43023
  • neilszab
    Elnézést, itt szeretnék pontosítani a félreértések elkerülése végett.

Egy szóval nem elleneztük, csak nem olvastam pár napig SG-ét és mi is terveztünk mára egy Fun eseményt és ezért ideiglenesen töröltem a Laci kiírását, amíg a háttérben le nem egyeztettünk mi legyen, hogy ne szervezzünk egymásra.

Emellett érkezett egy olyan kritika, hogy múlt héten nem voltak szervezett versenyek... szeretném jelezni, hogy minden este voltak Fun események, illetve hétvégén két komoly futam is volt rendezve.

Alapvetően minden nap vannak futamok, de nem feltétlenül van ide ebbe a topikban minden egyes nap beleírva, hogy bizony ma is van. Ez a "minden egybe topik" itt alapvetően szerintem követhetetlen, pláne ha 1-2 napig kimarad az ember a történésekből...

• TeeBeee
    Azért legközelebb próbáld meg értelmezni a hsz-emet, és ne adj a számba olyan mondatokat,gondolatokat amiket nem én mondtam. Meg akinek nem inge ne vegye magára...tudod.
    Egyébként ha rendszeresen olvasnád ezt a topikot, tudnád, hogy többször megfogalmaztam már a kritikáimat ezzel a programmal kapcsolatban, merthogy rengeteg van. Jó indulattal sem nevezhető még félkésznek sem, a versenyzéssel együtt járó legalapabb dolgok hiányoznak belőle, rengeteg minden barkács és gagyi benne...ezt itt mindenki tudja. De tudjuk, hogy ez egy olyan project (muhaha), ahol a fejlesztők meghallgatják a usereket és minimum 5-6 évig akarják supportolni. A fizika a gagyi felfüggesztés bugokkal együtt így is ver minden konkurens terméket. És részemről ez nem elfogultság, az összes alternatíva közül én ezt szeretem.
    A lényeg, hogy a kritikát meg kell fogalmaznod, ki kell fejtened és akkor lehet úgy jársz majd mint én: nem hurrog le senki. :)
  • barcalaci84
    Esti FunRace: BMW M3 E92 S1 - Nürburgring GP!

Ma esete újabb FunRace-eket rendezünk, emellett tovább teszteljük az új prekval/booking rendszerünket!
    A futamok ütemezetten fél óránként indulnak, minden órában pontosan egészkor és félkor, és 21:00-kor KEZDJÜK A FŐ BULIT !!!!!!!!!!

A futamokra jelentkezni két úton lehet:
    - Minden futam előtt 2 perc booking áll rendelkezésre, tehát xx:00-tól xx:02-ig és xx:30-tól xx:32-ig! (eddig is használt módszer, kevesebb booking idővel, de fix időpontban)
    - A futamokra lehet jelentkezni a Prekvalifikácós oldalon is, aki itt jelentkezik az bekerül az entry list-be és bármikor felléphet a szerverre booking és jelszó nélkül is! (na ez az új! )
    A Prekvalifikációhoz fel kell tenni a Masters Rank app-ot, és a napi kocsi/pálya kombóval kell futni aznap legalább 1 mért kört
    A köridő megjelenik a prekval oldalon, ahol a soron következő futamra lehet nevezni a NEVEZÉS gomb-bal, ilyenkor a neved kizöldül (a nevezés az egyes futamok előtt 15 perccel indul)
    A köridőd alapján bekerülsz a neked kirendelt szerver booking-olt versenyzői közé, így bármikor felléphetsz a szerverre az adott futamon.
    A futamok 25-28 perc alatt lezajlanak, utána egészkor és félkor a szerver automatikusan újraindul a következő futammal.
    A következő futamra ismét kell nevezni a oldalon, vagy booking-olni, amelyik szimpatikusabb!
    Figyelem, ez még csak teszt üzem, a rendszert később finomítani fogjuk! (Amúgy nem bonyolult, csak próbáld ki és megérted )

Booking: 2 perc
    Qual: 10 perc
    Race: 6 kör

A szerveren elvárjuk mindenkitől a fairplay maximális betartását, valamint a kulturált és korrekt hozzáállást, a versenytársak tiszteletét!

