43023
  • barcalaci84
    remek
  • Tyuki80
    Ne 3 perc booking legyen mert nem biztos hogy mindenki odatalál..legyen 5 legalább.Mi a szerver név?
  • Alexease
    Eleg vad, kicsit tul mutat mar a realitason:)
    Azok a kanyarsebessegek, mint valami gyorsitott felvetel:D Valszeg Kunoseknak reszelni kellene a gumin es az aero-n.
  • precise
    ok

• lac coo
    Ha mas nincs akkor en inditom a szervert, remelem birja a gep.
    Kilenkor, de harom perc.bookingot berakok azert. Akkor Abarth S1- Mugello, 10 perc idomero es 10 korverseny. Az ugy jo ????

Jelszo : 1972
  • precise
    nem latom szerót
  • b-type

Ez egy nagyon...nagyon beteg kör :DD
    ahogy Fairlane mondta...eszem'szom..
    Az első teknőt gyakorlatilag megerőszakoltad , tetszett benne hogy a vége sem lett spórolós, a nagy döngetésről a fék, és a kigyors.
    Nagggyon beteg kör :D
    Zonda-val mentél már?
  • lac coo
    No, halad ez csak csinalni kell. :)
  • barcalaci84
    9-től én is megyek....
  • Tomsteel
    Egy kis Nord - Z4
  • lac coo
    En leresztem az elso gumikat, azt jovan, minek ide setup . :))
  • Alexease
    Igen, legalabb van valami izgalom:P

En meg vakon a verseny elott 10 seccel kattingattam a setup-on, azert megis belenyuljak, csak az erzes miatt, es skerult a hatso gumit elbaltazni. vegig sotetkek volt, semmit nem melegedett fel, gazelvetelre azonnal keresztbe akart allni:)

Majd este:) Most mar tudom, hogy az elmentettbol legalabb 4 kattintast vissza kell venni:P
  • Alexease
    En is mindig nemet nyomtam:)
  • MooneyR
    Gondoltam :) Hibáztam én is, előttem is, voltak necc helyzetek a pályára visszatérőkkel.. de így van jól, szeretem ha nem csak én hibázok :D
  • MooneyR
    A lehetőség rá az jó, de itt most szerintem teljesen indokolatlan volt vagy 3x és nem tudom milyen százalékkal dolgozik a szavazógép, mert én mindig nemet nyomtam :D
    Este mehetünk egy hosszabbat.
  • Alexease
    Kellene erre is allitas, mint a legtobb programban.
    Csak az admin tudjun szavazast iditani es/vagy neki kelljen elfogadni es/vagy minimum szazalek felett legyen csak elfogadva.
  • Tyuki80
    Sziasztok 9 kor akkor ha jól értem mugello abarth?
    Mert megyek!Addig pihenek.
  • Alexease
    Teged terveztelek levadaszni, de ketten is beboklasztak kozenk;)
  • lac coo
    Azt korabban is irtam, hogy ez a szavazas hulyeseg, akkoriban nem engedtek loopolni a szervert, folyton restaltoltak.
  • MooneyR
    Nehezen indult, de egész élvezetes lett :) ha újraindították volna megint, hagytam volna én is.
  • lac coo
    Igen estefelé már eltűnnek ezek az emberek ....
    fussunk kilenckor egy normális futamot, 8-10 körrel.
    Talán a Maszimesek tudnának normális szervert is adni az alkalomra ....
  • Alexease
    Eppen jokor neztem be, talan fel perc volt meg a versenyig.
    Ez a szavazosdi vicces, talan 4.-re tudtuk vegig futni a versenyt, a korabbiak negyed-haromnegyed korig tartottak, valaki mindig ujraindittatta:D Ugy voltam vele, meg egyszer utoljara, aztan hagyom a fenebe, de a kovetkezon vegig lehetett menni:P

Volt 2-3 ismeros ember, ha jol latam.
    Meg a szokasos nagyon gyors, kicsuszkalos, az idealis ivre a masik ele visszajovos ember:D

De ahhoz kepest hogy free, nem lattam szandekos utkozest, szembeforgalmat es egyeb idiotizmust:)
  • lac coo
    Mugello .
  • raczger
    Nekem jó.
    Most nézem, hogy a szerver mugellon van, viszont itt a topikban egy monzás kép van. Melyik marad?
  • lac coo
    Szerintem maradjon, jó ez, nem szakad szét a mezőny...
    Mondjuk olyan 9 felé? akkor tuti ráérek már, akár lehet picivel több kör is ...
  • raczger
    Jövök én is :) Kombó marad?
  • lac coo
    Este menjünk már mégegyet , látom most vannak magyarok is, pont lemaradtam :(((
  • lac coo
    Jah, mondjuk ki nem kellett volna tiltani Fernandot, bar fene tudja mit csinalt megint pm-ekben....
  • lac coo
    En raktam ki sorban aki fekezes nelkul vagta a sikant :))
    De szavazast is lehet inditani hogy valaki ki legyen rakva.
    Jo futamok ezek, dehogy innen senki nem jon azt nem ertem :))))
    Este jo szokott lenni, gondolom a 12 ev alattiak akkor mar nem johetnek.....
  • Tyuki80
    Hát ezek nagy barmok voltak az biztos.
  • MooneyR
    Most mentem először úgy, hogy újra lett indítva, de mindjárt többször is.. volt kick-kelés is bőszen (ezek hogy, kinek lehet?).
    Mondjuk a pingek is szépek, az első kanyarban kaptam is a füleseket. Annyi hátránya van ennek a pályának, hogy a sikánnal kezdődik :D
  • b-type
    Ezen a szavazósdin mindig kikészülök, tegnap, vagy tegnapelőtt éppen fürdök a saját izzadságomban Nord-n, kanyarból ki kanyarból be, amikor pár percenként vétóznom kell hogy be tudjak fejezni egy kört :)))
  • Screenracer #14669
    Mivel az AC-ban is érdekelt vagyok, nem gondoltam, hogy mert CARS tulajdonos is vagyok itt nem lehet véleményem. Bocs.
  • MooneyR
    Volt pár re-start :D Tényleg sok volt a lökött ezen a futamon..
  • Screenracer #14667
    Már megbocsáss, de az AC-ról volt szó itt eddig, amíg valaki el nem kezdett CARS-ozni. Na most, ha csak annyi ellenérve van azzal szemben amit mondtam, hogy így a CARS, úgy a CARS az nehogy már az én hibám legyen. Olvass csak vissza! Semmi offolás nem volt részemről amíg el nem kezdték egyesek ezt az oviba illő viselkedést. Szóval igazad van, egy kis önvizsgálat nem ártana.
  • j0nNyKa
    maradj a cars topicban légyszives, amit itt csinálsz, az nem hiányzik az ittenieknek
    köszönöm
  • Screenracer #14665
    OK. De elég sokan vannak innen is, akik, mind a kettővel szoktak menni.
    A végén magadra maradsz. :DDD
  • b-type
    Nézd, ennek így semmi értelme...mi lenne a lényeg? Az ami a CARS topikban volt amíg Jonnyka rendet nem rakott?
    Szvsz kis önvizsgálat nem árt, de ennek az utóbbi oldalnak semmi értelme, csak pörög a topik aztán aki meg benéz hogy mi a fene van az meg 'eggel jön kifele a topikból.
  • sertrex #14663
    Nem a te hibád.
  • lac coo
    Ma botrányos, nem tudom mi van ma :))))