43023
  • lac coo
    Régi BMW DTMJ is zsivány lett most ...
  • El Gigante
    Én nem vettem észre semmi változást, de kipróbálom én is!
  • lac coo
    Igen ? Akkor megprobalom hatha, bar elvileg ugyanazt kellene generalnia ......
  • macleody
    Nálam minden patch után újra kellett csinálni a lut generálást, mert meghülyült az ffb.
  • lac coo
    Valoszinu, de akkor hiaba generalom ujra, ugyan az lesz...
    Kar, pedig sokkal jobb volt igy :) De akkor ki kell kapcsolnom a pp-t...
  • Prézli
    Közben Marco facebookján lehet floodolni, hogy ki milyen Ferrarit szeretne viszontlátni AC-ben
  • alma2
    ahh, valoban koszi, erre nem gondoltam, hogy anno nem is volt minden kocsiban kotelezo a biztonsagi ov. Talan a legregebbi amiben ultem ezek kozul egy 80-as evek eleji bogarhatu volt, de abban biztosan volt ov, mert emlekszem, jo olajos lettem tole, illetve azota sem volt olyan erzesem, mintha egy lepukkant tankban ulnek, ahol a nyakam magassagaban kezdodik csak az ablak az ajtoknal :)
  • Tyuki80
    Látod,tudsz segíteni normálisan is!
    Köszönöm!Az angolt érteni-értem,csak én valamiért a játék főkönyvtárában kerestem a mókolás helyét.
    Most,hogy leírtad,így simán rájöttem mit kell pontosan keresni.
    Köszi!
  • Fehercsoki
    Nem értem a problémád, ennél egyértelműbben nem nagyon lehet leírni, ha meg nem megy az angol akkor pedig írd azt, de mindenképpen ennél normálisabban... Megnyomod a főmenüben alulról a 2. gombot (Options), azután a felugró újabb menüpontok közül rámész alulról a 3.-ra (Controls), aztán kiválasztod felül hogy "wheel / custom", majd az "Advanced" fülre kattintasz, ott pedig a "Half FFB Update Rate" bejelölése visszaállítja a patch előtti FFB frissítési gyakoriságot.
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.02.18. 20:16:15
  • Tyuki80
    Köszönöm,de ez alapján nem értem még hogy mi a f@szt csináljak!Ha segítesz,akkor segíts normálisan!Ne csak idemásolj valamit,mert nem vak és hülye vagyok,hanem csak nem értem mit hol keressek!
    THX!
  • Fehercsoki
    "If you experience "CPU OCCUPANCY > 99%" warnings, please tick "Half FFB Update Rate" in the the UI Options -> Controls -> Advanced and this will bring the value back to "1"."
  • Tyuki80
    Nekem nagyon terheli a procit ez az új ffb beállítás!
    Hogy tudom,vagyis hol tudom visszaállítani és mire állítsam?
  • neilszab
    Indul a 2017-es GT3 Bajnokság!

Magyarország legnagyobb Assetto Corsa​ megmérettetése új szezonnal folytatódik, 9 futammal, a teljes GT3-as mezőnnyel, izgalmas helyszíneken!

A nyílt gyakorló szerver 0-24 elérhető, setup pedig megtalálható a futam kiírásában. Az előző szezonban közel 70 versenyző vett részt és most is már több mint 100 köridő található a prekvalon, így nagy mezőnyre számítunk, ahol a kezdők és a profik is egyaránt megtalálják a magukhoz méltó ellenfeleket! Tegyétek próbára magatok Ti is!

GT3 Bajnokság: www.gtr-masters.hu/tema/6182
    Szezonnyitó futam: www.gtr-masters.hu/tema/6173

Most vasárnap este nyílt bemelegítő futam, gyertek bátran!

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2017.02.18. 15:14:28
  • Alexease
    A generalasanak nincs, de az AC a legeneraltat hasznalja. Lehet hogy a frissitessel es a megemelt gorbevel mar sok neki.
  • lac coo
    De a görbe generálásnak nincs köze a játékhoz, nem ?
    Nem is kell hozzá Assetto ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.02.18. 14:51:27
  • Alexease
    Ha generalt gorbet hasznalsz, akkor tuti erdemes ujrageneralni a dolgokat. Valszeg a generalt gorbe az aljan erzekeyebbre allitotta (ahpol "nem volt| adat), de most hogy van, nem tudja eldonteni mi tortenik;)
  • lac coo
    Nem, haladva jön elő, de ahogy próbálgattam valami a pp ffb körül van ...
  • Alexease
    Eppen a "0" beallitas az uj, amit visszahoztak (amit az update utan alapbol allit be), ez a dupla reszletessegu FFB. Ok proci terhelest emlitenek, de "erzekenyebb" kormanyoknal talan elofordulhat allohelyzetben a rangatas is(?!).

