43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Igen nálam is, de van másik regem, mert multkor hetekig szívtam vele, azt muszáj volt csinálnom egy másikat :) -
Multkor mar be tudtam lepni, a chrome le is mentette a a password-ot, most kipottyozi automatan, de fake. -
Probald Laguna Seca-t vagy Road Atlantat vagy Road Americat. -
Az nálam is szivatós volt, alig küldte az emlékeztetőt .... -
Ra tudsz nezni a forum motorra? Mar megint elfelejtettem a password-ot (vagy valami hasonlo:), es mar megint nem tudok belepni;) Emlekeztetot nem kuld. Multkor is 4-5 nap volt mire rajottem (5x lehet probalkozni, aztan kidob:P).
Login: Alexease
THX!
ui.: Ha legalabb csak a hozzaszolasokhoz kellene pass, meg OK, de meg a weboldalt sem lehet latni nelkule;) -
zolder nem lesz, nagyon fehér a beton, alig látni valamit ...
Elindítom a tegnapi presetet, azt ez van :)))) -
neilszab #14975 21:00-tól indul, 20:45-től lehet majd nevezni, infók itt! ;) -
Lehet én nézem be, de ez egy kiváló minőségű rF2 gyári pálya modnak tűnik AC-ra:
-
precise #14973
-
Addig zsugorodott az autó míg végül teljesen el is tűnt. :) Nagy kedvencem volt nekem is. -
Jackal #14971 8 tól lesznek este a futamok? -
En meg eppen akkor cssreltem a 14 colos monitort 17-re, hatalmas elmeny volt onboard, mint ha benne ulnek:)))
-
LoL, nézem a program leírását és anno az a Viper Racing mekkora game volt!!! Az miatt kellett vennem anno egy 3dfx-es voodoo kártyát. :D
Az a törés (horpadás) modell ami abban volt, az sok mai programot szétgyaláz. :) -
En ma Zolder-Evora GTC - t inditok este, akit erdekel johet..... -
Nem ide a masikba......:)))) -
Mi a minimum amit meg kell csinalnom, higy lehessen menni a palyan ?
Road, span es kesz ? :) -
Hellboy76 #14965 Akkor lehet csak itt a cégnél van blokkolva... :) -
Nalam (most) mukodik: http://www.sim-garage.co.uk/
De konnyen elofordulhat, hogy Kunosek rafekudtek a temara, es vadasszak az ilyen lehetosegeket. -
Hellboy76 #14963 Lehet hogy emiatt nem érhető el a www.sim-garage.co.uk honlap?
De az is lehet, csak véletlen egybeesés. :) -
MooneyR #14962 Van hozzá egész jó hang mod az assetto fórumon, ha érdekel valakit.. P4/5 sound
Egyébként mintha nem világítana a jobb első lámpája, amúgy jó kis sínautó :) -
Jó az:) engem megvettel a benne irtakkal, úgyhogy a gyógyszerekre se kell már majd miattam koltened :) -
neilszab #14960 bocs, megint elb...tam a formázást.
-
neilszab #14959 Ma és holnap este is a P4/5 Competizione-vel rendezünk Fun futamokat, ma Imola-ban, holnap meg ha akarjátok másik pályán. Emellett nyitottam egy topikot azon [b]addon pályák[b] számára, amik már alkalmas állapotban vannak online futamok rendezésére, kérlek segítsetek feltölteni a listát, további infók itt!
Illetve vki itt javasolta, hogy előre ki kellene hirdetni az egész heti FUN menetrendet és közzé tenni, nagyon tetszik az ötlet, így jövő héten már így fogjuk csinálni! Viszont nem szeretném egyedül kitalálni az egész heti menetrendet, mondjátok meg Ti mit szeretnétek... de kérlek ne itt, hanem a fent linkel topikban, hogy ne folyjon szét a téma. Köszi
-
rF, VirtuaLM.
Kunosek meg gozerovel torlgetik az AC forumbol a konvertalt palyaknak a linkjeit es listait;)
Kozben akik meg palyat csinalnak, ha jol lattam, tobben most kezdtek MAX-ozni es/vagy rF1 alatti minosegu palyat hegesztenek, 5x5 meteres poligonokkal;) Tisztelet a kivetelnek!
