43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Hát nem tudom... Panaszkodó felhasználó vqn sok,én is szoktam :) De h jelenleg nem látok más játékot amit érdemesebb lenne elinditani az biztos...
És igazából nem is hallani annyira sehol h olyan nagy csalódottság lenne...
Csak nem olyan egyszerű h osszegyuljunk :) -
Igen, az jó dolog volt ! Én mindig az alapján mentem valahová, játékban tényleg időpocsékolás legtöbbször . -
Az free szerveres mokahoz (ismeros alapu, SG es egyeb ligak emberei), azert hatalmas segitseg lenne, ha nem tiltottak volna le a lobby szerver adatelereset.
Sokat szamitana, ha 2-3 szerver aktulais adata (auto, palya, jatekosok, hasznalat), folyamatosan, realtime mindenhol kint lehetne (forumok, bannerek, FB stb).
De igy, vakon eleinditgatni a Steam-et, AC-t, listazgatni, nezegetni, aztan varni, eleg idopazarlo:/
A fix IP-cimes szervereket, (elvileg) elerem SSL/HTTPS szerveren keresztul, de mar meguntam foglalkozni vele;) -
Fernandooo #14538 Szerintem a legtöbb ember simán ráunt/csalódott a játékban. Biztos sokan meg is bántáka vásárlást, mert megnéztek pár videót, első nekifutásra tetszett nekik, aztán mentek pár karikát és rájöttek, hogy ez nekik túl "komoly". A pályakínálat nagyon gyenge, a körítés leginkább a nulla felé konvergál, ez így egy nagyon gyér, rendkívül száraz, mondhatni, csak a hc közönségnek szóló produkció. Megeshet, hogy az Assetto Corsa még azelőtt kifut, hogy a végleges verzió megjelenne. Nem csoda, fejlődés alig érzékelhető, kommunikáció/reklám megint a nullával egyenlő, tartalom nincs. Mit vártak a Kunosék? -
Fékerő állítás nélkül én nem igen akarnám azt használni. Még a túlérzékeny kormányt ki lehet trükközni, de a féket ...?! :DD -
Ezek most sima (free) bookingos szerverek. Feliratkozós csak akkor van/lesz, ha komolyabb hangvételű rendezvényt szervezünk (pl. hétvégék). -
A T125 elég népszerűtlen, gondolom nem szeretnek esni kelni :) -
Kunoseknak megeri foglakozni vele. Minimalis koltsegvetessel dolgoznak, 5-6 emberrel, nagyreszt otthonrol, a tamogatok miatt sok az ingyenes cucc (hardware-ek), es parhuzamosan tobb orszagban sok szimes cockpit akarmit uzemeltetnek (adjak a software-t, amiert valszeg folyamatos beveteluk is van).
Raadasul, tuti hosszutavban gondolkodtak, mert azert ok is tudtak, ebbol egyszerre nem lehet annyt eladni (fleg csak PC-re, ilyen rendszerrel), ami megerje a tobb eves fejlesztest.
Vagyis tuti jonnek majd szep sorjaban az uj cuccok, de csak majd szep lassan;) -
MooneyR #14533 Steam csoport - Assetto Corsa Hungary - 252 tag.
Nagy részének meg is van a játék gondolom, de nem mindenki van jelen fórumokon, bár ahogy nézem most az eseményeknél, itt is fel van/volt tüntetve verseny.
-
Pont a ligaknal nincs igazán emberanyagja:)
A magot az sg a prohardver és a fb hirdetesek nyomán jövő emberkék adtak az esti funokhoz...
3 hétig kvázi biztos pontként lehetett felmenni este 8 kor... 10-20 ember mindig volt... Szívesen mentem mert minden este valami új mókara lehetett számítani..
Mióta nincs idejük meghirdetni valami új mókát azóta nem is számít rá az ember h osszejon valqmi... -
Az eladasok titkosak, sose tudjuk meg;)
De 40E durvanak tunik, foleg a felhasznalok (ami elvileg korrekt Steam adat) szama alapjan. Ha csak minden otodik ember hasznalta csucsidoszakban, akkor is max 10E eladas. -
Screenracer #14530 Ez csak abból a szempontból lehet érdekes, hogy a későbbiekben mennyire éri meg majd DLC-ket gyártani hozzá. Jó lenne, ha még jó pár évig jönnének a hivatalos tartalmak, nem beszélve a lézeres pályákról. -
Én valamiért 40 000 -es eladásra emlékszem, régebben ezt okoskodtuk itt ki valamiből ...:)
De annyira nem hat meg, lényeg, hogy nekem eladtak egy példányt belőle ! :DD -
Screenracer #14528 Lehet, hogy elnéztem valamit. De gondolom, az eladás és felhasználók száma hasonló eredményt ad. -
8000 az akkor mikor ingyenes volt egy hétvégén:)
Amúgy 2700 volt a csucsuk ahogy az AC-nak is... De tényleg nem jelent semmit csak érdekesseg és szerintem meglepő volt... -
Azért... Kicsit furcsállottam a ghosts tíz-ezres eladásit, mikor abból milliók szoktak fogyni, még PC-n is ... :) -
Ezekre előre fel kell iratkozni vagy elég csak booking alatt belépni? -
Az nem az eladas, az a 100-as felhasznalo lista alapjan bekerult top resz. -
Sztem annyi az egész hogy nincs még tétje, ...amikor az rF indult hónapokig senki nem lépett ezért azért.
Ez megint egy 'platform' váltás, teljesen más környezet. A ligák is 'fun' szerverekkel operálnak.
én spec. semmilyen problémát nem látok, szinte minden nap futok valahol...ami jóval több mint amit régebben csináltam, amikor heti egy-két 'fun' majd kéthetente verseny, amire offline készültem kb. két nap.
