43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na erre időt kellett volna szakítanom, jó autó-pálya kombó.
Egyébként vissza olvasva az előző 2 oldalt kb. (nem semmi), az a baj, hogy néhány ember hozzászólásán a vak is látja, hogy csak provokáció. Ha nem veszitek fel, vagy pm-ben reagáltok akkor a topikot látogatók azonnal a lényeges kérdésekkel tudnak foglalkozni. Pl ha kibogarászom időben, hogy tegnap ez a verseny lesz, akkor megpróbálom úgy alakítani az estét, hogy csatlakozhassak. Lehet, hogy ezzel mások is így lettek volna és akkor lett volna egy olyan verseny, mint a múltkor az m3-mal vallelungán (az mekkora volt). :) -
a második futam :
-
áhá elárultad magad , le is nyomoztalak:)
ti DFGT-sek nem sz.roztok lökitek a 20-as időket:) -
Asszem ki volt kapcsolva, de megnézem ...
Jah, ki volt kapcsolva a bünti ... -
Bar az kulon ivet figyel ettol meg, ha minden igaz. Hirtelen nem emlekszem, hogy pirosba valtott volna a koridom, amikor egyszer kicsusztam, de lehet. -
Lacco, hogy volt beallitva a szerver?
3 kerék lemehet? Vagy teljesen le volt tiltva a penalty?
rsr app siman rogzitette az idoket... -
tszd #14735 bocs, nem is tőlem kérdezted... :) -
Elofordulhat :) -
tszd #14733 nem, tszd néven mentem -
te az sberci vagy?:) -
Ja, igy jo volt, lefizettem a robotpilotat, ne elozzon meg, hogy nojjon az onbizalmam az elen :) -
tszd #14730 köszi. Jót harcoltunk az elsőben. Kár, hogy a benzint elszámoltam, így hiába vártalak be...
-
kösz a játékot fiúk...soha rosszabbat...
holnap este is tolhatnánk valamit...pl bmw e92-vel azzal nagyon jó kis versenyek voltak a múltkor... -
Első menet replay teljes 10 kör .... -
Köszi, igyekeztem és baromi jól szórakoztam.
Régen seteltem ennyit.
A videón lévő kör is tesztnek indult, elején látszik is, épp ezért volt ott más erőszak is.
Ennél azért finomabban szoktam menni.
Ezzel mentem, de nagyon langyos még:
Nord Snoopy 0.9.3 - Z4 GT3 setup
Zondával nem mentem még itt, régebben sokat köröztem vele, de újabban valamiért nem vonzott. Régen kezelhetőbb volt, tipikusan az az autó ahol leginkább gondot okoz ha a fizikai engine nincs a helyzet magaslatán 100%-ban.
-
Most látom a számokból, hogy Tyuki méltó emberére akadt, nem ismerem S Berci :))) Elég rendesen ütik egymást azonos időkkel ... -
Én valahogy megint ott voltam elöl ,ami nem az én helyem ....
Jobban való lettem volna középre :DDD -
MooneyR #14724 Kellemes 10kör volt, szépen ment mindenki! Thx :) -
Valamiért most lementette a replay mind a 10 kört, ha végeznek a szerveren feldobom valahová.... -
újraindyítanám jelszó nélkül, de már időmérőznek ...
-
Mi bajod van? -
Teged bannra kell rakjalak akkor.... :)) -
tszd #14719
-
Jah ilyenkor mar jo szokott lenni, csak nem tudom most mi van tobbiek mennek e...En kijottem mert levert a viz az ufok uldoztek vegig :)))) -
Tyuki80 #14717 menjünk még egyet!!
Amúgy az elején kicsit elbambultam mert közben tévéztem is és lehajtottam a pályáról így tök utolsó helyről mentem kvázi. -
Regi tapasztalataim azt mondatjak velem ilyenkor mar eltunnek a pistikek, jelszo nelkul is tok jo tarsasag tudott osszejonni anno -
tszd #14715 köszi -
A szerver megy, nézz fel mennek-e ...
-
Tyuki te miért nem tök hátulról indulsz ? :DDD -
tszd #14712 én mennék egyet -
tszd #14711 köszi a futamot... :) -
Mentek még ? -
Azt hitte lemaradtal, ujra lett inditva:P -
Mar megy aki jon aki nem...... -
jöttem volna én is, de sajnos pár napja hulla az alaplapom...remélem holnap meg lesz az utód és újra tudok körözni:) -
Tyuki80 #14706 most mi történt?
-
újraindult, 5 perc booking
remélem mindenki ideér addig ...
-
De ha jol latom, mar benne vagy a listaban:) -
Ha a "laccoo"-t beirod a keresobe kidobja.
De az a legjobb, ha maskor is akarsz jonni, ha megadod az UID-et, es akkor barmikor be tudsz lepni. Az lenne a legjobb, ha minnel tobben benne lennenek. -
Mar elindult inditsam ujra ? :)
Lacco fiat akarmi ...