Szerver: GTR-Masters.hu #E0

• barcalaci84
    lesz ma este e92 s1 nurburgringen....remélem jöttök is:)
  • TeeBeee
    Akkor most mi van? Melyiket ellenzi ki? :D
    A trackday is oké nekem az új verziós nordon, csak akkor legyünk vagy tizen. Vagy csináljuk meg ma a lotusost.
  • Szabi #14776
    naja, lehetőség lenne bőven.. remélhetőleg kezdenek is vele valamit :D
  • Alexease
    Igen, en is olvastam valamit. Remenykedjunk, valoban foglalkozik vele (valszeg sokan piszkaljak), es meg is tudja csinalni normalisan.
  • barcalaci84
    amúgy nem tudom , lehet én értettem félre, de mintha Kunos pont egy másabb lobby rendszeren (pluszban a meglévő bookingos stb rendszer mellé) is dolgozik és pont az sem lett kész múlt péntekre...
  • Alexease
    A trackday-nek akkor lenne ertelme, ha hosszu prac/qual van, es barmikor ki es be lehetne lepkedni, akar kozben autovaltassal.

Igy egyelore nem sok ertelme van, kiveve ha nehanyan elore megbeszelik es bemennek. De ez eppn ugy lenne fun, hogy folyamatosan jonnenek mennenek az emberek.

Vagy egy olyan trackday szerver, ami ide az SG-re van, password-del, es felvenni mindenkit az entry listaba. Legalabb 10, de inkabb 20-30 ember kelle, hogy atlagban legyen bent nehany. De valszeg osszesen nem vagyunk itt annyian:D

Vagy szolni a szerver uzemeltetoknek (GTRM/MASZIM/VSR), es toluk is felvenni mindenkit az entry-be aki el es mozog:)

De egyszerubb lenne az elet, ha inkabb Kunos megirna rendesen...
  • barcalaci84
    hát nekem is:)
    csak legyünk elegen:)és jöjjettek oda is:)
    oda talán jobban beesnek más normális magyarok is...
  • lac coo
    Nekem8. :)
  • barcalaci84
    én nem vagyok egy trackday fun, de a héten egyszer max kétszer mennék ilyenre is...pl a NORDON látok is benne fantáziát...
    de rendes versenyek is kellenek... a lényeg az lenne h egy helyen gyűjön a magyarok többsége...
  • barcalaci84
    ott lenne ez a nevezős és pluszban bookingolós rendszer, ami amúgy egy jó dolog...
  • Szabi #14768
    engem továbbra is inkább trackday szeró érdekelne, egy hétig egy pálya és minden este funozgatás, aztán mindenki olyan autóval jön amivel akar :D
  • barcalaci84
    szerkeszteni nem tudom:)
    most válaszolt Szabi és felajánlotta h indít servert ha akarjuk....
    akarjuk?mármint Lacco-t kérdezem...
  • barcalaci84
    hát kiraktam a felhívást masters-re is, de már törölték is:)
    és privátban ellenzik h megszervezzük magunknak :)
    pedig még FB-s segítségben is reménykedtem....:)
    na mindegy a lacoo serveren legalább tudom h nem egyedül leszek:)
  • barcalaci84
    +1
    bár egyiket se próbáltam, de szívesen jönnék mert érdekel h milyen és szerintem mások is vevők az újra...:)
  • TeeBeee
    Road America/ legfrissebb Nord és Lotus Exige Scura/240R kombó jöhetne csütörtök, péntek fele. Azzal lehetne jókat csatázni.
  • barcalaci84
    emlékeim szerint pont annyi setupolási lehetőség van mint a kis fiatnal:)
    viszont nem sín autó és egy kicsit tisztelni kell:)
  • lac coo
    Jo, majd valami setupot adjatok legalabb , mert en korbe korbe forogtam vele Nordon .... :)
  • Pitti
    Az egy nagyon jó verseny volt, ott szorítottam le Alexet :) szerencsére pont nem látszik a videóban :) Amúgy azon a versenyen szerintem nagyon sokan akkor mentünk vele először, és nem volt esés-kelés.
    Szerintem jó ez az autó, nem annyira gépészkedős de élvezetes. Laccoo: neked is tetszeni fog ;)
  • lac coo
    Nekem jo.......
  • barcalaci84
    jó lesz akkor így?:
    Lacco szerver, 9 órától 5 perc booking,10perc q, 8 kör verseny...
    meg odaírnám h aki akar entry listbe bekerülni az neked küldheti a GUID-ját...?
  • barcalaci84
    a kérdés jó:)
    ez a bmw e92 s1
  • lac coo
    Ez a sima m3 ?
  • barcalaci84
    én is akkor mentem először, de tök jó csaták voltak a mezőny minden részében:)jó lesz ez mára szerintem...
    ha holnapra is meg tudnánk beszélni h mi legyen majd , akkor megcsinálom pár perc alatt holnapra is a felhívást, amit reggel kirakosgatok a megfelelő helyekre...ha viszünk bele egy kis rendszert hamar visszarázódnánk újra és nem lesz gond az emberhiány...
    ha hétköznap este akkor keresd a Lacco szervert jeligére:)
  • lac coo
    Mid ohiot probaltam lofusokkal, nagyon jo.
  • lac coo
    En shivesen adok szervert, nem gond.
    Bar en nem igen mentem ezzel a bmw vel, esek kelek vele.
  • barcalaci84
    8 kör nekem szimpatikus arany középútnak tűnik:)
  • Tyuki80
    Hány körös?Sztem legyen 7-8.Az 5 kör kevés a 10 meg sok,(habár tegnap az abarthtal gyorsan elment..)
  • barcalaci84
    már csak Lacco-nak kellene nyilatkozni h tud-e szervert csinálni ma este?
    ha nem akkor én is be tudom vállalni...
    illetve egy pár helyre ki rakom még a felhívást h minél többen legyünk...
  • barcalaci84
    na ez az h túl sok a jó lehetőség és a tartalom:)
    de így legalább holnapra is kitalálhatjuk már előre h mi legyen...sőt egész hétre lenne ötlet szerintem...:)
    KTM-et is jó lenne a héten elővenni...a lotus gtc-t se próbáltam még ki és egy jó pár másikat se...:)
  • barcalaci84
    Ma este sem maradnak el a FunRace-ek, ezúttal az M3-as Bömbi lesz a főszereplő.
    Kedd esti Assetto Corsa Fun Futamok a BMW M3-assal!

