43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na elindítottam a szervert, most már mennem kell...
Laccoo Greenhell . jelszó nincs . -
Igazaból nem érdekel ki kit ver :)
Eröltessétek, hátha kedvet kapnak az emberek :))) -
Pedig ez a kis t125 S1 simán veri az rf2-s ow-t... AC -ban az egyik legjobban sikerült autó... Mondjuk most engem se hozott lazba:)
Anno mikor.kiadtak ezt az autót volt egy pár review és nagyon elvoltak ajulva tőle h a.valaha.volt legjobb ow szimuláció... -
Csak hamar, mert mennék ...:) -
Hát, ma csak este leszek itthon, de elindíthatom, aztán megyeget egész nap ...
Meg kell adni a játéknevedet ( bármit, csak felismerd magad és az ID-det.
akkor beírlak és ott leszel . Meg az autót amit elsősorban szeretnél, ha odaérsz bookingra lehet másikat is választani, de ha menet közben lépsz be akkor a választottat tölti be . -
Tyuki80 #14416 Laccoo!
Nem állítanád át a szerveredet mára a nord 9.3 ra 20 perces kvalival 3 körre? 458 st 3,utcai meki,meg egy pár lotus,meg bmw re?
Meg hogy működik,hogy bármikor be tudjak lépni,nem csak bookingnál?Köszi -
én pl. utálom Silverstone-t és az OW autókat se szeretem, mentem néhány karikát offline aztán annyi elég is volt :D -
Nem mondtam, hogy nem jó ! :D
rF2 -nél viszont biztos nem jobb.
Amúgy a kérdésben ott a válasz: kevesen voltatok, vagyis sok embert nem érdekel . Plusz a lehető legrosszabb választás egy esti funra, három pici hiba, és remnénytelenül lemarad az ember a mezőnytől ....
Egy BMW GRA-val valszeg teltházas lett volna ...Vagy bármi mással .... -
itten van-e:
ilyet még nem is láttam, de a gépem diára megfogta, percekig alig tudtam valamit csinálni :( -
Lehet, hogy rF2 élenjáróbb OW szempontból, viszont abban biztos vagyok, hogy kevesebb embernek van meg az rF2 mint az AC! ;)
Egyébként én azt a kijelentést sem hamarkodnám el, hogy az AC nem jó OW-re. Én az utóbbi években csak rF-en OW-ztam és azt kell mondjam, hogy az AC OW-je messze jobb, mint bármelyik rF MOD. -
várj már nekem nem jó, fél 11 kor indul a WSBK második futam, ha nincs ez a malőr akkor egy-két karikát tudtunk volna menni..
mindjárt mutatom mi volt, ilyet még nem is tapasztaltam, 3 szerveren voltam egyszerre..oké kicsit kapkodtam, mert pont volt egy jó Nord...de hogy ezt hogy?! -
Nem, szimplán már szerintem mindenki unja az OW-t (vagy legalábbis a nagy többség). -
Picit számomra is érthetetlen, hogy miért voltunk ilyen kevesen. Bár lehet a hosszú hétvége miatt...
Minden esetre az időpontot változtattunk ne, hogy vki azért ne jöjjön, mert egybeesik az F1-el! :-) -
OW-re van rF2 , az jobb :)
Ebben eszembe nem jutna azt vezetni, mikor végre vannak utcai verdák .... -
Szimulátorosok nem szeretik az openwheelereket???
Vagy a gagyi rfactoros,meg race07es formulak a menők a körükben? -
Tyuki80 #14406 Közben szétnéztem,van bőven szerver,de azért lehetne egy magyar nord is,hogy inkább a hazain legyen élet. -
Tyuki80 #14405 Valaki aki tud szervert indítani,vagy a meglévőkön változtatni,Nem tudna egy snoopy 9.3 nordschleife-t elindítani,jó sok típusú autóval? (458 stage 3 feltétlenül,meg a mekik,meg bmw is szóval a lehető legtöbb autóval..:)
Köszi -
na megen változott a verziószám, javították a linuxos szerver cuccot. -
Tyuki80 #14403 Emlékszel az IRC hogy kezdődött?
Reggel 5-6 körül egy hasonló gondolkodású ember felment még pályazár előtt jaszkarizni egyet (talán orfűnél)azóta már a túlvilágon nyomja a gázpedált.
Azért óvatosan azzal a majdnem üres erdei szakaszokkal.. -
VÁLTOZÁSOK A VASÁRNAPI FUTAMMAL KAPCSOLATBAN!