Jelenleg nincs még olyan társaság sem amire építeni lehet, csak a ligáknál ami nem mi vagyunk,..jobban mondva nem én meg még páran itt.
-
Azt hiszem az.
De az összes csúcsot kell összeadni vagy mi.
-
Haat, nem tudom;)
A graf alapjan az F1 2013 ~2000 kornyeken volt atlagban, mostanaban ~1000, a legjobb napjan ~8000. Az AC atlagban ~600, a legjobb napjan ~2000.
De teny, szep eredmeny. De sajnos nem sokat szamit, az F1 ketszer annyiba kerul, plusz 2-3 platform, plusz minden evben megjelenik;) A Codies-nek ez hosszutavu befektetes, 1 engine-re 3 programot (F1, Grid, Dirt) adnak (adtak) ki rendszeresen, mig Kunoseknak 1 lovesuk volt csak...
A Codies-tol (ugyanaz a rendszer es engine, csak tartalmat hegesztenek!) jon az uj Grid es az F1, a valtozasok miatt varhatoan magasabb eladasokkal mint eddig.
De szerintem felesleges hasonlitgatni. -
Igazából az online versenyek is sokkal jobbak mint amit én vártam a multi előtt... Csak hát még kell hirdetni pár helyen és osszegyulni, és akkor már nem szokott gond lenni...
Csak ezt múlt hétfőn abbahagytak azok akik addig nagyon okosan szerveztek és egy más úton akartak akarják folytatni... -
Ez mi a tököm ?
COD Ghost ból eszerint alig adtak el valamit .....Ez amúgy biztos, hogy eladást jelzi, az szerintem titok Steamnél ...? -
Screenracer #14518 Ez vitathatatlan. :) -
Attól függetlenül h sokat nem jelent, szerintem akkor is egy olyan dolog ami szimulatortol több mint meglepő volt... -
Screenracer #14516 Egyszer a Videotonnak is sikerült bejutni a BL döntőbe, de azóta sajnos a közelébe se járt. :( -
Persze h csak PC-s,de lenyomni egy ilyen címet akkor is meglepő szerintem...
Multi megjelenése után lenyomta az F1 2013-at...annak legjobb napját is megdontotte(annak megjelenése után volt)... -
Screenracer #14514 Nem tudom mennyiről álmodott, de a steames grafikon szerint ennyit adott el összesen. Akinek van kedve kiszámolhatja ebből, hogy mennyi is az annyi.
http://steamgraph.net/index.php?action=graph&appid=244210&from=0 -
Hirdessetek meg kozosen negy-hat fele szervert, abbol kettot lehessen megszavani, talan ugy lesz ember egy egy versenyre.Vagy nem tudom ... :) -
Kicsit osszehasonlithatatlan a dolog. Az a graf nem a multit mutatja, hanem a Steam felhasznalokat. Az F1 2013 napi szinten atlagosan meg mindig tobb. Raadasul 1 eves program, ami minden evben megjelenik. Raadasul 50EUR feletti arral! Plusz, ebben szerintem csak a PC-sek vannak benne, ami a Codies-nel nem biztos hogy a huzoero. -
Nem tudom, regebben itt beszeltunk rola, higy nagyon elegedettek voltak az eladassal...
Hozza teszem : engem soha egy jateknal nem erdekelt mennyit adnak el belole :?)) Szoval igazabol csak tippelgetek.... -
Ok! Mondjuk nem véletlen kapta a FUN nevet, de megfogadva a tanácsod, kapott egy másik pályát. ;) (jelenleg úgy néz ki, h Nord a kapósabb :) )
-
Screenracer #14509 Nem csoda. Mindenki várta a multit. De sajnos az a szám nem ismétlődött meg. :( Az F1 2013, meg már eleve egy csalódott sorozat, legkevesebb eladási számát hozó darab. -
Szerintem, sokkal tobbrol almodozott;) Persze, szep eladasok etto a cegtol, de tippem szerint 2-3 eve nem igy terveztek... -
Ez csak játékra jó ! ;P -
Public szerverek minden játékban ilyenek... A wreckerek már kikopnak szerencsére...
A magyar játékosokat is látom esténként h sokan benn vannak a jatekban, csak szervezés hiányában máshol körözgetnék,vár a bookingra stb -
Annyit adott el amiről nem is álmodott .... -
Ez mar megjelent hivatalosan, ez az Early Access csak egy szep takaro;)
Raadasul, meg az akcios 35EUR arert sem kell sokaknak, mindenkinek az ukran forrsu 25EUR kell, mi lenne "vegleges" 45EUR-val?!:)))
Ezt nem lehet a "nagy" AA(A) vagy Nextgen programok koze besorolni, akarmit mondanak, ez ahhoz ultra-barkacs es nehezkes. Csak azert divatosabb es nepszerubb mint egy nKP2 cim, mert latvanyos(abb) es tartalmasabb.
Szolgaltatasra es mukodesre sem DrivingGame-nek sem szimnek nem jo. -
A kiugras akkora volt h többen multiztak mint az F12013 legjobb napján...:)
Ami egy kicsit nagyobb közönségnek szól :) -
Szerintem azert eleg sokan vannak a "normalis" jatekosok kozott is, akik a program es a rendszer hianyossagai es problemai miatt hanyagoljak a hasznalatot;)
Ennyi emberre (~600), 2-400 szever minek?!:) Egyertelnu a kaosz es az erdektelenseg.
Ez ez megint CSAK FREE szerverekre ervenyes: ha osszesen csak 20 hivatalos AC szerver lenne, naponta valtozo tartalommal, folyamatos sorbanallas lenne, minimalis kilepkedessel!