Editornak:D
    Meg persze vannak uj shaderek, es ertelmesebben kezelheto.
    De ha kiadjak, akkor majd kiderul...
  • lac coo
    Akkor nem értem mitől más mint eddig volt ? :P

Eddig dolgoztam én most tuti meg nézem az ta videót :)))
  • Alexease
    Nincs semmi plugin.
    A MAX-ben osszerakod a palyat es mindent feltexturazol: material nev es 1db textura; es export. A sajat editorukba behivod, es ott a materialnaloknal bellitasz mindent. Az objecteket is ott kell beloni (remelem nem egyenkent:P).
  • Szabi #14242
  • lac coo
    Akkor van hozza rendes max plugin is, ahol bele lehet loni a texturat materialt, vagy hogy hogy atmenti a beallitasokat impprtnal.Honnan hova ertsem az importot ? :)
  • tonio2006

Nem lenne rossz, de mondjuk az RBRs modelekkel. :D + 1-2 szakasz.
  • Alexease
    Talan hozzacsapjak az editorhoz:)
  • TeeBeee
    Azért ezt az nkPro-s Newbury-t ide is adhatta volna. :)
  • Alexease
    Most vegigneztem es hallgattam, es hasznalhatonak tunik.
    Az a nagy ujdonsag, hogy material neveket hasznal, athozza importnal, igy azokba bele tudja menteni a beallitasokat.
    Igy mar mukodhet a dolog.
  • b-type
    aaah ez de jól esett :)
    Múltkor lenyomott egy Cseh srác Nordschleife-n BMW Z4 gt3-l, és most fent voltunk hárman, ketten McLaren-nel meg a srác a BMW-vel.
    Az első körben nem tudtam mit csinálni mert előttem ment a másik McLaren-s (sz@rul rajtoltam), a pálya háromnegyedéig lekövettem kicsit rágógumizva, hogy nehogy fellökjem, lemaradtam-ráfutottam, ott elengedett, jó fej volt.
    Na akkor elkezdtem kergetni a BMW-t, és a második kör felénél elkaptam mert hibázott, elég nagyot, így bevártam.
    Akkor mentünk, és még abban a körben lemaradt, a 3. kör elején még látótávolságban volt, láttam a visszapillantóban, de aztán végleg lemaradt, pedig az utcsó körben kerek 5 másodpercet buktam a 85%-s soft gumik miatt.
    ehh zseniális volt, megyek is cigizni :D
  • b-type
    sztem ez az sfx kell a 0.9.2-s Nord-nak :
    How to get 0.9.2 working
  • barcalaci84
    hát nem tudom, nekem rohadt egyszerűnek tűnik és nagyon jó h egyből látod mit változtatsz...
    szinte elhiszem h én is tudnék csinálni pályát...:)
    (de nyugalom nem fogok:) )
  • Alexease
    Csak beletekertem, hang nelkul, eppen dolgozom, igy ranezesre nKP:)
    De azert remelem, hogy az alapveto dolgokat megcsinaltak:) Ami biztato, hogy van (elvileg) valami material lista, ha azt kulon lementi, akkor mar nem annyira szar a helyzet:)

A fo gond abbol adodik, hogy MAX-ben modellezek es texturazok, export, import, materielok, export, teszt... nem jo. Modositok MAX-ben, export, import, materialok, export, teszt...:D

Egyszerubb lenne a MAX modellezes, texturazas, materialok aztan export es game;)

Nem mintha nagyon palyat akarnek csinalni, meg az rF2 konvert cuccokkal sem haladok;)
  • barcalaci84
    4:17-től beszél ilyesmiről, de javítsatok ki ha tévedek...
  • Jackal
    Akkor már csak a kanyarokban/dombok ívein kell az utat kicsit sűrűbben rácsozni és jók is lesznek a pályák :)
    Tegnap Nord 0.92-n is majd kidobta alattam a Lotus GTC-t annyira "rossz" az aszfalt.
  • PacsutaTibi
    Ha sok objektet összekapcsolsz egybe maxba, pont akkor jön létre a többmateriálos objektum. (Ha az összekapcsolt modellek különbözőtextúrát használtak.)

