43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
az hogy ne sírjanak az emberek, h dehát megígértétek h lesz update....
meg tudjuk tesztelni az újításokat... -
Jackal #14298 Ez esetben mi értelme van a két hetes updateknek? -
ahogy a damage is 1.0-val jön majd csak... -
content nem lesz 1.0-ig...ezt is írta... -
Jackal #14295 Lesz új felhő?
Contentet tolhatnának végre fő update-ben, nem holmi meginúj netkód meg béla pályaszerkesztő. -
Stefano Casillo: (tegnap) Sadly the new netcode client system nor the graphics improvement will make it into tomorrow's update. It's going to be a minor update :( -
-
-
Ez eszembe se jutott :D
laccoo: nagyon helyes, termeld csak a dzsídípít :) -
Szerintem csak beleszerelmesedett a CARS-ba és nem bírja abbahagyni azóta :) -
Nem, rosszabb...
Dolgozik ... :) -
Laccoo barátunk csak nem bant kapott hogy 2 napja nem írt semmit? -
Pontosan...illetve ha entry listnel előre be akarja tölteni a versenyzők által használt skint, akkor a szerverhez is be kell rakni a skinpackot... -
Jackal #14286 UI: hülye vagyok, ezt már kérdeztem jó régen, és akkor is csak ISI-n volt :) -
készülget közben a mod Aston is.. viszont elméletileg ebből is lesz majd hivatalos verzió.. :D
-
Jackal #14284 F1RFT hogy áll az assetto-s pack-al? (elkezdték egyáltalán?) -
egyébként elméletileg akinél fentvan a skinpack az látja a skinpack-os festéseket, akinél nincs az meg sima fehér festést lát :D -
A szombati most mar igy marad, viszont ha az elso futam rendben lezajlik, akkor lehet rola szo h a vasarnapi skinpackos lesz. ;-) Mivel a hetfo is munkaszuneti nap lesz, igy lehet szo majd egy extra futamrol is, ugyan ezekkel az autokkal, de mar egy masik palyan. De ez meg a jovo... :D -
Pont tegnap mentem publicisztika serveren t125-tel és többen használtuk az említett skinpackot, elozgettem a ferrarikat a kis marussiammal:) -
A skin pack szerintem is jó ötlet...
Míg nem valódi ligazasrol van szó szerintem az ilyen Szabi által linkelt skinpackok q jó megoldás... Eleve szerintem ezt pl sokunk már eleve Letoltotte...a posztba ezt is be lehetne rakni linkkel,és választhatóva tenni nevezeskor....sokan valasztanak szerintem ezt a lehetőséget inkább... -
@Laci
Koszi! Remelem minden rendben fog lezajlani.
@Szabi
Jo az otlet, egyebkent en is gondoltam ra, de egyelore ugy voltam vele, hogy mindent szepen sorjaban. :-) Ha minden rendben lesz, akkor emeljuk majd a tetet, akar egy hataridore leadhato egyedi festesek hasznalataval. ;-)
Bocs az ekezetek hianya miatt, de telorol igy egyszerubb es majd csak szombaton esek haza (addig igy irok, ha majd irok) -
talán érdemes lenne egy skinpackot is használni :)
pl. f12014
-
profi és átgondolt szervezés...most hirtelen bele se tudok kötni:)
GRAT! -
További részletek: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=48&t=2130#p70937 -
További részletek: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=48&t=2130#p70937 -
Igen, ez egy érdekes rész, itt inkább elveszem mindennél, biztos ami biztos. -
Na de Uraim! 
Snoopy előtt le a kalappal, nagyon ügyesen összedrótozta a pályát, a folyamatos csiszolgatásért pedig óriási piros pont jár.
Aki sokat jár a valódi pályán biztos látja az apróbb hibákat is, nekem egy része van ami szemet szúr, a pálya háromnegyedénél az óriási lejtő. Elég hosszú időre elrepül egy GT3 ott, pedig azt padlón veszik.
Erre gondolok:
Ha a rázókövektől távol maradunk akkor nagyon élvezetes a pálya az ilyen kaliberű autókkal. Ellenkező esetben megint jön a kiszámíthatatlan pattogás, ami replayből visszanézve és kielemezve már-már nevetséges.
Nagyon erősen javaslom, hogy próbáljátok ki az utcai Z4-et a Nordschleifén. Múltkor kíváncsiságból elindítottam, 900 fokkal baromi jó vezetési élményt adott. Kellemesen lágy a rázókövekhez, de ugyanakkor precíz tud maradni. Tökéletes kompromisszum erre a pályára. -
Én McLarennel mentem, de közelében sem vagyok ennek az időnek. Úgy sejtem, hogy kell még egy keveset gyakorolnom. Már csak 1 hét és szabad vagyok, onnantól éjjel nappal nyomni fogom. :D -
Na mostmár elmész, azt se tudom miről írsz te ufó :)
Én semmivel nem tudok most normálisan menni, tegnap lecseréltem a tv-t, mert megadta magát a 8 éves öreg lcd. Furcsa a full hd, állítgatom össze-vissza, hogy tetszen is amit látok, meg fusson is elfogadható fps-sel. -
Zonda-val 6:39, de gondolom van még lejjebb, nem igazán esik jól, nagyon nehezen tapad be az eleje,..meg nem is nekem való már ez nagy tempó :( -
Ezzel az autóval még nem mentem de a köridő az már Zonda R kategória. :) -
az előző sem halt le ha beletetted a madárcsicsergést.. :)
linkeltem lejjebb. -
Abba szerintem benne van a Nurburgring gp része is. -
imádom ezt a videót, mindig jót röhögök rajta:)
menjen ki mindenki a teremből aki 2:14-nél lassabb időt megy a ringen:)
-
Screenracer #14265 -
6:47?! :) ~1,5 perccel jobb mint a hivatalos korido:)))) -
Jackal #14263 Van 0.9.3 snoopy nord, remélhetőlefg ez már nem hal meg multi alatt -
Ha beállítja jól az ember és elkerüli a rázóköveket akkor óriási móka. :) -
Pitti #14261 Ez így van, ezért is nehéz lehet összehozni. És még az is fontos, hogy ne mindenki a legnagyobb autót válassza. :)
Meg is lepődtem mikor szinte egyenlő eloszlásban voltak ferrarik, ktm-ek, M3 DTM, mclaren, de még lotus elise-t is láttam. -
ez igazából csak akkor élvezetes igazán ha fullon van a server...
ami komolyabb szervezés nélkül csak magyarokkal nehezen összehozható szerintem...