43023
  • Adam Jonas
    /votekick all
  • Screenracer #14620
    OFF.

Teljesen fölöslegesen túráztatod magad, ez a játék Laccoo minimalista igényeihez van kalibrálva és ha neki megfelel, akkor az úgy jó ahogy van.

ON.
  • barcalaci84
    Ezért is kellene iranyitania ezt valakinek, mert közös magyar körözgetésre csak akkor van mód ha kellően változatosan válogatnak, és nem az egyének mennek a saját fejük után..
  • barcalaci84
    Ha minden nap új komboval akar menni az ember, akkor több mint fél évig tudsz újjal menni( több mint 200 lehetőség közül válogathatsz minden nap...
  • GPx8
    Azt gondolom, hogy legalább egy Lfs-szintre fel kéne hozni a "körítést". És itt nem a tükörremegésre és a léghajók számára gondolok... :D
  • lac coo
    De miért nincs tartalom ????
    Kb simán van benne annyi autó mint bármi másban, sőt talán még jobb is a kínálat.
    Pálya kevés van, azok viszont jók, és a modderek eléggé rá vannak kattanva szóval egy éven belül 1003 pálya lesz ezt nem kétlem ....

Remegő tükör, meg harmat a füvön az nem lesz.
    Eső az talán igen ....

Ha választhatok a szép meg sok szolgáltatás, de idegesítően vacak vezetési modell között, vagy a jó vezetési modell de szegényes körítés között, akkor inkább az utóbbi ....

Ami eddig körítésben megfogott, bár a vezetés kissé gagyi az az F1 .... annak a lebonyolításnak jelenleg párja nincs a világon ....
  • sertrex #14615
    Nem vitatta senki, hogy ez fizikában és vezetési élményben ne lenne jó, de mint produktum, mint termék, mint játék elég közel tendál a nullához. És éppen ez az ami aggasztó a jövőre nézve. Kapunk majd kunostól egy AC v1.3-at és ott leszünk nKP effektusnál, hogy itt egy rohadt jó szim és semmi tartalom, csak random autók, random pályán. És igen amíg vezetd benne a járgányokat vigyorogsz, de ha arra gondolsz, hogy mit lehetett volna ebből kihozni, akkor a sírógörcs kerülget.
  • lac coo
    Az, bonyolult :))... mindegy, Alex majd visszatörölgeti ...
  • sertrex #14613
    Hát ez elég nyakatekert, de ennyi erővel neked is van van számos ilyen hsz-ed. például ennek sincs semmi köze a játékhoz.
    Meg annak se hogy erre válaszoltam. ezt reagálásnak hívnám. :DDD
  • lac coo
    Mi értelme egy versenynek, még ha jó is, ha nem remeg a tükör ész nélkül.... ? :DD
  • barcalaci84
    Lehet e versenyezni jókat?
    Igen,igen és igen!
    Csak nézz meg egy pár videót amit esténként fun-rol linkeltem....
    Sok a hiányosság, de még így is minden napra jut egy emlékezetes verseny minimum ... Ember is lenne csak nincsenek egy hete osszefogva....illetve nem az ő igényeik alapján szerveződnek a dolgok...
  • lac coo
    Na ...próbáld már összerakni a kirakót! :P

Mondtad, hogy semmi olyat nem mondott ami nem AC-val kapcsolatos ...
    Erre beidéztem ( volna , ha nem maradt volna le az idézőjel ..) egy mondatát, ami lehet nem tartozik AC-hoz...
    :D
  • sertrex #14609
    Pontosan mit raktál össze? Én már bemutatkoztam neked a múltkor. Őt is megtalálod a cars user list-en. De ha neked az kényelmesebb, hogy összemosol embereket...
  • Adam Jonas
    Szerintem nem, csak félrenyomott.

De vicces amúgy, hogy próbálja az ember viccesre venni a figurát, és bizonyos emberek még ezt is támadásnak veszik. :)
  • lac coo
    Neked, idézőjel lemaradt ... :P De nem nehéz összerakni ....
  • lac coo
    Ott se lehet itt se lesz, Ennyi .....
  • sertrex #14605
    Biztos, hogy ezt nekem szántad?
  • Adam Jonas
    Egyébként meg ha nem tetszik, akkor ne írj ide, ilyen egyszerű. Mi sem megyünk át tömegesen szapulni az általad jónak ítélt játékot. Ha most meg jössz azzal, hogy Laccoo is átment hozzátok flame háborút indítani, akkor erre annyit tudok válaszolni, hogy a vele való nézeteltérésedet meg rajta verd le, ne rajtunk, akik próbálják az AC közösséget építeni... (Tehát legközelebb, ha átmegy valaki szidni a pCARS-t meg társait, akkor az admin-t csesztessétek, ne pedig azt csináljátok, hogy átjöttök ide hasonló stílusban irkálni meg fikázni.)
  • lac coo
    Sejtettem, hogy x idő után már csak képekben tudsz kommunikálni.

