43023
  • Screenracer #15221
    Hát ha neked ez ennyire fontos, akkor lehet még olcsóbb is. :DD
  • Szabi #15220
    bármikor bekerülhet egy 6órás 50%os akcióba... szerinted ha tudják hogy lesz még olcsóbb akkor kiírnák, hogy most -30ba van.. de lesz még olcsóbb szóval megnevegyétek ennyiért? :DD
  • Screenracer #15219
    AC FB egy órája tette közzé. Mostanában ennél nemigen lesz olcsóbb. :)
  • Szabi #15218
    szerintem még érdemes vele pár napot várni, lesz az még nagyobb akcióban :)
  • oneal1
    azt néztem nagyon állat!:)
  • Screenracer #15216
    Június 30-ig 24.49 euro az AC, Steamen!
  • TeeBeee
    Én a 8.1-et semmi pénzért nem cserélném le. Bár nincs SSD-m, de így is sokkal gyorsabb.
  • attila46
    Hali

Mi a véleményetek ,érdemes win8-ra váltani,óbb lesz a gép teljesítménye??
  • Gadfly13
    Kipróbáltam "Tomj" rF konvertes Melbourne pályáját. Lehetne még csiszolni ezt-azt, de FUN-ra már alkalmas lehet.

Letöltés: link
    Setup: link

• LaszloLedzenyi
    Nem akarok nagyon reklámozni de eladó lett a G27-em kb 3 hónapos Media Markt-os garis, minden fólia rajta, csak kesztyűben használtam. Árat privátba mondok ha érdekel esetleg valakit.
  • Szabi #15211
    de, a GT6-hoz most jelent meg :D
  • oneal1
    A1 ring azaz redbullring nincs esetleg valami szép igényes már esetleg?
  • Jackal
    http://totalcar.hu/magazin/hirek/2014/06/18/a_nordschleifere_mehet_a_wtcc/
  • barcalaci84
    ja valószínűleg ez az ok...a Targa Florio-s topicban írta is h nem fogja kiadni addig amíg nem tartja elég jónak...nem fog alpha verziót kidobni...
    max videókat kapunk a haladásról:)
  • Adam Jonas
    Gondolom még nincs készen vele, azért nem adott linket hozzá. (rF-re már készen van pl. a 3 LMP1-es autó, gondolom AC-ban kicsit többet fog vele szórakozni, mire szalonképes állapotba lesz)
  • barcalaci84
    Multiclass versenyeket Ai-val ne eroltesd szerintem...
    Amúgy ugyanazon autókkal szerintem a mostani Ai még túl óvatos is lett sajnos...
    Illetve szerintem hamar ki lehet ismerni,és ha óvatos vagy kocc nélkül lehet menni 30 körös versenyt is...
  • MaRee
    Igen kanyarokban gyakran előfordul, de kigyorsításoknál is, egyszerűen van, hogy el kell engedjem, mert izomból belém jön hátulról ha egy gyorsabb kocsival van, én meg kisodródok a picsbe.
  • b-type
    ?
    nahát ilyet még nem tapasztaltam :D
    sztem nincs is beleprogamozva :)
    annyi van hogy ő más kanyarbemenetelt, és így más kanyarsebességet ér el, inkább előbbiből lehet probléma, utóbbi esetben ritkán gyorsabb az AI.
    pl. Aosta első kanyar, itt az AI kanyarbemeneten gyors, de kanyarközépen meglassul, összességében lassan veszi a kanyart. ..mondjuk a visszafordítóban meg kritikán aluli, hasonló mint Vallelunga volt. tyúklépésre lassít.
    Szal sztem szándékosságról szó sincs, az AI-t néha én is telibeverem, mert bizonyos pontokon elég béna,...illetve 'hibázik'.
    De ez általánosan jellemző probléma, nincs olyan AI ami tökéletesen menne minden pályán.
  • MaRee
    Ah, értem. Így viszont roncsderbin érzem magam néha :D
  • barcalaci84
    Az nem úgy működik itt mint az árkád játékokban... Egy ideiglenes megoldás csupán arra h a játékoktól messze lévő autók ne utkozzenek.... ( az Ai egymás közt néha szellemautozik)
  • Screenracer #15201
    Már eleve az, hogy végig tudtam menni rajta, mindeféle rejtett csapda nélkül. :) Jó volt elsőre az időmérés rajta. Jó a fények és árnyékok aránya. A nyomvonal ritmikus, jól autózható. Szerintem ettől már igényesnek mondható.
  • MaRee
    Másnál is előjön az, hogy hiába van a 'Collision' kiiktatva, így is ütközik a többi autóval? Rohadt idegesítő, főleg hogy az AI néha szánt szándékkal jön nekem.
  • lac coo
    Es mi az igenyes benne ? :))
  • Screenracer #15198
    Ez az első igényesnek mondható modpálya az AC-hoz, eddig. Talán az az egy bajom van vele, hogy rövid. :))
  • lac coo
    Meg fekero allitas, normalis rajt, szerverhez admin eszkozok ( szavazas, fixsetup lehetoseg stb... ),utkozesmodell.... Tudnam meg sorolni :)))
  • barcalaci84
    Én a Targa Florio -s projektjét várom...
    Állítólag többen segítenek neki...
    Pár km már egész jól néz ki... Még vagy 70 km és kész is lesz kb... :)
  • Hellboy76
    Crema-t, Newbury-t is átkonvertálta már...
    http://www.youtube.com/channel/UCrhqpaOuUiOe0ZzHGkRsKTw
    Csak linket nem adott hozzájuk :)
  • Pitti
    Meg SZÉLÁRNYÉK!!!
  • Adam Jonas
    Orosz barátunk (SandroX) szorgalmasan dolgozik Assetto Corsa-ra (is):

• bardocz
    Ó tényleg, elnéztem. Spa az a megjelenéssel együtt jön. Úgy volt, hogy dlc, de annyit csúsznak, hogy belefér.
  • Szabi #15191
    szeptember elöttre, aztán jövőre is lesz még szeptember :D
  • lac coo
    Szeptemberre a Nordra emlékeztem ....
  • bardocz
    Szeptember a megszavazott kocsikkal együtt. Nem lesz belőle semmi :D
  • lac coo
    A Spa dlc t mikorra igertek ?
  • barcalaci84
    Az Alfa Romeo se most jön :)
    De örülök h lesz majd, illetve külön öröm h ilyen régebbi autóval...
  • GPx8
    Nagyon jó ez a pálya! Még van rajta egy-két apróság, amit lehet javítani, de a vonalvezetése szuper!
  • lac coo
    Uj gumi jonne mar.....meg felfuggesztes ! :))))
  • Szabi #15184
  • barcalaci84
    KUNOS-eknak megvan végre az Alfa Romeo licenc is...
    Jön a Giulia Sprint GTA!
  • alma2
    Beallitod, melyik, palya+kocsi stb. -> acServerLauncher.exe
    majd a server konyvtarbol ->acServer.exe