43023
  • lac coo
    Ilyen téren tudnak bunkók lenni, azt nem fogja mondani, hogy nem, simán bezárják a topikot azt el van intézve :D
  • Alexease
    Nem ismeri Kunosekat:)
  • lac coo
    Jaa, innen mar ciki a dolog.:)
    Bar szerintem biztos volt benne szegeny, hogy Kunos ravagja, hogy persze ! :))
  • Alexease
    Talan/remelem Kunosek terveznek vele, azert nagy a csend.
  • lac coo
    Igazabol Kunos is kiadhatna !
    Ok, nem illik bele a lazerszkenn palyas reklamszovegbe, de valami ajadeknak, bonusnak johetne.....
  • Alexease

Raadasul, igy hogy megkerdezte, ami szep tole, mar nem adhatja ki sunyiban, mert tudjak ki volt, es bannoljak:)
  • lac coo
    Valami nagy lama lehet, hogy rakerdezett :)
    Remelem veletlenul ellopjak a pendrive ot amin rajta van :))
  • Alexease
    Igazi fantazia versenypalya, valoban van benne minden.
    Remelem kiadjak, igy vagy ugy:)
  • lac coo
    Nekem pont az tetszik benne, az ugy keszulhetett, hogy mindengy mi lesz a vege, beleraktak minden elvezetes dolgot .:))
  • Alexease
    Szamomra itt-ott kicsit sok benne a "fantazia", de valoban nem rossz;)
  • lac coo
    Pedig jo lenne,az hiaba fantazia palya, rohadt jo !!!!
  • NEMEZISHUN
    jó oké így fogok tenni írok ide ;)ha kell ts az is van
  • Jackal
    Khrrrr... Mögötted Khrrr...
    Khrrr... Khrrr pi Khrrrr... :)
  • Alexease
    A TeamSpeak-et ugyan ugy a ligak forumaban lehet megtalalni:)
  • barcalaci84
    ja hogy beszélgetni akar:)
    azt hittem én is h játszani:)
  • barcalaci84
    megvannak hirdetve az események minden nap...ma 14-en voltunk ...
    amúgy a ligák serverei teljesen üresek napközben...
    gyere a szervezettekre vagy beszélj össze valakikkel akár itt...
    más út nincs:)
  • bardocz
    De most teamspeakről van szó, nem futamokról.
  • NEMEZISHUN
    rendben köszi a segítséget
  • Alexease
    Az utobbi idoben a GTRM a legaktivabb, legalabbis naponta szerveznek/hirdetnek fun futamokat, hetvegeken komolyabbakat.
    De ez is eleg hullamzo, volt a kezdesnel tala 1 het, amikor telhazas futamok voltak, aztan hosszabb csend.

A MASZIM/VSR-t nem tudom, de azert vannak kint a linket, mert a forumokat erdemes megnezni, az a biztos.
  • NEMEZISHUN
    ts-t*
  • NEMEZISHUN
    hat maszimon is meg gtr-en is fent vagyok és egy ember sincs :S a vsr zs-t nem tudom ha esetleg tudod az ip-t és ha van jelszó akkor azt meg köszönöm
  • Alexease
    Szia!

3 liga van, akik sajat szervert uzemeltetnek (banner alatti piros linkek): GTRM, MASZIM es VSR.
    Ami reklamozva van, es ossze szoktak jonni az emberek, az egyelore a GTRM. Minden nap van kiras: #14959
    Plusz Laccoo szokott minden nap inditani valamit, valtozo nepszeruseggel:)
    Sajnos kevesen vagyunk, ritka a tomorules...
  • NEMEZISHUN
    szevasztok.esetleg van olyan ts szerver ahol vannak magyarok és megy kifulladásig az assetto?
  • Alexease
    Megtalaltam, tuti nem meri kiadni, mert Kunosek bannoljak:)
    De nem is mondanak semmit, hogy mehet vagy nem.
    Szokas szerint nem valaszolnak, marad a csend vagy torlik:)
  • Alexease
    Ma mar meccs van? Ezert van ez a pusztulat:) 1-2 hetig akkor most nagy lesz a csend:D
    Akkor megyek rF2-t tolni:D
  • Alexease
    Nezegettem a gyari palyak felepiteset, es kicsit azert komolyabb, mint amilyennek latszanak.
    A mostani fapadossag abbol adodik, hogy a support a szokasos, ezt is megprobaljak reszletekben adagolni (plusz titkoloznak), teljesen feleslegesen.
    Megcsinaltak az 1db videot, aztan annyi. Lenyegeben azzal a tudassal fapados szintu dolgokat lehet osszehozni.
  • Alexease
    Akkor Zoldert torlom, ugy nez ki az nagyon szar:)
  • lac coo
    Majd lesznek tucatszám, picit bírd még ki. fórumon láttam már NKP Aostát is, csak nem meri kiadni vagy mi :)))
  • sertrex #14993
    Gondoltam a meccs előtt még megyek én, de előtte kipróbáltam ezt a Zoldert. :((( Az még hagyján, hogy láthatatlan bukkanókkal van tele vagy a vizuálisan lapos rázók, feldobnak az égig, egy kis túlzással. De a pályarajz, az mi? Emlékezetből csinálta, aki? Kár mert szívesen mentem volna, Zolder az egyik kedvencem, de ez nem az. :P
  • bardocz
    Ez a mennyiségű sírás már nevetséges :DD
  • lac coo

Nektek tényleg semmi nem jó :DDD
  • Tyuki80
    utcai m3 után gt autó....na ekkora favágás lesz....mentem meccset nézni és szarok az egészre...
  • neilszab
    Biztosíthatlak nem fogsz sem pénisz növelős, sem forex-es leveleket kapni tőlünk, évi max 4-5 db kör e-mail van csak, az is témában, no spam és no egyéb.

Nem tudom miket gondolnak itt egyesek, hogy mi lesz velük ha regisztrálnak egy szimpla fórumba..
  • Alexease
    Magyar Aszfalt Muvek;)))
  • lac coo
    Hát egyik se olyan túl jó.
    Laguna még jó lenne de van egy lyuk a pályán, pont az íven ....

• MooneyR
    Kár, pedig elég jó a Zolder pálya :) nálam ilyen 13.00 időpontban, sweetfx, hdr van benyomva.

• lac coo
    Nem tudom, most ültem ide.
    Puhítani kell akkor pont jó gépészkedős ...

De látom restartolgatás megy megint ....
  • vass17
    Van fent valaki aktívan? Az a baj, hogy nagyon rossz ez a pálya, egyszerűen minden kanyarban rázkódik mint az őrült, elég zavaró :)
  • Jackal
    Még nem vettem rá magam, hogy lefeküdjek egy spamnek és regisztráljak :) Szóval a fontosabb infókat légyszi tedd bele a közleménybe is.
  • neilszab
    A forum olvasásához sajnos kizárólag csak biztonság technikai okokból kell a reg, nem szeretném ezt most részletezni, de amint lesz rá mód kikapcsoljuk, mert ez így valóban nem előnyös. Priviben elküldtem a szerverjelszót Alex-nek.