43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én is kiprobaltam és tényleg jó kis pálya... -
gyors autóval is jó, meg az Fiat500-l is, az előbbivel nehéz sztem versenyezni. Az Fityó meg alapból jó, és mivel lassú, ezért át kell vinni a tempót a pálya egyes részein, és ez pont ettől lesz izgalmas.
Jó ízlése van pálya terén a készítőnek, a sodrós hármas bal kanyarért jár a nagy piros pont. Az utolsó féktáv csiki-csukija rövid tengelytávú autóval necces, pl. a KTM itt szenved kicsit, míg máshol jó.
Gyors autóval itt nem jön ki a lényeg, de az FWD Fiat-l pont jól kell betalálni.
Fiat-l az első kanyar jó előzési pont lenne, ezt is jól látta a készítő, itt a játékosok intelligenciájától függ hogy az lesz-e, hiszen kívülről lehet gyorsan menni, de aki belül van az neki tudja ereszteni az autót.
Előzési pontokra kűlső íven tehetne egy kis betont, és büntetés mentes zónát, hogy akit kasztnival tesznek ki, az se kerüljön reménytelen helyzetbe utána. -
Ez egy nagyon hangulatos pálya 
Nekem személy szerint töredezettebb aszfalttal jobban bejönne, meg még pár apróbb tereptárgy, és itt-ott más típusú fa.
De a vonalvezetése nagyon jó.
Ez és Aosta is érdemes az állandó pályák közé
Alps sem rossz, de pár kereszt figyelhetne az út szélén, meg át kellene vezetni hogy körpálya legyen, az kicsit lélektelen az én ízlésemnek. :) -
NEMEZISHUN #15178 hali valaki le tudná írni hogy hogy lehet servert csinálni ? -
-
MooneyR #15176 Icipicit bugos (fel se tünt mikor csináltam a képet, biztos pont ebben a szögben ilyen), de lehet ez a superlight E92 M3 :) -
Alsó képen hol a bmw ajtaja?:) -
MooneyR #15174 Nekem nagyon bejön ez a pálya, bátran ajánlom. GenTrack1
-
Ha az nem tetszett ez sem fog :)
Billel nem sok értelmét látom, arra vannak jobb autósjátékok is . -
MaRee #15172 Régebben nézegettem a gamet, de az Early Access eltántorított.. Most hónapokkal később még mindig az, milyen stádiumban van a játék, játszható normálisan, fontos a kormány, vagy billel is jó? -
Aostaát javították, van rendes időmérés, és a fű is fű materialt kapott ... -
Tegnap kipróbáltam, elég sok munka lesz még vele. Van pár hely ahol ha kisodródsz mész a világmindenségbe :) -
PacsutaTibi #15169 Nem is végleges verzió. Ezt jelzi a 0.8 as veziószám
-
vass17 #15168 Nagyon kell ez a pálya ide. Tegnap én is kipróbáltam, éppen csak annyi a baja, hogy elmértem egy féktávot, tényleg csak enyhén csúsztam le a pályáról és "leestem" róla, valahogy a textúrák alá :) Ezt nem feltétlenül nevezném még azért késznek, meg amúgy tényleg nagyon világos valamiért. -
Este kilenc körül Mid Ohiot- McLaren GT 3 szervert csinálok .... -
Ja, itt sötétebb. -
PacsutaTibi #15165 Ha a Le Manst kérdezed akkor ilyen Rfactorban:
http://www.youtube.com/watch?v=zCfoI_dFTz8 -
Jackal #15164 Nemtom vót e má Aosta:
https://mega.co.nz/#!RMcFmCZQ!1mZZ4u4Po7UflYzUcQWJYpCjw-L8FT5rPKpCfu8nUBA -
Nagyon világos a többi pályához képest. Az eredeti is ilyen? -

Ezt mindenképpen ki kell próbálni! :) -
PacsutaTibi #15161 Zolee Le Mans pályáját átkonvertálták Asetto Corsara.
http://www.racedepartment.com/forum/resources/circuit-de-la-sarthe.2482/
Itt még szépen le is írja honnan van, de a zip-be meg nincs semmit readme...
Ha felkerül máshova nem is biztos hogy tudják majd ki az eredeti készítő...
(A HSW-n is fent van már.)
Ma a Verseny után tesómmal elővettük Rfactor alá, egy régi Bentleyvel és R8as Audival nyumtunk egy 24 perces gyorsitott 24órás futamot. Korábban írták a rfcentralon, és tényleg talán annyi hibája van csak a pályának hogy a Mulsane kicsit magasra hullámzik. -
neilszab #15160 Hát nem tudom, jövő héten is végig este 6-tól meccsek vannak, így nem biztos, hogy van értelme bármit is szervezni... 
Ha jelentkezik a linkelt topikban minimum 5 ember, hogy jönne este, akkor indítunk vmit... ha nem, akkor nem. -
-
Nálam Mid Ohio megy Fiat 500 S1 -el.
A kérdőjeles emberkék még csak entrysek, ha belép valaki közülük már nem lesz kérdőjeles .... -
neilszab #15157 Mit szólnátok ma egy komolyabb futamhoz a P4/5-tel Imola-ban, még a meccs előtt, mondjuk este 7-től? -
Van baja meg rendesen, de en imadtam ennek a palyanak a vonalvezteset, most is eleg utos. :) -
Nem tudom, nekem valahogy furának tűnik ez a pálya. A fűre egyébként aszfalt van beállítva, csikorog a gumi és úgy füstöl mint a betonon. -
MooneyR #15154 Nem rossz, kell fogni rendesen a kormányt itt is :D Lehet, hogy ezeken a konvertált pályákon a lotus gtc kicsit (amúgyis) erős ffb-ügyileg. KTM-mel viszont simább a dolog, na majd legközelebb.. E92 M3 is jópofa volt mikor próbáltam, csak az AI megfekszik a visszafordítóban kicsit :) -
Én leginkább 9 körül leszek majd .... -
Hát az időmérés kicsit bugos még Aostán ,de amúgy jól lehet csapatni :)))
Az utolsó kanyar ( vagy én meg nem mondom az hány kanyar ...) az még mindig zseniális :))) -
Csinálj egy steam-es integrity check-et, elég furcsa hibának tűnik. -
Elinditottam ...
Laccoo Aosta ..... -
swadawa senpai #15149 Boccs a dupla posztért, de ez fontos,
ha simán egyedül ellenfelek nélkül töltök be egy játékot, akkor még semmi gond, de ha beállitom őket, akkor már ezt csinálja. -
swadawa senpai #15148 Sziasztok, van egy kis problémám a játékkal.
Amikor elakarok inditani egy offline mókát, ezeket dobja ki:
create texture 2d depth stencil texture failed
create depth stencil view failed
create shader resource view depth resource view failed
Illetve Ac.exe a végén azt irja hogy nem megszokott módon akar runtimolni....
Nem értem, kb 3X tettem ujra, teljes clean után .... néha hivatkozik kevés memóriára, mikor megnézem a feladatkezelőt, ott még vígan 1,8 gb szabad hely van.... Segitség? -
MooneyR #15147 Oké! :) Azóta updatelte, hogy online is működjön a pálya, majd csekkold le előtte azért :D -
Na szuper.
Akkor este csinalok Aosta Sport - Lotus GTC szervert, Vagy valamit , mindegy . -
MooneyR #15145 Lehet töltikézni Aosta pályát.
-
MooneyR #15144 Tuti a grafika, odab@sz a felhőzet, ilyen kéne assettoba is :) -
LeMans-ban van valami verseny állítólag
-
Este lesz valami, valahol ...?