Ha csak allohelyzetben zavar, akkor van [LOW_SPEED_FF] beallitas is az assetto_corsa.ini-ben.
  • lac coo
    nem, 0-án van ..
  • barcalaci84
    nem véletlenül átírtad 1-re...a 0 az alap mostmár és az a "finimabb ffb"
  • lac coo
    sűrűbb mintavétel ,vagy frissítés, ilyesmi, mittudomén..alátét !
  • Pitti
    Ez mi ez a finomabb ffb (vagy mi) ? :)
  • Timbu
    Ezt nekem a régivel is csinálta. Rajt előtt elkezt jobbra-balra rángatózni. Ha elindult az autó, akkor már normális.
  • lac coo
    Nem, csak középen rezeg. Mint a szokásos kormány elengedős begerjedős dolog, csak ez pici. no majd valamit keverek vele .
  • Fehercsoki
    Nem csak azért szűnik meg mert elég erősen fogod/tekered a kormányt ahhoz hogy ne érezd?
  • lac coo
    Mindegy ha út ha nem ( szerintem nem...) csak középen csinálja, ha egy picit tekerek rajta egy csapásra megszűnik ...Ez meg így nem jó :)
  • Fehercsoki
    Ha valóban csak rezeg és nem az út egyenetlenségeire reagál akkor az probléma, próbáld ki sima aszfalton is. (pl Skidpad pályán, racedepartmentről letölthető)
  • lac coo
    Nálam . ha bekapcsolom ezt a finomabb FFB-t ( vagy mit..) középen rezegni kezd a kormány ...Másnak is ?
  • Pitti
    70-ben még nem volt kötelező a biztonsági öv. Sőt 70-ben még lehetett biztonsági öv nélkül szerelt autót venni.
    Magyarországon az 1976. január 1-én hatályba lépett 1/1975 (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet, azaz az akkori új KRESZ vezette be a biztonsági öv kötelező használatát a személygépkocsik első ülésein.
  • lac coo
    Értem én.
  • Morgolodo
    Akkor még nem is volt öv, sok autóban. Kemények jelenetek.
  • alma2
    es az mennyivel jobb, hogy bekotott biztonsagi ov nelkul potyognak ki a megporgo autokbol? :)
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na de érted, Nordschleife és nem egy versenyautóról van szó.. :)) teli utasokkal keret nélküli kabrió, sima biztonsági öv, hátul az sem.. ..ez egy katasztrófarecept, nagyon komoly felelőséggel kell rámenni így erre a pályára. ..ha az ott átpördül..hát lehet nem szeretni érte, de én útálom az ilyet..
  • lac coo
    Nem feszegeti az, így sikerült :)
  • b-type
    2:28-nál az nagyon csúnya lehetett volna, nem is értem hogy hogy képzelte megtömött Bogár kabrióval keret nélkül mit feszegeti a határokat..
  • goldboy
    v1.12.1
    - skin template added for the new Audi Sport quattro S1 E2
    - Fixed Ferrari LaFerrari erratic aero behavior on Highland high speed jumps
    - Fixed shadows caster on grass at highlands long
    - Tweaked city surface ffb effects at highlands, long and drift
    - Fixed mirrors UV on Audi Sport quattro S1 E2
    - Fixed Lotus 98T yellow tyre wear indicator on new tyres.
    - Updated Lotus 98T performance envelope by tyres, diffuser and front wing ride height sensitivity and other changes.
    - Fixed Tatuus FA01 tyre compound wear
    - Updated acServer with a fix for bookmark registration mode
    - Added IGNORE_RESULT_TELEPORT in system/cfg/options.ini to avoid teleport to pit at the end of each online session.
    - Updated walls on highlands track in order not to use them as advantage
  • lac coo
  • atiwrc
    Igen volt már régebben is szó róla itt, talán linkeltem is videót egy korzikai hajtűről. Akkoriban nem volt homológ, és szerintem utólag sem homologizálták hozzá. Tehát ha normálisan akarják megcsinálni (ellentétben pl a dirt-el) akkor nem raknak bele kézit. Nagy pacsi ezért Kunosnak

Más kérdés hogy később az épített/újááépített vagy eleve replikának szánt kocsikba mi került. Nálunk is van űrlada (vfts) szekiváltóval.....

Lehetne érvelni azzal hogy mostanság már ilyen Audi S1-eseket látunk amibe rángatják a kézit, csak akkor azon se csodálkozzunk, ha kiadnak egy pl 1997-es Benettont, de Renault V10 helyett csak egy jóval gyengébb Judd motor lesz benne, mert olyan van a Boss GP mostanság. Angliába néztem régebben valami bajnokságról infókat és ott még olyan is volt hogy a V10-es 90-es évekből származó kocsiba raktak egy GP2-es(2005től) motort....
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.02.16. 20:16:46
  • AssettoDriftER
    Estére valaki nem akar ennek belőni egy szervert?
    Drift-re?
    Winter Nords mod
  • Pitti
    90-es évek végén Fehérvár Rally-n részese voltam ilyennek. Akasztóhegyen hatalmas tisztás a hegytetőn, se fa se bokor, az út egy enyhe ívű kanyarral szeli ketté a legelőt. Na most az egész tele emberekkel úgy kb 2000 fő, de lehet, hogy több. Fogalmad sincs hol az út... jön a WRC gyakorlatilag bele a tömegbe, ahol az emberek az autó előtt kb 30-50 méterrel megnyílnak mint anno Mózesnek a Vöröstenger. Azóta se jöttem rá, hogyhogy nem volt azon a napon baleset, és minden autó eltalált az úton... hihetetlen volt...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.02.16. 14:24:47