43023
  • lac coo
    ok
  • lac coo
    Viszont jó vezetni az autókat, ha már autós játék ....
    nekem sem hiányoznak azok akikről beszélsz, soha nem is volt szó róla, hogy az ő igényeik számba jöhetnének. Picit itt-ott lazábbra vette Kunos, de ez még nem nekik való így sem, és nem is lesz. Hál istennek .
  • barcalaci84
    Akkor ezek.szerint az.F12013 egy csúcs játék:) de mégse bírom rávenni magam h elinditsam:)
    Sok a.hiányosság,de így is nagyobb élményt ad mint bármelyik más kész cím.... És vagyunk így egy páran...
    Pont ez a vicces h meg így se.bírom elinditani a többi címet...
  • precise
    ment priviben
  • barcalaci84
    A tartalom lehet h kevésnek tűnik, viszont hiába jobb lenne ha több lenne, de a fele kombinációt meg ki sem tudtam próbálni.... Egy hónapja szinte minden nap egy teljesen új kombon mentem és még bőven lenne új tartalom...
  • Fernandooo #14576
    Tehát az egy remek autós játék, amiben négy eltetével nincs - idézem - "dinamika, napszak [ejszaka], idojaras-eso-szel, realroad, animaciok, mozgahtato objectek, dinamikus utkozes modell, piteles, kerekcsere, tankolas, tores-javitas, zaszlok, szabalyok".

...se karrier, se értelmesebb pályakínálat. Cserébe viszont még kinézetre sem egy nagy szám.

Oké, értem. :)
  • barcalaci84
    Ezeket a játékosokat egyáltalán nem hiányolom... Meg most is túl sok van belőlük :)
  • Fernandooo #14574
    "Azért, mert a Gridben és ebben is autók szerepelnek, attól még nem érdemes összehasonlítani őket."

Márpedig a döntő többség orientációját és igényeit nem tudod befolyásolni. Ha kapnak valamit, akkor elvannak vele, ha csak egy vázat, akkor azt némi vizsgálódás után félredobják. 14561-ben le van írva gyönyörűen, mi hiányzik ebből a játékból. Bocs, de egy autós játékban nincsenek meg ezek 4 év fejlesztés után? :D Ne már... És lassan már ott tartunk, hogy direkt jó, hogy ezek nincsenek benne. :D :D :D

Az embereknek kellenek ezek, pont azért, amiért évezredekkel ezelőtt túlléptünk a barlangrajzokon és plazmatévén nézzük a filmeket meg akármit. Na most az AC jelen állapotában egyáltalán nem korszerű, és még egy F1-szériával, vagy egy Project CARS-szal sem tudja felvenni a versenyt tartalomban, érdekességben, vonzerőben.

Megértem én, hogy akik ide írnak, azok elkötelezett hc játékosok, és az ő szemükben ez így ahogy van, az összes hiányosságával, szürkeségével, félkész mivoltával együtt maga az isten, de lehet, hogy épp ugyanezekért a dolgokért kell hiányolnotok jóval több játékost a multik során. Mert nmár középtávon sem képes komolyabb bázist felhajtani az AC magának.
  • sertrex #14573
    Ebben sok igazság van, de az hogy valaki nagyobb tartalmat, köritést akar, az még nem jelenti azt hogy Grid féle játékokra vágyik.
    De ha megy a dolog "pegi 12"-ben, akkor miért ne lehetne megkapni annak a "pegi 18+"-os változatát. ha érted mire célzok.
  • lac coo
    Az id számod .dokumentumok/ AC/ cfg/ race.ini .....
  • precise
    meg a szélárnyékot...(ha még nincs)
  • barcalaci84
    Pedig még fogják várni :)
    Pont pár napja írta Stefano...
  • Timbu
    Egy gridnek az a lényege, hogy minél változatosabb és pörgőbb legyen. Ott emiatt tényleg kell a sok pálya és a sok autó.

Viszont egy szimulátor esetében az is a játék része, hogy egyre jobban ismerd meg a pályát, találj újabb tizedeket. Itt az ötvenedik kör is tud újdonságot mutatni, ezért nem érzem úgy, hogy kevés lenne ez a szám. Sőt, a kis szám miatt így nagyobb rá az esély, hogy multiban nem csak azt fogod látni, hogy mindenki lehagy, mert te az adott pályát pont nem ismered.

Ha évente jönne hozzá két új pálya, akkor én már örülnék.