De miért olyan fontos hogy lehessen multimaterial?
    A pályán lévő dolgok nagy része statikus. Export előtt felvágod a Detach by ID vel az objektumokat material szerint és kész. Vagy egy textúrára rakod, ha nem akarsz nekik más "shadert" állítani. (Pl házikó átlátszó ablakkal.)
    Persze rendben van hogy így több helyen kell beállítani hogy jó legyen egy objektum.
    Akkor problémás ha pl mozditható objektum lenne, vagy az editorban akarnád mozgatni.

Ha már az működik hogy egy materialon állítasz valamit és az máshol is változik, akkor nincsen nagy gond.

A legjobb hogy tényleg látsz szépen mindent amit állítasz. Nem úgy mint pl RFactor, vagy RBR esetében. Előbbihez van nézegető, de állítgatni Maxba vagy Simedbe kellet...
  • barcalaci84
    én azt vettem ki a csávó szövegéből h van lehetőség az összes ugyanolyan materialt használó objectnél egyszerre változtatni a dolgokon minden objectnél...akkor kell kijelölni valamit ha annak az egyedi objectnek akarsz egyedi dolgokat beállítani...
    nekem laikusként úgy tűnik h nagyon jó kis dolgokat és minőséget lehet kihozni a "Kunos féle egyszerűséggel"...a játék grafikus engin-jét használja ami már eleve sokat dobhat a modok minőségén...
    a konvertálgatók is könnyebben tudnak majd minőségibb végeredményt lerakni az asztalra...
  • lac coo
    Hat az ugy szar....Van annyi object mint egen a csillag.
    Azt lefogadom, hogy ok nem ezzel.dolgoznak :)) Amugy az nem mukodik, hogy sok objectet osszekapcsolok maxben eggye. ?
  • Alexease
    Ez egy az egyben nKP editor:/

Lefogadnam, hogy meg mindig nem lehet egyszerre tobb objectet kijelolni:) Es ha jol latom, maradt az 1 object 1 material:D
    Hihetetlen, hogy keptelenek voltak normalis MAX/Blender/C4D plugin-eket irni:/
  • lac coo
    Reggel neztem, kb it masodpercet itt ott a kozepebol...A trollmentes valasz : igen , Laci, ez az ! :)))
  • PacsutaTibi
    1. Egyrészt hivatalos csatornán van "Assetto Corsa Official Media Channel".
    2. Bemondja az elején hogy Simone Trevisiol a Kunos csapatából.
    3. Gyengébbek kedvéért még ki is van írva a neve és hogy a vezető 3D-se a Kunosnak.

Akkor mi is itt a kérdés????

Ez lesz a hivatalos editor. Első ránézésre jónak tűnik.
  • maffioso
    Hát ha igen, akkor azt hiszem, hogy terrabájtosával jönnek majd a custom pályák.
  • barcalaci84
    tegnapi fun-ról egy videó , amikor már kevesen maradtunk:)
  • lac coo
    Ez a gyári editor lesz, vagy mi ez ?

• barcalaci84
    minden este mással megyünk hétköznap
    múlthéten: lotus 2-11 , bmw e92, ferrari 599x, ma fiat 500 s1
    előtte való héten: ferrari f40 , lotus49, bmw e30 group A ,lotus elise sc, formula Abarth..
    de volt már KTM, fiat500 máskor is, f458 , más utcai lotusok...
    és még nem értünk a végére:)
    szóval nem mondanám h elvitt minket a divat :) és csak gt-k lennének...
    a lotus 2 gt szerű autóját még nem is próbáltuk , ahogy t125-öt p 4/5 és még van egy jó pár autó...
  • lac coo
    Bizony hogy elő ...!

Én próbálkozok, de magyarok közül kb a kutyát se érdekli :)))

Pedig rengeteg jó autó van....