43023
  • barcalaci84
    az hogy ne sírjanak az emberek, h dehát megígértétek h lesz update....
    meg tudjuk tesztelni az újításokat...
  • Jackal
    Ez esetben mi értelme van a két hetes updateknek?
  • barcalaci84
    ahogy a damage is 1.0-val jön majd csak...
  • barcalaci84
    content nem lesz 1.0-ig...ezt is írta...
  • Jackal
    Lesz új felhő?
    Contentet tolhatnának végre fő update-ben, nem holmi meginúj netkód meg béla pályaszerkesztő.
  • barcalaci84
    Stefano Casillo: (tegnap) Sadly the new netcode client system nor the graphics improvement will make it into tomorrow's update. It's going to be a minor update :(
  • gviski
  • BooMiller
  • macleody
    Ez eszembe se jutott :D

laccoo: nagyon helyes, termeld csak a dzsídípít :)
  • barcalaci84
    Szerintem csak beleszerelmesedett a CARS-ba és nem bírja abbahagyni azóta :)
  • lac coo
    Nem, rosszabb...
    Dolgozik ... :)
  • macleody
    Laccoo barátunk csak nem bant kapott hogy 2 napja nem írt semmit?
  • barcalaci84
    Pontosan...illetve ha entry listnel előre be akarja tölteni a versenyzők által használt skint, akkor a szerverhez is be kell rakni a skinpackot...
  • Jackal
    UI: hülye vagyok, ezt már kérdeztem jó régen, és akkor is csak ISI-n volt :)
  • Szabi #14285
    készülget közben a mod Aston is.. viszont elméletileg ebből is lesz majd hivatalos verzió.. :D

• Jackal
    F1RFT hogy áll az assetto-s pack-al? (elkezdték egyáltalán?)
  • Szabi #14283
    egyébként elméletileg akinél fentvan a skinpack az látja a skinpack-os festéseket, akinél nincs az meg sima fehér festést lát :D
  • Gadfly13
    A szombati most mar igy marad, viszont ha az elso futam rendben lezajlik, akkor lehet rola szo h a vasarnapi skinpackos lesz. ;-) Mivel a hetfo is munkaszuneti nap lesz, igy lehet szo majd egy extra futamrol is, ugyan ezekkel az autokkal, de mar egy masik palyan. De ez meg a jovo... :D
  • barcalaci84
    Pont tegnap mentem publicisztika serveren t125-tel és többen használtuk az említett skinpackot, elozgettem a ferrarikat a kis marussiammal:)
  • barcalaci84
    A skin pack szerintem is jó ötlet...
    Míg nem valódi ligazasrol van szó szerintem az ilyen Szabi által linkelt skinpackok q jó megoldás... Eleve szerintem ezt pl sokunk már eleve Letoltotte...a posztba ezt is be lehetne rakni linkkel,és választhatóva tenni nevezeskor....sokan valasztanak szerintem ezt a lehetőséget inkább...
  • Gadfly13
    @Laci
    Koszi! Remelem minden rendben fog lezajlani.

@Szabi
    Jo az otlet, egyebkent en is gondoltam ra, de egyelore ugy voltam vele, hogy mindent szepen sorjaban. :-) Ha minden rendben lesz, akkor emeljuk majd a tetet, akar egy hataridore leadhato egyedi festesek hasznalataval. ;-)

Bocs az ekezetek hianya miatt, de telorol igy egyszerubb es majd csak szombaton esek haza (addig igy irok, ha majd irok)
  • Szabi #14278
    talán érdemes lenne egy skinpackot is használni :)

pl. f12014
  • barcalaci84
    profi és átgondolt szervezés...most hirtelen bele se tudok kötni:)
    GRAT!
  • Gadfly13
    További részletek: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=48&t=2130#p70937
  • Gadfly13

További részletek: http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=48&t=2130#p70937
  • bardocz
    Igen, ez egy érdekes rész, itt inkább elveszem mindennél, biztos ami biztos.
  • Tomsteel
    Na de Uraim!
    Snoopy előtt le a kalappal, nagyon ügyesen összedrótozta a pályát, a folyamatos csiszolgatásért pedig óriási piros pont jár.

Aki sokat jár a valódi pályán biztos látja az apróbb hibákat is, nekem egy része van ami szemet szúr, a pálya háromnegyedénél az óriási lejtő. Elég hosszú időre elrepül egy GT3 ott, pedig azt padlón veszik.

Erre gondolok:

Ha a rázókövektől távol maradunk akkor nagyon élvezetes a pálya az ilyen kaliberű autókkal. Ellenkező esetben megint jön a kiszámíthatatlan pattogás, ami replayből visszanézve és kielemezve már-már nevetséges.

Nagyon erősen javaslom, hogy próbáljátok ki az utcai Z4-et a Nordschleifén. Múltkor kíváncsiságból elindítottam, 900 fokkal baromi jó vezetési élményt adott. Kellemesen lágy a rázókövekhez, de ugyanakkor precíz tud maradni. Tökéletes kompromisszum erre a pályára.
  • maffioso
    Én McLarennel mentem, de közelében sem vagyok ennek az időnek. Úgy sejtem, hogy kell még egy keveset gyakorolnom. Már csak 1 hét és szabad vagyok, onnantól éjjel nappal nyomni fogom. :D
  • macleody
    Na mostmár elmész, azt se tudom miről írsz te ufó :)

Én semmivel nem tudok most normálisan menni, tegnap lecseréltem a tv-t, mert megadta magát a 8 éves öreg lcd. Furcsa a full hd, állítgatom össze-vissza, hogy tetszen is amit látok, meg fusson is elfogadható fps-sel.
  • b-type
    Zonda-val 6:39, de gondolom van még lejjebb, nem igazán esik jól, nagyon nehezen tapad be az eleje,..meg nem is nekem való már ez nagy tempó :(
  • b-type
    Ezzel az autóval még nem mentem de a köridő az már Zonda R kategória. :)
  • b-type
    az előző sem halt le ha beletetted a madárcsicsergést.. :)
    linkeltem lejjebb.
  • bardocz
    Abba szerintem benne van a Nurburgring gp része is.
  • barcalaci84
    imádom ezt a videót, mindig jót röhögök rajta:)
    menjen ki mindenki a teremből aki 2:14-nél lassabb időt megy a ringen:)
  • Screenracer #14265
  • Alexease
    6:47?! :) ~1,5 perccel jobb mint a hivatalos korido:))))
  • Jackal
    Van 0.9.3 snoopy nord, remélhetőlefg ez már nem hal meg multi alatt
  • Tomsteel

Ha beállítja jól az ember és elkerüli a rázóköveket akkor óriási móka. :)
  • Pitti
    Ez így van, ezért is nehéz lehet összehozni. És még az is fontos, hogy ne mindenki a legnagyobb autót válassza. :)
    Meg is lepődtem mikor szinte egyenlő eloszlásban voltak ferrarik, ktm-ek, M3 DTM, mclaren, de még lotus elise-t is láttam.
  • barcalaci84
    ez igazából csak akkor élvezetes igazán ha fullon van a server...
    ami komolyabb szervezés nélkül csak magyarokkal nehezen összehozható szerintem...