További részletek: LINK
Race 1 (szombat) eredmények: LINK
-
Szerintem más surface-szel van a rendes palyakban megoldva a pitlane... -
Áááá gyökerek nem engedik loopolni a szervert, visszaszavazzák a versenyt .... Jó lenne ezt kikapcsolni valahogy . -
Köszi a pályákat. Csináltam Road America-hoz AI-t. Nem tudod a pitben hogy lehet őket lekorlátozni 80km/h-ra? Mennek mint a meszes :) -
Megy, jelszó nincs gyorsan jönnek az emberek . -
Asszem par entrys ember be van rakva, mar nem tudom hogy van mentve a preset.... !!! -
Negyedkor csinálok egy Kisfiat-Nord szervert, 15 p booking , 2 kör verseny . Snoopy 9.3. -
Feltoltam meg 3 palyat, ami klasszikus es hasznalhato.
Termeszetesen meg nem szepek, az online es az AI mukodes ismeretlen.
De a nyomvonalaok miatt kihagyhatatlan.
Lime-Rock-Park_v120, Mid-Ohio_v100, Watkins-Glen_v100 -
Sokszor muszáj.
A szimezés nagyon jó dolog, én nagyon szeretem, jó agymosásnak is meló után, és jó szórakozás is.
Csak a belefektetett pénz a nem mindegy, pár éve eladtam a G25-t mert azt hittem ennyi volt a szimezés...aztán visszaszivárgott, és feltettem a fénykorban lesajnált DF pro kormányt mert kell a 900°.
Persze nagyon szeretnék Fanatec cuccot Bmw kormánnyal 700euróért, meg 3 monitoros rendszert...de annyira mégsem mert akkor meglenne, megvehetném, de nem érezném helyén a dolgokat.
Most pl. egy kombi trabit veszek, mert kell egy olyan, a pályás haverom, meg aki nemrég leszámolt az iRacing-l mert összeadta mit rakott bele addig (addig vezettem az iRacing-t), meg vett egy sokablakos VW mikrobuszt, és azt építgeti.
...mindig van valami, de csak amíg a lelki béke megvan :) -
Akkor én is :)
Mert nem ellened írtam, csak a te hsz-d nyomán fogalmaztam meg magvas gondolataimat:) -
Mivel a heten kicsit lemaradtam, nem volt idom a progi val foglalkozni, most neztem meg nehany mod palyat. Ezek meg konvertek, a "fapados" Blender-megoldassal, shaderek nelkul, de a nyomvonal miatt megis teljesenjok (es meg kinezetre sem veszesek).
Brands Hatch, Road Atlanta, Road America, Mosport. Feltoltottem oket az AC File reszbe. -
Arra szerettem volna utalni, egyáltalán nem szembeállításra gondoltam. Hülyén fejeztem ki magamat. -
Eleve hülyeség ez a pálya vs szim... Akinek van lehetősége pályázni az nagyon jó... De általában ott sem versus -rol beszelhetunk... A kettő nagyon szépen kiegeszitette egymást, és nem egymás helyett vannak... -
A pálya vs szim témához annyit fűznék csak hozzá, hogy mire legelső Hungaroring nyílt napomra sor került, addigra több ezer km-t beletekertem a szimulátorokon belül csak ebbe a pályába. A legelső mért köröm az aznapi 2. legjobb időm lett és így is egy 2-szer olyan erős autóval voltam egy partiban. Azóta persze már fejlődött a dolog, haladt az idő is stb, ez már itt nem releváns.
Mecsek: Szerencsére akkor megyek fel, amikor kedvem tartja, de minden alkalommal betartom azt a lélektani szabályt, hogy a saját sávomban. Jót lehet autózni az tény, de a pályázás élményétől fényévekre van. Eleve a fék-gumi páros sem melegszik fel egy oda-vissza felfutás alatt. Nappal meg eleve sok a nyugger rajta, éjjel meg nem ritka a vad. -
Aki most a legtöbb minuszt kapja, az választhat autót-pályát estére!!! :P -
Nekem egy elég nagy autóm volt 40rugóért hozták le 90km-re. hcsak nem mentünk többen valahova akkor sehova nem vittem volna tenger pénzért.
..és soha nem mentünk sehova, mert két pálya is itt van, az egyik a Kakucs, a másik az örkényi, ami jóval drágább (EuroRing), de nagyon ritkán (4 év alatt kétszer), mehettünk rajta, ha a haver zászlózott. De még eleinte volt.
Kakucs biztonságos, és azért elég jó, jó driftre és jó pályázni is.
Végül is nem volt sokba, míg nagyon rá nem mentünk a teljesítményre, és utána az újabb blokkokra :D
De szállítani már más kérdés.. -
háát igen. bár a napokban csak mobilról tudtam követni az eseményeket, de az jött le, hogy lehetne több rendezvény és h ez a hét is sivár volt. most itt lenne a lehetőség... (v. mindenki elutazott a hosszú hétvégén...mondjuk én is most értem haza :P) -
Értem. -
Screenracer #14384 Néha jön egy-két autó, de az csak dob egyet az adrenalinon. ;)) -
"szinte üres" hmmm komoly.. -
INFORMÁCIÓK
Aki ráér jöjjön! Jelenleg még "csak" 6-an neveztek. :S