43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nekem nincs gondom a DLC-vel, sot, tobbszor irtam, en Kunoseknak mar az elejen a tartalom ertekesitesi dolgot lattam volna ertelmesebbnek, hosszutavon talan kifizetodobbnek. De sajnos ahhoz komolyab es vedetebb engine kell...
PC-n, szimes/autos kozegben, szinte mar csak igy erdemes foglalkzoni vele (iR, SRW, ACR, R3E, es eredetileg a CARS is hasonlo lett volna).
Az arral sincs gondom, az elejen 49.90EUR ra tippeltem, ami majdnem bejott, de sose volt annyi, majd' feleert adjank folyamatosan:) -
Csutortokon:) -
Ha valahogy megoldjak a vedelmet es/vagy a DLC warez mellett megis megfelelo mennyiseg fogy, akor tuti evekig akarjak/fogjak tamogatni, es persze kozben fejlesztgetni a programot. Azzal nincs gond.
Valszeg minden lenyeges funkcio (napszak, idojaras, eso, dinamikus groove, aszfalt tukrozodes, tores stb.) kesz van valamilyen szinten vagy elo van keszitve. Ezekre vannak is jelek, megoldasok a palyaknal. Lehet meg 1 ev vagy 2, de elobb utobb, Kunos stilusban (egyszeru, de mukodik), lesz benne minden.
A sose lesz kesz dolgot ugy kell erteni, hogy Kunosek, a fejlesztoi letszam es a lehetosegek maitt, sose fognak tudni x. napra keszre, "dobozosra" gyartani egy programot. Ez nem az a ceg;)
Egy nagy cegnel 100-150 ember dolgozik a palyakon, kulon teruleteket, kulon-kulon fonokokkel a modellek, texturak, bevilagitas, animaciok, AI, kamerak, effektek stb. reszeken es az optimalizalasokon.
Es ugyanez ervenyes az autokra es a programozasra is.
Ott lehet tervezni, az mas vilag. -
Mikor lesz kész mikor lesz kész, nem mindegy? Valszeg a Scirocco-ot nem éri útól 
Most már nem is emlékszem melyik nap jön szerdán vagy pénteken:D
-
Nemrégiben 800 Ft körül adták a race sorozatot... Sokalltam mert tudtam h sose indít majd el az AC mellett...:) -
A legdrágább cucc az amit nem használsz, mindegy mennyibe fájt...persze minél többe annál sz@rabb. :)
Nekem 35 euro volt és 243 jó órám van benne. :)
hétvégén Le Mans!...bár sztem mindenki tudja :) -
Timbu #15135 Soha nem került 45 Euróba. A kezdetektől fogva 22%-os leárazással megy, 35 €-ért. De 45€ se lenne olyan irdatlan összeg a többi szimulátorhoz viszonyítva. Azt viszont nem hiszem, hogy 30€ lenne egy-egy DLC. Olyan 10-15€-t tartanék reálisnak. -
Azért vagyok bizakodó h még sokáig fogják csiszolgatni, mert nekem.az a logikus h DLc -bol tudnak majd a legkönnyebben jól élni...
Ahhoz meg az kell h lássák az emberek h nem csak DLc -két gyártanak, hanem a hiányzó dolgokat ingyen belerakosgatjak,javitgatjak stb...
Rohadtul DLc ellenes voltam.mindig, de most úgy gondolom h Kunosekat szívesen tamogatnam ezzel...
És szerintem még jó sokáig nem.fognak visszelni a bizalmunkkal ilyen téren... Egyszerűen ez a könnyebb út, mintha egy új játékba kezdenenek... -
A Kunos-project, mint olyan, sose lesz kesz:) Annal csak befejezodik egyszer a fejlesztes:D -
Valszeg a 0.1-nel volt egy betervezett utemtervuk, es ugy talan majusban megjelenhetett volna. De a hirtelen megnovekedett publikus visszajelzesek, a bugok, igenyek, keresek kethetente 1-2 hetet csusztattak a dolgon. A 0.6-0.7-es verzio kornyeken (es/vagy az AI megjelenesenel) mar lehetett latni, hogy ez hosszabb folyamat lesz, trukkos verzio szamozassal:D
De lenyegeben, amit igertek, leszamitva a karriert, mar minden benne van es "mukodik":) De a karrier is kesz van, csak meg nem adtak ki. Igazabol minden kesz volt mar tavaly is, csak minden ebben a kicsit drotozott es barkacs modszerrel.
