43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az mindenesetre tanulságos volt mára, hogy milyen egy HC szim szervere. És itt jön az, hogy inkább nem is mondok semmit. Köszi Laccoo. -
Zártosztályra !!! -
Screenracer #14659 És az aki az AC-val is és CARS-szal is szokott játszani, az hova menjen? Ha már így szépen elrendezed, hogy ki hol "topikolhat". ;) -
sztem aki rF-t akar játszani az menjen az rF topikba, aki meg Cars-t az meg oda.
-
En kozben toltam inkabb rF2 versenyt, ha mar itt nem tortenik semmi, ott legalabb elvezetes az AI:)
Tudom, "ronda" es a hivatalos tartalom is "szar" (most GT multiclass-ben mentem: Nissan GT-R GT1, Corvette GT2, Camaro GT3, Nissan 370z GT4), raadasul "gagyi" konvert palyan:)
-
Latom nagyon belehuztatok, majd' 100 hozzaszolas flame, a szokasos temakorben es emberekkel;)
Nagyreszt magatokat szivatjatok, mert generalodik 2 oldal felesleges, attekinthetetlen szajkarate-hozzzaszolas, es a lenyegi dolgok (ami igazabol meg nincs) elvesznek. -
Dehogynem...ez ami most .... -
Screenracer #14654 A CARS-nak nincs is public szervere. Akik meg online mennek azok mind ismerik már egymást. Szerintem az AC-t veheti meg boldog, boldogtalan, tehát jóval nagyobb az esély a Codemasterses vérpistikre. :)) -
Amilyen rohamleptekkel fejlődik novemberben nem lesz meg abból semmi:)
-
Jah, visszarakom a büntit. 3 kereket enged majd a negyedik is kimegy akkor büntet . így kis fűcsípés , vagy műfű belefér ... -
Vissza kell rakni a büntetést még mindig jobb megoldás:) CARS-t meg hagyjátok majd novemberben megnézzük a véglegest addig le kell fosni.. -
Nem baj, rászánom én az időt, és mennek az ID-ék a feketelistára ... -
Tyuki80 #14649 Én is mentem utánuk mikor megláttam és próbáltam torolni:)Sok köcsög cars-os biztos!Ott szokás ez gondolom,ha már így mondod..
-
Átraktam. jelszó nincs de ha többen jönnének magyarok akkor rakok rá... -

-
Screenracer #14646 Aha. -
Rengeteg a barom most :((((
Néztem a pitből mindenki vág ahol tud . Nem müködik a cars vagy mi a fene van ma ? :) -
Miben kellene segíteni az AC-t? Ők nem "milliárd légy nem tévedhet" típusú game-et csinálnak.. -
Screenracer #14643 Grat. -
Aki 500 3 órát tölt carsal fél év alatt, az már csak tudja...
Mi Alexxal menekültünk a multitól, olyan állopotban van, nekik jó, a lényeg, hogy széééép ! Az enyim szebb, bibibííí4 :)) -
Screenracer #14641 Külföldi forrásból? Régen te nem voltál ilyen. :DDD -
precise #14640 Ja demóval me ingyéé van :))))) -
Tyuki80 #14639 Válts már at légyszi mugellora,a kocsi maradhat!Jöjjön mindenki!Laccoo szerverre -
Screenracer #14638 Értem a felvetést. De ez mennyiben segít az AC-n? -
Screenracer #14637 Igazából azt még hozzá se tettem, hogy az LFS DEMO-val. :))) -
Jól van hagyjátok már a szerencsétlent .... -
Vicceskedni akarnék akkor megkérdezném hogy az SMS mire garancia? Shift? Shift2?:DDDDDDDDDDD Scawen vagy Kunos viszont elég sokmindenre...:))
-
Szerinted. Én meg külföldi forrásokból tudom, hogy nem egy csapat, és nem két ember váltott már át LFS-ről iR/rF2/AC-ra. -
Na ne rohogtess :) -
Screenracer #14632 Csak az igazság kedvéért. Az LFS-el még mindig többen játszanak online, mint az AC-val. :))) -
Amiket beigertek azok meglesznek... Több is lesz mert nagyon celozgatnak...
És hianyerzet akkor is lesz...
De mostani állapotaban is megerte a pénzét... A többi szim meg bár kész van,de mégis gyengébb már most is szerintem... Nem látok más lehetőséget sajnos vagy nem sajnos... -
Screenracer #14630 :DDDD Csak nyugi, mert még a végén agytolulást kapsz. :DDD -
Az LFS sokáig etalon volt, akik 'vele' játszottak, nem hiszem hogy cseréltek volna, vagy visszatekintve elpazarolt időnek gondolnák.
Sőt sztem inkább hiányzik.
Nagy hőskora volta szimezésnek..
..és minden játék elöregszik, értékelhető online élet elég ritka, és nem a külsőségen múlik, hiszen akkor nem rF ligák lennének még ma is. -
precise #14628 Azt le lehet írni -bár felesleges-, hogy a játékból ez vagy az hiányzik, ezért szerinted egy fos. Leírtad elolvastuk készennyi. Az, hogy Laccooo igényei minimalisták, lehet igaz is, de:
1. Ez már személyeskedés
2. ku*va kevés közöd van bárki igényeihez.
3. a többi idejárónak is hasonlóak az igényei...
Egyébként nem tudom magyarok közül a carsot vagy az ac-t vették-e meg többen. Nekem megvan mind2, carsból a heti frissítéses verzió (de minek?).
-
Nem ez nem lesz halott.... Már csak a modderek miatt sem, nekem úgy tűnik, hogy foglalkoznak vele ...
Autó van, pályaépítés pedig nem egy örndöngős dolog ebben ...
Én 4-6 évet simán jósolok neki . -
régi szimes vagyok már, ez így ahogy van is több mint amire számítottam ....
Persze félkész minden, de törés, sérülés kopás lesz, eső is az tuti, azt jól megoldotta NKP-ban is, több csicsa nagyon nem lesz ebben, de nem is hiányolom .
Nekem elsősorban vezetnem kell nem bámészkodni :)) -
Screenracer #14625 Az van, hogy Kunos megtalált valamit éppen úgy, ahogy az LFS-ben Scawen. És most halott az LFS, bár éépen azt írják, hogy jön az S3 és végre támogatja majd a progi a DX9-et(:DDD). Az nKP halott, béke poraira. Szóval ismerve az előzményeket és Kunost, nincs garancia semmire. :(( És igen. Itt jöhet egy klisé... A remény hal meg utoljára. :)) -
Menjetek Monzára Kisfiatozni, vannak magyarok is ....Marha jó ! :DD -
Vakok között fél szemmel is királynak lehet lenni... -
Lacco és én is többre vágyunk, csak sajnos vagy nem sajnos nincs jobb alternatíva....ha lenne azzal nyomnam...
Úgyhogy marad a bizakodas h egyre több ficsort raknak bele megha lassan is...