43023
  • barcalaci84
    Hát ja:))
    Megint:)
  • lac coo
    Megint ? :)))
  • barcalaci84
    BMW e92 S1 Nurburgring :)
  • lac coo
    Nem kaptam mellre csak tok felesleges az egesz
    Amugy ma mi lesz ?
  • Tyuki80
    Nem kellezt ennyire tüdőre kapni!Lemaradtál,de ma is leszünk és mindenki tudja most már,hogy hogy működik a rendszer.Gyere ma este is és kész.Különben meg ha kiforgatnak a rajtnàl kit fogok kergetni?;)
    Amúgy jó volt tegnap...
  • lac coo
    Mondom, befjeztem a temat.
  • cselt
    szerintem akkor megvan a megoldás ;)
  • lac coo
    Ha mas maradt volna le akkor lenne problemaja :)))
    Es, de, tokeletesen jol mondom ! :) Etettek mar a hulye fel oratokkal.....
    Mindegy , leszarom.....
    Ennyyit tudtam hozzafuzni a dologhoz.A vegen meg tenyleg en leszek a gyoker... :))))
  • cselt
    szerintem nem jól mondod, de ahogy látom a topik már megint arról szól, hogy neked épp nem tetszik valami sok-sok hszen keresztül. Neked meg aztán mondhat bárki bármit, csak az a jó, amit te mondasz. Érdekes senki másnak nincs ezzel ekkora problémája, mint neked...
  • lac coo
    Mindegy, nem magyarázzátok meg a hülyeséget :)))

Napközben , random jó, hogy pontban félkor/egészkor indul, itt most baromság volt , ennyi .

Ha loopolt szerver lett volna senki nem sírt volna, hogy nem félkor hanem utána 3 percel indul a következő, mivel megbeszélt sorozat volt, senki nem ült volna fél órát,nagyon max 3 percet, és nekem sem a listát kellett volna nézegetnem kik játszanak bent . Ezen mi a nem logikus? :)))

Vagy tán nem jól mondom ? Mindegy, lassan már tényleg a kis szívemre veszem, inkább leszarom , így jártam :))
  • cselt
    Te még mindig nem érted ennek a lényegét, szerintem gondold át majd holnap tiszta fejjel. Teljesen jó ez a rendszer.
    Az hogy nem értél be "időben" tényleg szívás, de ha meg loopolt szerver lenne, akkor meg azt irkálnád ide, hogy jaajj már fél órája ott ülsz és nem jutsz be egy versenyre se...
    Ebben a rendszerben tényleg az a jó, hogy lehet tudni pontosan mikor mi fog történni.
  • neilszab
    Elszívtad már azt a cigit? :)
  • lac coo
    Felteve ha holnap olyan auto lesz amivel mar mentem, nehigy lassu legyek es elraboljak fel percet a szorakozasotikbol ! :)
    Maskor bannoljatok is , ha nem futom meg a szintidot :)
  • lac coo
    Dehogy fujtam, jol leszivattatok !
    Ha sima loop lett volna, mindenki ott van meg en is.....:)
    A felesleges booking jelen esetben mennyi lett volna, ketto perc, egy perc ? Jol elcsuszott volna minden, kb ot percel ket ora alatt.....
    En ugyanugy vartam, meg szerettem volna menni mint mas, csak az idiota redszeretek leszivatott :)) De mindegy , majd legkozelebb ;)
  • neilszab
    Tétmeccsen teljesen egyetértenék veled, de ezek laza Fun futamok, ahol a lényeg, hogy pörögjünk, egyszerű legyen csatlakozni annak is aki 8-kor és annak is aki 9-kor ér haza, és ne menjen el egy rakás idő fölöslegesen a booking-ra, amiről folyton mindenki lemarad. Meg aki 6 kör alatt 2-őt kap, ne tartsa már fel a többieket a szórakozásban.

Sztem egy csöppet felfújod te ezt a dolgot..
  • lac coo
    Ne nezzetek mar debilnek, szamolt visszafele a ido a kvalinal :)
    Tyuki volt elottem szerintem os se fejezte be , meg meg mogittem is volt valaki......
    Mindegy, nem vagok eret magamon, csak nem ertem mi szukseg erre mikor vegre egyszer osszejovunk.....Napkozben ertem en, de most , mikor megbeszelt fun van.....
  • barcalaci84
    pont az volt a baj h már akkor akartál menni amikor még el se indult az új booking...:)
    az elszámolás pedig még sose fordult elő...minden alkalommal be tudta fejezni mindenki...
  • chilios
    Valaki feltudná tölteni a 21:00 futam replay-t?
  • MooneyR
    Jó volt ez azért, én köszi! Pár szösszenet..