Ezeket az egysegeket terveztek kethetente kiadni, de kozben kideruult, hogy nem minden otletuk es megvalositasuk nyerte el az emberek tetszeset, vagy nem ugy mukodik a nagykozonsegnel, ahogy kellene;)
Az online meglepoen jol sikerult, en rosszabbra szamitottam!
Ott egyszeruen a rendszer szar:D
Vagy ott van a szabadon farigcsalhato Phyton APP megoldas. Tok jo megoldas, 2 eve tetszett, uj es friss iranyvonalnak tunt.
Csak azt felejtettek el kozolni, hogy azzal parhuzamosan, alapveto funkciok sem fognak mukodni (gombokra konfiguralasi es onboard lehetosegek):D
Vagy hogy csak 1db tukor lesz, es meg az sem allthato, hanem fix statikus:D -
szerintem alexease -NEK sem, és ő már tavqly óta mondja h sose lesz kész:)
Akik a földön járnak meg úgy gondolják szerintem h többre jutottak eddig mint előzetesen várni lehetett:) -
Elnézést kérek, hogy nem az AC volt az első szimulátorom!!!! -
márpedig semmi többet nem ígértek...
Az hogy neked vágyaid, meg rossz kovetkeztetesid voltak, az csak a te hibád... -
Mondjuk az meg pofátlanság lesz, ha az alapjátékot adta 45 euróért, a DLC-ket meg 30 euróért fogja szórni pl. -
"azzal hirdették h ha kész lesz moddolható lesz addig pedig árengedménnyel használhatod a játékot és 2 hetente kapsz egy frissítést..."
Nana, álljon meg az a bizonyos menet!
Szándékosan nem is azonnal vettem meg a játékot, vártam vagy 1,5 - 2 hónapot az egésszel, mert addigra ugyebár már elhintették, hogy 2 hetente update, és akkor az már valahogy 0.3 vagy 0.4 körül járt, amikor megvettem. Én ebből arra következtettem, hogy kb. mostanság már meg is fog jelenni, mert az eleinte megjelentett changelog-ok is azért folyamatos javulást mutattak. Én magam részéről meg se mertem álmodni, hogy a MP még a fasorba sincs! Pontosabban, hogy ennyire rosszul áll az egész...
És továbbra se állítom azt, hogy nem érte meg megvenni, csupán kezdem egyre inkább azt érezni, hogy túlságosan is lassulnak le a folyamatok az EA piacradobásához képest.
-
Uj vasarlo mar nem nagyon lesz, legalabbis tomegevel nem. Foleg nem 45EUR-ert. Itt sokan meg a 35EUR miatt is aggodnak:/ Egy "tucat" Codies jatek 50EUR felett van*.
Ahhoz hogy tovabbi mennyisegi eladast generaljon, es majd a DLC-kbol is, ahhoz neki kellene fekudni, lenullazni a rendszert, es levedeni kemenyen mindent (program + hivatalos tartalmak).
Persze, ebbol nem lesz semmi:P
*Mondjuk azert egy uj GRID (a videok, a korabbiak es az F1 sorozat alapjan), jatekfelepitesben, szolgaltatasban, tartalomban, atgondoltsagaban es meg nagyon sokmindenben, az AC-hez kepest eleg komoly darab. Az egyetlen (szokasos) kritikus resz az autokezeles es az onlien szolgaltatas.
-
meg is fog...az más kérdés h az 1.0 kb nekünk semmit nem jelent ...
ez az új vásárlóknak meg Kunosnak fontos csak...
utána is folytatják a csiszolást és kész... -
En is ugy emlekszem, hogy eredetileg ugy terveztek, hogy az 1.0-nal adjak ki a DevKit-et. Az 1.0-at meg tavasszal:D
De mivel csuszik az egesz, az emberek neki alltak "modolni", raadasul az AI/online/utkozes/tores is kicsit zsakutcaba futott, es azokat macerasabb rendberakni/atirni, tartalmat mar nem akarnak tobbet adni, kicsit szajbetomos jelleggel adtak ki ezt az editort.