Ma este egy igazi utcai vadállatot hajtunk meg Nürburgringen, a buli 21:00-tól indul...

és egy kedvcsináló videó az autóhoz...:
  • Alexease
    Valmelyik komolyabb utcai Lotust (Evore, Exige) is lehetne tologatni, eleg jok, talan nem annyira sinautozhatok.
    Van koztuk olyan ami pillango valtos, igy marad a fun es az egyelo feltetelekkel sincs nagy gond.

Sot, mivel fun es nem verre megy, nem vesztunk semmit, az "unalomig" ismert palyak helyett, meg ha nem is olyan szepek, mod palyakat is tesztelhetnenk, van nehany eleg jo: Brands, Laguna, Mid-Ohio, Mosport, Road Atlanta, Road America.
  • Tyuki80
    Nekem mindegy milyen autó,talán csak a dtm es bömbit nem szeretem annyira.
  • barcalaci84
    bmw m3 e92 Nürburgringen nekem jól hangzik...
  • TeeBeee
    Ha a Nürbre találunk egy mindenkinek megfelelő autót én benne vagyok. :)
  • Tyuki80
    Ma este mi lesz a menet?21 től bmw m3 akár vallelunga?vagy nürburgring?
    Valaki aki ért hozzá szerkeszthetne egy szép kis képet azt jobban észre lehet venni.
  • B0GE5z
    mert neked persze muszáj minden hsz-re reagálnod amiben elhangzik a p.cars....
  • Screenracer #14742
    OFF

Szóval, ha valaki úgy látja, hogy az AC korántsem tökéletes és szóvá is teszi... Az provokáció. De, ha ugyanez megy egy másik topikban, mások részéről, az hozzáértő, építőjellegü hozzászólás. Talán nem kellene ilyen provokáló jellegü hsz-t írnod és akkor nem reagálna senki rá. :D

ON