• lac coo
    Francokat! :D

Mégegyszer: mi lett volna, ha simán loopra van állítva a szerver, nagyjából mindenhogyan fél óra az event, és esetleg megcsúszik a verseny másfél percet ??? Lekapcsoljátok a gépet és leléptek vagy mi ? :)))) Most ne arról beszéljetek már, hogy öt hónap múlva is tartja a cucc a fél órákat, ez egy megbeszélt fun lett volna, minek ez ide ?

Engem viszont leszivatott a nagy okosság :)))
    Én ha két kör hátrányban vagyok akkor is végigmegyek egy versenyen ez elvi kérdés, így illik ... :P

• lac coo
    Megis lemaradtam :)
    Amugy itt nem otven menetrol beszelunk, higy elmaszik 25 percet az idopont.Nagyjabol fel orara ki lehet szamolni, mindenki azzal kalkulal.
    Jelen esetben mi lett volna ha meg kellett volna varnotok minket, semmi, ket percet mindenki kibirt volna. Igy a nagy szervezes miatt lemaradtam, pedig mentem volna , megcsinaltam a dolgomat delutan :)
    Bedobok a snickerst...... :))))
  • Alexease
    Ennel a rendszernel az elsodleges szempont, hogy kiszamithatoan, mindig fix idopontban kezdodjenek a versenyek. Arra lehet a legjobban keszulni, nem kell ucsorogni es figyelni mikor valt booking-ra.
    Mert ha meg kicszamithatatlan, akkor meg hosszabb booking kell, hogy ne maradjon le senki, aki nem ott ul es nyomogatja a frissitest, es akkor meg a felesleges 5-10 perces bokking szamlalot kell figyelni;)

Ez a legjobb, a kovetkezonel majd raszamolnak az atlag koridokre meg 1-2 percet.

Ha lenne eleg nagy letszam, es nem csak 1 szervert lehetne megtolteni felig, akkor lehetne 2 ilyen szervert inditani, orankent, hosszabb futamokkal, nagyobb atfedesekkel.
    De egyelore mar az is jo, ha estenkent 10-15 ember osszejon, es nem csak innen, hanem az osszes ligabol es forumbol:)
  • neilszab
    Tényleg hisztis vagy!

Azt amit te mondasz, azt a rendszert nyomtuk az elején. Kihirdettük az első futamot, majd aki nem fért fel, vagy lemaradt, azt utána folyamatosan azt fürkészte mikor lesz vége a futamnak és frissítgette a listát az AC-ban fél óránk keresztül. A szervező meg folyamatosan írogatta ki a különböző fórumokra, hogy mikor lesz a booking. Persze, hogy ne maradjon le senki, hosszú booking-ot kellett állítani, amire elment egy csomó idő, amíg mindenki csak álldigált.

Na most ha lenyomtunk 3-4 futamot, kész agyrém lett belőle végére és egy szervezői szinten is ráment vkinek mindig az estéje, hogy ezt menedzselje, ez nem volt ebben a formában tartható.

Itt most nincs bizonytalanság, magától működik és pontosan lehet tudni mikor mi fog történni, mikor indul a szerver és mikor áll le, és neked mikor mit kell csinálni, hogy biztosan ott legyél a futamon és pont azon, amelyen akarsz. Persze ehhez legalább egyszer ki kell próbálnod ezt a szart, hogy kiismerd a működését.
  • lac coo
    Nem nem várja, beállítástól függően max 120 mp-el a az első célbaérése után továbblép .

Halálos nem, persze, túlélem, csak ez így gáz ....:) De mindegy, nem akarok hisztis lenni, bedobok egy cigit azt jóvan :)))
  • Alexease
    Meg lehetne oldani, de ahhoz meg az kellene, hogy rendesen lehessen kommunikalni a szerverrel es visszaadja mindig a korrekt adatokat.

De az sem lenne jo automatizalva, mert ha valaki gondol egyet es ott marad a palya szelen, es elmegy vacsorazni, akkor a szerver varja, hogy mindenki befejezze a versenyt:)

Jo ez igy. Kicsit el lett szamolva az ido, azert beta/teszt uzem hogy ezt is fel lehessen irni tanuldsagnak. Ennyi. Nem tortent semmi halalos:)
  • lac coo
    őőő... a loop nem automata ? :P

Most jelentkezzen az , aki ha óra után két percel indul a verseny mert csúszik, akkor nem indul el ! :P Főleg, hogy ez megbeszélt event volt ....