De szerencsesebb lett volna, ha raszannak meg 2-3 orat, es melletolnak egy alap leirast. Nem lenne kismillio felesleges kerdes es talalgatas a forumon, nem turkalnanak az emberek (:P), es az Aosta-s ember nem turna a forumot es kiserletezne, amig rajon, hogy meg kell forditani az AC-ban az Y-t es a Z-t (de csak a spaw objecteknel):DDDD
Bar ezt az egyet valoban leirtak... -
mondok még egy titkot: 1.0-ban MÉG nem lesz box...:)
sőt eső, éjszaka stb...
egyiket se ígérték ahogy a moddolást sem 1.0 előtt... -
Azt írták, hogy szeptemberben jön nord a kocsikkal megvehető dlc-ként, szóval az előtt meg kell jelennie. -
egy kész játékról beszélsz már megint...
azzal hirdették h ha kész lesz moddolható lesz addig pedig árengedménnyel használhatod a játékot és 2 hetente kapsz egy frissítést...
Kunos ha valamiben jó , az az h keveset ígér , de azt be is tartja...
nem úgy mint a nagy fejlesztőcégek...
mindjárt kiderül h az AC az első játék ahol csúszik a megjelenés...:)
illetve nem csúszik mert nem ígértek erre sem hivatalosan semmit...
legközelebb tájékozódj h mit vettél... mert azt megkaptad...
ráadásul szerintem itt te vagy az egyetlen ember aki azt mondaná h az eddigiek nem értek akár a hivatalos 42 dollárt...mert vicc h milyen olcsó ahhoz képest amit most is tud a játék...
és miért is akarnék ölni... szimplán nem vagyunk egy véleményen, és szerintem nem jogosak a kritikáid...
sok kritikával egyetértek , de a tieid szerintem pont alaptalanok...
-
Mármint, ezt mikor írták, hogy 1.0 lesz moddolható? Ez valószínűleg eléggé elkerülte a figyelmemet (vagy a csodálatos AC fórumon belül volt valahol, ami tele van 785345454 poszttal, amit nincs kedvem egyenként végigolvasni) -
Mit ? -
Ezt mégis mikor? -
Ugy hirdettek, hogy ha 1.0 lesz, onnantol lesz moddolhato.....
Ha belegondolsz a palya sokat nem fog valtozni addig, de autot ma meg tok felesleges moddolni.Egyreszt nincs meg tores serules, masreszt folyamatosan piszkal a fizikan, egy auto modder mar eret vagott volna magan, ha kethetente ujra kellene finomitani az auto fizikajat ! :) De a moddellezoket sem ertem minek kapkodnak, toresrol semmit nem tudni meg, igy nem sok ertelmet latom vakon megcsinalni egy automodellt.... -
Példa 2:
Jó példa a BF4...1 évig könyörögtek kb. a DICE-nak, mire hajlandó volt a netkódon végre valami alakítani. Ott is megvette mindenki, hogy na majd ez, aztán mégse úgy jött össze a dolog. Nem nagyon akartak rajta semmit javítani, aztán kénytelen voltak engedni a nép nyomásának. De ez lesz a Kunos-sal is, ha nem kapják össze magukat. Jobb lett volna, ha nem hirdetik azzal a játékot, hogy moddolható lesz, így akkor sokan nem várnák ezt (is) a játéktól. -
Miért van egy olyan érzésem, hogyha Te most ölni tudnál, akkor én már halott lennék, mert le mertem írni a véleményemet?!
Egyébként meg elégedetlenkedésem oka szimplán annyi, hogy annak idején, még az Early Access előtt, nagyon tolták Kunosék a cuccot, hogy na, ez ám moddolható lesz! Közbe meg nem azt kapjuk vissza. (De most őszintén, de Te az olyan "modokra" gondoltál, mint a Suzuka-i pálya? Ami a részemről jobb lenne, ha nem is létezne, mert az kivételesen annyira ronda.)