Biztos ez ...? :))
  • Fernandooo #14602
    Na, mentem kárszozni. Összeütünk egy jó kis multit. :D
  • sertrex #14601
    Szerintem semmi olyat nem mondott ami ne a játékra vonatkozzon és ami ne lenne igaz.
  • lac coo
    Jól van hagyjátok már, Cars topikban is ez megy provokálnak okoskodnak, itt ne legyen már .Majd valami modi kitakarítja azt nyugtunk lesz ....
  • Fernandooo #14599
    Nem tudom. De kit érdekel az F1 2013? Amúgy van magyar ligaoldala, több bajnokságot szoktak indítani, folyamatosan összejárnak, stb.
  • Fernandooo #14598
    Sejtettem, hogy x idő után már csak képekben tudsz kommunikálni.
  • precise
    Ha mondjuk holnap estére szeretnél szervezni egy online futamot F1 2013-al mennyi magyart találnál rá?
  • Adam Jonas

Na jó, befejeztem. :D Úgy látom, hogy kollega úrnak nincs humorérzéke most (vagy valahol sikeresen elhagyta valamelyik másik topikban).
  • Fernandooo #14595
    Pl. AC-ban sem. Ismétlem: "dinamika, napszak [ejszaka], idojaras-eso-szel, realroad, animaciok, mozgahtato objectek, dinamikus utkozes modell, piteles, kerekcsere, tankolas, tores-javitas, zaszlok, szabalyok".

...se karrier, se értelmesebb pályakínálat. Cserébe viszont még kinézetre sem egy nagy szám.

Vezetni lehet. A vakvilágba. De jó.
  • Fernandooo #14594
    Az a flém, amit te lerendeztél hónapokon keresztül, nem volt gond, mi? :)
  • Jackal
    "Jókat versenyezni" az NFS-el is lehet, vagy akár régen a koliban a re-volt-al is milyen frankót játszottunk esténéként. Komolyabb szimulációt viszont nem sok másik játékban találsz.
  • Fernandooo #14592
    Elképesztő a szellemi nagyságod. Ahogyan megfogalmazod az összetett mondataidat, amikbe nagyszerűen ágyazod bele magvas gondolataidat...
  • lac coo
    Na mielőtt flém lenne, bár arra hajt a kárszosgyerek,szokásosan provokál mindenkit Alex, takarítsd ki a fenébe ....Pár pm amit kapni fogsz tőle megér annyit! :)
  • Adam Jonas
    Igen, a fejemből. (Mert én ilyenre is képes vagyok!)
  • Fernandooo #14589
    Ezt kimásoltad valahonnan?
  • Adam Jonas
    /votekick Fernandooo
  • Fernandooo #14587
    Ú, baszki, bagoly mondja verébnek... :D :D :D
  • Fernandooo #14586
    Emlékeztetnélek a Project CARS topicra, ember. Ha ott lehetett hónapokon keresztül megfogalmazni ugyanazokat a kritikákat, akkor talán itt sem csak az ajnározásnak van helye. Vagy jobban kedveled a kettős mérce alkalmazását? Nem mintha érdekelne, hogy mit kedvelsz és mit nem...
  • lac coo
    Lassan vissza lehet fáradni a csilli-villi topikba! Köszi !

Az élmény faktor éppen hogy a tartalom milyenségéből adódik szerintem.

Szerinted. Szerintünk meg leginkább hogy milyen vezetni egy autót ....
  • Fernandooo #14584
    Az F1 2013 messze nem csúcs játék, kb fél éve nyomtam az ikonjára utoljára. Az élmény faktor éppen hogy a tartalom milyenségéből adódik szerintem. Nagyon jó a vezetési modell, igen. De lehet ezzel a játékkal jókat versenyezni? És ha már szimulátor, akkor valóságközeli részletekkel együtt? Mert mostanság mintha éppen az lenne a bajotok, hogy nincs elég játékos a multihoz. Ez hogy jön össze azzal, amit most írtál, miszerint "vagyunk így egy páran." Nekem úgy tűnik, tényleg csak eg ypáran vagytok ezzel így.
  • precise
    ku*va egyszerű a képlet:

Nem tetszik? Nem. Nem teljesen értem mit szeretnél megmagyarázni. Én például nem megyek át egyik codemasters, playstation, xbox autós játék topikjábasem megmagyarázni, hogy miért egy retekfos (szerintem) az a játék amiről az adott topicban beszélgetnek.

Sok a szabadidőd vagy mi van veled ember?
  • lac coo
    Az F1 egy nagyon jó játék, ne izélj már ! :)
    kéne is vele játszanom már ...:)