Azért, mert a Gridben és ebben is autók szerepelnek, attól még nem érdemes összehasonlítani őket.
  • GPx8
    Most, hogy nagyjából jól megy a multi, jó lenne, ha már az autó sérülést is bekapcsolná.
    Kötve hiszem, hogy meg kéne várni vele az 1.0 -át...
  • precise
    Laccoo: Berakhatnál engem is az entry listedbe. Mi kell hozzá? A játékban Laszlo Janos vagyok.
  • sertrex #14566
    Nem negatívnak szántam. Korábban már belinkeltem én is. :)))
  • Alexease
    Ez most extra OFF lesz:))))
    Van esetleg valakinek epuletgepeszeti muszaki rajzhoz library-ja (jelkeszlete, szepen jol magyarul:)? EPS/AI/PDF/DWG, barmilyen vektoros formatumban. Nincs itthon CAD-em, ugy sem menne, nincs kedvem installani:P
    Koszi!
  • b-type
    Pontosan, Nekem egy Snoopy féle Nordschleife már bőven jó minőség, ha megcsinálná Spa-t és még párat azzal bőven elvagyok a DLC megjelenéséig.
  • Alexease
    Ha mar megirta, csak be kell linkelni meg nehanyszor:)))) A hvatalos oldalon macerasabb lenne attekinteni a palyaszamokat:D
  • b-type
    Egyik rF sem tudott többet megjelenésekor mint 4-5 autó és pálya. :)
    pályából már van, sztem hamarosan jön egy SPA is.
  • Alexease
    Palya szempontjabol nagy "szerencseje" az AC-nak, hogy ennyire fapados es lenyegeben semmit nem tud: nincs dinamika, napszak [ejszaka], idojaras-eso-szel, realroad, animaciok, mozgahtato objectek, dinamikus utkozes modell stb. :)

Lenyegeben egy szep render, egyszeru de latvanyos shaderekkel.
    Nincs piteles, kerekcsere, tankolas, tores-javitas, zaszlok, szabalyok... lenyegeben semmi;) Belepsz, ledaralsz 5 kor verssenyt es kilepsz:)

Erre tokeletesek lesznek a konvert palyak;)
    Foleg ugy, hogy ha eddig a barkacs kezzel szerkesztett Blender modszerrel igy osszeraktak, akkor a sajat "editorral", teljesen jok lesznek.
  • sertrex #14560
    Ez itt a rekám helye.
  • sertrex #14559
    Szerintem praktiszra be lehet lépni csak többször kell a join-ra kattintani. Meg az előbb is kiléptem és utána visszaszámolt a join-ba és újra be tudtam lépni. De lehet, hogy azért mert előtte bent voltam. nem tudom.
  • SityiSXT
    11 palya 15 nyomvonallal (forras) - ebbol 1 palya a drag, 1 meg a drift, igy marad 9/13, ebbol Spa es Nordschleife meg se jelent, marad 7/11. ;)
  • barcalaci84
    Igazából semmivel sem nehezebb Public meccset találni mint pl egy F12013-ban volt megjelenés után... Csak ott lobbinak hivtqk a bookingot... :)
    Az invite viszont sokat.segített ha haverokkal akart menni ad hoc az ember...
  • Alexease
    Persze, lehet talalni free szervereket, ha mindenkeppen online-t akarsz, azzal nincs gond, foleg ha mindegy mikor, kivel, mivel.

De ha "minosegibb" magyar, ismeros, megbizhato szervert szeretne az ember, agyament arkad es kilepegetes nelkul, akkor maceras az AC lobby listazas.

Persze, ehhez 10x nagyobb magyar aktivitas es letszam kellene, hogy egy teljes nap folyaman, mindig legyenek valahol.
    Erre sajnos keves az osszesen 10-15 aktiv ember:)
  • lac coo
    Viszont népszerű, divatos, moddolható ...
    Most hogy van SDK is, két héten belül jobbnál jobb pályák jönnek majd.
    És azért a Nord se ronda pálya ....

Többi sallang felesleges, intro meg ilyen vackok, minek , :)))
    Az nem tart ott egy usert sem ....
  • Screenracer #14554
    Ez két vasárnapi autósnak tűnik, akik Michelisznek képzelték magukat. :DDD Csak poénkodok. :(
    Én nem is vagyok most Mecsek közelben. De ilyen időben biztos nem "raliznék".
  • Fernandooo #14553
    Ennyi. A Grid meg a többi árkád játék nagyobb vonzerőt jelent a többség számára, ezzel nem lehet mit tenni. Ők játszani, kikapcsolódni akarnak, és nem valamiféle viruális karriert bejárni.

Az AC pályafelhozatala minden tekintetben egy fos. 4 éves fejlesztési periódus után mindössze tizeniksz (mennyi is pontosan? 15-17? :D) pálya? Ez vicc. A legutolsó autós játékban is több van, van olyan, amiben ennek a triplája úgy lazán. Márpedig a bőséges tartalom biztosítja azt, hogy ne unjon rá hamar az ember a dologra.