És hogy mivel akarja megtömni a zsebét a Kunos? Emlékszel, hogy amikor kijött az első verziója, még mennyibe került? Na, én az akkor áron vettem meg, mert én a magam részéről kb. arra számítottam, hogy van már olyan állapotban a játék, hogy fél - 1 éven belül mondjuk meg is fog jelenni. Szvsz 2014. június 13-át írunk, és még most tartunk a 0.10.x verziónál, és még azt sem tudjuk, hogy mikor fogják befejezni. Nem mondom, hogy nem tetszik, mert akkor nem vettem volna meg, meg elvagyok én vele offline is, félreértés ne essék, de azért a befektetett pénz vs elkészülési idő elég vicces lesz így.
Kíváncsian várom ettől függetlenül, hogy mi lesz a történet vége, de ahogy bardocz is írta: ezt az egészet egybe, moddolható állapotba kellett volna kitolni, és közbe javítani fokozatosan mindent, amit kell... -
Jah, rossz felé rakja le az autót, nem érti ... -
Azt kell forgatni;) -
Ha jól értem az Aostás srác a spawn-objecttel szív ... :)) -
Ha a forum pucolas helyett 1-1 mondatban segitenenek, es nem a titkolozassal foglalkoznanak, a modok is gyorsabban es szebben keszulhetnenek el. -
Jah tudom, az nem is normális az tuti ! :)
De valahogy ilyen konvertek kellenének, és néhány mondattal támogathatnák is néha ...:) -
A Nord-os fickonak nagy turelme lehet es sok-sok ideje;) Azt meg a manualis material szoveges megoldassal csinalta. -
Hát működik itt minden vagy fog, de persze semmi extra, de még azt sem nagyon magyarázzák el az embereknek. Nem értem miért jobb a sok-sok ,gagyi konvert. Minimum szint a Nord lenne ...
Pl, az Aostás srác az XYZ tengelyes buggal szívott, véletlenül sem valami AC ember segített volna neki :))) -
Lenyegeben a modolas resze is olyan, mint a tobbi: van benne, mukodik, hasznalhato, de nincs igazan kitalalva, es kicsit rosszul van talalva;)
Az AI-t is elkezdtek piszkalni (
), kiadta, javotott rajta, azota ugy van es szoba sem kerult;)
-
Hát biztos vannak jogosak is, de igazából ez nem egy mezei fórum, hanem egy hivatalos, illene kicsit tapintatosabb stílust elővenniük :)
Mondjuk a legjobbak a kényes témák, azokat szó nélkül bezárják aztán túl van tárgyalva :) -
Valszeg vannak durva emberek, gondolom nehez esetek is:) Sok-sok torlest es "fenyegetozest" lattam en is, tuti vannak erosen jogosak is.
Vagy beken kellene hagyni a forumot vagy kellene egy plusz ember aki ezzel foglalkozik (kommunikacio). -
Mondjuk én semmit nem hánytrogatok fel, csak ez a moddolás dolog tényleg gáz.
Rá lehet jönni, bár nem ismert rafináltságok biztos vannak benne, de alapvetően egyszerű, épp ezért egy egy oldalas leírásban korrektül el tudnának mondani mindent.
Ehelyett az van, hogy ne piszkáld ! :DD -
ez igaz...
de olyan dolgokat elvárni egy félkész játéktól mint egy 6 -7 éve kész játéktól az azért furcsa...
pont ez mutatja szerintem h milyen jó a játék jelenlegi fázisában is , h az eddigi összes szim erényeit akarjátok azonnal látni benne, és ezeket hánytorgatjátok fel...
szerintem világos volt amikor fizettetek ajátékért h mit fogtok kapni...
és szerintem már többet kaptunk mint amire pl én számítottam...
van a piacon elég sok kész szim is mégis úgylátom h nem csak én hanem nagyon sokan vagyunk úgy h erre a félkész játkra pazaroljuk az időmnket leginkább...és szerintem nem csak szivatjuk magunkat... -
Amúgy az a pályamodellező gyerek egy bunkó .....
Játssza az agyát, keménykedik, pedig gyakorlatilag három mondatban választ tudott volna adni.
Nagyon nem bújom az AC fórumot, de ahol láttam a nevét ott általában "instant ban (TM) " -el fenyegetőzik ...