43023
  • lac coo
    Akkor legalább kirakna időben, fenének engedi befejezni :)

Ez egy rakás szar, én mindig ráhagyok 2 percet, hogy mindenki beérjen :)
  • Alexease
    Amugy jo ez az auto, erezni hogy eros, de megis nehez utcai.
    Ezt nem palyaautonak gyartottak, ez egyszeru farokhosszabbito es parasztvakito cucc, utcara, sok-sok technikaval, luxussal es biztonsaggal.

De teljesen jol atozhato, itt legalabb erezni a kulonbseget a 600 kilos lightweight sport auto es az ilyen utcai kozott, nem ugy mint a regi rF cuccokban.
  • lac coo
    valami ilyesmi lesz, én semmit nem láttam, befejem a versenyt, aztán írta hogy nincs kapcsolat, kiléptem és már kvali volt-van :)))
  • barcalaci84
    30-tól és 00-tól van mindig 2 perc...
  • bigiboi
    húúú jó kis beálltás:D ráprobáltam de szopattyú volt részemről! :D
  • Alexease
    Elvileg volt vagy most van.
    Annyi volt a trukk, hogy a korszam a leggyorsabb korhoz lett kiszamolva, hogy beleferjen a 30 percbe (mindenestol), de aki "csak" 1:23 koruli idoket ment, az mar nem tudja befejezni a futamot:)
  • barcalaci84
    most van
  • lac coo
    Jó a rendszer másodikra már nem volt booking :)))
  • Alexease
    MEGY A SZERVER!
    GTR-MASTER.HU #E0
  • precise
    off: már megvetem :)
  • bardocz
    Okés, köszi.
  • lac coo
    Azért valaki lökjön már jelszót !!! Hátha ...
  • macleody
    Hétvégén már ezzel versenyzünk
  • TeeBeee
    Holnap nem érek rá, de ha lesz sikere akkor ismételd majd. :)
  • lac coo
    Na jó, ez nekem felejtős ez a BMW, két kört nem tudok vele hiba nélkül menni :)
    Jobb nekem a gépészkedős kislótusz :)))
  • macleody
    Ja, jók ezek a lotusok, tegnap Nordon próbálgattam a GTC-t, egész jól lehet vele menni, bár fékezésnél kicsit rakoncátlankodott.
  • lac coo
    No, holnap csinalok Mid Ohio szervert valami Lotusszal, eleg jol adja.
  • Screenracer #14804
    Ezt mire alapozod, hogy nem fantasy? Csak mert én már több mint három éve ilyet vezetek és már beletettem néhány ezer kilométert, persze ahhoz nincs egy S1 hozzáillesztve. Na, de akkor is. :DDD
  • lac coo
    azt nem mondanám, hogy fantasy, igazából se kellene egy vacak luxusbmw se, mert szarok :))
  • Screenracer #14802
    Tökéletesen egyetértek veled. Ezt az E92-es fizikát fogalmam sincs honnan szedte Kunos. Ez teljesen fantasy.
  • barcalaci84
    igen az:)
  • bardocz
    Én az utóbbi napokban teljesen elvesztem, hogy itt miről van szó. Ez az app beállítás, amiről most szó van, csak a gtr masters rank app? Mert az nekem be van állítva, igaz valami nagyon régi verziót használhatok.
  • barcalaci84
    ez ilyen , de versenyezni nagyon jókat lehet vele:)
  • barcalaci84
    szólj majd nyugodtan, és beállítgatjuk majd az app-ot ha nem megy egyedül(tényleg pár perc)...utána semmi gondod nem lesz rá
  • lac coo
    Hát ez bűnrossz autó, egy nagy nehéz billegő teknő :)))
    Még meggondolom ....
  • Tyuki80
    Majd valamelyik nap zaklatok valakit(modjuk Lacit),hogy segítsen kiigazodni ebben a prequal rendszerben,mert lassan kezdem átlátni az előnyét,de nem vagyok egy nagyhekker..gondolom booking időben a bevált jelszóval jó leszek,ha nem majdca steamen mondjátok úgy is.Igyekszem menni,de lehetcsak21:30 ra érek oda.
  • TeeBeee
    Én a tempósabb kanyarok miatt adtam a dőlésnek mint az állat. :)
  • barcalaci84
    mondjuk akkor se gáz a booking sem ha ott van aki kezeli a servert...
    de ez jobb szerintem is mert alapvetően szervezés ügyileg h mindenki odamenjen sokat tud segíteni...
  • MooneyR
    Ennyit állítottam már rajta és mintha stabilabb lenne :)
  • barcalaci84
    például azért IS jó mert tök lelkes lettem mert látom h egy páran már próbálgatják a verdát estére:) és szerintem leszünk rendesen:)
  • neilszab
    Ez csak addig igaz, amíg csak 1 db futamot csinálsz...
  • lac coo
    Mondjuk előbb megnézem mire megyek ezzel a teknővel, sose szerettem én ezeket a musclecarokat :)))
  • neilszab
    Me' elbasztam a linkelést!
  • lac coo
    Fix időben nincs szívás a bookingal :)
    Mindegy, én regisztrálva vagyok régóta, nincs baj, csak tök feleslegesnek tartom ezt a macerát :)
  • barcalaci84
    egyetértek:) de ezt miért nekem írod:)
    én nevezek, de ha valaki a bookingra gerjed akkor segítek:)
    szerencsére nem egymás helyett vannak , hanem egymás mellett...
    de én is javaslom mindenkinek h egyszer szánja rá az időt mindenki...
    mert az összeverődést is rendkívül megkönnyítené...
  • neilszab
    A 10 perc booking a versenyből veszi el az időt tök fölöslegesen, nem lehet belépni qualon és nem lehet tudni pontosan mikor indul a következő futam, az egész egy idióta kóválygás.

Nagyon sokat dolgoztunk ezen a rendszeren, ami mindettől megszabadít, ráadásul aki hajlandó rászánni egyszer azt a 10 percet, míg beregisztrál és felteszi az Rank App-ot, annak utána csak egyelten kattintásába kerül a nevezés és vége a booking-os szívásnak, meg az ezzel járó bizonytalanságnak.
  • barcalaci84
    jössz órakor és bebookingolsz:)
    ez egy plusz dolog , de ha bookingolni akarsz tudsz...
    a jelszó meg még sose változott:)...de szívesen megírom majd steamen előtte:)
  • lac coo
    Aztán nem lehetne ezt a cécót mellőzni, mi lenne ha megkapnánk a jelszót, tíz perc booking és mennénk játszani ? :P
  • neilszab
    Itt a ma esti Fun futam pontos kiírása a szükséges linkekkel és jelszóval:
    Esti FunRace: BMW M3 E92 S1 - Nürburgring GP!

Sajnos kizárólag biztonságtechnikai okok miatt (amiket itt most nem szeretnék részletezni) a fórum olvasását is ideiglenesen regisztrációhoz kellett kötnünk, akinek ez elvi problémát okoz, annak a jelszót itt az SG-én privátban elmondom.
  • Gilb3rto
    Szero mikor lesz?