És mondom: A játék rémes "szárazsága" is taszító lehet. (Értem ezalatt, hogy semmilyen körítés nincs hozzá, semmiféle kedvcsináló, valami dinamikus menü, jó kis hangulattermető intró, az égvilágon semmi. Ennél unalmasabb töltőképernyővel pl. én még nem találkoztam. És márpedig de, manapság elvárás, hogy ezek is egy produkció részei legyenek. Ha nem, akkor oda a szélesebb közönség.)

A booking elképesztően rossz ötlet, a Kunos vagy kidobja ezt a "megoldást" nagyon gyorsan, vagy ezzel tökön is szúrta a saját produktuma multiját.
  • Alexease
    Most nem tudom mennyi AC szerver fut (3-400?!), de a napi atlag felhasznalokhoz merten (3-500?!) biztos hogy sok. 1-2 ember /szerver, igy nehezen lesz tele 1-1 szerver:)

Itt forumon, ma van eddig 6-8 ember (nem szamoltam, uszkve). Ebbol nem jon ossze egy szerver:P
    En spec dolgozom, nem tudok menni, masik ablakban csak irogatok, azert vagyok itt;)
    De 6 oratol, ha lesz valami osszeroffenes, akkor tuti megyek.
  • barcalaci84
    Amúgy én is simán szoktam találni jó versenyeket sok résztvevővel..
    Csak én szerettem ezeket az esti magyar osszeroffeneseket...
    Ezért sajnálom h vége lett a rendes szervezesnek...
  • sertrex #14550
    Igazából nem sok idő míg megnézem a szerókat. Játékosok szma szerint csökkenő keresést listázok, kábé az első 10-15 szerón vannak emberek, a többi üres. Ráadásul minden este 9-10 óra között van a csúcs. Egy perc alatt ki lehet nézni egy szerót. Az más kérdés, hogy ketten hárman szoktuk befejezni és ez tök mindegy, hogy magyar vagy olasz vagy bármilyen szerver, mindenhol ez van egy-két alkalom kivételével.
  • Gadfly13
    Ha a bookingnak vége, akkor utána már nem fognak tudni csatlakozni egészen addig, míg újra át nem vált bookingra. Talán az esti időszakban forgalmasabb lesz (talán).
  • Fernandooo #14548
    Racedepartmenen jobban össze tudják húzni a játékosokat, nem ritkák az olyan versenyek, ahol 20-22-en is összejönnek. Folyamatosan, több szálon szervezik a futamokat, és hát eléggé összeszedetten, igényesen munkálkodnak azon, hogy a közösség tagjai egymásra találjanak a versenypályákon. Ha valaki nagyon akar jókat versenyezni, annak szerintem arrafelé kellene keresgénie és neveznie.
  • b-type
    Persze biztos van aki továbblépett, jön az újabb Grid :))
    pályával én bőven elvagyok, autóval meg pláne, ezzel nem tudok egyetérteni.
    Nekem offline is jó lesz, szal persze szívesen körözgetek online, de, és ezt már elég régen leírtam, én azok közé tartozom akinek egy jó AI kell. :)
    Nagyon nehéz időpontot adni, és tartani magam hozzá. Így hogy beugrok és szinte válogatás nélkül megyek valamivel ahol a legtöbben vannak így azért elvagyok a multival is.
    De nekem tök mindegy hogy online mennyire lesz sikeres.
  • sertrex #14546
    Köszi. közben ki is próbáltam a #2, Mugello-t. Köröztem egy kicsit de nem jött senki. Azután én is kiléptem. TéTézni tudok multi nélkül is. :(
  • Gadfly13
    Off:
    Ma mi is terveztünk átugrani Orfűre, de végül itthoni punnyadás lett belőle. :D
  • barcalaci84
    Ott van a masters-es nevezos cucc ami még többet is nyújtana a sima szerverek olvasasan túl is...
    Azt is csak minimálisan kéne atalakitani ahhoz h biztos Legyen h sokan leszünk este és még másoknak is megjohet a kedve a csatlakozashoz...
  • precise
    Off:

A mecseki "rallysok-nak". Ez ma történt épp arrafelé
  • Alexease
    En is azt nezegettem, lenyegeben eloszor magamnak irtam a programot, a barkacs es hasznalhatatlan AC lobby helyett:) (Hasonloan az AC-be beepitett favorites es random AI erosseghez.)

Kitettem a masik monitorra a favorit listat, ami automatan frissitette magat, a masik monitoron meg toltam kozben AC-t offline vagy rF2-ot vagy iR-t. Ha valamelyik szerver kezdett nepszeru lenni, gyorsan mentem AC online-ba:D

Amiota "betiltottak", egyszeruen nincs kedvem AC-t inditani, frissitgetni azt a bena lobby-t, nezegetni a szamokat, es varni a csodara;)