43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
En altalaban 2-3 kor alatt megfutom a legjobb koromet, aztan vege. Utana (autotol es beallitasi lehetosegektol fuggoen), mar csak minimalis a faragas.
Valszeg, kicsit elonyben vagyok, en ilyen (Barber, Laguna, LimeRock, Mosport, RoadAmerica, RoadAtlanta, Watkins) palyakon "nottem" fel, ismerem oket, ezeket jobban szeretem, mint a EU GP palyakat, tobbet mentem rajtuk.
Gondolom, te eddig nem sokat menetel ezen a palyan. Nem itt az AC-ben, mert itt en sem nagyon?:) -
Valahol meg jó szűk és domb után tuti jön egy kanyar:) -
Fasza ez a pálya...
Jó széles, de a vonalvezetese is nagyon izgalmas... -
Jah, nekem meg a gyerekeket rendezni.Majd holnap ..... -
En is lejebb vettem a vegattetelt, kb ugyanott fogyfunk el.
Bar vegen mar elkonnyelmuskodtem, ezt elviseltem volna meg 10 korig :)))
Talan ilyen jit meg sose mentem acval....
Elejen neztem, higy mentek 23 as idoket, de most kifacsartad belolem is :))) -
Koszi, de nekem meg kicsit dolgozgatnom kell. -
Az nem feltartas:) Ha gyorsabb vagyok, elozzelek meg:P De annyival nem voltam gyorsabb.
Azert 3-4x egymas mellett fordultunk, kulonbozo kanyarokban, de akkor sem jott ossze:)
Allitottam az attetelen es a szarnyon, a vegsebesseg jobb lett volna, de eppen rovid volt a hosszu egyenes. -
No jottok megegyet ? -
Nalam is MiniApp van, es ha jol lattam ukodott rendesen. -
Wááá ez jó volt!!! Alex letúrt a pályáról :DD Már szégyeltem feltartani :))) -
a delta számolása nálatok se működött rendesen?
mini app-ot használom... -
mondjuk egy kis fiattal lehet könnyebben tanultam volna a vonalvezetést:)
mert jó kis autó ez , de pályatanulásra valami lassabb ideálisabb szokott lenni nekem...:) -
Feludules a megszokott AC palyak utan valami mason online menni:) -
most meg el kell szaladnom , úgyhogy nekem ennyi mára:(
de tényleg jó kis pálya ez... -
Pattog, de eppen annyira, amennyire meg jol esik;)
De eleg egyszeru auto nincs vele gond.
De a palya jo, es most az az egyik lenyeges, hogy mod palyaval is lehet rendesen korozni (szamolja az idot, nincsenek anomaliak es hasonlok). Max kicsit pattog:D -
semmi gond , ott eleve magamtól is majdnem minden körben eldobtam:) -
Nektek nem pattog ? Nekem rémálom, de igazi gépészkedés, állat :DDD -
Sorry LKaci a kiforgatásért, egy lehelettnyit értem hozzád .... -
Igen, semmit nem lattam, csak amikor kivetodtem jobbra:))) -
még most is kacagok:) gondolom tőlem nem láttad h ott van én meg a visszapillantóba néztem h jajj de rossz irányból akarsz előzni:) -
MooneyR #14921 Jártam már így én is mugellon, néztem is hogy mekkora tuskó már, áll a rajtrácson :D -
Valami olyasmi volt:P -
Jackal #14919 Még photoshopolni se kéne, egy keretbe szépen berakni az autót, feliratokat, aztán belinkelni mindenhová. (akár ide a fejlécbe is lenyithatósra) -
Semmi gond. Eppen Barca mogott mentem, es nem belulre hanem kivulre huzodtam, es mar keso volt:) -
Alexease meg is lepődött mikor ott álltál a rajtrácson 1. kör végén...:) -
Ja, a full free-vel sajnos az a baj, hogy lazan elofordulnak a 2-300 felettiek. Az mar zavaro. -
én alappal, de olyan instabil az eleje h beszarok:)
minden kis dim domb egy rettegés így:) -
MooneyR #14914 Ezer bocs, telót kaptam és azt hittem betett a boxba, közbe meg nem..
Nem rossz amúgy a pálya :) -
Base + belekattingattam, hogy meg se alap legyen, csak az erzes miatt;) -
Ki kell rakjam a nagy pingeseket, nem lehet tőlük közelkedni .... -
ez a mid ohio tényleg fasza kis pálya:) -
Ti milyen setupon mentek, pattog nekem mint a barom ,de kurvajó :))) -
ezt szajkózom már mióta nekik:)
hatalmas +1 -
Én arra szavaznék, hogy egy autó legyen 2 napig, de különböző pályán. Ami nekem ennél is fontosabb lenne, hogy egész hétre jó volna előre betáblázni. Én már vasárnap tudni szeretném mi a hétfői/szerdai/pénteki kombó, hogy ha igazán tetszik akkor tudjak rá időt szakítani. Hétvégén a szervezőknek elég lenne egy flyert készíteni, ami 3 oszlopból állna. De ha hétvégére kapnék egy listát a 3 eseményről akkor akár segítek meg photoshoppolni. -
Szerintem semmi baj a rendszerrel, még a program is Béta!!!!
Annyit változtatnék hogy 3 napig egy verda 3 különböző pálya.
Most sajna úgy alakult hogy el kell mennem így kis is kellett lépnem.... -
Frissitettem a favorites cuccot is, a gombbal (jobb oldali egyszeru piros negyszog) csak a GTR-Masters* es a Laccoo* csillag szervereket listazza es frissiti.
assetto-corsa-online-favorites-0.15.2.zip
-
Laccoo Mid Ohio Evora GTC..Megy !
Itt lehet üzenni ha valami van . -
persze h legtöbbször jobb lennék...de a biztonságot szerintem eddig se a rendszeresen jövők veszélyeztették szerintem...de mivel 3 nap is kevés egy kombó kiismerésére és semmire nem készülünk csak funolni szeretnénk , így semmi haszna a 2-3 napig ugyanannak a kombónak...
a te gondolatmeneted szerint nekünk kell magunkba szállnunk és többet gyakorolni... -
neilszab #14903 Hát ha ugyan azon a kombón másnap nem tudsz stabilabban, gyorsabban és biztonságosabban menni, akkor vagy über májer vagy, vagy iszonyat béna, de semmi esetre sem átlagember. -
a bosszantó az (rajtam kívül:) ) h kitaláltad h a rendszeresen járóknak szüksége van további gyakorlásra...gondolom mi romboljuk a színvonalat vagy mi...