Mindegy túltárgyaltuk .
  • Alexease
    De ok nem kezzel lovik le, full automata az egesz.
    Igen, hisztis vagy:)
  • lac coo
    Mert ha csúszik a verseny és a következő 2 perccel később indul akkor világháború van ? :))

No mindegy, nem akarok ezen rugózni.... :DDD
  • neilszab
    Na megnéztem, nálam pontosan 58-kor kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Most áttettem 8 percesre a kvalt, így most már mindenki be tud érni, aki nem tötymörög nagyon.

A rendszer még finom hangolás alatt van, de a cél az volt, hogy megadott időpontban előre fixált rendszerben tudjanak indulnia futamok és ne menjen az idő feleslegesen a booking-gal, valamint mindez teljesen automatikusan működjön és ne kelljen minden este vki, aki ott ül mögötte és kattingat, mert az heti 7 nap nem lehet bírni.

A time-management még nyilván finomításra szorul, mint ahogy még sok minden máson is lehet javítani. Egyelőre mé gészben kell tartani, hogy óra 28-kor és 58-kor leáll a szerver, ezt ki is írja, olyankor ki kel lépni és pattanni a következőre.

• TeeBeee
    Első versenyen motorhiba, másodikon kilöktek. :D
    Bár utána visszavergődtem, de ez most nem volt egy hibátlan verseny. Asszem kétszer is nekimentem valakinek én is. :S
    Egyetértek Alexal, csak nézegettük egymást, de bevállalni egy jó kifékezést vagy feljönni szélárnyékban nem lehet. Talán Vallelunga lassabb kanyarjain ez nem jött úgy elő...fene se tudja.
    Az Exige Scura stabilabb, pörgősebb autó, meg kell azt is próbálni egy Mosport vagy MidOhio vagy valami hasonlón.
  • lac coo
    Én az utolsó kanyarból gyorsítottam ki éppen .

Mindegy ebben hisztis vagyok, ez egy szar, legnagyobb illetlenség bárki alatt lelőni a szervert csak mert utolsó ! :P
    Nekem sokszor kellene a gép meg a sávszél, de ha már szervert adok kivárom amíg végeznek a asrácok ....
  • neilszab
    az furi... ennek utánanézek.

Mindenesetre 22:00-kor indul a következő.. ;)
  • lac coo
    Nálam írta, akkor ki is léptem, de a másik dimenzióban már kvali volt :)))
  • Alexease
    Igazabol nem veszes, mi vagyunk a lassuak (koronkent 4-5 masodperccel, az eppen keves):)
    En eppen a starnal voltam amikor megszakadt, vagyis kozepes idovel eppen vegig lehet erni.
  • Alexease
    Ja, jo ez a cucc, csak amig nincs szelarnyek, addig lenyegeben lehetetlen elozni:) Egy masodperces koronkenti elony az kanyaronkent semmi, azzal csak vonatozni lehet.
    Esetleg ha lenne 3 szeles tukor, amivel oldalra is eleg jol latni, itt-ott beprobalkozna az ember. De igy eletveszelyes, csak a hibara lehet varni, es a kigyorsitasokkal probalok operalni. De az meg keves, mivel szelarnyek nelkul ahhoz meh durvat kellene gyorsitani;)
  • neilszab
    Ezek szerint akkor elszámoltam a körszámot, sorry érte.

Óra 28-kor és 58-kor automatikusan lelövi a rendszer a szervert... nem írja ki a AC ilyenkor, hogy "disconnected from the server" vagy vmi?

Hány perc kéne még pluszba? Akkor azt lecsípem a qual-ból.
  • lac coo
    De minek KELL tartani a pontos időt ? Mindenki ott ül a gép előtt, nem vágna eret magán ha várt volna egy percet, míg újraindul magától én viszont lemaradtam ...
    Ez egy szar :D
  • Alexease
    De te manualisan inditod, naluk full automata az egesz:) Ott nehezebb, kell egy atlag koridovel szamolni, hogy mikor lesz vege. Ha felhuzzak 3 percre a tuti miatt, akkor meg nem fer bele csak 4-5 kor.

A jobb/tokeletes megoldashoz Kunosnak is dolgoznia kell;)
    Ez igy csak tuzoltas es barkacs, de dicseretes hogy ezt is ilyen profin osszehoztak.
  • lac coo
    Jah !? :)))) Nem tudtam ... :P ez egy rakás szar így, nem tud várni a legelső két perc csúszást ????

Amúgy egész jól bírtam a vassal, nem mentem kvalit mert nem akartam ott lábatlankodni, de középre jó lettem volna..talán ...
  • Alexease
    Igen, en is a book vegere ertem ki;)
    Ez a buntetes: ha lassu vagy, nem futod meg a szintidot, akkor kimaradsz a kovetkezo versenybol:DDDD
    De egyszerubb, ha az utolso kor elejen kilepsz:)