Persze, jo lennenek minosegi palyak, de mindenki tudja, hogy ha tudnak is szerezni normalis infokat, akkor is modderkent min. 6-8 honap 1-1 jobb palya.
Addig boven jok ezek a konvertek, foleg ha tovabb foglalkoznak veluk, es az editorral shaderezik oket.
Ma mentunk eloszor regi mod palyan, ami erosen felkesz (ninsenek shaderek), de szerintem a vezetesi es verseny elmeny karpotol a dologert;) -
Mid-Ohio is nagy kedvenc! A belinkelt képek alapján az sem tűnik rossz minőségűek. Az is Shift konvert v. rF? -
Bathurst a Világ egyik legjobb pályája! :)
A videó alapján egész jónak tűnik a konvert (kivéve a fákat). -
Most hogy van esitor, es nem is bonyolult a shaderezes heteken belul jonnek tucatszam a konvert palyak normalis minosegben.Bar szerintem az ut modellbe bele kell piszkalni .... -
ez is jónak tűnik:
bár Laci azt írta egy kicsit pattogós volt még...
és ő írta ha road america az jobb -
Köszi, megnézem.
Road America egész jó, kergetőztem rajta az AI-val valamelyik nap. -
Akkor legközelebb Zolderen megyünk .... :P -
Igen, mentem rajta, offlien mukodik.
Ami fent van a banner alatti linken, azokat neztem, elfogadhatoan neznek ki es offline mukodnek. -
A Clio kicsit mas kategoria, azzal egyszerubb a helyet:)
Ez az Evora igazabol GT3 kategoria, max nem annyira vad. De teljesen jo.
En sehol sem kapcsoltam kettest, a harmas boven eleg volt mindenhova.
Tobbet lehet veszteni a visszavaltassal (megfogja a motorfek, es ez igazabol meg botvaltos), utana meg a gepeszkedessel a "felesleges" nyomatek miatt.
-
amúgy valaki dícsérte a road america pályát is h az is meglepően jó kis konvert már most is...azt próbáltátok már? -
mastersen egy srácnak írtam ezt és neki sikerült végül:) :
Illetve van egy másik megoldás, nekem az vált be inkább mikor még thrustmaster f430-cal toltam pár hétig az AC-t...
Controllers ini -ben kellett átírni az egyik értéket 1 -rol 0.3 körüli értékre...
Ezzel a megoldással gyakorlatilag 1:1 marad a kormányzás a.teljes kormanyut végéig...olyan mint egy jól beállított g27)
Szerk:
CONTROLS. Ini -ben a Scale =0.3
Így mehet minden beallitas alapon, és 1:1-és lesz.kb a kormányzás
Valamit allitgattam a kormanyszognel...mintha 900-ra kellett volna rakni játék menüjében, vagy iniben, vagy mindkettőben...
Próbáld.ki a különböző kombinációkat Akkor jó ha játékban a kormányod pont annyit fordul mint a kezedben a valódi kormányod... (1:1)
Utolsó pár százalékban térjen el csak a játékbeli és az igazi...
na szóval ebből neki sikerült kihámozni:) -
De, Rf2-ben sokat mentem rajta, de ott sokkal barátságosabb volt a Clioval :)))
Itt ha mellétenném a kormány telemetriát volna kis különbség :)
A dopmbos részen gaykran alig adtam gázt ketteseben, rögtön fel háromba, mert elforgott volna a fracnba, Jó ez így ilyen rázósan ... -
Laci mi az a trükk az ini-ben a 270°-os kormányokhoz amit PH-n írtál? -
Ez az auto igy elolrol, eleg vigyorgos, Verdak jellegu:D -
Ezek tipikus regi Amcsi palyak.
Talaltak egy teruletet, rajzoltak ra egy lehetseges nyomvonalat, mellozve a varazslast, kikerulve a nehezen munkalhato reszeket, es korbetaknyoltak a domborzatot aszfalttal:) Nem alakitottak a domborzatot a palyahoz;)
Ma mar elkepzelhetetlen, hogy olyan kanyarokat csinaljanak mint Lagunan, itt vagy Barber-en. -
MooneyR #14943 Atomjó volt :) Thx! (nekem amúgy elszámolt egy kört)
-
Akkor probald ki Barbert:) Az is dimbes-dombos, klasszik Amcsi cucc;P
AC-hez meg nincs, de mashol tuti van.